Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Tuning : kadett 1.4i (under construction) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/40222-opel-tuning-kadett-1-4i-under-construction.html)

ruver 10-07-07 00:54

Re: opel kadett 1.4i (under construction)

dementiala masina

cristea_rotitza 10-07-07 01:20

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 989537)
deja ai bagat-o la OFF-ROAD? :-P
stai k ajung eu prin Tg-Jiu..si atunci sa vdm care cum se descurca OFF-ROAD, eu vin cu balena low-rider :D

acolo o parchez deuarece pe strada e plin d masini si p o parte si p alta intre blocuri si seara cand vin tomberonistii e imposibil sa nu zgarie una sau doua,io p celelalte l am p toate zgariate d ei
:(

cristea_rotitza 10-07-07 01:30

maine poze cu spatele masinii si cu folie pe geamuri,maine o montez

cristea_rotitza 10-07-07 21:31

4 Attachment(s)
poze cu spatele masinii,azi am montat si folia,maine ma ocup de plasa la spoilare si sa schimb ferodourile pe spate.acum plec in orash i cum se lasa seara fac poze cu neoanele pe apa,fiink a plouat:lol: :lol:

bobby_gsi2 10-07-07 22:36

1 Attachment(s)
O mica asemanare :p

26WRC 10-07-07 23:32

folie autorizata?!
oricum ff frumoasa masina sper sa ajung la 4tuning fever sa o vad live

cristea_rotitza 12-07-07 00:52

da,sper sa ajung si eu pt k cei din club nu mai mertg sper sa ajung makr eu,s vdm,da folie autorizata llumar

rhadu 14-07-07 21:33

jentile ar fi mers mai mari...se vede nush intr`un fel aparte...
dementiala masina, de la inceput mi`a placut

ruver 16-07-07 15:26

3 Attachment(s)
Niste poze mai clare :)

florin_cars 16-07-07 16:35

6 Attachment(s)
dk vrei ceasuri de bord mai bomba...poate gasesti pinet..dimensiunile exacte..ceva imagine exacta..sa poata prietenul meu sa-si ia coordonatele, si face niste ceasuri..debelea..sau dk ai un bord cu ceasuri de rezerva..trimite-l la TM, si knd vin ti-l aduc gata facut. De pret spune prietenul meu cat e, dar face niste chestii faine, costa..dar si arata:-P
asta dk te nemultumeste actualul...

pun 3 borduri facute de el..pe Granada/Sierra si motocicleta Suzuki nush de care :lol:

L.E. pozele sunt ziua si noaptea..putin amestecata ordinea..da' intelegeti voi :)

cristea_rotitza 19-07-07 13:35

IA UITE AICI APAR POZE PE KR NICI EU NU LE AMN:)) SUNT CELE KR LE-ATI FACUT LA HERCULANE ,NU?app florine cam cat m-ar costa sa-mi faca amicul tau bordul,asa cu aproximatie?dragute ceasurile ,da io as vra ceva pe rosu;)

vyvydesign 19-07-07 15:11

Sal , Men foarte tari pozele... e de vis masina... si am vazut un filmuletz pe youtube cu tine se tine tare rau in curbe masina.. imi place cred ca o sa imi fac si eu una .. dar un gsi ca sa nu ma incurc cu tine ... pop :*

GTXR 24-07-07 15:41

sti ce nu-mi place la masina,ca nu ai facut ploapele sudate de capota....

cristea_rotitza 24-07-07 19:07

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1011595)
sti ce nu-mi place la masina,ca nu ai facut ploapele sudate de capota....

ai dreptate dar iti spun sincer k nu am mai facut asta niciodata si nu am stiut cum sa fac,nu am dus-o la nimeni pt k masina e facuta d mine si de tata.poate sa imi iau o capota gata facuta cu asa ceva.respect.

mrjoe 26-07-07 17:02

Quote:

Originally Posted by ruver (Post 1000426)
Niste poze mai clare :)

a iesit super masina si eu mai am un pic de lucru si termin:D

cristea_rotitza 27-07-07 03:06

Quote:

Originally Posted by mrjoe (Post 1015503)
a iesit super masina si eu mai am un pic de lucru si termin:D

tot kadett vreu un topic ceva sa o vad si eu.

mrjoe 28-07-07 13:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1016411)
tot kadett vreu un topic ceva sa o vad si eu.

da e tot kadet gsi 2000 8 valve de ocam data DAR ACUMA AM GASIT UN MOTOR CU 16 VALVE

DRooPY 30-07-07 01:12

3 Attachment(s)
poate ca nu iti place spoilerul meu de spate dar hai sa ne comparam la ce avem sub capota!

DRooPY 30-07-07 01:18

respect pt kadettul tau are o prestanta demna de invidiat... dar cu un C14NZ nu faci mare lucru.. si ar fi pakat la cum arata sa nu fuga...

florin_cars 30-07-07 12:46

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 1020265)
poate ca nu iti place spoilerul meu de spate dar hai sa ne comparam la ce avem sub capota!

laudabila ideea vopsitului, dar arata k naiba din pacate :???: :rolleyes2

dk vroiai o treaba frumoasa..pierdeai 2 zile..da' faceai ceva ce merita apreciat, demontat, curatat, vopsit, remontat, nu dat aiurea cu spray pe comp-onentele deja montate pe motor.

Ma rog..cred k ideea era motorul k atare nu paintul..da' oricum...poate iti faci timp si-l refaci candva..sigur va arata profi ;)

DRooPY 31-07-07 01:01

1 Attachment(s)
cam asa arata vopseaua dupa prima saptamana iar in momentul de fata are cam 1 an... ! cat sa tina... dar surpiza e akolo incepand cu axa pana al evacuare..:P

florin_cars 31-07-07 01:13

ma gandeam...am si zis..dar nu ma refeream k vopseaua a sarit..sau ceva..ci k sunt vopsite piesele cu spray-ul direct pe masina :(
e GSI 8V?

cristea_rotitza 31-07-07 02:37

frate io nu am la motor nimik facut dar crede-ma k trage bine pt capacitatea lui,si deocamdata ramane asa.:D

mrjoe 31-07-07 20:04

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1022260)
frate io nu am la motor nimik facut dar crede-ma k trage bine pt capacitatea lui,si deocamdata ramane asa.:D

ce motor ai in masina?

cristea_rotitza 31-07-07 21:21

6unul mic,stock 1.4 nz

DRooPY 01-08-07 01:06

2.0 8v si 115 cp.. :p

Lukiano 03-08-07 15:54

...urat rau tribalu ala :( ...strica tot, parerea mea :D

cristea_rotitza 03-08-07 16:41

o sa cada de acoplo si o sa vina inscriptia clubului din kr fac parte

Lukiano 03-08-07 20:38

:wink: asa da... bafta

cristea_rotitza 04-08-07 08:58

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 937386)
tot respectul.....va admir mult pt ce faceti!........sti ce te rog?.....sa-mi zici informnativ (daca nu pe forum macar intr-un PM)...cam cat ai muncit la ea din stadiul ijn care a fost si cam ce bani s-au investit in ea!vreau sa ma apuc si eu de opelul meu....si vreau sa stiu ce ma asteapta!

frate sincerr cam 2300 E bagati inea dar am schimbat multe,f multe pana si sistemul de franare e apsolut nou.

NightClubRacer 05-08-07 18:29

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1028733)
o sa cada de acoplo si o sa vina inscriptia clubului din kr fac parte

asea da, nu prea e frumos tribalul... :D

MagicOne 17-10-07 11:49

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 1024067)
2.0 8v si 115 cp.. :p

droopy poate ne dam dupa ce rezolv si eu apa de pe esapament
1.8 8v 85kw-115cp
ce zici?

dany_let 21-10-07 12:21

7 Attachment(s)
sa va spun si eu parerea mea despre cum trebuie sa arate un kadett tunat...

poate ne mai cizelam si noi in cea ce priveste tuningul si o luam spre vest nu spre est!!!!:rolleyes2 :rolleyes2

Sasha_z 25-10-07 21:46

7 Attachment(s)
:peace::peace:

cristea_rotitza 26-10-07 14:11

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1159922)
sa va spun si eu parerea mea despre cum trebuie sa arate un kadett tunat...

poate ne mai cizelam si noi in cea ce priveste tuningul si o luam spre vest nu spre est!!!!:rolleyes2 :rolleyes2

da frate ai dreptate sunt masini cu adevarat tunate dar hai sa fim seriosi,cate din ele sunt la noi in tara?singurulk e cel pus de sasha si acela a fost facut la rigger tuning in germania,deocamdata nu multa lume isi permita sa duca masina inafara tari sa o tuneze.io o am pe a mea,dak nu va place asta e,nu ma deranjaza,e facuta de mine nu in service-uri asa k ma mandresc cu ea.

Sasha_z 26-10-07 14:26

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1169022)
da frate ai dreptate sunt masini cu adevarat tunate dar hai sa fim seriosi,cate din ele sunt la noi in tara?singurulk e cel pus de sasha si acela a fost facut la rigger tuning in germania,deocamdata nu multa lume isi permita sa duca masina inafara tari sa o tuneze.io o am pe a mea,dak nu va place asta e,nu ma deranjaza,e facuta de mine nu in service-uri asa k ma mandresc cu ea.

:-t ... eu una n`am spus ca nu`mi place masina ta/.....chiar imi place si felicitari pt ceea de ai facut.... eu ampus puze ca sa arat la Domnu` ca mai sunt kadett`uri tunate nu numai cele puse de el ;)

NSL_Cartman 26-10-07 14:38

una peste alta masina e ok...fiecare isi modifica propria "nevasta" dupa cum ii place...cui nu`i place cum arata sa nu se uite ;)

am vazut intr`un post pe la inceput ca erai nehotarat in legatura cu bara spate....si ai intrebat lumea. mare greseala...ai putina personalitate si fa`o exact cum iti place tine, nu de gura lumii.

din pacate la noi modificarile exterioare nu mai reprezinta o "amprenta" personala ci reprezinta o serie de imbunatatiri aduse de gura lumii, dupa spusele fiecaruia.

in alta ordine de idei eu zic ca munca omului trebuie respectata...si sunt sigur ca f multi de pe forumul asta nici nu au masina, nu am montat in viata lor un bec sau etc. si deja isi dau cu parerea ca "ce nashpa e masina" (numai ca nu o exprima in mod direct) si etc. chill dudez ;)

Larisa 26-10-07 14:41

Eu nu prea inteleg care e problema...fratilor..e munca omului si e normal sa-si fi tunat masina dupa propriul gust.. Ca mai sunt si alte masini...da sunt intradevar, si?? Fiecare e unica in felul ei. Omul v-a prezentat masina...si, normal, se mai trezesc unii carcotasi sa se afirme...ca deh..mare e gradina Domnului! Eu cred ca masina este super... Buna treaba, frate!

rhadu 27-10-07 08:02

rotita...ai pm!

Dexter Laboratory 30-10-07 00:01

fratilor cine stie ceva de opelu is 90pel???????????????????????????contactatima de urgenta su cel care o are

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning