Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Nitto Drag ---> Echipa " Romanii" (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/40128-nitto-drag-echipa-romanii.html)

shadowro 10-05-07 13:47

Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"

unde trebuie sa te gadil ca sa ma sponsorizezi pentru un alt autovehicul ? :))

danezubmw 10-05-07 14:41

Raz,sa inteleg ca nu vei mai juca cateva zile nitto ?? Vreau sa stiu pt ca diseara vreau sa mai trim niste Ch!!!

Raz6633 10-05-07 15:10

Nu chiar nu pot... merge execrabil, defapt deloc(in momentu asta) externu... deci cateva zile stau pe bara. Macar se raceste motoru :P

Raz6633 10-05-07 15:20

Vad ca pe yahoo pot sa intru dar pe nitto nici macar nu ma logheaza :|

stefanb 10-05-07 15:36

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 894305)
unde trebuie sa te gadil ca sa ma sponsorizezi pentru un alt autovehicul ? :))

:lol: fara gadilat.. it`s taken care of. :lol: ne intalnim pe un chat room, sau imi dai id`ul de ym si se rezolva.

danezubmw 10-05-07 16:02

stefane, nu mai intrii in echipa ?? eu ti-am dat acceptul.

stefanb 10-05-07 16:08

Quote:

Originally Posted by danezubmw (Post 894523)
stefane, nu mai intrii in echipa ?? eu ti-am dat acceptul.

my bad, nu aparea pe nicaieri.. nu vazusem :)
gata

stefanb 10-05-07 16:11

hmm.. am o idee, nu o sa fiu la calculator in permanenta..
pt a il ajuta pe shadowro, o sa donez echipei 55.000, urmand ca team leaderul, sa ii dea acesti bani cand se vor intalni. e ok ?

alex_ggk 10-05-07 16:48

bogdanNZ .... ms de sfat dar deja mi-am achiziotionat si eu un RX-8 sa vedem ce o sa pot scoate de la el ...am inteles k lukian scoate 7.7 km asa..
O intrebare pt lukian : ce ai pe rx-8 turbina sau supercharger ? ms
BAFTA

alex_ggk 10-05-07 16:51

scz numai pot da edit.... mai da dc nu incercati sa strangeti si voi bani knd jucam eu asta vara nu aveam nici un coechipier sa ma sfatuiesc.. de bani nici nu mai vb ...pot sa zic k am avut toate masinile incepand de la civic pana la chalenger cel portocaliu ..... si mam oprit la toyota supra k are potential :D ... si acum un rx-8 ...
STF u de cand joci acest joc ? :)

stefanb 10-05-07 17:01

Quote:

Originally Posted by alex_ggk (Post 894602)
STF u de cand joci acest joc ? :)

nu de mult.. de 3-4 luni max. cand am timp.. cand nu joc LFS.. cand am chef. :)

alex_ggk 10-05-07 17:29

MS de raspuns STF... si masina aia kre o ai u cum ai platit pt ea ... parca aveai un mopar nu ? scuza-ma daca gresesc

stefanb 10-05-07 17:51

Quote:

Originally Posted by alex_ggk (Post 894671)
mopar nu ?

am fost ajutat la inceput(RSX), si am jucat "intensiv".. si single, si multi player. cateodata poate "aveam chef" (si timp)cate 8 ore pe zi :lol:. cu contu` asta am inceput relativ recent, 2-3 sapt, dar mi`am "transferat" tot ce aveam pe cel vechi.8)
ok. am donat echipei 55.000 urmand ca danezu sa i-i transfere lui shadowro.

Raz6633 10-05-07 18:58

Alex noi avem bani.... stransi(eu si stefan) dar problema e, ca nitto ni tine blocati.... sunt bani care se tot ruleaza.

Si daca te uiti un pic in garaju meu si al lui STF vei vedea ca nu suntem chiar atat de 'saraci'.

shadowro 10-05-07 20:16

multumesc mult de tot.
chair am nevoie de o masina cu care sa fac si eu ceva bani.

alex_ggk 10-05-07 21:12

nu am zis k sunteti saraci cred k ai inteles tu gresit... si mam referit doar la cei kre cer bani .... in loc sa stea sa ceara mai bine ar incerca sa stranga cu putin efort ajungi sus :D. .. eu asa am facut knd faceam de nebun cu sport class la curse :))) de cate 10-15 ori la rand sa imi iau o masina :D ... hai BAFTA

shadowro 10-05-07 21:15

cum crezi ca am strans bani de evo-=ul care il am acum ?
masina care o am acum nu rezerva nici o supriza , cum face un civic sau un rx-8 ...deci nu prea se da lumea cu mine pe bani decat daca e sigura ca o sa castige.

danezubmw 10-05-07 21:23

Am transferat banii in contul lui ShadowRo !!!

stefanb 10-05-07 22:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by danezubmw (Post 895059)
Am transferat banii in contul lui ShadowRo !!!

bafta shadow ro.. :D sa ii folosesti cu incredere..
atasez un fisier txt, care contine cam tot ce am despre ratii si timpii care ii scoate fiecare masina in parte.. in felul acesta, nu vor fi multe surprize neplacute..
de retinut faptul ca difera de la computer la computer, poate cu ratio de 6.2@mopar tu nu poti scoate decat 6.5.
experimentati..

danezubmw 10-05-07 23:33

Daca ne sunt acceptate Ch-urile, aveti vreo 8 de parcurs maine!!! Bafta multa si incet incet parca incepem sa ne revenim!!!

shadowro 11-05-07 00:00

Quote:

Originally Posted by stefanb (Post 895147)
bafta shadow ro.. :D sa ii folosesti cu incredere..
atasez un fisier txt, care contine cam tot ce am despre ratii si timpii care ii scoate fiecare masina in parte.. in felul acesta, nu vor fi multe surprize neplacute..
de retinut faptul ca difera de la computer la computer, poate cu ratio de 6.2@mopar tu nu poti scoate decat 6.5.
experimentati..

mersi mult.
chiar acum am vrut sa intru pe net sa intreb ce masina sa imi iau de acesti bani.
daca sa merg pe mana rx-8 sau altceva ...

shadowro 11-05-07 13:32

1 Attachment(s)
my pride and joy....
:D
nice evo , nicee :P

stefanb 11-05-07 15:54

Quote:

Originally Posted by alex_ggk (Post 894598)
bogdanNZ .... ms de sfat dar deja mi-am achiziotionat si eu un RX-8 sa vedem ce o sa pot scoate de la el ...am inteles k lukian scoate 7.7 km asa..
O intrebare pt lukian : ce ai pe rx-8 turbina sau supercharger ? ms
BAFTA

in lipsa unui raspuns de la bogdanNZ, raspund eu. nu pierdeti timpul/banii cu turbo (e mai lent la start, si pierde din boost cand schimbi, cu tot bov`u lui). unde poti pune supercharger, do it. e mai rapid.

alex_ggk 11-05-07 17:36

ok ms stefan ... am obs si eu k la start e mai lent turbo .... stefan ai un Pm de la mine

andrey_ctyn 12-05-07 01:26

Am alergat pt. o cursa cu team'u @lmoust nush cum .. am vazut k eram si eu bagat .. am scos cu acura 8.019 :D

BogdanNZ 13-05-07 07:00

1 Attachment(s)
Apropo de discutia in legatura cu viteza maxima a Civicului...se pare ca poate si mai mult de 157mph...vede-ti screenshotul...userul acesta(yoboy714) este ori un ciolau enorm ori am dat peste unul din cei mai buni jucatori cu Civicul...iar daca asa se dovedeste omul ar merita aplauze pt niste ratios extraordinare(viteza aia maxima ar merita investigata)...apropo e din echipa "<The Black List"> cu care tocmai am pierdut :sad: oricum ar cam trebui sa ne ferim de ei...in aceeasi echipa fiind si un RSX de 7.5...

Raz6633 13-05-07 12:14

Nu e posibilia viteza aceasta cu civicu.... ba mai mult nici timpul acela nu pare prea 'legit' ca sa nu mai zic de RT... aproape perfect.... eh..... n-am ce zice

danezubmw 13-05-07 14:27

STF, d c nu participi la Ch organizate de echipa ??? Am vaz ca absentezi!!! Care este motivul ??

Raz6633 13-05-07 14:31

danezu... mie tot nu mi-au facut externu... deci inca nu pot reveni pe scena Nitto... tot mai lucreaza....(ce e ciudat... yahoo merge.... nitto nu)

stefanb 13-05-07 14:45

Quote:

Originally Posted by danezubmw (Post 898800)
STF, d c nu participi la Ch organizate de echipa ??? Am vaz ca absentezi!!! Care este motivul ??

salut. in afara de faptul ca nu am stat pe acasa in ultimele 2 zile, nici unul :rolleyes2. cand am plecat insa, m`am asigurat ca nu am "restante", si stiind ca termenul limita este teoretic de 72 ore.. am stat linistit

danezubmw 13-05-07 15:02

Ok, am inteles. SFT, mai verifica"Active-ul" ;) BAfta

shadowro 13-05-07 17:11

pe mine nu ma include nimeni la team challenge ? :D

danezubmw 14-05-07 00:37

Esti inclus in team ch-urile care le fac, totul depinde de ei, daca accepta ;)
Daca gasesc echipe care au evo, esti si u bagat, stai lin din pct asta de vedere ;)
Lukian, u ai pe masina ta turbocharger sau supercharger ???

danezubmw 15-05-07 00:23

Draga shadowRo, imi zici ca u nu esti inclus in Ch, da u nici macar nu intrii sa verifici asta!!! Daca te-ai fi uitat, ai fi vaz ca ai un Ch de facut, dar se pare ca nu te-a interesat, ai pierdut ca nu te-ai prezentat!!! Asta este valabil si pentru Lukian XXX !!!! Daca nu vreti sa mai jucati sau nu aveti timp,anuntati ca sa stiu sa nu va mai bag la CH!!!

alex_ggk 15-05-07 02:18

danezule eu in ziua de miercuri nu pot juca pentru k am facut eu o prostie cu banii cu masinile .... si am ajuns la un civic cu care ii fac foarte usor pe cei de la sport :)... cei care iti dau 1300.$ si acum strang bani pt o surpriza :D

alex_ggk 15-05-07 02:19

STS scuza-ma k iti zic dar acolo nu prea sunt masini ieftine :) ... acum nush daca sunt tunate la maxim sau stock ... oricum civic la 19.000 cu 160 cp ? :))

BogdanNZ 15-05-07 04:35

Danezule vezi nu-mi mai programa curse...tocmai am pierdut civicul intr-un slip race...o sa reintru in echipa cu evo...

Lukian_XXX 15-05-07 10:16

supercharger ;)
Chestia e ca sunt umpic cam ocupat acuma ca dau de carnet o sa-ti dau yo un pm sau scriu aici cand am termina cu chestia asta si revin in forta!!!
k ???
Sper sa nu te superi dar asta e, tre sa invat ca sal iau ;)

alex_ggk 15-05-07 14:58

am avut si eu un rx-8 cu care scoteam 8.0 8.1 fara nos :d .. si chestia e k cu turbo 4 ajungeam la aprox 700 cp cu supercharger si cu pulley a sarit de 850 lejer:)
P.S. Danezule in cateva ore sa zicem pe la 5 sunt apt de curse :)

DyZ 15-05-07 15:03

baietii o intrebare am si eu... supra cum se descurca? :D

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning