![]() |
rectific io...114,5...adica poty sa iti iei doar de hondaaaaaa...piticu asta de cand si-a luat baloo(fara substrasss)e asa de distrat de nici nu mai stye ce prindere are pe masina din ograda...
|
Vand urmatoarele componente tico :
--->Spoiler fatza sigilat !.000.000 --->Far stanga sigilat !.000.000 --->Parbriz second cu parasolar 800.00 |
vand aparat foto digital 5.5 pixeli - 3.500.000 lei
sau schimb cu telefon,cd-player...etc(daca e cazul dau si diferenta) nou in cutie!!!!!! |
1 Attachment(s)
vand cd-player(mp3-player) Sony Xplode CDX-S2220 nou-noutz nescos din cutie! PRETZ >>> 170 Euro
nr. tel. 0720068832 |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
zi`mi si mie ce model e te rog si ce firma sa caut pe net detalii despre el ca eu am ramas fara camera si vreau sa-mi iau :cry: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
S-a vandut |
Cumpar o rama (chenar) de cd-player auto...am inteles ca sunt universale. Daca are careva vreuna in plus... :)
|
Re:
Quote:
|
Hmm...stai ca acum am observat ceva...rama pe care o ai e identica cu cea din poza pusa de BoSsul3tz mai sus? Adica are lateralele asa, nitel bombate? :roll:
|
Da. Asa au majoritatea sony. Ai pm .
|
2 Attachment(s)
Vand:
* magazie Sony CDX 605 cu tot ce are:cablu comunicare, rca, cartus si suport de prindere - 300Ron * telecomanda pentru sony - 50 RON * juistick volan pt sony - 50 Ron |
ce boala ai sa nu pui pretzuri!
|
Si tu ce boala ai sa nu raspunzi ! :P
Zi`mi si mie camera aia digitala ce model si ce firma e te rog? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
magazia 3milioane, iar telecomenzile 500mii fiecare |
vând scame flaushate...nu le trebuie cadastru si bătături la 3 role una gratis!!!!pret rezonabil...rog seriozitate!!!!
|
Re:
Quote:
|
CUMPAR GUME PE 14 garda nu mai mare de 65. SA FIE BUNEEE
|
Re:
Quote:
|
am io 4 gume turbo uzate la bunica'mea in gura...vrei?
|
pai nu vreau turbo...vreau huba buba
|
cumpar NOKIA 3230 NOU!!! ofer maxim 200 euro!
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
de vanzare...masina se stie foarte bine ,1996,A/C,servo,unic proprietar,jante 17.....
pret:6500 euro negociabil pentru mai multe detalii: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=13405 |
salut..am si eu o intrebare...imi puteti spune unde gasesc un tapitzer bun la voi in craiova pt ca am auzit ca acolo se face treaba de minune si ca e si ieftin...daca puteti sa imi dati si mie niste informatii...as fi recunoscator
|
Ce legatura are asta cu vanzari-cumparari? AI DETALII PE PM!
|
CAUT TAPITZER IN CRAIOVA..DE PREFERAT CEL MAI BUN!!
|
Re:
Quote:
|
multumesc anticipat!
|
Ba mai incetati in :censored: mea cu numere de telefon si discutii aiurea la sectiunea de bazar!Asa drag imi e cand vad un post nou aici... ma gandesc ca e vreun chilipir.... si asta multumeste anticipat...auzi si tu.GABule daca tot ai cea mai urata masina din craiova supara-te si mai sterge din posturile astea de kakat!
|
vand chilipir!pret :200 ron(la banii astia chiar e chilipir)!!! :D
|
Vand 1 rulment roata fatza Oltcit. Este nou. 40 RON...negociabil :wink:
|
bah..tuh kiar esti taran ma baiete ma!!! in loc sa ajuti pe unul altul..iti bati gura sa te afli in treaba...te deranjeaza si nu mai poti respira daca imi permit sa ma interesez de un tapiter la voi??? dsau vrei sa deschid topic pe frumosul TAU forum...ca parca e al tau personal...doar tu ai voie sa vb...scuza-ma ca mi-am permis sa pun si eu o intrebare si ca ti-am suflat aerul...
|
Du-te ba in lumea ta....
|
Re:
Quote:
|
IN LUMEA MEA SUNT....DAR CRED CA TU ESTI IN ALTA LUME...VEZI CE DESCRIERE AI LA SEMNATURA....ROG MODERATORUL SA MODEREZE DISCUTIILE... :|
|
Re:
Quote:
|
Re:
:lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning