![]() |
Re: Fotografii artistice facute de voi.
Quote:
si in plus nush de unde ai scos'o faza cu colegele tale :???: n;am zis nimica de ele si nici nu aveam de gand sa le intreb...asta ai bagat'o de la tine :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
TIR era racit... trebuia sa mergem vineri, nu a putut ca se simtea rau iar sambata a fost ceva neprevazut:) Cand stiu din timp am camera pregatita cu acumulatori cu tot, iar atunci era si mama plekata. Deh.... greseala mea sa las camera in masina :) |
10 Attachment(s)
made by CaDDy edited by AaronNel Design VW Passat B4 1.9 TDI / Skoda Octavia 1.9 TDI / VW Golf V 1.4i Young |
sunt faine pozele ...Bv Caddy ? sau Aronel ? :)) mai bine ama2 :twisted:
|
CaDDy merita mai multe aplauze :) ... el a facut pozele si el a scos cadrele astea :D
|
Quote:
|
Aaronele, daca tot dai note, hai sa iti spun si eu cate ceva.
Eu chiar stiu ce se poate face in photoshop iar ceea ce faci tu e cam frectie la piciorul de lemn, iar daca tu ii dai lui Caddy 7.50 ei bine eu iti dau 6 cu inganduinta. Crede-ma ca nu am nimic cu tine (doar atunci cand te comporti fara bun simt am ceva cu tine :) ) dar ceea ce faci tu e cam 0 fata de ceea ce poate oferi photoshop, asa ca nu te mai umfla in pene ca pe mine nu ma pacalesti cu un contrast ridicat mai mult. Te sfatuiesc sa iei totusi tutoriale (sau sa ceri, ai vazut ca atunci cand mi-ai cerut ceva..ti-am dat, atata timp cat te-ai comportat cuvincios) daca tot esti atat de pasionat de fotografie si sa te uiti la ele..ca ai ce invata in asa fel incat sa devii marele fotograf care se vrea apreciat :). Inca odata nu mi-o lua in nume de rau, e doar un sfat |
Pai Gohane ... ai zis ca vara asta ma scolesti :D
Stiu si eu ca poate multe Photoshopul dar inca nu l-am descoperit eu:) Totusi nota aia mi se pare exagerata |
1 Attachment(s)
......................
P.S: Gohan ... in legatura cu tutorialele. Sfaturi ceva, ma ajuti, Te rog?:oops: |
14 Attachment(s)
cateva poze....nemodificate...cele cu atv-u sunt in padure pe la fedelesoiu iar cele cu fulgerele sunt din timpul furtunei de acum cateva zile...din fatza blocului si din balconu de pe scara:)
|
6 Attachment(s)
Peugeot 206 to be continued |
Quote:
EDIT: stii ca nu-i frumos sa furi ? vad ca pe poze exista deja vestita sigla Aaronnel design... e pueril sa faci asa ceva...nu-i de mirare ca se ia lumea de tine mereu, le si dai motive sa se enerveze pe tine :) |
Quote:
|
prietene...fii serios, te rog eu...
in valcea nu ai unde sa faci asa ceva, iar parerea mea e ca nu le-ai facut in alta parte... nu ne vei face sa te respectam mai tare daca faci d-astea, sau provoci certuri inutile...poate doar ne vei trezi alte sentimente negative... ma rog, asta e parerea mea... cheers |
alexik ...de el sunt facute...garantez eu;)
|
Quote:
|
no, atunci my bad...doar ca nu parea a fi ceva...nu stiu cum sa zic...ca am vazut ca are darul de a inflori lucrurile si de a vorbi uneori in plus...m-am gandit ca face mereu asa, dar se pare ca nu...
scuze atunci pentru acuzele gratis :p |
Macar pozele sa le faca bine, la restul lucreaza si in curand nu o sa mai existe probleme, asa e aaronel?
|
Quote:
|
ultimele doua sunt cele mai bune poze postale pe-aici. si aia cu sinele de cale ferata.
|
3 Attachment(s)
Quote:
+3 |
Cel mai tare golf din VALCEA!!!!!!
8 Attachment(s)
VW Golf IV 1.9 TDI ... TUNAT !!!
EXTERIOR: Bara fata / spate - Caractere Praguri - Caractere Stopuri LED - X Style Faruri BlueAngelEyes Bi-Xenon Jenti RacingHeart ViperF1 Chrome - cu prindere intr-un singur prezon Cauciucuri - Toyo Tires 210/40/R17 Semnalizari clare de la Hella Folie neagra omologara RAR - Llumar INTERIOR: Full piele in 2 culori: negru / albastru inele ceasuri cromate volan / schimbator / maneta frana de mana - imbracate in piele scaune sport recaro ( pe fata ) 6 airbag-uri VW-Navi plafoniera Passat W8 pedalier + footrest de TT-u praguri interioare Golf R32 DVD/mp3 player Sony TouchScreen 7" 4 boxe - Sony X-plode 120W rms woofer - Sony X-plode 500W rms statie Sony 1400W + condensator Sony PERFORMANTA: motor schimbat - 2.9 VR6 traseu evacuare completa Remus Powerfull chip tuning filtru de aer sport - chrome look Suspensii sport reglabile ... in continuare.. poze cu bolidul :lol: :lol: |
marfa cand mi`o da`i si mie sa ma joc cu ea ? :))
|
Re: Cel mai tare golf din VALCEA!!!!!!
Quote:
|
am si eu un Carrera 4 din '96 ... tot macheta, dar ceva mai mare ca asta...e stock dar fuge de rupe...si la a mea volanu' misca rotile =)
|
Re: Cel mai tare golf din VALCEA!!!!!!
Quote:
|
eeh... cu atat mai mult... golfu` meu e unicat .. singuru DIN LUME cu dim asta la pneuri :D
|
e marfa ca e 1.9 tdi vr6 :))
|
4 Attachment(s)
Ok prima poza: desen creion plus photoshop cs3.
A 2-a poza desenata in creion dupa poza data, modificata ulterior in photoshop cs3. Si urmatoarele doua poze ....ei bine nu sunt chiar asa de greu de recunoscut ;) |
:shock: :shock: :shock:
te pricepi nu gluma sunt foarte reusite :D respect pt caddy daca isi face masina ca in ultima poza :lol: P.S. Tu nu te semnezi pe ele? :lol: |
ink nu mi-am gasit tag-ul
|
ti'a luat mult sa o faci pe ultima?
|
mi-a luat ceva.... k multe chestii a trebuit sa le desenez din nimik
|
Felicitari ! Sunt superbe ! Jos Palaria !
Pana la urma avem un expert si in prelucrare foto. La mai mare |
CS 3? :D Foarte cool, esti la ultima tehnologie, poti sa imi spui si mie te rog frumos care sunt system requirements pentru suita?, proc, ram etc etc. Pls pls ca e foarte important ! Foarte tari pozele, in sensul ca sunt editate nu gluma si se vede ca s-a muncit la ele :).
|
mishto pozele :D le shtiam dinainte :D ... se pricepe.. si nu numai in prelucrat.. se descursa foarte bne si la desene in creion :)
|
Pixelate grav pozele.. :| facute cu telu? .. se vede in juru masini cerul normal.. +janta de pe rio pe fircare poza e pusa jalnic.. Ai idei bune.. dar sunt aplicate urat..
|
1 Attachment(s)
pai eu am un athlon la 1.5 512 sdr si imi merge fara probleme cs3-u... merge umpik mai greu decat cs2 desi nu are prea multe chestii... cu toate k am extended... aaa si cere in jurul la 1gb pe hdd park
inca o poza |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning