![]() |
Re: Masini tari in IASI
Quote:
lume stiti cumva sau aveti poze ... este o nubira super tare modificata in oras , e neagra la cul si e full tuned plm , spoilere , eleron etc daca am sa o mai vad am sa va zic si nru |
Nubira aia de Suceava............ :)..........Mai bine tac...! Atat pot zice: comportamentul soferului la intalnirea din Tomna 2006....a fost de..... nota ZERO...atat!
Si nu cred ca e cine stie ce tunata...mai mult mi se pare a fi un kitsh veritabil. E o masina de...familie nu de curse! |
Nubira aia cu nr de SV e aiurea tare.Practic omu a luat niste chestii de tuning si le-a trantit acolo.Tuning e,dar e de proasta calitate pt k omu nu a fost atent la detalii adica nu a contat daca vine bine piesa aia acolo.ci pur si simplu e tuning k sa nu fie stock:) Acuma Crys',masina e urata.da asa e.Da ai vazut cum fuge? :P Oricum acuma sa nu se inteleaga k il critic pe detinatorul bolidului.Eu doar mi-am spus parerea.bafta si atentie pe strazi.
PS:Crys ne vedem Miercuri in Costinesti |
Yup....da vezi draqu ca...eu iti caut cazare in Eforie...si am sa te sun Duminica cand ajung colea! Hai pa :P
|
Va rog eu care vedeti Cielo ala bocciu cu culoare de mustar de prin iasi faceti-i o poza ca sa avem ce rade,ca eu ma tot chinui de vreo 2 sapt sa il prind si nu reusesc
|
era prin fundatie acu cca o sapt ......................................banui ca te referi la ala cu grila imensa,nu?arata naspa rau.......dar de e doar parere proprie
|
Merge pus la kitsh....sau mai este un VW Passat Rosu...cu ... grila imeeeeeeeeensaaaaaa dar ...niste jante superbe!
|
Sleepy_85 am sa urc eu poze luni sau marti cu cielo ala daca il gasesc acasa k eu il stiu pe detinator.sta in Galata pe Cicoarei.Ziceam de luni sau marti k miercuri dim plec la mare.bafta
|
dapoi...daca si nubira aia o considerati tuning...atunci... de ce naiba se mai cheama forumul...4tuning??
mai bine s-ar chema 4kitschky.. daca voi considerati k ala e tuning... tuning nu inseamna sa arunci spoilere si alte abtibilduri pe masina..in sictir..fara gust... si apoi bagi o vopsea si gata...tuning.... nu frate.. nu asa se face.. ori te axezi pe interior...motor..etc..si le faci super,..k sa rupa masina... ori faci exteriorul..ceea ce e greu..la noi..sa il faci cum trebuie...complet.ca sa se poata numi tuning... ori...a treia varianta..daca iti permiti..le faci pe aman2... dar pana nu faci una din ele cum trebuie...nu se\poate numi k e tuning...sincer... masina aia nu se potriveste cu spoilerele alea... e nasoala.. nu zic...poate omu a bagat in ea bani...si ore.de munca...dar daca nu te pricepi..(mai ales la exterior)...atunci de ce te bagi?? :lemon: atata timp cat nu o sa avem ateliere specializate destule.in care sa poti merge cu masina..o lasi acolo. si sa o iei completa..si o sa puna orice roman mana pe fibra si chit... ca asa a facut el la liceul de arte si meserii... atunci tuning o sa tot apara...de calitate .. NOT!!!! in fine...`e treaba voastra cum priviti tuningul si... "modificarile".... |
2 Attachment(s)
In parcare la Iulius Mall . Ma intreb cati KW scrie in certificat :)))
|
Quote:
|
adevaru ca da...sunt " frumuseti " cat cuprinde la voi la Iasi...da de la onesti ne tinem strans sa va ajungem :)...bft
|
1 Attachment(s)
Smart Brabus@Pascani
|
o leac de masinonaie ii asta
|
3 Attachment(s)
Ok deci nu am apucat sa fac poze dar credeti-ma pe cuvant cand va arat ce masina am vazut azi in Iasi:Maserati GranTurismo in culoarea rosu ferrari, si era inmatriculata in Iasi :nosebleed
|
in curand vom vedea si un Ferrari in Iasi ;)
|
Poate deja fi vazut de cel putin in Iasi acel Ferrari...!!! A fost dat si intr-un ziar local daca nu ma insel!
|
Din cate stiu eu sunt cel putin 3 Ferrari in Iasi: 2 550/575 Maranello(unul bleumarin si celalalt visiniu) si un 360 Modena rosu.
|
faza e ca Maserati Granturismo cred ca e primul din romania, pana acum, teoretic masina asta trebuia lansata in 2008.
Stiu ca mai avem si un Porsche 911 Turbo nou |
da. incredibil.am vaz si eu acel maserati . Tinand cont ca s=a lansat d 1 luna si ceva pe plan mondial mi se pare f ciudat.
|
Quote:
|
Una bucata HONDA CIVIC SI modelul american cu nr de California!(NOU NOUTZA) Poze diseara ca nu am cablul de date la mine! Oricum SUPER TARE!
|
hai cu pozele crys :-)
|
asa deci este un maserati negru in iasi cu nr de copou lam vz de f multe ori!vineri a vz un prieten de al meu un ferrari pe copou!stiti ceva are nr de is?ceva asa am vz si eu acum 5 luni unu de germania da ce folos era in trecere prin iasi!stiti ceva este vreo 1 in iasi?pls
|
Haules limuzina da ce limbaj de "limuzina" cu manele ai tras! Maaamaa stai calm! Deci:
Sunt 3 MASERATI in Iasi: ROSU, NEGRU si GRI SOBOLAN Este un SINGUR FERRARI MODENA daca nu ma insel ROSU cu nr de iasi rosii! Sper sa ca s-a inteles ! |
Quote:
nu m-am putut abtine sa nu scriu... :D |
Quote:
Am Vazut Prin Fata Pe la Diavolo un Dodge Viper gri ! Mi se pare ca are nr rosii |
Quote:
|
Quote:
Aloo!Gara? Am scris: Ferrari rosu cu numere rosii de Iasi... Look here -> http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/...gru/17077/195/ |
|
Quote:
|
Quote:
Si iara nu inteleg nimic din ceea ce scrii!!!! |
Quote:
|
Asea! Sa se inteleaga!
Patronu de la GRUP OTED 5 are cel mai tare automobil din Targul Iesilor! A dat 215 mii! Patronu de la Ros Negru Verde ALbastru cacaniu in dungi cu picatele...are si el un Ferrari la SH de 115 mii de euroi! Acu....sheapa masiii da stiu ca pe Luni sau Marti sunt programat sa urc la bordul bolidului de 215 mii euroi pentru o prezentare si un drive test! Asea ca acus voi urca poze si filme cu spectaculosul bolid! 3 Maserati avem in Iasi! :D |
Quote:
|
Acel Aston Martin DB9 l-am vazut si eu,tot pe copou
|
Eu azi am vazut si pe la noi un Cayman S alb, la balciul de la Palat.:D
|
1 Attachment(s)
Banuiesc ca ati vazut cu totii minunatzia asta
|
Quote:
|
unde pot vedea si eu ferrarile asta in iasi?pe copou la vazut prietenul meu de 2 ori dar eu nicodata unde il vad si eu fratilor???
:(:(:(:(:( |
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning