![]() |
Re: Daewoo Matiz
I-am pus folie si pe luneta ca nu avea... Cea mai inchisa nuanta... ca se vedeau boxele din spate si erau in pericol... Si i-am luat un manson pentru schimbatorul de viteze din piele neagra cu cusatura alba, pe care nu am apucat sa-l montez... O sa pun poze cu el...
|
1 Attachment(s)
Craciun Fericit tuturor...
|
Multumim la fel.
Poze noi cu matizul? noutati? |
te-am vazut astazi pe la amfi:D si niste poze ar fi binevenite ai ce arata:D si ff zgomotoasa:D bafta
|
Da am tot umblat zilele astea prin zona aia... Promit sa fac o sedinta foto... Poate apuc sa montez si noile bandouri... Sunt la vopsit acum... Mai am si inelele din bord sa le pun... A fost si vremea asta cam rece si nu prea mi-a ars de stat prin jurul masinii...
|
boxele,le mai vrei?
|
Quote:
|
Quote:
Da, boxele le vreau pentru masina de serviciu, care e tot un Matiz. Cele de fabrica s-au dus... Promit sa fac si poze cu a mea cat de curand... |
Luni dimineata tr. un sms sa nu uit.
|
1 Attachment(s)
Am montat inelele...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si restul de poze?:lol:
aici am vazut eu inele ( http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...le-353927.html ) |
Da de acolo le-am luat... 130 ron cu transport inclus...
Nu am facut alte poze ca nu am pus bandourile... |
Da de acolo le-am luat... 130 ron cu transport inclus...
Nu am facut alte poze ca nu am pus bandourile... |
superb. rotile fac masina sa arate bestial, imi plac si semnalizarile fata.
bafta cu ea. |
chiar misto matielul am un prieten cu unul alb si am vazut niste contraste de culoare super misto facute pe un fundal alb ;;)
|
Mersi mult...
|
Salut ! Chiar imi place masina cum ti-ai facut-o ! Imi plac mult de tot jentile si modelul lor si eu imi cautatm ceva de genu ...si sunt exact ca tine ..." de idei nu duc lipsa dar cu finaintarea stau mai p[rost " . Multa bafta in continuare si multi KM fara evenimente !
|
daca pti lasa-mi si ime un PM cu id tau de mess si mai vrb ! daca vrei pls
|
3 Attachment(s)
Au fost montate bandourile laterale, xenonul pe proiectoare si o simulare cu noul eleron ce va fi montat dupa ce va fi vopsit...
|
bandourile nu mi-au placut niciodata mie, doar parere personala, xenonul in proiectoare bravo, se merita:lol:, si bafta la montat eleronul
p.s. de cat este xenonul in proiectoare? eu am un set de 5000k si unu de 8000k dar cred ca ma dau pe 6000k. bafta! |
Suuuper frumoase jantele (si cu suspensia asa lasata...mhmmm :X :X), super fain si eleronu dar bandourile nu's pe gustu' meu...
succes in continuare cu bubu :) |
Razvan,daca te razgandesti,si vrei sa iti schimbi jantele am eu de vanzare:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nota moderator: Invata prietene sa scrii romaneste! |
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
5 Attachment(s)
Am montat pana la urma eleronul, bineinteles dupa ce l-am facut alb... Am si doua poze, nu cine stie ce, dar promit sa mai fac altele... Si inca o chestie pe care am modificat-o un pic: luminile rosii de pe interiorul usilor...
|
5 Attachment(s)
Astazi am fost la un atelier unde volanul Matizului meu a fost imbracat in piele. Am ales o combinatie de piele perforata cu piele neperforata, ambele de culoare neagra, si cusatura alba. Acum va las sa va uitati la poze si pe urma sa va dati cu parerea...
|
Marfă rău!
Aşa cum jantele schimbă exteriorul, aşa şi volanul, schimbă foarte mult interiorul! Costul şi timpul de execuţie? :) |
250 ron - aproximativ 4 ore
|
4 Attachment(s)
Astazi am facut o reconditionare a proiectoarelor, in sensul ca le-am dat jos, le-am curatat cu peria de sarma, apoi cu smirghel, dupa care le-am vopsit...
|
Razvane,volanul a iesit super,chiar ma intereseaza si pe mine sa il fac.
|
Dragos din clubopel.com mi l-a facut. Ma gandesc ca poate va stiti. Are si el o corsa. Iti dau numarul lui in PM.
|
Frumoooooos de tot Matizul!
Ceva noutati? :D |
Da a vopsit jantele si au iesit super.
|
frumos matiz
am inteles ca literele alea (conserva de carne :)) au fost date jos dar sfatul meu este sa dai jos tot ce se lipeste , adica bandouri, chestiile alea de pe la usi....fara huse deloc si bafta in continuare sa nu o iei pe cai gresite ca ar fi pacat de masinuta |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning