![]() |
Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi
offf.. alcoolul asta ... urasc, mori oameni nevinovati din cauza altora si cei vinovati scapa
|
ati auzit de vreun accident prin canta / pacurari / iesire din iasi ?? stau la gara si au trecut vreo 7 ambulante cu girofare incolo ( ora 15 )
|
eu is la iesirea din canta si nu am vazut nimic .. nici o ambulanta .. pe pacurari probabil ..... sau cel mai probabil in afara iasului !!
L.E . acum am vazut ca a iesit o ambulanta pe canta ... 15.05 |
|
|
nasol accident sa antamplat la circa 50 de metri an fata mea
|
1 Attachment(s)
:chainsaw:
|
7 Attachment(s)
05-12-2008 - 2 accidente in seara asta,
primul: |
|
cateva detalii despre accidente? k aseara am ajuns tarziu pe acolosi erau numai masinile
|
neacordare de prioritate din partea daciei, la primul accident.
la al 2-lea, din ce s'a vazut aseara si din poze, oooo-ul a trecut peste dunga dubla continua probabil spre parcare si s'a intersectat pe traseu cu un motor. |
si motociclistul? A decolat?!:wave:
|
a fost la iesire din tomesti unu nasol de tot
|
1 Attachment(s)
Yep..inca o fata la volan...inca o biata masinutza distrusa.....tipa iesea din cartier ...a aparut prea pe nv pt cel care cobora de la rapa galbena..cel putin nu cred c a lovit o cu " interes"...desi i a zburat fatza si a proiectat o pe contrasesn..era sa dea peste mine..norok ce era coada la RDS si am intarziat pe trecerea de pietoni ca ma facea pilaf :) in fine..ne para rau pt ea..sincer..dar poate va fi mai atenta de acu inainte..nu i asa ????
P.S. viteza ucide !!! |
3 Attachment(s)
:evil: Viteza ucide....si desigur daca ai si un BMV...care e poate si inchiriat de prin Italy si ai venit mare "cioban" in tara cu el si te dai mare...ai mari sanse sa " pleci de printre noi".....doamne fereste pe toti dar....si pe cel plecat..mort in cumplitul accident de pe tronsonul Iasi Tomesti din Toamna trecuta.Bine totusi ca s a hotarasa moara singur,si nu a mai luat pe nimeni cu el in masina ca era sigur mort.Desigur de ce sa nu spun tot adevarul,vinovat e si cel care a parcat Autotrenul jumatate de masina in strada,vinovat e si cel cu Magazinul de constructii care nu i a asigurat omului cu tir ul lok de parcare de unde sa si descarce marfa,vinovat e si statul ca nu face inca o banda de drum...dar totusi nu l a rugat nimeni pe cel cu cu BMV ul sa mearga cu 150 prin zona aia..asa i..??? ca daca avea doar 70 cum ar fi fost indicat nu i zbura un far si grila de la masina la 100 de metri de accident...nu..?? deci nu va incredeti prea mult in sistemele de singurantza, uitatzi drept ex BMW ul aasta nou, ghinionul omului ca probabil ori a tras frana de mana ori a luat prea mult stga ori in cel mai posibil scenariu la "furat" portiunea de 25 poate 30 Cm de mizerie de pe partea carosabila din dreapta care desigur trebuia sa fie curatata..dar de cine ???/ si masina s a intors pur si simplu si a lovit capatul tir ului cu lateral dreapta si a mers pina sub tir....final tragic...in fine.. sincer condoleante pt sofer, ma rog sa fi luat si nenea ala cu tirul macar o amenda si cel cu magazinul dar nu prea cred.In fine.Gninionul omului, am inteles ca are si copii si nevasta...pacat.deci nu uitati Viteza Ucide !! nu va lasati inselati.
P.S. Desi putea sa intre si pe contra sens si sa loveasca destul de rau o alta masina care circula regulamentar....nu mai conteaza......a iesit destul de rau. |
Dumnezeu sa-l ierte! Eu cred ca acel camion nu era corespunzator semnalizat...si de asta a intrat direct in el! ca poate tragea stanga sa-l evite daca il observa, dar....:cry:
|
mai fusese unul asemanator la gara internationala un Nissan Terrano... a murit sotia care era in dreapta... masina era intrata inproportie de 30-40% subt tir
|
SALUTARE LA TOATA LUMEA
EU SUNT DE PARERE-ca ar fi binevenita aceasta actiune de a posta poze cu masini avariate sau accidente MOTIV -TREZIREA UNORA-CA SUNT O DROAIE-atunci cind se urca la volan sunt distrati ,neatenti,discuta la telefon ,etc -poate fi considerata o campanie inpotriva evitarii de accidente care stim cu toti ca unele sunt catastrofale pentru cei implicati in ele -se poate crea o asa zisa educatie civica vezi emisunea-POLITIEI RUTIERE -consider ca ar stimula atentia tuturor mai ales a celor care sunt soferi poseda permis si masinasau sunt de meserie cam asta ar fi BUNUL DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE PE TOTI ! ps--ATENTIE-VITEZA POATE UCIDE! |
In 2008, in seara de Inviere, un accident aproape de Podu Iloaiei, o Dacie cu un Renault galben, nu era nimeni prin zona?
|
5 Attachment(s)
Accident undeva pe bl Tudor V...linga statia Padure....Fiatul venea dinspre Podu de Fier..si probabil a vrut s o i a pe scurtatura...adik sa zboare peste linia de tranvai....cine stie...poate ne va spune el detalii....daca e de pe forum....
:rolleyes2 viteaza nu i buna deloc...si degeaba se uita multa lume pe acest topic daca nu invata nimeni nik :idea: nu pricepe ideea.....dar sa continuam...cine stie poate macar unul singur va intelege ca graba strica treaba....cand strica doar treaba ta...e doar treaba ta...dar ce ziceti de asta care a stricat si treaba la inca vreo cativa nevinovati care si au parcat destul de regulamentar masinile, dar...desigur poate au avut ghinion..ar zice altii.....in fine....pozele spun totul....martorii vorbesc ca Fiatul care e inovat de accident...ar fi mers " doar " cu 130 Km . ora...acum...poate ca nu avem viteza exacta dar...ca sa arunci Renaut ul Albastru...parcat in strada...sa l " bagi cu forta" in magazinul de piese auto.....cred ca a trebuit ceva forta la impact....unde mai pui ca a mai rasucit inca una...si dat spolielul jos la alta...deci...3 dintr o lovitura..e ceva,,,,,e bun domne" Fiatul la ceva....nu..?? sper ca nu a patit nik nimeni...din Fiat vb....ca era noaptea de vineri spre sambata si.....erau goale celelalte masini implicate...si bine ca nu era nimeni cu catelul la plibare pe trotuar...ca....ar fi fost ultima plimbare :twisted: PS 1 ..sper macar sa si repare masinile cu piese din magazinu lu ala...daca tot i a stricat firma lunimoasa..care era destul de faina....acum..s or intelege ei..hi..hi..hi... P.S.2 Viteza....ucide...ATENTIE MARE !!! NU VA LASATI INSELATI !!! P.S.3....sper sa nu fiu omorat intr un accident de auto...in care sa nu fiu eu vinovat....ma jur ca i fac viata...sau urmatoarea viata...lu ala vinovat...un IAD ... :twisted: |
|
4 Attachment(s)
si eu cu 4 poze, care au fost facute la vreo 4 ore dupa accident:rolleyes2
|
au mai fost 2 accidente in judetul Iasi
- unul aproape de Bras, un megan nu stiu cum a ajuns in sant si a blocat traficul o perioada buna de timp. - si al 2-lea in curba de inaintea rondului Roman-Suceava ... care parea ceva mai grav, accident frontal la iesirea din curba. fara poze |
Stie cineva ceva de accidentul de la Sarca ?? Seria 5-ul cu kit de M nr. PFV
|
RIP PFV Sad
Quote: In urma cu aproximativ o ora, un accident grav s-a petrecut intre localitatile Targu Frumos si Sarca. Soferul unui autoturism marca BMW a intrat pe contrasens acrosand un alt autoturism marca Volkswagen. In urma coliziunii soferul BMW-ului a decedat pe loc. Soferul Wolkswagen-ului a scapat ca prin minune. http://www.bzi.ro/Soferul-unui-BMW-a...ca-A49848.html Fiul doctorului Paslaru a murit in urma unui grav accident rutier Quote: Un tanar din Pascani a decedat in urma unui tragic accident rutier. Este vorba despre Valentin Paslaru de 28 de ani, fiul doctorului Paslaru, care conducea un autoturism marca BMW. Evenimentul a avut loc, samabata 11 aprilie la ora 12,10, pe Drumul European 583 la iesirea din localitatea Targu Frumos, spre Roman, conform unui comunicat de presa al IPJ Iasi. Din primele cercetari reiese ca din cauza vitezei excesive acesta a intrat cu masina pe contrasens si s-a ciocnit cu o autoutilitara VW. Alaturi de el in masina mai erau inca trei pasageri care au scapat cu rani usoare. http://www.ziarulorizont.ro/2009/04/11/6046.html |
alex_307 pe A.M.C. adica B39738 pe 4T wrote:
Quote:
Quote:
|
RIP PFV:sad:
|
1 Attachment(s)
Dumnezeu sa te ierte, prieten drag.
|
dumnezeu sa-l ierte.....Pascaniul este in doliu :((...:cry::cry:
|
http://www.informatiadepascani.ro/in...=530&Itemid=36
aici mai multe informatii despre Florin Paslaru |
mai mult de atat nu pot zice ....
Quote:
In memoriam Paslaru Florin Valentin https://www.youtube.com/watch?v=7mXYf-gM9V8 |
Dumnezeu sa il ierte......... au fost multe multe lacrimi si durere :(..
|
stie cineva ceva legat de accidentul din seara asta de la baza 3 ?? ... bmw e36 si un golf 4 ....
|
By Cryo
Quote:
|
2 morti si un ranit din bmw-u..am inteles ca ala cu golfu ar fi vinovat pt cauzarea accidentului...nuj exact....Oricum Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace...Parca e blestemata strada aia ca tot in baza 3 am avut si eu accident.
|
erau baieti bun ce-i cu JET m-am mai intalnit cu ei la palat ... dumnezeu sa-i ierte...!!!
|
Impact nimicitor la Baza 3, la ora zero: doi morti si trei raniti (FOTO si VIDEO)
Tinerii aflati pe bancheta din spate al unui BMW au murit pe loc, in urma ciocnirii violente cu un Volkswagen Golf. Din primele cercetari a reiesit ca BMW-ul, cu un sofer fara experienta, circula cu viteza mare, a derapat pe soseaua uda si a intrat pe contrasens. Tragedie azi-noapte in intersectia Baza 3. Doi tineri au murit iar alti trei au ajuns la spital in urma unui accident violent petrecut pe Calea Chisinaului. Un BMW care se indrepta in viteza catre Tomesti a intrat intr-un Volswagen Golf, al carui sofer venea dinspre Tepro si intentiona sa vireze stinga spre Carrefour. Se pare ca una dintre cauzele tragediei o reprezinta viteza prea mare cu care circula soferul autoturismului BMW. Politistii cred ca tinarul aflat la volan, Constantin Manuel Nechita (22 de ani), a frinat brusc, iar masina a intrat in derapaj din cauza soselei ude si a liniilor de tramvai, ajungind pe contrasens. Autoturismul a lovit violent cu partea din dreapta spate masina Volkswagen. "Din primele cercetari a rezultat ca, pe fondul experientei reduse in conducere si a vitezei neadaptate la conditiile de drum, conducatorul autoturismului BMW a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu autoturismul Volskwagen care urma sa efectueze virajul spre stinga ", a declarat subinspectorul Radu Pirvu, din cadrul Politiei Rutiere. Vezi reportajul video a celor de la protv: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...rioritate.html In urma impactului, ambele masini au fost proiectate pe marginea drumului, pe sensul de mers Tomesti - Iasi, fiind serios avariate. La fata locului au fost mobilizate echipajele SMURD si de la Descarcerare. Medicii nu au mai putut face insa nimic pentru doi tineri din Tomesti, vecini de bloc, care se aflau pe bancheta din spate a BMW-ului si care au murit pe loc in urma impactului. Soferul si pasagerul din fata, un minor in virsta de 17 ani, au fost transportati la spital, avind leziuni la nivelul capului, dupa ce s-au lovit de parbrizul masinii. Soferul autoturismului Volkswagen a fost transportat la spital cu fracturi la picioare. "In urma accidentului a rezultat decesul a doua persoane cu virste de 19, respectiv 20 de ani. Soferul si pasagerul din dreapta al autoturismului BMW au fost raniti usor, iar soferul autoturismului Golf a fost ranit grav. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa, urmind ca pe parcursul anchetei sa se stabileasca imprejurarile in care a avut loc accidentul", a mai spus subinspectorul Pirvu. Soferul BMW-ului avea permis de conducere de putin timp. Sursa: http://ziaruldeiasi.ro/local/impact-...i-video~ni5gai |
http://www.bzi.ro/FOTO-update-accide...n-A65768.html#
Un pasager din masina a murit la spital. Maximus Siminic (21 de ani) se afla pe bancheta din spate a BMW-ului. In jurul orei 23.00, un autoturism BMW seria 3, cu numar de inmatriculare IS 87 MMX, a iesit de pe carosabil in zona Metro, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului, a intrat in popicele montate recent pe DE 583 si a iesit de pe sosea. Potrivit Politiei, din cauza oboselii, conducatorul auto a adormit la volan. Soferul de 21 de ani, Mihai Munteanu, venea de la mare impreuna cu inca trei prieteni. Toti au fost raniti si transportati la spital. sursa http://www.bzi.ro |
any updates?!
|
Max care era la volan Din pacate a Murit pe Loc si nu la spital cum zice ziarul! Condoleante familiei .
Mihai (MMX) S-a Lovit puternic la cap nu isi mai aduce aminte nimic. CrYs E lovit la un ochi il doare ff tare la fel si spatele il doare si nu se paote ridica din pat. Nicsan Cateva zgarieturi dar e sanatos nu a necesitat internare. Sursa : Kristiana (Fosta Prietena a Lui Mihai) R.I.P Max |
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning