Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati... (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39542-service-uri-bune-rele-cluj-mergeti-evitati.html)

CJ-86-UHE 30-05-08 01:38

Re: Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 1561449)
un reglaj de directie unde pot face?

buna ziua colt cu becas..cei mai tari

getedoi 02-06-08 16:14

guys, voi unde stiti un service ok unde sa pot face un diagnostic la o octavie '98 pe benzina (in afara de reprezentanta)?

KoKozula 02-06-08 16:21

ziceti-mi si mie pls care stie unde pot sa imi duc mashinutza pe tester... in afara de AutoItalia ... Lancia thema benzina an 1993

totzi zic ca nu au pentru modele "asa de vechi" ...

si .. amu ... tiar ashe veche sa fie ? :(

V.I.D. 06-06-08 13:03

de casete de directie se ocupa cineva in clujul asta?Se 2 sapt. ma interesez si nu am gasit nimic.Nu stie cineva daca se reconditioneaza caste de directie sau ce magazin vinde casete noi(sau reconditionate) la schimb cu caseta veche+diferenta?

tekno 06-06-08 13:57

0741 398804
da-mi un tel

KoKozula 06-06-08 14:58

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 1575418)
0741 398804
da-mi un tel

ma tekno ... io sa iti dau un telefon ? ca io iti dau mah ...

V.I.D. 06-06-08 15:48

Pai banuiesc ca eu tre sa dau telefonu......am dat 2, da nu raspunde....si am uitat sa dau niste detalii despre caseta de directie:cea mai urgenta:pe opel vectra c20let(1993),servo-la viraj stanga agata(se intrerupe din servo) si se aud ceva sunete de presiune(si cloncanituri dar astea nu stiu sigur daca de la caseta),la asta mai am o caseta second in portbagaj dar inainte de montaj as vrea o reconditionare si 2:pe opel vectra 14nv(1990),caseta simpla-se aud niste cloncanituri la miscarea volanului sau cand intru prin gropi.

ovi_matzu 15-06-08 22:05

spuneam acum vreo 2 sapt ca am un ford mondeo 2.0 TDDi si am probleme la injectoare...piompa de injectie. De fapt, problema era din pompa de motorina, cea de langa rezervor. Spun asta pentru a va recomanda un service. Ei au fost singurii, spre surprinderea mea, care au descoperit problema. Pe langa asta, miau curatat injectoarele, pompa de injectie, si tot traseul carburantului....Mentionez ca se pricep, sunt singurii care pot programa pompe de injectie...si cam singurii care pot curata tot motorul...cu stand...aparate profesionale, si nici nu te poarta aiurea si nici nu te tin acolo degeaba...se ocupa exclusiv de motoare...pompe de injectie...si tot ce tine de astea, nu lucreaza altceva. scuzati palavrageala dar poate ii este folositor cuiva. site: www.atsintegral.ro

tekno 15-06-08 23:19

serviceu pulii, am trimis si eu un client la andonescu pe oasului sa ii schimbe injectoarele, dupa 1000km au cazut din nou din cauza ca nu au mai curatat traseul.

AK-ZER 16-06-08 20:00

Quote:

Originally Posted by ovi_matzu (Post 1593223)
spuneam acum vreo 2 sapt ca am un ford mondeo 2.0 TDDi si am probleme la injectoare...piompa de injectie. De fapt, problema era din pompa de motorina, cea de langa rezervor. Spun asta pentru a va recomanda un service. Ei au fost singurii, spre surprinderea mea, care au descoperit problema. Pe langa asta, miau curatat injectoarele, pompa de injectie, si tot traseul carburantului....Mentionez ca se pricep, sunt singurii care pot programa pompe de injectie...si cam singurii care pot curata tot motorul...cu stand...aparate profesionale, si nici nu te poarta aiurea si nici nu te tin acolo degeaba...se ocupa exclusiv de motoare...pompe de injectie...si tot ce tine de astea, nu lucreaza altceva. scuzati palavrageala dar poate ii este folositor cuiva. site: www.atsintegral.ro

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 1593403)
serviceu pulii, am trimis si eu un client la andonescu pe oasului sa ii schimbe injectoarele, dupa 1000km au cazut din nou din cauza ca nu au mai curatat traseul.

Si pe mine ma intereseaza un service serios pt dieseluri.. daca aveti recomandari va rog nu va sfiiti sa-mi ziceti :-)

dody_cj 17-06-08 17:47

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 1566804)
guys, voi unde stiti un service ok unde sa pot face un diagnostic la o octavie '98 pe benzina (in afara de reprezentanta)?

la mine traian vuia 14-16

ovi_matzu 19-06-08 09:39

pai na... altii la care am fost mi-o zis ca trebuie schimbata pompa de injectie, altii injectoarele...pe cand nu era asa....mie mi-au curatat tot, in afara de rezervor si conductele panna la filtru. miau spus ca nu se ocupa si cu din astea....mie mi s-au parut ok...mai ales fata de altii....

-LEXION- 11-07-08 23:26

http://www.citynews.ro/Service-auto-...-cliente+12542

Quote:

Service-ul auto AutoFyg din Cluj-Napoca a fost obligat de Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Cluj sa plateasca unei cliente banii pe o piesa care i-au taxat-o ilegal. Atunci cand clienta s-a prezentat la service pentru bani, angajatii i-au dat doua pungi pline cu monede de 10 si 50 de bani.

Ana Totea si-a cumpart recent o masina second-hand iar la cateva luni i s-a stricat. Pentru a o reparara, soferita a apelat la service-ul AutoFyg. La trei zile dupa ce a scos masina din service aceeasi piesa s-a stricat din nou, iar femeia s-a intors pentru o repara pe garantie.

“Dupa ce m-am intors sa imi repare masina pe garantie, seful de service mi-a spus ca e stricata o alta piesa si ca trebuie sa platesc in jur de 3.000 lei pentru a mi-o schimba. Nu am fost de acord cu acest lucru si dupa ce m-am certat cu acest mecanic, am fost trimisa sa vorbesc cu proprietarul service-ului. Abia dupa discutia cu acesta mi-a fost reparata piesa corecta insa tot a trebuit sa platesc”, a povestit Ana.

Aceasta a facut plangere la OJPC, iar inspectorii au obligat AutoFyg sa ii returneze banii pe ce-a de-a doua lucrare.

Astazi cand s-a dus sa isi ridice banii, soferita a fost asteptata cu doua pungi pline cu monede. Atunci cand a cerut bani de hartie, administratorul serviceului i-a recomandat sa puna banii la cutia milei in cazul in care nu ii convine faptul ca i-au dat monede.
Rusine pentru AutoFyg ...multe probleme am avut si noi cu firma asta, acum ii ocolim de departe!

Kent8 11-07-08 23:58

sunt lei si de 1ban, 5 bani, 10 bani, 50 de bani, 1 leu, 5 lei, 10 lei, 50 de lei, 100 lei, 200 lei si 500 lei.
nu stiu daca nu cumva sunt si de 1000 lei...sau aia sunt doar in banci?
nu vad care ar fi problema ca i-a dat in 10 si 50 de bani banii.
sunt bani deci este ok! oricum este comica treaba...dar sunt banii nostrii, bani romaniei!

-LEXION- 12-07-08 00:10

nu cred ca femeia i-a platit in pungute cu maruntis.....Dupa ce si-au batut joc de ea, punand o piesa stricata, taxand-o de 2 ori pe aceeasi piesa, au zis ca inca o bataie de joc nu strica....

AutoFyg e o bataie de joc...toata firma. Dupa ce ne-au pus piese din dezmembrari pe masini, s-au comportat cu noi de parca eram ceva cersetori....

pushtiutz 14-07-08 01:30

da un schimb de semeriunguri la supape si lucru in motor la un golf 3 ce imi recomandati?

07 - DJ - MNX 01-08-08 15:03

Cunoaste cineva vre-un mecanic BUN care ar dori sa se angajeze?

Reprezentanta CAMIOANE Cluj Napoca.

Conditii excelente.

Acceptam si tineri absolventi de scoala profesionala (mecanica), care doresc sa invete aceasta meserie.

Multumesc si astept raspuns.

zegra 19-08-08 15:42

salut, unde as putea sa fac si eu o scanare vag com si daca stiti niste preturi? :-s

dody_cj 19-08-08 16:09

Quote:

Originally Posted by zegra (Post 1704202)
salut, unde as putea sa fac si eu o scanare vag com si daca stiti niste preturi? :-s

traian vuia 14-16
40ron

pumaovi 06-09-08 14:34

am probleme cu aeroterma... daca cunoasteti un electrician bun care se pricepe la asa ceva?????

loverboy 08-09-08 17:24

Unde as putea sa imi schimb si eu ambreiajul...??? Ce service imi recomandati?;) Masina e o dacie 1310;) L-as schimba eu dar din lipsa de spatiu nu pot nu am unde:sad:

di48lo 08-09-08 22:27

Ce service-uri se ocup cu resetari calculatoare (VW). Sunt sigur ca a mai intrebat cineva. Am cautat cu search dar nu gasesc nimic.

CJ-86-UHE 08-09-08 23:40

si-a facut careva tinichigeria la compexit(skoda)? Nu stiti, lucreaza bine?

dody_cj 11-09-08 23:58

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1740650)
Ce service-uri se ocup cu resetari calculatoare (VW). Sunt sigur ca a mai intrebat cineva. Am cautat cu search dar nu gasesc nimic.

top auto sys traian vuia 14-16
tel 0744210220

mafia dj 12-09-08 00:29

deci mah in floresti este un vopsitor super bun il cunosc o gramada din cj ........pe principala dupa oncos (avram iancu)nu stiu nr dr il gasiti(CLAUDIU sau PICASO)meserias de meserias cuptor calculator pt vopsea la comanda incercati si nu cred cca o sa regretati

istv4n 22-09-08 11:07

Quote:

Originally Posted by zegra (Post 1704202)

Salut! Iti fac diagnoza completa, cu soft si interfata cu licenta (identic cu cel de la reprezentanta) la 35 RON. Nr tel: 0744 - 511 315

Ca sa nu fac inca un post - resetez si intervale de service, schimb limba la computerul de bord, etc.

Valabil pt VW, Audi, Seat, Skoda (gama VAG) fabricate dupa 1998 si orice masina (teoretic) fabricat dupa 2002.

Antilles 24-09-08 08:19

Salutare,stie cineva numarul(sau un numar) de telefon de la Tip-Top service(asa credca se numesc) e vorba de service-ul de pe Bulevardul Muncii de la semnul CUG spre dreapta.....nu-i gasesc pe net si deocamdata nu sunt in Cluj...cand ajung vreau sa si bag masina in service ca si asa nu am unde sa parchez:D

Antilles 24-09-08 08:24

Sau poate stiti alt service in care pot sa am incredere...am un Navara cu probleme mici dar enervante si l-am mai dus la cateva service-uri doar ca sa-l scot si mai rau.....problema e la relantii...daca il las sau apas ambreiajul in mers incepe sa vibreze foarte tare (ca si atunci cand moare motorul)dar turatia sta in 800 si ceva de ture...motorul nu se opreste dar suna si se simte ca naiba,mai e o problema la directie,trage putin spre dreapta,inca o problema la tampoanele de supravirare(sau cum naiba se numesc ele)...bara trebuie putin aranjata(cateva suruburi sunt cam slabite).....as fi recunoscator daca primesc ceva numere de telefon sa pot face o programare pe vineri sau sambata dimineata.
Merci

MerlinSpitfire 24-09-08 18:43

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 1772758)
Sau poate stiti alt service in care pot sa am incredere...am un Navara cu probleme mici dar enervante si l-am mai dus la cateva service-uri doar ca sa-l scot si mai rau.....problema e la relantii...daca il las sau apas ambreiajul in mers incepe sa vibreze foarte tare (ca si atunci cand moare motorul)dar turatia sta in 800 si ceva de ture...motorul nu se opreste dar suna si se simte ca naiba,mai e o problema la directie,trage putin spre dreapta,inca o problema la tampoanele de supravirare(sau cum naiba se numesc ele)...bara trebuie putin aranjata(cateva suruburi sunt cam slabite).....as fi recunoscator daca primesc ceva numere de telefon sa pot face o programare pe vineri sau sambata dimineata.
Merci

daca e motorul de 3l s-ar purea sa fie probleme mecanice . motoarele de 3 l de nissan au mari probleme .

kevin-ray 10-10-08 16:54

O vopsitorie in Cluj imi poate recomanda cineva?

Antilles 11-10-08 08:58

Quote:

Originally Posted by MerlinSpitfire (Post 1773793)
daca e motorul de 3l s-ar purea sa fie probleme mecanice . motoarele de 3 l de nissan au mari probleme .

Nu,e motorul 2.5.....e 2.5tdi

DonJoker 11-10-08 15:19

Quote:

Originally Posted by kevin-ray (Post 1802527)
O vopsitorie in Cluj imi poate recomanda cineva?

Real Auto - Str. Lombului f.n vis-a-vis de dezmembrarile din lomb.

bzsa 12-10-08 21:56

Quote:

Originally Posted by DonJoker (Post 1803754)
Real Auto - Str. Lombului f.n vis-a-vis de dezmembrarile din lomb.

ii recomand si eu pe baietii de acolo si cel mai importnat ca lucreaza si cu asigurarile daca e cazul

oldtudorhand 21-10-08 21:01

Unde s-ar putea rezolva un parbriz fisurat, are cineva vreo sugestie?! Si m-ar mai interesa unde as putea amortizoare originale (de preferinta noi) ptr un Golf 3 GTI din '94......daca ma poate ajuta cineva!!;) (Ma scuzati ca am postat identic pe ambele thread-uri dar nu stiam exact unde sa intreb!!) :oops::oops:

RA_2fast4u 24-10-08 15:14

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 1819037)
Unde s-ar putea rezolva un parbriz fisurat, are cineva vreo sugestie?! Si m-ar mai interesa unde as putea amortizoare originale (de preferinta noi) ptr un Golf 3 GTI din '94......daca ma poate ajuta cineva!!;) (Ma scuzati ca am postat identic pe ambele thread-uri dar nu stiam exact unde sa intreb!!) :oops::oops:

pe dorobantilor. nu mai stiu exact numarul. nu la gimarom. chiar dupa tribunal, pe cealalta parte. este o straduta care o ia la stanga , si dupa aceea primul gang daca nu ma insel. scrie parbrize sau ceva de genu. dar depinde si de fisura... mie de exemplu mi-au zis ca pot sa incerce sa il faca, dar nu pot garanta ca nu o sa se mai extinda. pretul nu il mai tin minte, sub 100 roni in orice caz. 80? pe acolo pe undeva

oldtudorhand 26-10-08 21:43

Ok, mersi mult de tot, o sa incerc! ;)

flip 16-11-08 23:14

Baieti aveti o recomandare de un service ok cu preturi decente sa-mi fac un diagnostic la fordul meu benzinar? Trage prost dintr-o data si consuma foarte mult, ma gandesc ca poate fi debitmetrul de aer :???:

vlad_VSV 24-11-08 13:12

care stie ceva vopsitorie care poate sa refaca buza polishata la niste jante ?

multumesc mult

Detman 24-11-08 23:43

stiu eu. :) da-mi un offline pe mess si iti zic :)

Kent8 25-11-08 08:00

da spune aci ca poate intereseza si pe altul.
sau ii secret?

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning