![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
- colantare totala negru mat: 1300 lei + tva - colantare totala negru lucios: 1000 lei + tva - colantare capota, plafon, portabagaj : 450 lei (tva inclus) |
Quote:
|
mersi mult pentru raspuns. Dupa sarbatori vreau sa-mi fac si eu o programare sa-mi puneti niste folie mata pe plafon. Mersi mult. Sarbatori Fericite !
|
Quote:
Pretul foliei este de : 200 ron + taxe curier. |
Quote:
Pretul este de 150 ron. |
salut,
pentru un golf 5 plafonul negru lucios cat ma costa ? ce program aveti ? |
Quote:
OFERTA folie negru lucios/ mat: CAPOTA+PLAFON+PORTBAGAJ = 450 LEI |
asteptam si programul de sarbatori
|
Pe unde aveti sediul?
Plafon Symbol negru lucios 150 lei? |
Quote:
Adresa: Str. Condurache Gheorghe, nr. 8 Bucuresti, sector 4 Romania Programari : 0721.73.93.25 |
Quote:
Programul de sarbatori : 29.12.2008 - 30.12.2008 = deschis 09:00-14:00 31.12.2008-04.01.2009 = inchis |
3 Attachment(s)
Quote:
Programul de sarbatori : 29.12.2008 - 30.12.2008 = deschis 09:00-14:00 31.12.2008-04.01.2009 = inchis |
cam cat dureaza colantarea ?
|
7 Attachment(s)
Quote:
In mare, orice piesa se pune in 30-40 minute. |
ms frumos, vb dupa sarbatori pt capota + grila.
|
salut,care e pretul pentru o capota negru lucios?mersi
|
Numai carbon ai? Pe mine ma intereseaza un negru mat sa pun pe plafon la o tigra a.
|
zi-mi un pret sigur la spoiler fata si spate pt un bmw 318i, 95`cu folie imitatie d carbon .si inca un lucru dak vin cu folia(fumurie) mea pt geamuri cat e manopera pt 4 laterale si luneta...dak faci binenteles...
|
Quote:
Pret capota negru lucios : 200 ron. Scuze pentru intarzierea raspunsului. |
Quote:
O sa te coste 75 ron |
Quote:
Pentru spoilere fata + spate cu imitatie carbon: 300 lei |
Quote:
|
bad post
|
pt un symbol , capota + plafon + portbagaj
negru mat ? |
Din poze,am vazut ca faceti treaba buna!
Capota+grila,si pe aripile din fata vreau sa imi faceti un model asa frumos....cam cat ma costa? Pentru un peugeot 306.Ori imitatie de carbon,ori negru mat.ms si apropo,care este durata de "viata" a acestor folii?ms inca odata Bafta |
2 Attachment(s)
pt asa ceva?
te rog pret separat pt fiecare poza in parte multumesc |
Quote:
Program de lucru: Luni-Vineri 09:00-18:00 Vanzari Mihai Drilea - 0721 73 93 25 Email: [email protected] |
4 Attachment(s)
Quote:
Uite ca am mai atasat niste poze. Inainte ........ si dupa |
Daca te rog sa pui toate pozele cu golf 5 lucrate .. vreau sa`mi fac o idee sunt ink nehotarat ce sa aleg si cum, se poate ?! ms mult.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Manopera este garantata 1 an (daca ai grija pe la spalatorii sa dea cu jetul un pic la distanta nu vor fi nici un fel de probleme). Capota si grila - imitatie de carbon : 325 lei Capota si grila - negru lucios sau mat : 200 lei Un model frumos - il alegi de pe internet si noi il vom printa, il vom taia, gasim noi o modalitate sa il lipim pe unde vrei tu. Daca vrei modele : http://www.colantari.ro/galerie-foto2.php?dir=001-1 |
Quote:
Pret pt poza 2 : 150-200 ron Pretul este in functie de nuanta de material. |
11 Attachment(s)
Quote:
|
da.. interesant, capota+grila+pleoapele, ramane de vazut ce aleg intre carbon sau negru lucios. Un pretz te rog ?!
|
Quote:
Pret cu negru lucios : 230 lei. |
Salut, m-ar interesa sa stiu daca imitatia de carbon poate sa fie o nuanta mai inchisa spre negru, nu acel gri. Multumesc
|
Quote:
Folia are garantie 12 luni la montaj. |
Cam cat dureaza si daca poti sa-mi dai si mie niste poze sau un link ceva, sa vad care este cea mai inchisa culoare de carbon. Multumesc
|
si eu as fi tentat de o nouata mai inchisa, neagra pt folie. are acelas pretz cu cea gri ? asteptam niste poze cu ea !
|
1 Attachment(s)
Quote:
AVAND IN VEDERE CEREREA TOT MAI MARE SI PENTRU ACEASTA NUANTA INCHISA O VOM ADUCE INCEPAND DE PE 05.02.2009. Caracteristici: -Folie adezivă din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata lucioasă sau mată, cu grosimea de 95 microni si cu adeziv poliacrilic pe bază de solvent, permanent. - Folia este special creată pentru aplicatii de exterior. - Este disponibilă în role cu lungimea de 48 m si lătimi de 940 si 1220 mm. - Folia se muleaza pe orice suprafata ca : metal, sticla, plastic lucios, lemn, stiplex. Aceasta folie il convinge si pe mai reticent client ca este o alternativa ideala in a imbunatati imaginea masinii sale. Pretul il vom mentine tot la 250 ron (montaj inclus). Speram sa nu mai faca figuri euro. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning