![]() |
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
salutare baieti!!
a mea a fost spalatoria de pe calea turzii pe care din pacate a trebuit sa o inchid din motive care nu tineau de mine. din fericire am reusit sa plasez 2 aparate in incinta nova de pe campul painii... asa ca puteti merge acolo fara nici o problema. doar cereti la caserie fise pentru autoservire. totul se desfasoara in aceleasi conditii ca si pe turzii fara interferente din partea angajatilor nova. astept un feed-back de la voi. parerea voastra conteaza ca sa va pot oferii cele mai bune conditii pentru un spalat de calitate. |
am fost alaltaieri la spalatoria nova, sa vad cum e cu aparatele de autoservire.
pretul acum e de 4,8 lei fisa - dar se poate rotunji linistit la 5 lei fisa, ca nu se prea sinchiseste nimeni sa-ti deie rest. in schimb am vazut doar o singura boxa cu autoservire, catre iesire, nu doua. in principiu e ok, doar ca e un pic mai redusa ca dimensiuni boxa, si scurgerea cam lasa de dorit. |
pretul e de 4,9 lei ... scrie pe un banner mare in curte.
sunt 2 BOXE cu siguranta adica e un dulap mare de inox care deserveste 2 boxe. in ceea ce priveste dimensiunile si scurgerea... asta e...nu am ce face !!! era un spatiu gata facut si nu m-au lasat sa fac alte modificari!! sorry!! ma bucur ca va place!! te salut |
de spalatoria Willy&Co de pe strada Plevnei...ce parere aveti?:D
|
Eu stiu ca mi-am dus bestia ieri la Go Verdak pe Dorobantilor si au frecat baietii pe ea de nu am recunoscut-o cand era gata.
|
Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
Quote:
Baieti buni acolo care fac treaba buna.Incercati cu incredere la Go Verdak.;) P.s.: Cafeaua e buna :lol: |
Quote:
am plecat de acolo si m-am dus la car wash pe dorobantilor... |
multumesc de feed-back!!! au mai fost cateva cazuri de genul asta sa zica ,ca nu mai sunt fise sau ca nu mai e spuma.
eu fiind in chirie acolo angajatii spalatoriei nu au nici un interes sa vanda fisele mele(asa cum are patronul). sper ca am rezolvat problema in sensul ca am avut o discutie cu patronul si se va lasa cu concedieri sau penalizari . imi pare rau de povestea asta si sper sa nu se mai repete merci inca o data!!! |
salut.Daca stiti cumva unde sa spala ca lumea motorul masinii(nu ma intereseaza interior ,exterior).Multumesc
|
Service Center - calea turzii , nr. 173 , tel. 0264.403.910
|
Quote:
Nu vreau sa sune ca reclama dar pur si simplu nu mi-am imaginat vreodata ca o sa vad motorul meu asa curat. |
Apei no, se face treaba buna acolo, la GO Verdak ma refer 8)
Masina mea nu mai prinde alta spalatorie decat aia prin Cluj, m'am lamurit eu cu celelalte spalatorii ... nu toate, dar marea majoritate. Trist. |
Recomand RT-Dynamic, spalatoria de pe str. Traian.
Preturi onorabile, manopera de f buna calitate. E acolo un tip mic, negru (nu, nu repira greu :lol:) cu barba...ala face toti banii...e f meticulos si atent. Recomand. |
recomand go verdak:D foarte multumit de prestatie!
|
Am spalat-o la jet (quickie) la OMV in marasti (dupa vreun an in care n-am mai fost pe la jet) si spre surprinderea mea fisele au durat FOARTE mult. De obicei (acum un an) luam doua fise si abia terminam s-o clatesc, acuma dupa prima fisa era gata, iar cu a doua practic am dat cam degeaba. Un prieten a spalat-o in paralel in boxa cealalta cu o singura fisa fara stres (si a lui e si break :oops:)
S-a marit cumva timpul per fisa? |
de spalatoria de pe branului? ce parere aveti ? cea de pe colt cu plevnei
|
De 2 ori am fost la ei..o data am fost multumit, alta data a trebuit sa ma aplec eu sa curat pasajele rotilor...ca omul ce spala nici nu s-a sinchisit. Nu ma mai duc la ei daca sunt cu angajati plicitisiti si lenesi.
|
eu spalam la nova..hm,..,..nu intotdeauna o fac bine..la mercur merge
|
si eu recomand RT Dynamic de pe strada Traian, acolo spalam toate masinile de la firma si sunt super ok...
|
go verdakunde vine spalatoria asta pe Dorobantilor ??? si preturi s-ar putea pune ,
si o polishare unde recomandati sa fac la masina mea ms mult |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu recomand spalatoria de pe branului , colt cu plevnei , spala ft bine baietii + ca locuiesc la 2 pasi de ei :D
|
Stiti vreo spalatorie care curata bordul si plasticele de pe interior cu solutii profesionale, care nu sunt pe baza de silicon? Vreau sa scap de "grasimea" lasata in urma de mesterii de la alte spalatorii...
Pentru polish sau detailing recomand sa mergeti pe Dorobantilor 126 (mai sus de trecerea de pietoni din curba, din spate de la P-ta Marasti). Ultima boxa de acolo e a unui domn care e profesionist. Eu mi-am facut acolo farurile (se poate vedea in topicul din semnatura). |
Quote:
pai... pe la spalatorii nu folosesc solutii profesionale, mai degraba "industriale". |
Quote:
calitate ! |
O impresie foarte buna mi-a lasat spalatoria din parcarea magazinului Selgros, am platit interior exterior 16lei, totul ireprosabil, baiatul a refuzat spaga...mai rar asa ceva, daca pana acum eram client fidel VSV de acum incolo doar la Selgros merg.
|
Parca i zicea ciubuc , nu spaga :)
|
la iulius mall a fost cineva?
|
Quote:
nu era cel mai scump program, dar am platit vreo 35 ron |
ok mersi :D m-ai lamurit :D, treburile alea le pot face si yo in fata blocului :))
|
Pe strada "Intre Lacuri" este o spalatorie "La Mimi" parca ii spune:-?, spala destul de bine baietii si preturi acceptabile, ieri am fost, cu 13 lei mi-au facut exteriorul + ceara + cafea din partea casei si inca un lucru care nu lam mai vazut (cel putin eu) la spalatorii, dupa ce au gatat baietii iti pun covorase langa portiera, sa te stergi pe picioare, sa nu intri ud sau murdar in masina, cu siguranta voi reveni :D la ei
|
Fiind vremuri grele tot mai putini sunt dispusi sa arunce banii pe lux, asa ca bine fac cei de la spalatoria respectiva incercand sa-si fidelizeze cat mai multi clienti
Sa vezi cum majoritatea vor face lucruri de calitate sau cel putin lucruri in plus pentru clienti indiferent de prestari servicii sau vanzarea unor produse. |
Salut, nu vreau sa patez reputatia celor din Zorilor, langa Profi, G94 parca dar cand am spalat la ei spuma acea activa parca era un sapun si ajuns acasa am observat ca jentile erau murdate intre spite, chiar daca nu pot sa zic ca nu a insistat cu jet-ul
|
Quote:
In schimb o sa merg la spalatoria de pe Intre Lacuri. Ca fapt divers, stiti vreo spalatorie la care se poate plati cu cardul? In afara de spalatoriile de la benzinarii. |
Quote:
p.s. un detailig nu se poate compara cu o simpla spalare sau curatire a interiorului. solutiile de calitate pentru detailing nu sunt defel ieftine(nici macar la distribuitori). marea lor majoritate nu se gasesc pe rafturile magazinelor. pe langa solutile de curatat, vin cele de intretinere, protejare... alea fac toti banii dati pe un detailing. in cluj gasesti servicii de calitate...dar si pretul este pe masura. |
Personal cred ca n-o sa fi dezamagit daca speli la spalatoria La Mimi de langa Iulius Mall, cred ca-i pe strada Intre lacuri.
Au niste baietii faini si seriosi, dar au si o cafenea unde poti sa astepti, sa te uiti la un meci si chiar sa bei o cafea sau un ceai din partea casei. Tre sa recunosc ca sunt perfectionati pe cosmetica auto. Intrati pe facebook, Spalatorie La Mimi. Numai bine va doresc,colegilor! |
Incearca la baietii de la Spalatoria La Mimi de langa Iulius Mall. Iti scot orice pata, iti degreseaza orice plastic, chiar si elementele de casatorie si fac cosmetica cu polish profesional. iar sefa de acolo ii foarte cumsecade.
|
PZZ07 tu ce functie ai acolo la spalatoria aia ?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning