Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39407-spalam-masina-cluj-spalatorii-calitate.html)

vipi77 17-07-09 08:30

Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

salutare baieti!!
a mea a fost spalatoria de pe calea turzii pe care din pacate a trebuit sa o inchid din motive care nu tineau de mine.
din fericire am reusit sa plasez 2 aparate in incinta nova de pe campul painii... asa ca puteti merge acolo fara nici o problema. doar cereti la caserie fise pentru autoservire. totul se desfasoara in aceleasi conditii ca si pe turzii fara interferente din partea angajatilor nova.

astept un feed-back de la voi. parerea voastra conteaza ca sa va pot oferii cele mai bune conditii pentru un spalat de calitate.

bobo32 19-07-09 19:59

am fost alaltaieri la spalatoria nova, sa vad cum e cu aparatele de autoservire.

pretul acum e de 4,8 lei fisa - dar se poate rotunji linistit la 5 lei fisa, ca nu se prea sinchiseste nimeni sa-ti deie rest. in schimb am vazut doar o singura boxa cu autoservire, catre iesire, nu doua.

in principiu e ok, doar ca e un pic mai redusa ca dimensiuni boxa, si scurgerea cam lasa de dorit.

vipi77 21-07-09 08:13

pretul e de 4,9 lei ... scrie pe un banner mare in curte.
sunt 2 BOXE cu siguranta adica e un dulap mare de inox care deserveste 2 boxe.
in ceea ce priveste dimensiunile si scurgerea... asta e...nu am ce face !!!
era un spatiu gata facut si nu m-au lasat sa fac alte modificari!! sorry!!

ma bucur ca va place!!

te salut

Dolce CST 26-07-09 01:59

de spalatoria Willy&Co de pe strada Plevnei...ce parere aveti?:D

SpeedFreak 24-09-09 12:41

Eu stiu ca mi-am dus bestia ieri la Go Verdak pe Dorobantilor si au frecat baietii pe ea de nu am recunoscut-o cand era gata.

gangsta 26-09-09 14:05

Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2665430)
Eu stiu ca mi-am dus bestia ieri la Go Verdak pe Dorobantilor si au frecat baietii pe ea de nu am recunoscut-o cand era gata.

Baieti buni acolo care fac treaba buna.Incercati cu incredere la Go Verdak.;)
P.s.: Cafeaua e buna :lol:

Fixius 06-10-09 12:58

Quote:

Originally Posted by vipi77 (Post 2492335)
salutare baieti!!
a mea a fost spalatoria de pe calea turzii pe care din pacate a trebuit sa o inchid din motive care nu tineau de mine.
din fericire am reusit sa plasez 2 aparate in incinta nova de pe campul painii... asa ca puteti merge acolo fara nici o problema. doar cereti la caserie fise pentru autoservire. totul se desfasoara in aceleasi conditii ca si pe turzii fara interferente din partea angajatilor nova.

astept un feed-back de la voi. parerea voastra conteaza ca sa va pot oferii cele mai bune conditii pentru un spalat de calitate.

am fost cu masina de fima acolo... si spuneau ca nu mai au fise, si daca vreau imi trimit un baiat acolo sa mi-o spele...

am plecat de acolo si m-am dus la car wash pe dorobantilor...

vipi77 07-10-09 15:35

multumesc de feed-back!!! au mai fost cateva cazuri de genul asta sa zica ,ca nu mai sunt fise sau ca nu mai e spuma.
eu fiind in chirie acolo angajatii spalatoriei nu au nici un interes sa vanda fisele mele(asa cum are patronul). sper ca am rezolvat problema in sensul ca am avut o discutie cu patronul si se va lasa cu concedieri sau penalizari .
imi pare rau de povestea asta si sper sa nu se mai repete

merci inca o data!!!

marcris 10-10-09 23:01

salut.Daca stiti cumva unde sa spala ca lumea motorul masinii(nu ma intereseaza interior ,exterior).Multumesc

vlad_VSV 11-10-09 11:31

Service Center - calea turzii , nr. 173 , tel. 0264.403.910

SpeedFreak 12-10-09 09:12

Quote:

Originally Posted by marcris (Post 2708931)
salut.Daca stiti cumva unde sa spala ca lumea motorul masinii(nu ma intereseaza interior ,exterior).Multumesc

Mie mi-au spalat motorul la Pejo acolo pe Dorobantilor la Go Verdak dupa ce am mers cu burduful la planetara spart si am facut 10 urcari la coasta fara breather la aerisitorul de la baia de ulei. Tot compartimentul motor era numai ulei si vaselina si dupa ce l-au spalat de vreo 4 ori cu solutie nu mai era urma de mizerie pe el.

Nu vreau sa sune ca reclama dar pur si simplu nu mi-am imaginat vreodata ca o sa vad motorul meu asa curat.

ZanDer 16-10-09 08:38

Apei no, se face treaba buna acolo, la GO Verdak ma refer 8)

Masina mea nu mai prinde alta spalatorie decat aia prin Cluj, m'am lamurit eu cu celelalte spalatorii ... nu toate, dar marea majoritate. Trist.

icedevil 07-12-09 20:12

Recomand RT-Dynamic, spalatoria de pe str. Traian.

Preturi onorabile, manopera de f buna calitate. E acolo un tip mic, negru (nu, nu repira greu :lol:) cu barba...ala face toti banii...e f meticulos si atent.

Recomand.

marius276263 26-12-09 14:04

recomand go verdak:D foarte multumit de prestatie!

jmf_ 27-12-09 16:42

Am spalat-o la jet (quickie) la OMV in marasti (dupa vreun an in care n-am mai fost pe la jet) si spre surprinderea mea fisele au durat FOARTE mult. De obicei (acum un an) luam doua fise si abia terminam s-o clatesc, acuma dupa prima fisa era gata, iar cu a doua practic am dat cam degeaba. Un prieten a spalat-o in paralel in boxa cealalta cu o singura fisa fara stres (si a lui e si break :oops:)

S-a marit cumva timpul per fisa?

mafiozzo 27-12-09 20:21

de spalatoria de pe branului? ce parere aveti ? cea de pe colt cu plevnei

Lil' D 28-12-09 17:35

De 2 ori am fost la ei..o data am fost multumit, alta data a trebuit sa ma aplec eu sa curat pasajele rotilor...ca omul ce spala nici nu s-a sinchisit. Nu ma mai duc la ei daca sunt cu angajati plicitisiti si lenesi.

Babutz 12-01-10 08:57

eu spalam la nova..hm,..,..nu intotdeauna o fac bine..la mercur merge

friky 12-01-10 19:45

si eu recomand RT Dynamic de pe strada Traian, acolo spalam toate masinile de la firma si sunt super ok...

gabones 24-09-10 14:41

go verdakunde vine spalatoria asta pe Dorobantilor ??? si preturi s-ar putea pune ,
si o polishare unde recomandati sa fac la masina mea
ms mult

Dolce CST 24-09-10 18:04

Quote:

Originally Posted by gabones (Post 3680491)
go verdakunde vine spalatoria asta pe Dorobantilor ??? si preturi s-ar putea pune ,
ms mult

Eu merg la o spalatorie pe Plevnei 43 sunt foarte multumit de servicii....poti merge acolo pt polish...recomand!

DaNuTzU' 25-09-10 10:32

Quote:

Originally Posted by gabones (Post 3680491)
ms mult

dorobantilor 33-35 servicii de super calitate

CristianD 27-09-10 10:33

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 3681967)
dorobantilor 33-35 servicii de super calitate

un pret pt interior si exterior se poate?

miri 18-01-11 21:00

eu recomand spalatoria de pe branului , colt cu plevnei , spala ft bine baietii + ca locuiesc la 2 pasi de ei :D

AB-04-ASS 19-01-11 21:46

Stiti vreo spalatorie care curata bordul si plasticele de pe interior cu solutii profesionale, care nu sunt pe baza de silicon? Vreau sa scap de "grasimea" lasata in urma de mesterii de la alte spalatorii...

Pentru polish sau detailing recomand sa mergeti pe Dorobantilor 126 (mai sus de trecerea de pietoni din curba, din spate de la P-ta Marasti). Ultima boxa de acolo e a unui domn care e profesionist. Eu mi-am facut acolo farurile (se poate vedea in topicul din semnatura).

stefan72 03-03-11 16:46

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 4002468)
Stiti vreo spalatorie care curata bordul si plasticele de pe interior cu solutii profesionale, care nu sunt pe baza de silicon? Vreau sa scap de "grasimea" lasata in urma de mesterii de la alte spalatorii...

Pentru polish sau detailing recomand sa mergeti pe Dorobantilor 126 (mai sus de trecerea de pietoni din curba, din spate de la P-ta Marasti). Ultima boxa de acolo e a unui domn care e profesionist. Eu mi-am facut acolo farurile (se poate vedea in topicul din semnatura).

pai... pe la spalatorii nu folosesc solutii profesionale, mai degraba "industriale".

stefan72 03-03-11 16:54

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 2239753)
acolo is cei mai buni;) aia se stie dar si pretu e pe masura

obrazul subtire... cu cheltuiala se tine.
calitate !

Sebi 05-03-11 22:23

O impresie foarte buna mi-a lasat spalatoria din parcarea magazinului Selgros, am platit interior exterior 16lei, totul ireprosabil, baiatul a refuzat spaga...mai rar asa ceva, daca pana acum eram client fidel VSV de acum incolo doar la Selgros merg.

CJ-01-WOB 06-03-11 01:59

Parca i zicea ciubuc , nu spaga :)

Zeull 07-03-11 18:04

la iulius mall a fost cineva?

CJ-86-UHE 08-03-11 08:27

Quote:

Originally Posted by Zeull (Post 4150412)

E scump si o spala cum au ei chef. Am platit un anumit program si am lasat masina acolo. M-am intors la masina mai repede si erau la interior. Programul avea inclus si aspirat in portbaagaj si solutie anti praf pentru bord sau ceva de genul. Portbagajul nici nu l-au deschis si pe bord a sters praful cu o carpa si atat. Cand i-am intrebat de ce nu au aspirat in portbagaj au zis ca nu are rost ca e curat si cand i-am intrebat de ce nu au dat bordul cu asa zisa solutie mi-au zis ca nu au si oricum nu ii invat eu cum sa isi faca meseria.
nu era cel mai scump program, dar am platit vreo 35 ron

Zeull 08-03-11 09:35

ok mersi :D m-ai lamurit :D, treburile alea le pot face si yo in fata blocului :))

Zeull 23-03-11 10:33

Pe strada "Intre Lacuri" este o spalatorie "La Mimi" parca ii spune:-?, spala destul de bine baietii si preturi acceptabile, ieri am fost, cu 13 lei mi-au facut exteriorul + ceara + cafea din partea casei si inca un lucru care nu lam mai vazut (cel putin eu) la spalatorii, dupa ce au gatat baietii iti pun covorase langa portiera, sa te stergi pe picioare, sa nu intri ud sau murdar in masina, cu siguranta voi reveni :D la ei

elnino 23-03-11 12:14

Fiind vremuri grele tot mai putini sunt dispusi sa arunce banii pe lux, asa ca bine fac cei de la spalatoria respectiva incercand sa-si fidelizeze cat mai multi clienti

Sa vezi cum majoritatea vor face lucruri de calitate sau cel putin lucruri in plus pentru clienti indiferent de prestari servicii sau vanzarea unor produse.

micutu_flo 23-03-11 14:37

Salut, nu vreau sa patez reputatia celor din Zorilor, langa Profi, G94 parca dar cand am spalat la ei spuma acea activa parca era un sapun si ajuns acasa am observat ca jentile erau murdate intre spite, chiar daca nu pot sa zic ca nu a insistat cu jet-ul

AB-04-ASS 24-03-11 16:08

Quote:

Originally Posted by Zeull (Post 4150412)

Am fost si eu la ei. Am facut exteriorul doar, a fost ok spalarea dar nu imi place de loc atitudinea angajatilor. Se comporta ca si cum tu nu stii nimic, si ei sunt experti, daca le dai o sugestie te privesc ofensati... nu o sa mai merg la ei.

In schimb o sa merg la spalatoria de pe Intre Lacuri.

Ca fapt divers, stiti vreo spalatorie la care se poate plati cu cardul? In afara de spalatoriile de la benzinarii.

stefan72 24-03-11 16:44

Quote:

Originally Posted by elnino (Post 4193657)
Fiind vremuri grele tot mai putini sunt dispusi sa arunce banii pe lux, asa ca bine fac cei de la spalatoria respectiva incercand sa-si fidelizeze cat mai multi clienti

Sa vezi cum majoritatea vor face lucruri de calitate sau cel putin lucruri in plus pentru clienti indiferent de prestari servicii sau vanzarea unor produse.

cei care vor oferi calitate...vor rezista.

p.s.
un detailig nu se poate compara cu o simpla spalare sau curatire a interiorului.
solutiile de calitate pentru detailing nu sunt defel ieftine(nici macar la distribuitori). marea lor majoritate nu se gasesc pe rafturile magazinelor.

pe langa solutile de curatat, vin cele de intretinere, protejare...
alea fac toti banii dati pe un detailing.

in cluj gasesti servicii de calitate...dar si pretul este pe masura.

PZZ07 11-08-11 09:48

Personal cred ca n-o sa fi dezamagit daca speli la spalatoria La Mimi de langa Iulius Mall, cred ca-i pe strada Intre lacuri.
Au niste baietii faini si seriosi, dar au si o cafenea unde poti sa astepti, sa te uiti la un meci si chiar sa bei o cafea sau un ceai din partea casei.
Tre sa recunosc ca sunt perfectionati pe cosmetica auto. Intrati pe facebook, Spalatorie La Mimi.
Numai bine va doresc,colegilor!

PZZ07 11-08-11 09:57

Incearca la baietii de la Spalatoria La Mimi de langa Iulius Mall. Iti scot orice pata, iti degreseaza orice plastic, chiar si elementele de casatorie si fac cosmetica cu polish profesional. iar sefa de acolo ii foarte cumsecade.

CJ-01-WOB 11-08-11 23:00

PZZ07 tu ce functie ai acolo la spalatoria aia ?:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning