![]() |
Re: GTA san andreas patch
ia frate gta mod installer
si le faci cu ala nu tre sa faci altceva...ca cu celalalte..e complicat...nici eu nu stiu :| |
masinile pe care le bag unde le gasesc ca am real v2 si am bagat un e30....
|
Quote:
vezi numele masinii care o inlocuiesti...dute pe google.....vezi care e...etc`...eu le`am facut cu sami- san andreas mod installer :) |
Re: GTA Bucuresti
inca 1 zi :twisted:
|
si de unde putem sa luam jocu asta...? ( mitza_mtb unde ai tu vapoare prin bucuresti ?) ;))
|
de aici poti da jos jocul(cand se va lansa)http://gtabucuresti.mx.kz/
ps. se vor mai fura masiniile? |
@aleyx_oltcit : Alea de agrement din herastrau...:D...snagov...si pe unde mai st lacuri dastea:)..=))
|
si cand va fi gata ca nici siteul nu merge ? :)
|
acum merge :D:D
|
Tot nu merge ? un link ceva de unde se poate downloada ?Merci
|
GTA REAL LIFE
Modul gta real life se va lansa luni 21-07-2008.intrati pe siteul http://gtareallife.forumy.biz/index.htm pentru mai multe detali va asteptam cu draga inima ;);)
|
Re: GTA REAL LIFE
inca nul vad
:) |
ti-ar fi mult mai usor cu promovarea daca a-i avea un link de forma http://gtareallife.tk ( http://domeniugratis.tk )
ps. hai cu modulu ca deabea astept :d daca masinile or sa arate ca cea din header e promitator . |
modul va aparea luni in data de 28-7-2008 deoarece au fost probleme cu bugurile
|
ce se mai aude cu jocul?:D
|
:sad:doctorusat ma ajuti si pe mine sza folosesc prog ala de instalat masini car spawner cas nu stiu sa le bag :D multumesc!
|
Quote:
|
sa lansaaat \:D/ :D
|
da ... si e plin de buguri :P
|
da...acum l'am bagat si eu....dabea se incarca cladirile..si daca il joc 1 ora...40 min stau sa intru din nou in el ca imi iese...
|
sa baga-ti si cateva opeluri:vectra ,calibra
daca puteti sa face-ti orasul sa semene cu Bucurestiu daca nu acum in viitor |
cam prea multe buguri are jocul
|
cladirile se incarca foarte greu...si sunt prea multe loganuri..nu ai loc de ele pe strada..ziceati ceva de camere ca o sa bagat camhack sau cum ii zice...si radio si niste alte chestii care vad ca lipsesc
|
lipsesc foarte multe chestii fata de ce au anuntat ei ,dar cu timpul cred ca se vor realiza si acestea
ps.a gasit cineva oltcitu ca il caut de vreo 2 ore si tot nu dau de el |
il iei de langa vapor de unde ai avut misiunea sa duci toate masinile alea..
|
adica din san fierro ;)
|
gata ,found it ,danke in soson
|
l-am luat si eu,l-am instalat,intru in el dar cand ma duc spre o masina sau spre bicicleta sa o iau imi iese din joc si-mi da eroare cu send,don't send....:(
|
Gta Domination Un Nou Mod Off San Andreas
SaLuTaRe!!!!!!!!!
Gta Domination-->>Cea Mai Tare Modificare Adusa Joculu Gta San Andreas. Prima Versiune(V1) Este Deja Pusa La Download.Lucram La A Doua Versiune(V2)Care Va Fi Terminata Intre 10-15 August....Pentru A Downloada Gta Domination V1 Va Rugam Sa Intrati Pe http://sareallife.freehostia.com/ Si Pentru Mai Multe Detalii. MuLtUmIm!!!!!!!! |
Re: Gta Domination Un Nou Mod Off San Andreas
o salvare te rog?...sau dam pM cu id tau....vreau o salvare....deoarece cele care le am nu merg...si in + tre sa fac o gramada de misiuni..ca sa ajung sa tunez masini :|
|
Sincer pana nu modifica unu cladiri tot nu prea e asa tare sau puneti si voi vitezometru rezervor sa se termine benzina ceva acolo sa fie mai fain. Asa puneti cateva masini si scrieti fiecare cuvant cu litera mare....aia nu e modificare....
Stiu ca e greu dar daca faceti ceva faceti-o calumea. ps: bafta baieti sa faceti ceva calumea. O sa fiti mari daca iesiti cu ceva ce nu au mai facut ceilalti...(nu o luati in nume de rau) |
ala e plin de bube ,ce e drept ca e mai fain..dar baieti au facut ceva mai slaabut dar superior calitativ ;)
|
Pentru a instala modului mergeti la www.sa-mp.com si descarcati..instalati apoi in folderul original o sa gasiti un fisier cu numele samp..intrati in el si dai ad ..serverul nu o sa fie mereu online...cand este o sa postez aici..sau verificati si voi in lista de la sa mp
pm sau add pe mess ;) Salut |
srv on!
|
Nu prea cred ca aveti voie sa folositi pagina sa-mp.com ca sa-mp.ro ..probabil o sa dau un PM la admin sa vedem cum sta treaba cu voi
|
nu inteleg :|
|
Quote:
|
nu vorbesc de forum,vorbesc de site..care e copiat in totalitate dupa sa-mp, si din cate stiu nu ai voie sa faci asa ceva. deci eu zic sa te apuci sa iti faci un design.
|
Quote:
AAA da si salvari vom baga in V2 si vom pune mai multe functii!! V1 a fost doar un test sa vad dak are erori la masini cldiri haine etc!! Errori 1% ! Akum testez V2!! Intrati pe site pt mai multe detalii! id contact [email protected](mail sau mess) |
hai frate ma lasi:|
eu am jucat cu cryssl multy...si e super tare:D si dati`mi o salvare....ca mie lene sa fac misiuni ...ce naiba:| |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning