![]() |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mno nuiule vezi ca o pui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
12 Attachment(s)
mdea bine, o fi bmw-u bmw, da macar cu dacia...nu prinzi asa viteza, oricum poate in cadere libera da nici macar acolo ca nu-i aerodinamica, asa ca nu-mi fac probleme de asa ceva, acuma niste poze faine, mi mi-o palcut oricum, sper sa va placa si voua, scuza-ti calitatea da is facute cu telefonu
astept sa-mi spune-ti care v-o placut mai mult, nu de alta dar mie mi-au placut toate, pacat ca n-o fost mai spectaculos, stalpi rupti...sau mai stiu eu ce, o zis la tv ca avea....viteza...ceva monstrozitate oricum omu ii paralizat si fara un picior, ultimele detalii |
cred ca mai mare pericol esti tu cu draga ta masinuta decat ala cu ditamai bmw :lol: :lol:
la tine periculos inseamna de la 40km/h in sus; deja 80 ii tragic nu crezi??? si la fel ti-as face si io tie :lol: :lol: |
deci ba sincer ... io te'as bana daca as putea ... tu vezi ce scotzi pe gura si pui in scris ? adica faptu ca omu face accident la tine ii treaba de misjto ? tu crezi ca doar viteza ucide ? clar nu sjtii ce vorbesti ... cel putin atata aretzi ...
|
eu de nu-s cand imi doresc sa-mi fac masina zob...da n-am ocazia, da gasesc eu un tip cu un reno alb pe care nu-l mai iert inca o data cand imi taie calea din fata de la ise....
|
Re:
Quote:
|
vezi ma DACIA-etc ca numai wrc nu e....ca incepi sa iti faci multi dusmani...masoara-ti cuvintele..si ai grija ce postezi..si nu mai posta aiurea...ca nu vezi ca nimeni nu te intreaba ce faci..ca toti iti zic ca esti prost???
|
dak un accident in care potzi mur,i tie ti se pare amuzant esti dus.........
|
1 Attachment(s)
Grav Fratilor !!! Am auzit ca Opelu vectra o taiat curba Si so lovit de ford !!! :(
|
1 Attachment(s)
Rau de tot!!!
|
1 Attachment(s)
....
|
1 Attachment(s)
Saracii!!!!
|
1 Attachment(s)
...
|
4 Attachment(s)
:(
|
si cum puneai tu vectra ala pe platforma?
|
pai... o lipea cu ceva... si o punea el ...
adik... ce a mai ramas din Vectra... 3/4 din ea :(. P.S. imi place ca Fordul nu a patit nu shtiu ce... avand in vedere ce a patit Vectra.... deasta imi plac mie masinile mari :D. |
Un dulapior rupt ( stricat )
2 Attachment(s)
dulapior rupt
|
omu sa fie sanatos ca fiarele alea nu fac 2 bani!!! :cry:
|
ce sunt eu ff curios...erau puscate airbagurile la loganul ala afumat??? ca eu in luna in care s-a lansat masina am vazut una facuta praf in fata...si airbagurile erau intacte...MASINA 100% ROMANEASCA...cica si moderna si sigura....mda....
|
sa nu uitam si masinile americane cu tabla de tanc...
masini rusesti sigure : VOLGA :) Volga LOVER :twisted: |
Airbagu... sau rile nu e \"puscat\" ... in poza se vede volanu ... nici urma de pernutza alba .... poate le-o scapat la astia de la Dacia sa-l puna si iti zic sa stai linistit ca-i acolo! :evil: ca oricum dupa ce descoperi esti .... dead si ei scapa de un posibil reclamant!!!
|
da dc sa se deschida airbagul? nu e impact frontal? daca ar avea airbaguri laterale atuncea ar trebui sa se deschida...daca nu ma insel senzorii pt airbag sunt in bara fatza...sau pe undeva pe acolo....si ele nu se deschid la impacturi laterale...nu are rost.....si in poza se vede ca fata nu e afectata
|
deci totusi nu-i chiar asa de greu sa rastorni un logan :lol:
|
bah..ra2fast...nu te baga in discutii..daca habar nu ai despre ce vorbim...noi nu vb de masina asta...desi si masina asta nu are airbagurile puscate...lasa teoriile ca nu stii despre ce vb...citeste mai sus ce am scris...\"cand s-a lansat logan am vazut unul lovit..etc/....\"
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Oli stai linistit!!
nu te enerva :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
1 Attachment(s)
accident waiting to happen
|
3 Attachment(s)
explozie la roata dreapta fatza...=> capac.. noroc ca oameni au scapat doar cu zgarieturi usoare
|
hai sa pun shi eu aici un accident...la o viteza mica => http://www.gougoule.com/crash_audi/
|
pune pozele aici ... nu trimite lumea pe nush ce linkuri ca la unii ni lene sa tot deschidem ferestre noi!!!! :evil:
|
asha am sa fac(dak tzi lene nu intra :) )...mam gandit sa nu incarc topicu :D
|
ma daca va uitati la poza de la bordul audi-ului acul ae oprit in dreptul 100. Dupa cum arata ambulanta presupun ca e masina din europa si e 100 kmph nu 100 mph. Oricum cred ca impactul s-a produs la o vites\\za mult mai mare de s-o rupt asa A3-u, mai ales ca Audi are tabla tare. nasol...
|
oricum...avea ceva viteza, acu era la 100 da ala de turometru era la peste 2000 de ture, si sa nu uitam ca-i diesel...deci dc era intr-a 5-a 6-a...la 2000 de ture...avea ceva viteza
|
mie tot lene mi ... punetzi pozele pe forum!!! :P
|
2 Attachment(s)
SFARSITUL CAPITOLULUI I.
|
... long story ... varianta scurta : accident :lol:
|
...imi pare rau cand vad asemenea accidente in care sunt implicate masini in care s-au pus multe ore de lucru in personalizare...pacat...
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=345
hehe,a ci avem si o poza cu partea din fata a masini implicata in acident...atunci cand a fost facut, frumoasa masina, pacat c-o fost slabut....mai sunt poze da mi lene sa le caut |
saracu ARO.......acCiDEntu o fost recent sau mai demult???
|
MA DACIA WRC . DOAR ATATA MAI DORESC DE LA VIATA ASTA SA TE PRIND ODATA IN AFARA A ORASULUI UNDEVA. :chainsaw: :2gun: :bat: :pistoles: :headache:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning