![]() |
Re: Gabi VT
am inteles..multumesc mult dany pt reprezentare :)
|
3 Attachment(s)
un polo 6n facut cu ce (n-)aveam in pc cat timp n-am avut net :))
|
2 Attachment(s)
Fiat Panda 2003
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
revin si eu dupa ceva vreme cu un polo din '82...chiar daca modificarile nu-s prea mari,sau bg-u schimbat...am incercat sa-l fac cat mai simplu :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vw Lupo 'O2 GTI
atasez si scuzele de rigoare in ceea ce priveste modelul de jante si pozitionarea lor,dar au fost puse inainte sa-mi vina ideea cu "wide"...si era 4 dimineata cand am terminat masina :)) |
1 Attachment(s)
I-am pus "gumari" noi :))
|
din punctul meu de vedere, ca mod de lucru este cat de cat OK, dar ca aspect final nu arata deloc bine si iti zic si de ce: toata aerisirile le-ai rotunjit, dar ai facut farurile sa arata foaaarte ascutite cu pleoapele alea. Plus ca si-a pierdut foarte mult din identitate atunci cand ai scos farurile mai mici si ai redesenat linia capotei, acum parca seamana cu un beetle. Si nu, noile roti nu sunt bune, sunt foarte blurry!
|
@Ca$$: salut,stiu ca rotile sunt blurate,deoarece alta poza donatoare cu o rezolutie mai mare de 1024x768 nu am gasit...cat despre identitatea masinii,stiu ca s-a pierdut :)...mi-am lasat si eu imaginatia sa "lucreze".
oricum,iti multumesc pt critica,care a fost binevenita :). |
Salut! Fata de alte lucrari se oberva o evolutie la calitatea lucrarii, pentru care nu pot decat sa te felicit...cu rotile ai dat-o in bara rau, dar aia se poate rezolva repede. Cat despre identitate, nu stiu cat a fost starpita, mie imi place rezultatul final.
|
salut Reme,multumesc de parere.in legatura cu jantele,stiu ca am dat-o de gard,rezolutie mai mare nu am gasit,am incercat sa fac cu "smart sharp" dar nu mi-a iesit,dupa cum se vede,cat despre linia masinii,am "sticat-o" cu buna stiinta :)
|
2 Attachment(s)
Skoda Citigo
|
Quote:
|
Umbra masinii e buna.
Asa s-ar vedea pe un teren asa plan cu o sursa de lumina din partea dreapta a masini (din perspectiva soferului). Dar daca ai pus sursa de lumina acolo (soarele) capota, cel putin pe partea pasagerului, nu trebuia sa fie intunecata ci luminata de soare. Daca nu ma insel ai facut ceva brush. Trebuia sa faci si pentru capota. Sa iei nuanta din partea cea mai luminata a masinii si sa o aplici pe capota cam pe 45% din capota pe partea sursei de lumina. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Revin cu ceva "nou"...asa,de reintrat in ritm,desigur si cu greseli :D.
Mai aveam doua lucrari,dar din pacate am avut probleme cu pc-ul si le-am pierdut :|.Astept tot "tacamul",pareri,sfaturi,critici :)! |
2 Attachment(s)
Skoda Octavia Variant 2001
|
2 Attachment(s)
Audi A6 Avant 2005
|
nu e nimeni pe-aici?
|
Quote:
|
mda,sa stii ca ai mare dreptate...:))
|
2 Attachment(s)
Skoda Fabia vRS
E prima data cand incerc sa reproduc efectul de ploaie,asa ca astept sfaturi si critici |
Quote:
nu pare foarte real efectul nici rau nu e doar ca masina ta nu e deloc uda..si nici betonu nu e ud ar trebui sa se vada picurii cand ating batonul si masina.. |
@mrsika: ai dreptate,dar ideea e ca nu am gasit un tutorial mai complex in care sa vad cum se face sa fie si masina uda si betonul.
ploaia mi-a iesit asa deasa,deoarece daca dadeam la "treshold" la 255,nu mai aveam nicio "picatura" pe layer,dispareau toate,de ce oare? |
2 Attachment(s)
desi am zis ca nu mai postez nimic,revin cu un golf 6,dupa o perioada cam mare de pauza :)
|
Ti-a iesit super, intercooler-ul arata ciudat dar in rest foarte bine . Tine-o tot asa ,imi place cum iti ies ! :peace:
|
@Quicky: multumesc si ma bucur ca-ti place..de ce arata ciudat intercoolerul?sincer,nu pun prea mare accent pe "perfectiunea absoluta",vreau doar sa expun ideea,desi fac tot posibilul sa am cat mai putine greseli :)
|
2 Attachment(s)
mai postez si eu din cand in cand...
Astra J |
2 Attachment(s)
Chevrolet Aveo
|
2 Attachment(s)
Vw Touran
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Peugeot 106
|
Frumos 106, ce zici ptr "next project" sa faci o Miata NA rocket bunny? :?::D
|
salut,am sa fac si o miata...nu promit ca o sa o fac prea repede,ca nu prea am timp,dar o sa fie...se pare ca tu esti singurul care mai urmareste pe-aici...postez mai mult pt backup :))),dar ma bucur ca mai arunca cineva cate-un ochi :D
|
2 Attachment(s)
Daewoo Nexia
|
Siii...uite ca a murit si VT-ul de aici:rolleyes2...
|
2 Attachment(s)
Renaul Clio Mk1
|
Not bad
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning