Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 BPO Dacia Concept (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39172-28-bpo-dacia-concept.html)

cipoNCE 09-03-08 22:21

Re: Dacia Concept

a iesit destul de bine. o mica idee, ia un spray negru si vopseste bara dintr`un capat in altul sa fie ca noua ;)
te costa 5-10 lei un spray fara pretentii si jumate de ora de munca.

Preparatul 10-03-08 07:32

Quote:

Originally Posted by cipoNCE (Post 1412696)
a iesit destul de bine. o mica idee, ia un spray negru si vopseste bara dintr`un capat in altul sa fie ca noua ;)
te costa 5-10 lei un spray fara pretentii si jumate de ora de munca.

astazi am de gand sa-i fac asta ,revopsesc barile ca s-au cam dus de la sarea de pe sosele din iarna asta

pablo.odg 10-03-08 23:37

ti-am urmarit postul si dupa parerea mea arata destul de bine masina. cu stopurile alea nu prea sunt de acord insa. Sper numai sa nu te lasi dus de valul NFS. Bafta!

Preparatul 11-03-08 07:39

Quote:

Originally Posted by pablo.odg (Post 1415551)
ti-am urmarit postul si dupa parerea mea arata destul de bine masina. cu stopurile alea nu prea sunt de acord insa. Sper numai sa nu te lasi dus de valul NFS. Bafta!

multumesc mult,nu ma las dus de valul nfs,vreau sa fie o masina simpla dar mai deosebita fata de celelalte

Preparatul 16-03-08 10:58

ma poate ajuta cineva cu antifonul ala original de 1310..panza aia sau ce era gen mocheta...ca nu mai merge ..la 130 urla de o gasesc dracii tre sa tipi sa te intelegi in ea...ESTE URGENT,ms

fiderzen 17-03-08 23:29

baga cutie in 5 trepte si nu o sa mai urle :) :P

Preparatul 18-03-08 08:44

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1429481)
baga cutie in 5 trepte si nu o sa mai urle :) :P

am deja cutie cu 5 dar urla el...si se aude in masina grav de tot nu te poti intelege :!:

bolidu' 18-03-08 08:52

uiti un MARE amanunt.................e dacieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fiderzen 18-03-08 13:49

nu e adevarat,a mea nici la 140 nu face zgomot :|..chiar e f silentioasa(fata de alte dacii cu care am mers si am avut)

bolidu' 18-03-08 13:59

mama dar ce dacia e ma a ta??????????????o fii vreuna de care nu am vazut pana acum.dacia 1300 urla la viteza,nu mai sp voi ca nu urla poa sa fie ea si CN4 dar tot suiera din cauza designului vechi din anii '60,cand nu prea se tinea cont de aerodinamica ,mai ales cei de la dacia.daca iti mai urla si cutia+motoru,mai naspa kiar ca nu te mai intelegi in ea.

solutia este sa dai muzik la blana si at nu mai auzi nimik!!!:d

Preparatul 19-03-08 14:00

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1430480)
mama dar ce dacia e ma a ta??????????????o fii vreuna de care nu am vazut pana acum.dacia 1300 urla la viteza,nu mai sp voi ca nu urla poa sa fie ea si CN4 dar tot suiera din cauza designului vechi din anii '60,cand nu prea se tinea cont de aerodinamica ,mai ales cei de la dacia.daca iti mai urla si cutia+motoru,mai naspa kiar ca nu te mai intelegi in ea.

solutia este sa dai muzik la blana si at nu mai auzi nimik!!!:d

ai dreptate aici:D dar totusi ...daca o izolez nu se mai aude in ea asa de tare...o sa se auda dar mai silent asa :D ma intelegeti voi..

fiderzen 19-03-08 14:09

daca masina este bine terosonata,mochetata ininterior etc,motorul si cutia functioneaza bine,usile se inchid cum trebuie...nu are voie sa ''urle''.. :) ...numai bine!...am mai avut dacia...adevarat...urla la peste 100....dar aveam 4 trepte pe aia....vantul niciodata nu l-am auzit cum suiera prin ea:lol: :|.....

Preparatul 19-03-08 17:53

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1432554)
daca masina este bine terosonata,mochetata ininterior etc,motorul si cutia functioneaza bine,usile se inchid cum trebuie...nu are voie sa ''urle''.. :) ...numai bine!...am mai avut dacia...adevarat...urla la peste 100....dar aveam 4 trepte pe aia....vantul niciodata nu l-am auzit cum suiera prin ea:lol: :|.....

nu e vorba de vant..e vorba de antifonaj...de mochetat....n-am probleme cu usile sau cu chederele...singura problema e antifonajul...voi ce ma sfatuiti sa folosesc antifonaj original de fabrica sau sa iau eu antifon si mocheta sa le lipesc? care e cea mai buna solutie?

fiderzen 19-03-08 18:17

ia tu antifon cauciucat sau cea de genu,si mocheta ceva mai groasa

Preparatul 22-03-08 08:12

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1432989)
ia tu antifon cauciucat sau cea de genu,si mocheta ceva mai groasa

am inteles,sa dau cu antifon dala si pe dedesupt?sau n-are rost? si la motor pe panoul ignifug ce sa-i pun ca si ala e gol?

fiderzen 22-03-08 22:35

antifoneaz-o si pe dedesubt(se merita ptr tabla) si pe panoul ala :)...si sa nu iti loveasca evacuarea in caroserie pe undeva findca face rezonanta si ai impresia ca ''urla'' :)..sau sa nu ai vreun rulment obosit si sa huruie(de pe la cutie,pompa de apa,sau chiar de la vreo roata....)..si ala e zgomotos in mers :)..succes

Preparatul 23-03-08 19:14

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1439401)
antifoneaz-o si pe dedesubt(se merita ptr tabla) si pe panoul ala :)...si sa nu iti loveasca evacuarea in caroserie pe undeva findca face rezonanta si ai impresia ca ''urla'' :)..sau sa nu ai vreun rulment obosit si sa huruie(de pe la cutie,pompa de apa,sau chiar de la vreo roata....)..si ala e zgomotos in mers :)..succes

iti multumesc mult pt sfaruti..dar pe panou ma gandeam sa iau vata minerala cu folie de aluminiu peste...sa nu ia foc mocheta:)) mai dau de alt necaz...nu am treaba cu rulmentii sau cu altceva..la 10-20.000 km schimb consumabilele...si tot ce trebui..

Preparatul 17-04-08 20:14

baieti,ce modificari trebuie s afac sa pot sa pun pe dacie motor de 1,9 diesel de pe dacia papuc? ca am motorul in piuneze si ma gandeam decat sa-l fac pasta mai bine fac un update:D mai serios:D

CristiRS 17-04-08 20:35

am incercat eu vara trecuta dar am renuntat la idee si am vandut motorul, abia ai loc sa il bagi acolo, trebuie intarit sasiul si altele, o caruta de bani te costa si sa nu mai zic si de omologare

Preparatul 17-04-08 20:39

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1490236)
am incercat eu vara trecuta dar am renuntat la idee si am vandut motorul, abia ai loc sa il bagi acolo, trebuie intarit sasiul si altele, o caruta de bani te costa si sa nu mai zic si de omologare

dar motorul de 1,6 16v de pe logan poate intra...o fi mai mic..sau macar cel de solenza de 1,4 ca nu m-ar bate gandul sa iau alt motor decat unu renault...la omologare nu e traeaba..ca rezolv eu...cu montajul e belea...si ai idee cat e pretul la un motor dasta de pe logan/solenza ??

CristiRS 17-04-08 20:46

1.4 de solenza merge am avut ocazia sa montez unul pe dacie dar am ratato ca nu am cumparat motorul ala, dar el in momentul de fata se afla tot pe o 1310 :) , eu trec pe 1.6 de R18, cel de 1.6 16V il am pe dacie :lol:

Preparatul 17-04-08 21:21

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1490264)
1.4 de solenza merge am avut ocazia sa montez unul pe dacie dar am ratato ca nu am cumparat motorul ala, dar el in momentul de fata se afla tot pe o 1310 :) , eu trec pe 1.6 de R18, cel de 1.6 16V il am pe dacie :lol:

si ?fuge ceva sau...tot puturoasa e?:D cat ia talpa?...cat a costat motorul?:D
da-mi si mie mai multe detalii
pret
modificari aduse masinii
ai montat motorul in genul la logan?cu,cutia la motor sau normal ca la dacie..:D

CristiRS 17-04-08 21:47

nu stiu ce modificari a facut ca sa il bage, am mers cu ea si se infige, a lucrat putin la frane si la stabilitate, motor euro nu stiu cat pe ea, masina aia o mai duce ceva vreme, pe motor imi cerea mie 2000 euro cu tot cu anexe, masina aia fuge mai ceva ca solenza, surprins ca ma luat pe mine cu loganul :lol:

Preparatul 17-04-08 21:53

inseamna ca e senzatie :D dar 2000 euro e cam scump..nu se merita pt o dacie..mai degraba dai 500e pe unu de renault...si poate gasesti si turbo:D

radu_nb1 17-04-08 23:19

zi si mi-e pe ce cutie merge pe dacie morotu de la solenza? sau ce carcasa ambreaj?

bolidu' 17-04-08 23:21

carcasa si suporti de Papuc Diesel.

radu_nb1 17-04-08 23:22

ms de informatie. un motor 1.4 solenza e belea pe o dacie nici nu iti trebuie mai mult

CristiRS 17-04-08 23:39

merge impreuna si cutia de diesel dar cu tractiune fata

fiderzen 18-04-08 00:23

vinde nightdevil motor de 5gtt impecabil la 500 de euro.....

Preparatul 18-04-08 14:00

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1490743)
vinde nightdevil motor de 5gtt impecabil la 500 de euro.....

am impresia ca nu merge pus pe dacia ala....e turbo?

bolidu' 18-04-08 17:35

=))))))))))))))))
cum sa nu mearga???ce daca e turbo????muti bateria in portbagaj si se rezolva!!!
sunt o groaza de dacii cu mot de R5 turtbo.

Preparatul 18-04-08 17:41

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1491601)
=))))))))))))))))
cum sa nu mearga???ce daca e turbo????muti bateria in portbagaj si se rezolva!!!
sunt o groaza de dacii cu mot de R5 turtbo.

am auzit la mai si eu pe la astia ca nu merge sa-l montezi...acum m-am convins ca merge :D :oops:

ce sa-i schimb si eu la daciuta mea la aspect ca m-am plictisit de look-ul ei..mai ales la spate ce sa-i fac...
astept pareri...

CristiRS 18-04-08 19:36

merge de 5GTT montat, mai greu de montat este asta care il pun eu de 1.6 R18

Preparatul 19-04-08 12:06

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1491773)
merge de 5GTT montat, mai greu de montat este asta care il pun eu de 1.6 R18

am inteles...

stie cineva unde pot intoarce si eu jantele pt dacie?sa le latesc mai bine zis...mentionez ca am jantele de pe dacia cu injectie..model mai nou :)

Relu_GTT 19-04-08 12:49

Vezi si tu pe aici https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/40242-jenti-intoarse.html

Preparatul 19-04-08 18:13

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1492739)

multumesc frumos...
cine imi face si mie niste virtuale cu masina?
cu alte jante si un bad boy look:D

CristiRS 19-04-08 20:41

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1492665)
am inteles...

stie cineva unde pot intoarce si eu jantele pt dacie?sa le latesc mai bine zis...mentionez ca am jantele de pe dacia cu injectie..model mai nou :)

adica ai jante de 5.5 pe masina... sunt unii care le latesc in spate la diham

Preparatul 19-04-08 21:38

si cat cer aia sa le faca?
fac treaba buna sau...chinezarii?

gyde 07-06-08 05:41

frate nu o sa ai treaba cu ele pt ca daca sunt strambe ei doar ti le latesc nu ti le si indreapta:D asa ca daca le duci la o vulcanizare sa le indrepte cred ca o sa iasa bine oricum oamenii de acolo fac treaba buna ii cunosc de ceva vreme si am fost cu multi tov sa faca cate ceva pe la ei

Preparatul 14-07-08 23:05

m-am hotarat sa-i iau jante de aro 10 ca da mult mai bine acum astept sa gasesc si buza de la aripi de golf 1 sper sa iasa bine,daca stiti pe cineva care vinde pasaje de aripa de golf 1 sa-mi dati add pe mess sau sa postati aici,id meu e [email protected]

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning