Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My Black Beauty... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/38995-e30-my-black-beauty.html)

preparatu 02-05-07 22:57

Re: My Black Beauty...

preturi nediscutabile la urmatoarele piese:
blocant 3.64 care este cam rar la 250e
scaune scoica de M e36 impecabile si neatinse 500e
fuzete fata cu discuri si etrieri de M3 e36 la 250e
kit complet M TECHNIK 2 (mai trebuie bibilit) 300e
jantele 250e (se repara cu 100e)
motor complet si cutie(calculator cu cip,garantez peste 7000ture) 600
serpi sebring cu evacuare completa AC SCHNITZER 350e
ceasuri cu 260 AC SCHNITZER si inele cromate 200ron
obc 100ron
bara stabilizatoare AC SCHNITZER 250ron
volan MOMO piele original 300ron
radiator 200e cu cele 2 difuzoare
faruri negre doar stg 200ron
stopuri spate(unul putin ciobit) 150ron
proiectoare noi(au o luna)100e
amortizoare spate KONI reglabile duritate 250 ron
arcuri fata spate super sport noi rosii 100e
caseta directie 150 ron
presuri originale 100ron
mocheta impecabila 150 ron
bascule complete spate in 5 prezoane de compact(una stramba) 250ron
cele 3 ceasuri care vin la bricheta cu suport 150ron
fete usi si restul interiorului cu bancheta spate 200ron
vasc impecabil cu elice 150 ron
flansa cardan ca noua cu cardane si rulment interm 250ron
acte care decat le depui si sunt pe numele tau(itp 2 ani si autentificare inca 5 sapt,certificat de la fisc)800e disc an 89
macarale electrice cu instalatie si butoane 4 mil
plus multe altele....
0721357101

mihaitzaa 03-05-07 10:52

foarte multe accidente in ultimul timp...multa bafta si sanatate

preparatu 04-05-07 09:18

nici acum nu-mi vine sa cred ce ghinion am avut...cand este sa fie nu mai poti face nimic,este singurul meu accident in 10 ani,lol,un accident stupid in care nu a mai ramas nimic din masina.

MARI_NSL 04-05-07 12:02

pacat foarte pacat ....era o masina frumoasa ....
...facuse o luna de cand o cumparasei ????

preparatu 04-05-07 13:45

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 884081)
pacat foarte pacat ....era o masina frumoasa ....
...facuse o luna de cand o cumparasei ????

nu,8zile....si motorul nu m-am dat decat 80km cu el...!

JohnyXxx 05-05-07 12:24

mai ai motoru da ? maine te sun sa vedem cum facem.

sTAILLL 05-05-07 16:03

Jh0nNy ai pierdut motorul :| asta e

JohnyXxx 06-05-07 02:50

urat frate ,lume neserioasa.lasa ca am facut rost de altu si mai impecabil da urat oricum.numai bine

Alex-Rahova 06-05-07 04:49

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 886770)
urat frate ,lume neserioasa.lasa ca am facut rost de altu si mai impecabil da urat oricum.numai bine

impecabil da` urat? cum vine asta?...ori e impecabil ori e urat..?
un motor nu e urat dupa ce ii dai o spalare ...
deci?!:rolleyes2

GolfuletzS 06-05-07 07:45

dupa impecabil trebuia sa fie o virgula :d.. asa`i jhon ? :D

MC Mate 06-05-07 13:07

da, vroia sa zica k a gasit un mototr mai impecabil, dar urat din partea lui Preparatu k nu i la tinut cand vorbisera o treaba...

preparatu 06-05-07 16:06

cine si ce a vb cu mine?
nu a vb nimeni nimic,au venit 10 insi si nu au vb nimic concret cu mine,nu au dat nici macar arvuna sau ceva sa vad ca sunt seriosi,asa ca nu vad care e faza,am avut clienti care mi-au platit piesele inainte sa le scot de pe masina...
bafta!

preparatu 06-05-07 16:10

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 886770)

deci prietene nu ai de ce sa te superi,eu nu tin nimic din vb,nu ai vb nimic serios si nu mi-ai spus sa ti-l tin,ai spus ca sa te gandesti si ca nu ai banul,probabil ca ai cautat ceva mai ieftin,la mine e serios cine arvuneste piesa respectiva,asta inseamna ca chiar cumpara si nu vb doar de dragul de a vb,ma jignesti aiurea aici si nu e frumos,eu nu te-am vb aiurea cu nimic,te-am intrebat de 2 ori daca-l vrei,v-ati invartit 10 ore pe langa masina si nimic concret,ce crezi ca am inteles din asta,sincer?

JohnyXxx 06-05-07 17:32

Quote:

Originally Posted by preparatu (Post 887349)
deci prietene nu ai de ce sa te superi,eu nu tin nimic din vb,nu ai vb nimic serios si nu mi-ai spus sa ti-l tin,ai spus ca sa te gandesti si ca nu ai banul,probabil ca ai cautat ceva mai ieftin,la mine e serios cine arvuneste piesa respectiva,asta inseamna ca chiar cumpara si nu vb doar de dragul de a vb,ma jignesti aiurea aici si nu e frumos,eu nu te-am vb aiurea cu nimic,te-am intrebat de 2 ori daca-l vrei,v-ati invartit 10 ore pe langa masina si nimic concret,ce crezi ca am inteles din asta,sincer?

bine acum las-o asa cum a cazut ce mai conteaza eu nu am venit sa ma invart pe langa masina am venit sa vad motoru.Si 2 ti-am zis ca ziua urmatoare muncesc da cum am liber vin sa iti dau avansu pt el.da vad ca vorbeam singur.asta e acum am inchis subiectu sa fie primit si bafta.

sTAILLL 06-05-07 18:24

Jhony cosmin tea intrebat de 2 ori daca il cumperi , ai zis ca nu ai bani ca il iei peste 3 4 zile dar cum zice si cosmin nimic concret !!!

preparatu 06-05-07 18:52

nu are rost sa degeneram...mie imi plac oamenii hotarati cu banu in mana,am dat chitul M pe 200e,mi-a pus banu in mana,ce era sa fac sa spun nu vreau?

kezz 06-05-07 19:21

stail nu ar fi mai bine sa nu te bagi,e cumva masina sau motorul tau?lasa`i in treaba lor acolo..sanatate!

sTAILLL 06-05-07 19:34

iam amintit doar cum a fost treaba ca am fost acolo atata tot !!!

JohnyXxx 06-05-07 20:46

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 887600)
iam amintit doar cum a fost treaba ca am fost acolo atata tot !!!

stail daka chiar esti asa pe felie si sti u tot dc vb aiurea ?i-am zis clar nu am toti cei 600 de euro da vin cu avans 100 sa mi-l tina 4-5 zile.da in tara asta de *** banu face legea si nimic altceva nu conteaza.am incheiat subiectu definitiv de data asta.

JohnyXxx 06-05-07 20:48

2 la mana cosmin zi si mie ce piese mai ai din ea,astept raspuns in seara asta mersi.

ianis_zeus 09-05-07 22:46

salut.in primu rand imi pare rau pt ce ai patit si m-ar interesa si pe mine chederu de la luneta9daca mai e bun si cat costa0

preparatu 10-05-07 08:19

Quote:

Originally Posted by ianis_zeus (Post 893481)
salut.in primu rand imi pare rau pt ce ai patit si m-ar interesa si pe mine chederu de la luneta9daca mai e bun si cat costa0

50 ron........

puercolino 10-05-07 09:43

salut !!! stiu k aveai jantele in 5 prezone !!, dar din greseala niste flanse 4X100 ai ?
daca ai m-ar interesa 2 sau tot setul .. si la ce bani sunt ! merci

preparatu 11-05-07 00:01

Quote:

Originally Posted by puercolino (Post 893955)
salut !!! stiu k aveai jantele in 5 prezone !!, dar din greseala niste flanse 4X100 ai ?
daca ai m-ar interesa 2 sau tot setul .. si la ce bani sunt ! merci

s-au dat.....

MARI_NSL 11-05-07 00:04

sall..ce faci frate ..te-ai refacut , complect dupa accident ......te simti bine ?
ps...s-au vandut piese ...dp masina .... cam ce mai ai ???

puercolino 11-05-07 01:41

Quote:

Originally Posted by preparatu (Post 895337)
s-au dat.....

pai mie mi le-ai :))
merci frumos !!!

Simpaticutzu' 11-05-07 13:22

actele masinii le mai ai preparatule, ca parca m-ar interesa...da la un pret bun asa...da-mi PM cu ultimul pret, daca le mai ai...
multam.

N`am`Bani 11-05-07 23:33

scaunele alea de m talent le mai ai !?

ianis_zeus 11-05-07 23:37

Quote:

Originally Posted by N`am`Bani (Post 896842)
scaunele alea de m talent le mai ai !?

salut.poate ca ma bag aiurea in discutie dar azi am fost pe la el pt ca am luat un cheder si mi-a zis ca nu mai are scaunele...bafta

ianis_zeus 11-05-07 23:40

scz de offtopic...ce parere(preparatu) ai despre masina mea???

preparatu 12-05-07 00:18

Quote:

Originally Posted by ianis_zeus (Post 896849)
scz de offtopic...ce parere(preparatu) ai despre masina mea???

simpatica....sa ai grija de ea!si dai o vopsea metalizata

ianis_zeus 12-05-07 00:32

Quote:

Originally Posted by preparatu (Post 896908)
simpatica....sa ai grija de ea!si dai o vopsea metalizata

ms...si referitor la vopsea nu prea i-as schimba-o dar oricum mersi pt sugestie....si oricum acum eu nu merg cu ea pt ca am avut unele probleme de aia ai vazut ca nici nu o conduceam eu...si vezi ca s-ar putea sa te sun saptamana asta(marti sau miercuri) sa iau si restu de chedere.bafta

preparatu 12-05-07 15:04

Quote:

Originally Posted by ianis_zeus (Post 896925)
ms...si referitor la vopsea nu prea i-as schimba-o dar oricum mersi pt sugestie....si oricum acum eu nu merg cu ea pt ca am avut unele probleme de aia ai vazut ca nici nu o conduceam eu...si vezi ca s-ar putea sa te sun saptamana asta(marti sau miercuri) sa iau si restu de chedere.bafta

ms....bafta!

dan_m3 16-05-07 01:26

da, cunosc, am vazut masina la tuning days, am si poze cu ea, sanatosi sa fim,...
da, te ajut cu cea mai mare placere , vb. pe mail .

danny

Lao 05-06-07 10:46

Sunt la serviciu si nu am avut timp sa citesc tot topicul (dat de XXS), DAR am si eu o intrebare, cu un raspuns oarecum asteptat: cauciucurile erau SH?

Nu ca ar mai conta acum treaba cu cauciucurile.

Oricum, bine ca ati scapat voi teferi, asta e cel mai important. La biserica ati fost? Noroc a fost cu carul.

preparatu 05-06-07 21:10

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 933912)
Sunt la serviciu si nu am avut timp sa citesc tot topicul (dat de XXS), DAR am si eu o intrebare, cu un raspuns oarecum asteptat: cauciucurile erau SH?

Nu ca ar mai conta acum treaba cu cauciucurile.

Oricum, bine ca ati scapat voi teferi, asta e cel mai important. La biserica ati fost? Noroc a fost cu carul.

asa am cump masina,n-am apucat sa le schimb...
ms!

marius bmw 07-06-07 21:17

superb ursulet

dj16xxs 08-06-07 00:43

Quote:

Originally Posted by marius bmw (Post 938105)
superb ursulet

mai ia inca odata tot topicul la citit si vezi ca o sa vorbesti la trecut....
din cauza necazului lui preparatul nu o sa-mi mai cumpar niciodata cauciucuri sh....never ever!!!

torhh 08-06-07 02:47

naspa fratilor...nu e de joaca cu cauciucurile sh sau reesapate (bine...aici a fost vb ca baiatu abia isi luasera masina...nu a avut de unde sa stie ca ala s-a invartit pana la sarame), eu zic ca daca iti iei un urs nu faci rabat la chestiile de genu asta...mai bine ia-ti 1310. poate o sa-mi iau si eu un urs...dar cand o sa ma tina sa bag bani ca ARO, pe care-l areciez cel mai mult!bafta!

MC Mate 08-06-07 23:08

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 938439)
mai ia inca odata tot topicul la citit si vezi ca o sa vorbesti la trecut....
din cauza necazului lui preparatul nu o sa-mi mai cumpar niciodata cauciucuri sh....never ever!!!

nu e vb de cauciucuri SH, e vorba k el avea jante 10 J pe spate, cauciucurile frecau in amortizor, iar cauciucul care a explodat era 17/40 si a avut mai mult de 2 bari jumate presiune in el, si cu totii stim k aerl cald isi mareste volumul, afara era cald, asfaltul cald, cauciuc frecat de amortizor = BUM.Deci cauciucurile puteau sa fie si noi noute atata timp cat se mancasera in locul in care frecau amortizorul.Sper cu aceasta poveste k am lamurit pe toata lumea dc a bubuit cauciucul.

All times are GMT +2. The time now is 12:49.

- Copyright 2026 4Tuning