![]() |
Re: My Black Beauty...
preturi nediscutabile la urmatoarele piese:
blocant 3.64 care este cam rar la 250e scaune scoica de M e36 impecabile si neatinse 500e fuzete fata cu discuri si etrieri de M3 e36 la 250e kit complet M TECHNIK 2 (mai trebuie bibilit) 300e jantele 250e (se repara cu 100e) motor complet si cutie(calculator cu cip,garantez peste 7000ture) 600 serpi sebring cu evacuare completa AC SCHNITZER 350e ceasuri cu 260 AC SCHNITZER si inele cromate 200ron obc 100ron bara stabilizatoare AC SCHNITZER 250ron volan MOMO piele original 300ron radiator 200e cu cele 2 difuzoare faruri negre doar stg 200ron stopuri spate(unul putin ciobit) 150ron proiectoare noi(au o luna)100e amortizoare spate KONI reglabile duritate 250 ron arcuri fata spate super sport noi rosii 100e caseta directie 150 ron presuri originale 100ron mocheta impecabila 150 ron bascule complete spate in 5 prezoane de compact(una stramba) 250ron cele 3 ceasuri care vin la bricheta cu suport 150ron fete usi si restul interiorului cu bancheta spate 200ron vasc impecabil cu elice 150 ron flansa cardan ca noua cu cardane si rulment interm 250ron acte care decat le depui si sunt pe numele tau(itp 2 ani si autentificare inca 5 sapt,certificat de la fisc)800e disc an 89 macarale electrice cu instalatie si butoane 4 mil plus multe altele.... 0721357101 |
foarte multe accidente in ultimul timp...multa bafta si sanatate
|
nici acum nu-mi vine sa cred ce ghinion am avut...cand este sa fie nu mai poti face nimic,este singurul meu accident in 10 ani,lol,un accident stupid in care nu a mai ramas nimic din masina.
|
pacat foarte pacat ....era o masina frumoasa ....
...facuse o luna de cand o cumparasei ???? |
Quote:
|
mai ai motoru da ? maine te sun sa vedem cum facem.
|
Jh0nNy ai pierdut motorul :| asta e
|
urat frate ,lume neserioasa.lasa ca am facut rost de altu si mai impecabil da urat oricum.numai bine
|
Quote:
un motor nu e urat dupa ce ii dai o spalare ... deci?!:rolleyes2 |
dupa impecabil trebuia sa fie o virgula :d.. asa`i jhon ? :D
|
da, vroia sa zica k a gasit un mototr mai impecabil, dar urat din partea lui Preparatu k nu i la tinut cand vorbisera o treaba...
|
cine si ce a vb cu mine?
nu a vb nimeni nimic,au venit 10 insi si nu au vb nimic concret cu mine,nu au dat nici macar arvuna sau ceva sa vad ca sunt seriosi,asa ca nu vad care e faza,am avut clienti care mi-au platit piesele inainte sa le scot de pe masina... bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Jhony cosmin tea intrebat de 2 ori daca il cumperi , ai zis ca nu ai bani ca il iei peste 3 4 zile dar cum zice si cosmin nimic concret !!!
|
nu are rost sa degeneram...mie imi plac oamenii hotarati cu banu in mana,am dat chitul M pe 200e,mi-a pus banu in mana,ce era sa fac sa spun nu vreau?
|
stail nu ar fi mai bine sa nu te bagi,e cumva masina sau motorul tau?lasa`i in treaba lor acolo..sanatate!
|
iam amintit doar cum a fost treaba ca am fost acolo atata tot !!!
|
Quote:
|
2 la mana cosmin zi si mie ce piese mai ai din ea,astept raspuns in seara asta mersi.
|
salut.in primu rand imi pare rau pt ce ai patit si m-ar interesa si pe mine chederu de la luneta9daca mai e bun si cat costa0
|
Quote:
|
salut !!! stiu k aveai jantele in 5 prezone !!, dar din greseala niste flanse 4X100 ai ?
daca ai m-ar interesa 2 sau tot setul .. si la ce bani sunt ! merci |
Quote:
|
sall..ce faci frate ..te-ai refacut , complect dupa accident ......te simti bine ?
ps...s-au vandut piese ...dp masina .... cam ce mai ai ??? |
Quote:
merci frumos !!! |
actele masinii le mai ai preparatule, ca parca m-ar interesa...da la un pret bun asa...da-mi PM cu ultimul pret, daca le mai ai...
multam. |
scaunele alea de m talent le mai ai !?
|
Quote:
|
scz de offtopic...ce parere(preparatu) ai despre masina mea???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da, cunosc, am vazut masina la tuning days, am si poze cu ea, sanatosi sa fim,...
da, te ajut cu cea mai mare placere , vb. pe mail . danny |
Sunt la serviciu si nu am avut timp sa citesc tot topicul (dat de XXS), DAR am si eu o intrebare, cu un raspuns oarecum asteptat: cauciucurile erau SH?
Nu ca ar mai conta acum treaba cu cauciucurile. Oricum, bine ca ati scapat voi teferi, asta e cel mai important. La biserica ati fost? Noroc a fost cu carul. |
Quote:
ms! |
superb ursulet
|
Quote:
din cauza necazului lui preparatul nu o sa-mi mai cumpar niciodata cauciucuri sh....never ever!!! |
naspa fratilor...nu e de joaca cu cauciucurile sh sau reesapate (bine...aici a fost vb ca baiatu abia isi luasera masina...nu a avut de unde sa stie ca ala s-a invartit pana la sarame), eu zic ca daca iti iei un urs nu faci rabat la chestiile de genu asta...mai bine ia-ti 1310. poate o sa-mi iau si eu un urs...dar cand o sa ma tina sa bag bani ca ARO, pe care-l areciez cel mai mult!bafta!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning