![]() |
Re: Evolutie...Ce a fost candva, ce este, ce va fi...
1.Fiat 500 arata super
2.Sunt curios cum va iesi dacia lui tekno |
:D sti ceva ce nu stiu eu? :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
|
o sa fie un tdi killer GHETODACIA
|
1 Attachment(s)
hauar de mo, ce mizerie ii in garaj :lol:
|
1 Attachment(s)
a, si era sa uit, o poza cand turnam al doilea strat de fibra pe SHPOILER
|
hmm tekno..ce bine miroase...ce gatesti? :P si cand e gata? :P
|
imi place freza lui "Paul Senzualu de la marasti"
spor la lucri tekno!!!! |
1 Attachment(s)
si daca tot ii vorba de evolutii; noile aingial aisuri a lu danezu, hua's gonna kick some retzeghes ass! :lol:
|
Quote:
|
da mah tekno plasa din spoiler ce culoare o pui? si cam cati cai iti da?
|
Quote:
nu se vand? sau da-mi si mie un pont de unde le ai? le pui pe dacia sau ce faci cu ele? |
Quote:
|
Quote:
eu ieri mi-am facut rost,dar de un ul singur. nu stiu ce sa fac.... eu am un kadett d ,motor 1,2 benzina,si ma gandeam sa il pun pe asta,dar nu stiu daca ar5e vre-un rost,daca nu schimb si axa cu came. ma gandesc ca o sa imi creasca aiurea consumul,fara sa imi dea nu stiu ce power. tu ce zici?:?: |
ii destul de mic motoru iati un 1.6 si o sa iti dea randament
|
eu am gasit o giulietta darapanata, am luat legatura cu omul si am facut targu'...
|
Quote:
poate nu am sa il montez,ma mai gandesc. oricum,mai sint multe de facut,planat chiuloasa,rectificat supape......si MONTAT MOTORUL ;) plus de asta inca nu vreau cine stie ce avion,sa mearga foarte bine,adica sa functioneze normal motorul,si sa arate cat se poate de bine. poate mai incolo,o sa se intample si un schimb de motor,dar daca tot o sa-l schimb o sa-mi iau un 2000 16 valve. oricum,telul meu e o ascona model a,sau manta model a,ca la opel gt nici nu indraznesc sa ma gandesc,deci ,masina asta e doar o etapa in evolutia mea;) asta nu inseamna ca nu am sa fac totul ca pentru mine. |
1 Attachment(s)
matuita.....
|
1 Attachment(s)
the bitch iz lo
|
yeeee baby ! the bitch is low !!! asjea ma !
tra sa'mi "modific" si io pragurile ca cika is pre joase si sa pun scut la baia de ulei daca vreau sa ma mai tina ... |
4 Attachment(s)
o fac mai economica
|
Quote:
|
Evolutie...Ce a fost candva, ce este, ce va fi...
este o curiozitate.......care vrea sa mi se alature....e binevenit.........asta asa......am stii cu totii....de unde pana unde....shi dak se poate si poze e oki.........multumesc anticipat.........:peace: :chillpill
|
4 Attachment(s)
am sa incep eu oki prima masina a fost o dacie.......
a 2 a afost un kadette gsi.....poate l ati mai vazt prin oras.....acum il detine un prieten.... si masina actuala....un golf 3 gti....... nu ma pot plange......e la inceput....si ma gandesc sa o schimb.....sau nu....cine stie....... |
Re: masinile cu care ati inceput....shi la ce ati ajuns......
ai 19 ani.. esti la a 3-a masina proprietate personala.. si te gandesti sa o schimbi... Interesant..:-)
|
ma bucur ca omu se gandeste sa evolueze, asa ar trebuii sa faca toata lumea din tara asta, sa faca ceva ca sa isi permita tot mai mult si din ce in ce mai mult.
daca te multumesti cu ce ai...apoi acolo vei fi si la anu, sincer. |
man sincer sa fiu m am cam saturat si eu sa bag banii intr o batranica...ideea e k dak ma apuc sa bag......bag pana mor pt ca la vanzare nu ti plateste nimeni "tunning"-ul......stii...sii idea e j vreau modificari masive......si....in final gusturile nu se discuta...unii nu inteleg asta....scuze de offtopic
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Sa ai noroc de ea si fara incidente neplacute !!!;) P.S.: Vineri trebe sa dam o tura ca e gata monstrul :twisted: |
Quote:
aa shi inca ceva.. nou nu inseamna neaparat mai bun.. sau o calit a fabricatiei mai buna.. de multe ori inseamana doar NOU..plin de jucarii shi eventual mai sigur.. |
[QUOTE=AK-ZER;948355]mai batranica decat golful nu? :-) eu zic k e o optiune mai buna k 525-ul.. oricum ai evoluat trecand de la tractiune la propulsie;) arata ft bine in poze..cred k se conduce la fel de bine pe cat arata.. sa ai noroc de ea shi sa nu ai parte de incidente neplacute!
QUOTE] nu a fost chiar asa .. dar sa remediat situatzia :) |
[QUOTE=roby200687;948505]
Quote:
aham adik chiar nu inteleg, care ii ideea?la commentul asta...:bat: :bat: :punch: :punch:.......ungue scuze d offtopic da adevarul e ca is multumit de masina dar nici incidantele nu au lipsit...nimic grav,merci |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning