![]() |
Re: E36 - M3
6 Attachment(s)
incet incet ...
|
frumoasa rau de tot bravo domnu, asta da pasiune mai ales ca este facuta de mainile tale
|
zku76 : mersi ! :lol:
|
felicitari
|
nazca23 : mersi !
|
Quote:
din poze vopsitoria nu pare chiar perfecta din ce vad eu , se vad urme in vopsea unde a fost atinsa in spate , si matuita pe unele parti , dar poate rezolvi cumva , si poate faci ceva si cu bandourile :))) oricum ai salvat un m3 de la "deces" , bravo |
nu am apucat sa o spal si e plina de pasta de polis si de urmele alea ce le lasa pasa dupa ce o polisezi....o sa ajung cu ea la spalat si am sa ii fac poze din nou :).... bandourile vad maine daca le gasesc ca mi-a promis un baiat ca ma rezolva cu ele...sper maine sa reusesc sa ii schimb si conducta de frana :cry:
|
2 Attachment(s)
dupa ce a fost polisata si a stat 3 zile se da inca 2 maini de lac
|
1 Attachment(s)
au ajuns ... :D:D:D
|
Quote:
|
si la televizor daca ai urmarit cel mai bine se zice ca dupa cele 2 sau 3 maini lac date se lasa la cuptor dupa se matuieste cu 2000 sau 3000 se da polis si se da lac iar si iar se poliseaza....baietii dupa ce mi-au polisat-o aveau foarte mult de munca si mi-au zis sa vin dupa 3 zile sa o matuiasca iar si sa ii mai dea un lac si sa o poliseze iar...
la noi in tara dupa cele 2 sau 3 maini de lac se matuieste cu 2-3000 si se poliseaza...acum depinde de fiecare ce procedeu stie si ce materiale foloseste |
Quote:
|
2 Attachment(s)
pregatiri pentru polisat ... :D:D:D
|
4 Attachment(s)
si ceva rezultate :shock::shock::shock::lol::lol::lol:
|
5 Attachment(s)
progresam ... :D
|
2 Attachment(s)
am schimbat lichid frana si inlocuit conducta spate :D
|
Inca urmaresc sa sti ! abea astept sa scri : gata am terminat-o ! sa vad ce iese !
|
Eu presimt ca e gata azi/maine , abia astept rezultatul final .:D
|
1 Attachment(s)
ms baieti...incet incet se apropie :D:D:D
maine dupa ce o voi spala voi urca ceva poze cu ea dca va tine vremea cu mine |
Ce vrei sa i mai faci ? Pe audio nu mergi ? Sau nu iti permite motoru sa asculti muzica :-P
|
shoby13 : deocamdata stoc e cel mai bine :)
de facut....nu cred ca ii mai fac nimic...niste poze si masina va fi scoasa la vanzare pe Ebay deja m-au intrebat 2 cand am fost la spalatorie daca o vand :lol::lol::lol: |
pret ? si doar de curiozitate cat consuma la talpa ? (adica cel mai mare consum pe care il scoate la condus agresiv) Vrei sa treci la alta masina ?
|
shoby13 de consum nu cred ca are rost sa spun ceva , ca cine isi va lua ///M indiferent ca e 3,5,6 sau seria 1 sau F...nu cred ca se va uita la consum....aici nu prea ai unde sa ii dai talpa din cauza camerelor care sunt foarte multe si a "speed bumper-lor"....dar sincer media sa zic asa ar fi la 11-14 in oras...pretul inca nu m-am gandit inca... :D
|
Mersi pentru tot nu mi se pare mult 11-14 pentru un M... consuma 8 un logan si nu e grad de comparatie....deci :))
|
foarte frumos , defapt ambele masini care le ai sunt foarte frumoase si facute cu bun gust si cu multa pasiune .. :) din partea mea ai un like adevarat .
|
gaby17 : mersi ! :peace::peace::peace:
|
9 Attachment(s)
si poze ...
:D:D:D |
La cum luceste imi aduce aminte de BAU :)
|
mersi :lol::lol::lol:
|
SE VINDE !
|
ADUS IN RO IN BRASOV 4200 EURO DIN CARE 500 EURO ESTE NUMAI TRANSPORTUL
|
Bafta la vanzare Dani! Face toti banii!
|
va multumesc baieti ! :D:D:D
|
ce pret ar fi in lire? masina mai necesita ceva schimbat in viitorul apropiat? are ceva ce nu functioneaza, bube etc?
|
leonard ma poti suna oricand sa vii sa vezi masina si starea ei si sa vorbim orice te intereseza :D:D:D
|
4 Attachment(s)
multumesc BMWE30 :D:D:D
intre timp m3-ul a mai primit o husa de schimbator de piele :D ceva poze cu interiorul |
Inca n ai scapat de M Power? :))
|
lasa-l coaie sa stie lumea ca e M :D:D:D
daca la lipit omul acolo sa fie , ca am cautat trim de mahon dar nu gasesc si mai bine il las asa |
Quote:
|
teoretic da !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning