![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
bertone turbo .......ma intreb oare cu ce ai gresit,sa ai parte numai de certuri intre copii si intrebari stupide pe topicul tau?
In rest toate cele bune cu masina abia astept sa vad produsul finit,am si eu un C20LET si am cam aceleasi ganduri cu el......... |
7 Attachment(s)
Quote:
|
Orice comentariu e de prisos..........
|
multa munca ai depus........cam....la cati cai ai ajuns....stock avea 192?
|
Quote:
|
Si cu tractiunea pe fata cum te descurci? la 450 de cai!
|
sunt sigur ca are si un sistem al tractiunii mai performant...sau va avea....sau schimba ambreiaju....in fiecare luna
|
Quote:
|
.....buna treaba.....dar din cate stiu eu sa faci evo 450 o trebuit in jur la 10000 euro....ai primit si o garantie...macar cateva mii de km.oricum...bravo tie...cred ca e cel mai tare opel model dupa 2000
|
Quote:
|
No coment!!! Sa te bucuri de masinuta la maxim k asta e rasplata efortului depus.Astept sa vad un filmulet cu ea gata sau sa o vad live in actiune.Inca o data FELICITARI
|
Quote:
|
Nice car man!
Good job! (tu esti unul dintre cei care is iubeste masinuta, dar ai si cu ce :D) |
Quote:
|
Quote:
am doar 100km |
Quote:
desi a spus si mc mate.. despre stikere se dau jos..... daca nu iti plac.. pana la urma..;) |
bravoooooooooo. totul arata extraordinar A/R 60? foarte tare ce ai reusit sa faci. sper sa imi fac timp sa trec pe la tine.
Felicitari. ps. pentru cei cu intrebari si declaratii idioate sa faca bine sa se abtina |
aratatimi bah shi mie o poza cu astra breack tunata calumea shi sa mor dak nu mi-o tunez shi eu
|
Quote:
|
te-am vazut acum pe centura , pacat ca stateai la coada aia imensa poate auzeam si eu ceva, oricum stiu ca e in rodaj , sper sa se intample iures la legale sa mai spalam rusinea ...
|
Quote:
|
in ce sa am incredre in v-max , am normal ca am ca ai 450 de cai si asta cred , darc abati un subaru gen tudorica , sau tentean....n-am incerdere ptr ca n-ai cum...mi-ar placea ...nu zic ca nu ca doar asta e si masina mea .....dar poate ca sunt mai realist! si pesimist
|
Quote:
|
nu cunosc subaru de care ai precizat....dar sunt sigur ca va fi un dusman pentru masinile tari..gen evo,subaru...si cu 1 stock nu se pune vb....
cu cele mai tari...poate pe distanta scurta va pierde dar la o distanta mai mare...cred ca va fi campioana |
Quote:
|
...vreau Si Eu Niste Filmulete Daca Vei Face O Liniutza....ceva Organizat...sa Vad Si Eu Cum E Nimicita O Masina Tare De Catre "masina Saracului" Cum E Numit Opel Ul....:))...calibra A Rupt Multe....acum E Astra...:))
|
Quote:
|
brvo UFO, iti stiu de acum 4-5 ani astra F albastra, tot umflata-n aripi :)
si eu mi-as face masina mai nervoasa dk este dar vorba multora de pe aici...bani s-avem k rabdare si idei gasim! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
http://video.yahoo.com/video/play?ei...UTF-8%26p%3Df1 |
Quote:
Ce este ala frate...????Adica e un motor dar al cui este???? |
Salut
super tare masina.Ne-am cunoscut la Ilie si imi povestea cat s-a chinuit cu masina si motorul sa le aduca la stadiul asta. adevarat pasionat. felicitari |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Felicitari.
Ne vedem pe strazi - sunt foarte curios cum misca masina.De fapt ma intereseaza cel mai mult cum misca in treapta 1 |
....si eu sunt curios...sa vad un filmulet sum pleca masina...sau cum rupe un subaru'...oricum...cred ca e cea mai tare astra din ro.....si unu dintre cele mai tari opel uri ...
|
Subaru de serie bat si eu fara probleme.
Deja masina lui Dragos urca mult mai sus in clasament :) |
subaru de serie pe 400 de metri cu start de pe loc??????? despre ce model este vb maryo????
|
Ilpot bate si cu start de pe loc daca plec cu treapta 2.
|
wrx sti??? asi vrea sa vad....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning