![]() |
Re: Club TICO
Usor de zis,ca stai in Braila ....... dar eu din TM ? :lol:
|
Hai frate cu Clubu de Ticalosi:-P CT-07-UYC
|
vali_brun3tu....club de ticalosi ??? dupa poza de la avatar mai degraba esti o stafie decat om...asha ca du-te in lumea de unde provii...si lasa tu ticobelistii...si apropo RUSINE RUSINE
|
bn bn scuz scuz :sad: poate am gresit folosind expreia aia. da clubul tico sa infintat k nu am inteles.
Azi am facut prima proba a masini dupa ce am antifonato si vreau sa zic ca nu se mai nimic(orcum era silentioasa) antifonul folosit il recomand tuturor masinilor e antifon pentru vapoar;) |
1 Attachment(s)
multumiri baietilor(braconieru' si tm32cip)pt ajutorul oferit iata ce a iesit
|
oo....misto ... bvoo :)
|
foarte frumos au iesit ceasurile
|
1 Attachment(s)
felicitari pentru efortul depus, arata ok dar ... 1) mi se pare mie sau sunt umpik "laminate" ? 2) fontul nu prea imi place, nici "GAS" si "WATER" iar logo ala nu face decat sa aglomereze ceasul (sper sa nu te supere parerea mea) ..... dar cum nu te poti K_K_ in gusturile omului, sunt Ok ;) :-) multa bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Dar tu cu ale tale? Ti-ai scris numele pe kilometraj :lol: nu trebuia sa pui pachetul de tigari ca sa acoperi...
Oricum au iesit bine, nu se compara cu alea originale albastre :| cu lumina verde... Eu mi-am pus doar lumina albastra Zexstar cu ace rosii (nu se vede bine in poza): Edit: am mai gasit o poza mai veche :lol: |
quick_5hifter
Belea, imi place cum a iesit, felicitari!!! ???Nu te deranjaza noaptea la condus? imi par destul de puternice luminile??? |
quick, arata chiar misto...cum zicea si vali nu te deranjeaza ???
|
@Quick : fenomenal .... nu poate omu sa miste ca tu il dai in gat .... :lol: :lol: eu am ales alb cu roshu pt k se va asorta cu "ceva" iar ledurile din spate sunt rosii mai putin puternice sa n-am nevoie de ochelari de soare :twisted: cat despre nume .... e mic si modest, nu ocupa jumate din cadran :-)
|
ba maimutzoiule(quick_5hifter) vreau si eu sa vad pozele ca sincer la cat a durat ar trebui sa iasa ceva foc
|
Fratilor sunt mandru de mine am reusit intr.o zi mai precis 10ore sa schimb semeringul de la palier, nu va sfatuiesc sa dati cutia de viteze "jos" pe sub masina. Va rog sa imi dati si mie cartea tehnica de la tico sa nu o mai iau pe gicite k dureaza o vesnicie pana nimeresti
|
Ai demontat volanta ?
|
Nu, nu am demontat volanta
Am cautat tot orasu Constanta surubul de pivot inferior stanga si nu am gasit cred k pun unu de cielo pana gasesc de tico |
Fratilor cine are cartea tehnica pentr Tico plz
|
1 Attachment(s)
.................
|
Quote:
|
nu frate am schimbat semeringul de la palier "garnitura dintre ambreaj si motor asta find k pozitie de amplasare", "semeringul are rolul sa nu curga uleiu din motor" cu surubul care inpiedica sa iasa pivotul inferior e metric 10x1,25 si era filetul distrus, asta am observat knd l.am datesfacut sa pot da cv jos am demontat aproape toata partea stanga, diferenta dintre cel de cielo si cel de tico e la lungime cel de tico are 38mmsi cel de cielo are 48mm am gasit de tico pana la urma la un supra pret k asa e romanu kand te prinde la nevoie te arde
|
ZerO_CooL mersi
|
1 Attachment(s)
luats` de aici ... furaciune adaptata
ma bag si eu |
1 Attachment(s)
e sooper ok dar da-i o forma, sticker patrat ...... :lemon: nu prea merge :) incearca asha un layout, eu nu am timp acum ca imi fac speaker mounts in spate, 60 grade layout spre sofer :peace:
|
1 Attachment(s)
sau asta ...
|
Fratilor cum pun si eu o poza am o idee pentru sigla clubului
|
:lol: cand dai reply sa scrii ceva aici, dai scroll in jos frumos si vezi undeva MANAGE ATTACHMENTS, click, browse - poza si UPLOAD. Cand e gata, dai close window si SUBMIT REPLY normal. Scz de offtopic dar dak omu' are o idee buna, why not :-) hai sa vdm sigla
ps: cand ne hotaram,cine face stickerele ? |
arata bine sigla aceea :) oricum va trebui in final sa gasim o sigla pe care sa o numim sigla NOASTRA :)
|
ma bucur sa vad k sunt persoane cu inima mare dispuse sa realizeze o sigla...FELICITARI :)
|
8 Attachment(s)
Fratilor luni ma apuc de masina da.timi idei orce ideie
Care dintre poze va place mai mult desi nu sunt lucrate prea bn intelegeti voi idei. idei.. idei... idei........plz |
2 Attachment(s)
asta :lol:
nu pot sa zic ca-mi plac pozele dar incearca plasele sa fie NEGRE, iar placuta de inmatriculare sa o pui in partea de jos a barii,pe mijloc ........ (vezi tico alb) |
1 Attachment(s)
ceva de genu asta vrea sa spuna el........
|
asta e ideea, sorry dar imi place mai mult cum arata cu inca o buza sub bara, fara chit sau fibra sa para o singura bucata :???: iar plasa mai "aerisita" ....... oricum pt o buza din aia trebuie si praguri,altfel arata ca un shpaclu .... bafta :D
|
stie cineva daca turometru are legatura cu nr de cilindri?
|
ca am facut rost de unu dar relantiu sta undeva la vro 500 si turatia maxima la care se ridica e 4000
|
normal ca are...ce turometru ai facut rost ?
|
ceva destul de micut (asa cum i sar potrivi unui tico) de 7000 de ture dupa cate am inteles e luat de pe un opel
|
1 Attachment(s)
hai ca am reusit si o poza
|
opel are 4 cilindri . deci nu merge . cauta ceva universal. merg la 3 4 6 cilindrii..
|
din cate stiu sau fabricat si tico cu turometru din fabrica alea de corea am vazut unu si avea 11mii ture dar totusi nu stiu nu garantez pe asta, stii cumva daca asta e turatia max la care poate ajunge motorul de tico
|
:))))))) 11.000 ? imposibil !
tico l`am dus in 7000 si facea prea urat... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning