![]() |
Re: Daniel VT
Quote:
Rotile nu sunt taiate si asezate bine (partea care duce sub masina). Bara fata e blurata. Umbra nu e buna deloc. Masina parca pluteste. Cand pui reflexii ar trebuie sa stergi surplusul care ajunge in evazari sau in zonele in care nu ar trebui sa apara deloc. |
1 Attachment(s)
Quote:
relfexii pe evazari nu am pus,pe prag am pus,si pe coltul barii fata. merci de atentionari. ps: am pus si o poza cu masina in bg original |
Quote:
Trebuia sa-i dai o forma rotunda sau sa folosesti brush negru pe sub masina sa nu se mai vada. La asta fara filtru arata bine rotile. Dar la celalata marginea rotii de sub masina nu prea ar fi trebuit sa se vada. |
Inafara de problemele pe care ti le-au zis si baietii, mie unul nu imi place deloc stickerul ala mare...nu are nicio reflexie, nimic. incearca sa selectezi caroseria cu forma stickerului, fa-o alb negru, joaca-te in brightness, contrast, levels si vezi ce iese.
|
2 Attachment(s)
308 de la saptamanal....
|
Quote:
|
Simplu, frumos, imi plac rotile. Vezi ca "308" din numar nu e pe centru.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
se ia o trotineta cu 4 roti,se baga in blender,se adauga un porche,un lambo,o bara audi,si 2 jante pt aroma...rezultat..susuki frankenstein :))) astept si eu un rezultat final sau macar o potrivire mai atenta a pieselor :D
|
2 Attachment(s)
kadett de la saptamanal...totusi trebuie sa recunosc ca e cam slabut
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi.am adus aminte de suzuki,am mai lucrat si astazi putin la el...
|
si suzuki'ul unde mai e? :lol:
|
Quote:
|
pastreaza macar farurile originale... sau na... forma lor... s'a pierdut prea mult identitatea masinii la tine
|
Quote:
|
e masina ta, e decizia ta, eu doar am spus ca nu imi place cum arata ;)
|
2 Attachment(s)
pentru ca praf pe topic si pt ca brush la moda,am zis sa incerc si eu...
deasupra la proiector si unde ar trebui sa vina manerul usii,am incurcat eu layerele,dupa cateva mici ajustari, au ramas urmele alea... culoarea ar trebui sa fie mata,deci nu ar trebui sa am reflexii pe ea. |
Quote:
Chiar daca e mata tot ar trebui sa reflecte macar nuanta de verde. Uite-te la original si pe unde reflecta iarba da si tu peste cea mata cu niste culoare verde. |
2 Attachment(s)
subaru coupe 2015
|
Lucrezi frumos Dany. Bravo.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Aveo,de la sedan la coupe, multe elemente facute de la 0,plus bara spate refacuta complet cu brush... sper sa fie ok :D
|
ti-a iesit misto , bv ,sa mai vedem lucraturi dastea
|
o lucrare care cred ca va atrage multe priviri si multe voturi. Superba!
|
Si mie imi place, bravo !
|
Quote:
Oricum..felicitari pentru complexitatea lucrarii |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning