![]() |
Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti
Cronometrare, sistem de concurs abramburit, incadrari de iarmaroc, spatiu de concurs impropriu, smen la parcare inteleg, smen la bauturi... nu-ti trebuie multa experienta ca sa respecti ceea ce afirmi ca ai de gand sa oferi, asta daca esti de buna credinta. Eu nu stiu cum de inca mai sunt unii prostiti de asa auto-intitulatii promotori de curse legale in tara asta.
E o vorba: si asa si cu banii luati. Si alta vorba care zice ca nu e de vina ala care cere ci ala care da. Iar pentru cei religiosi: Dumnezeu da si dupa sufletul omului. P.S.: stie cineva care a fost rostul acelor recipiente pline cu apa, care formau un zid de protectie, dupa spusele mandre ale organizatorilor, aflate insa la START? |
@julyan86 A fost printre cele mai bune . Tu esti ?sau aia rosie e a ta ? Oricum super masina , si multe altele . Pacat ca a fost pista naspa .
|
Nu am concurat, dar am fost prezent ca spectator. Un mare circ. O cursa ce poate concura cu cele din 2005,2006,2007 etc....
Bine macar ca nu au fost victime in urma accidentului. In rest rusine pt organizator. Poate acum mai asculta si EL de lumea care merge pe la curse de dragracing adevarate. |
Quote:
DE CE COMENTEAZA TOTI ? ia intreabai cati dintre ei au fost in weekend pe 12-13 MAI 2013 la BANEASA la DRIFT ??? in ziua calificarilor a fost 35 lei de PERSOANA .....aaaaaaaaaaaaaa NU MERGEM nu avem ce vedea nu avem ce comenta !! cu peste 1 luna inainte si in timpul acestei luni s-a cerut SPRIJINUL TUTUROR idei de pus in practica si analizat TOTI la un loc ..toata lumea PUTEA sa vina sa isi spuna parerea si sa o analizam toti ?? ii numaram pe DEGETE astia care s-au implicat cel mai mult si NOI ne numaram pe degete astia care am ajutat la punerea evenimentului in practica ! inca o chestie si SPER ca imi dai dreptate !!! AU inceput unii pe o pagina de socializare sa comenteze de EXPOROM..frate o mare TAMPENIE m-am plictisit de astea aceleasi masini tot timpu nimic nou ..nu stiu ce nu stiu cum .... ?? a cui e vina? a prostului care investeste in masina si vine sa si-o expuna si al celuia care face mari sacrificii sa isi faca o masina pe gustul tuturor ??? |
Quote:
Și ala cu 700cp și nu are experienta? Cānd o merge pe coliva lu mata cu 700cp de-abia atunci o sa aibă experienta. Taranoiule |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Omul a scapat masina din cauza "pistei" , masina e foarte puternica ...mult cuplu pe rotile spate ....pe o pista ca gresia cu mici denivelari ,era de asteptat .Nu incercati sa da-ti vina pe participant ......nu a fost vina lui
|
Lau are dreptate eu si cu adidasii alunecam pe asfaltul ala , masina era prea puternica , a luat-o rs3 fiindca a patinat mult la start , la masina aia si cu a3a daca esti si o calci la podea tot se aude "scarț".
|
Haideti sa inchdem subiectul despre Corvette va rog frumos.
Masina aia are 600 de cai,este participant si in campionatul national de drag si niciodata nu a pierdut masina aia.Haideti sa il respectam pentru munca lui la acea masina si sa il felicitam ca a tras contra de volan si nu a dus masina catre public. |
Mda felicitari cand putea fi evitat doar schimband banda . Ati observat ca cei cu tractiune pe spate au fost numai pe stanga unde a fost si corvette ?era sa derapeze si un bmw mov era parca .
|
https://www.youtube.com/watch?v=X5lWM6O_DOQ
Accident Corvette 1080p HD |
Pacat de masina dar organizatori puteau sa aleaga o pista de aeroport unde e mai mult spati unde in caz de scapi masin de sub control sa ai spatiu ,nu pe sosea ca suntem in 2013 si masinile nu mai au 50cp
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Niste poze facute pe fuga ... pacat fiindca am ajuns la sfarsit . :cry:
|
Buna seara,
Dorim sa multumim partenrilor nostrii China Town , Iribis Guard Grup, 4tuning pentru sprijin in realizarea acestui eveniment se start al am intrecerilor pe distanta de 402m, in anul 2013. Desigur dorim sa multumim si celor care au oferit premii: - Racing Code, testari dyno - Motul, ulei din gama 300V - 4tuning, stikere Dar nu in ultimul rand multumim participantilor si spectatorilor pentru ca au fost alaturi de noi si au participat la acest eveninet auto foarte deosebit de asteptat si adulat de publicul prezent. Stim si faptul ca fiind primul eveniment pe aceasta locatie putin mai dificila nu am putut sa ne ridicam la asteptarile tuturor, dar promitem ca pe viitor vom fi atenti la ceea ce poate fi perfectat. |
Quote:
|
Vati facut de ras cu locatia parca va dadeati cu bicicletele , DRE a avut locate mult mai sigure pe aeroport-uri
|
Quote:
|
Quote:
Probabil ca prin Bucuresti cand ai drum si vei o line de tramvai te descalti sa nu ...., dar nu-ti face griji, e multi ca tine. |
Quote:
se spune ca intentia conteaza....asa o fi? |
Quote:
ctl a iesit de pe pista noapte la niste antrenamente si masina aia de zici tu ca a sarit prin garduri,vb lui cubanezu,stai jos,2!!!!nu a existat asa ceva!!! fii barbat si asuma-ti raspunderea;) |
T@zmania acum Sebastian a vazut cum stau lucrurile,data viitoare va lua masuri,va cauta o locatie mult mai buna,mai sigura,cu mai multe facilitati si etc..omu a incercat..a crezut ca face o treaba..dar daca nu i-a iesit...crezi ca lui ii place sa fie contestat de toata lumea si etc..e valabil pt toti agarici care comentati aiurea
|
Poze de la eveniment :
https://www.facebook.com/media/set/?...2500799&type=1 |
Quote:
PS: Au trecut cativa ani buni de cand nu am mai postat ceva pe forumul asta... Poate e un nou inceput... Ahh cat despre Tulcea... Ala e un eveniment consolidat in timp... Cu siguranta arata mai bine ca aici... Cu siguranta organizatorii cunosc mai bine locatia, participantii, potentialele problemele etc... Ce s-a intamplat astazi a fost un eveniment pentru pasionati... Oameni care nu s-au intalnit de multe pe aceeasi pista in numar asa de mare... Oameni care au adus acest sport in Romania acum mult timp... Mie unul mi-a placut atmosfera... Mi-am amintit de vremurile de demult... Nu s-a multumit lor pentru ca era ca si cum ne-am fi multumit noua. Am fost o echipa si s-a lucrat foarte bine. Multumim lui Florian si a echipei NSL dar si tuturor celor care au ajutat si au fost voluntari la aceasta etapa. In ce priveste nivelul de organizare, astazi a fost prima etapa pe aceasta locatie si am avut cateva lacune in organizare pe care le vom remedia pana la urmatoarea etapa. |
Eu cred ca ar fi mai bine sa inceteze toti cu parerile bune sau rele . Pana la urma s-a organizat un eveniment, s-au prezentat in jur de 80 de concurenti daca nu ma insel si au fost o multime de spectatori . De ani buni nu a mai fost organizat asa ceva in Buc . Oricine ar organiza asa ceva nu o sa poata sa multumeasca pe toata lumea. Sunt si pareri bune , dar in mare parte cam proaste. Trebuie sa ne bucuram sa am avut parte de un asa eveniment si probabil organizatorii data viitoare or sa invete din greselile de acum. Nu este deloc usor sa organizezi curse legale ....si s-a vazut asta destul de bine azi.
|
Quote:
Chiar nu vrei sa intelegi ca ai organizat un eveniment ca nivel comparabil cu 2005? Lucrurile au evoluat mai mult decat esti tu capabil sa intelegi. Vai de capul tau!!! |
Quote:
Aceleasi probleme de aderenta le-a avut si anul trecut la Tulcea. Corvette-urile C6 standard (nu Z06 sau ZR1) in general au probleme cu suspensia care pe spate e cu arcuri lamelare si din cauza asta pe o suprafata de rulare cu denivelari nu se descurca deloc bine. Sunt si destul de usoare (gen 1400kg) ceea ce nu le ajuta deloc la aderenta. |
Quote:
|
Quote:
Incidentul in care Corvette a sarit afara. Ne bucuram pentru norocul pe care l-a avut pilotul si noi in acelasi timp. Legat de intrventie Ambulanta a fost asezata foarte bine astfel incat a ajuns foarte repede la locul accidentului. Pompierii au fost si sunt foarte bine dotati si instruiti chiar daca aparent s-au prezentat si cu o masina veche, ma mir totusi ca nu s-a facut observata masina Nissan Navara de interventie rapida a pompierilor care era mereu in jurul pistei, care deschidea cursele, care a mers in fata participantilor in paralel cu masna de paza. Incidente au fost mai multe, au fost cateva si prin public dar Irbis Guard Grup si-a facut datoria foarte bine, iar la accident publicul a fost imediat dus in zona de siguranta dupa ce au venit sa vada ce s-a intamplat. |
Eu sunt proprietarul corvette-ului, vina este in totalitate a mea pentru ca am ignorat problemele de aderenta ridicate de asfalt care le-am observat clar la primul run. Faptul ca intr-un final am pus frana si am tras de volan este pentru ca in prima instanta masina o luase spre public dupa ce am am incercat sa o controlez din gaz. Am constatat apoi cu groaza ca urma de derapaj era la 5 cm de bordura de pe partea cu publicul :(.
Nu vreau sa bat campii, dar probabil ca a fost cea mai puternica (sa zicem cu cel mai mare cuplu) masina prezenta acolo si nu exista comparatie cu o alta masina care sa fii avut probleme similare la fel de grave, dar tind sa cred ca daca mai incercau unii din cei consacrati in drag cu tractiune spate cu puteri mult mai mari decat mine, se putea intampla mult mai rau. Clar nu e o suprafata de concurs pentru masini si puteri de genul asta. Nici cu vht nu ar fi fost, decat s-ar fi dat toata pista. Eu nu am avut nimic, masina a scapat surprinzator de bine (o aripa si far sparte, de revopsit usa si bara spate, un prag desprins si cam atat). Eu cand vad filmarile imi vine greu sa cred ca a fost "norocul" asta. TIN SA LE MULTUMESC DIN SUFLET fratilor mei de club de la PPR fata de care nu am cum sa nu ma revansez vreodata, baietilor mei de la service, baietilor de la UNKNOWN care au aratat ca prietenia transcede "rivalitatea" dintre cluburi, organizatorilor si membrilor din staff-ul de la china town si tuturor celor care m-au ajutat sa scot masina de acolo si m-au sustinut moral :). |
Am si eu o intrebare.... cine este acest individ? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
SEI - unul din vechii organizatori si foarte cunoscut in lumea curselor, un om de baza la fiecare legala. |
cate discutii inutile bai frate...nu va e rusine sa strigati atat despre organizare? de ce nu v-ati bagat si voi? ca s-a putut. poate faceati ceva mai bun. in loc sa sustineti, sa incurajati, voi strigati si comentati ca nu a stiut ala de la poarta sa va dea nu stiu ce informatie...cat despre locatie asta a fost asta s-a putut...a fost ceva micut...ceva de inceput pe anul asta...data viitoare va fi mai bine cu siguranta
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning