Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - CT 69 LOW (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/373357-e36-ct-69-low.html)

Alecso 20-09-13 20:39

Re: E36 - CT 69 LOW

Quote:

Originally Posted by nizza.adina (Post 5575455)
;) anyway,de ce nu ai mai vrut BBS urile,daca nu astea, altele..?si in interior ai facut vreo modificare?

Am vrut sa depasesc tiparu de E36 cu jante buzate ... urmatoru set up va fi un 10j spate si 8.5j fata de ACS 18 Type 1;)

Alecso 20-09-13 20:41

Quote:

Originally Posted by Joltanu` (Post 5575537)
A iesit bine, e altceva. ACS-urile in ce stare sunt?

Ms man... jantele vin din germania sunt ca noi ... reconditionate!

D.Allecs 20-09-13 21:57

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5575839)
Hehe ms frumos man ... ,dar c zici ca nu se leaga fata ca nu intepeg :p cv la bara fatata sau c anume?

Probabil e vb doar de gusturi aici, de exemplu mie nu mi se mai par asa wow angel eyes`urile, sau nu stiu cum sa spun parca e ceva ce ii lipseste, probabil niste pleoape, e doar parerea mea, nu m-am referit la modu ca ar avea defecte sau ceva.

Alecso 21-09-13 20:26

Quote:

Originally Posted by D.Allecs (Post 5575916)
Probabil e vb doar de gusturi aici, de exemplu mie nu mi se mai par asa wow angel eyes`urile, sau nu stiu cum sa spun parca e ceva ce ii lipseste, probabil niste pleoape, e doar parerea mea, nu m-am referit la modu ca ar avea defecte sau ceva.

aam inteles.. mdap am optat pt niste angel eyez galben oem,iar pleaope no way.. not my type :P ... oricum ms frumos de feedback man :ciggy:

nizza.adina 22-09-13 13:09

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5575845)
Am vrut sa depasesc tiparu de E36 cu jante buzate ... urmatoru set up va fi un 10j spate si 8.5j fata de ACS 18 Type 1;)

;) sper ca o sa ne arati poze..chiar daca o sa mi dea un pic lacrimile la final :)) ..Gl! :)

Alecso 22-09-13 13:17

Quote:

Originally Posted by nizza.adina (Post 5576703)
;) sper ca o sa ne arati poze..chiar daca o sa mi dea un pic lacrimile la final :)) ..Gl! :)

Mai si eu sper sa mai ajung pana acolo cu threadul, fiindca la cata lume carcotasa este aici ,imi vine s nu mai postez nimic ba chiar s sterg topicu ... in fine noi s fim sanatosi :p

D.Allecs 22-09-13 17:10

Stii cum e.. cainii latra, ursu merge. Tu fa`ti planurile tale, sa fie asa cum ti`o doresti tu, nu cum si`o doresc altii sa o vada, pt ca tu o plimbi, orice ar fii mereu vor fii pro si contra. Succes;)

nizza.adina 22-09-13 18:13

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5576710)
Mai si eu sper sa mai ajung pana acolo cu threadul, fiindca la cata lume carcotasa este aici ,imi vine s nu mai postez nimic ba chiar s sterg topicu ... in fine noi s fim sanatosi :p

fratioare,asta e si scopul lor sa te convinga pe tine ca nu e ''cul'' ce ai facut si opreste.te ca si asa...daca tu vrei sa le faci pe plac...e rau!anyway,masina e beton,ai facut eforturi sa fie asa si stii bine ca e admirata chiar si de invidiosi.. acuma depinde de tine ce vrei sa faci...oricum cainii latra,ursu' merge :D

Alecso 23-09-13 00:06

da ma baieti aveti dreptate ... stiu ca daca ma`s opri din postat sau daca sterg topicu le fac pe plac ... dar asta nu inseamna ca voi vinde si masina :D ... masina e altcv si a iesit peste asteptariile mele... " love`it or hate`it bby "... #neluptamcuhaterii.ro #peeipemamelelor :twisted::peace:

... noi s fim sanatosi / peace,love & respect bajeti !

stati tunati! moretocome.cta 8)

nizza.adina 23-09-13 07:59

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5577145)
da ma baieti aveti dreptate ... stiu ca daca ma`s opri din postat sau daca sterg topicu le fac pe plac ... dar asta nu inseamna ca voi vinde si masina :D ... masina e altcv si a iesit peste asteptariile mele... " love`it or hate`it bby "... #neluptamcuhaterii.ro #peeipemamelelor :twisted::peace:

... noi s fim sanatosi / peace,love & respect bajeti !

stati tunati! moretocome.cta 8)

da man,ms la fel! :) continua s-o iubesti ca e frumoasa,aranjata,e a ta,si multi o doresc...(vb de masina :D )(noi,baietii,toti :D )#pemameleloruratesigrase

nizza.adina 23-09-13 10:04

poa' sa zica cineva de ex,daca vrem sa punem un motor de M pe sasiu de e36, tre' schimbat tot de acolo din fata?adica stiu ca motorul de M e mai greu si toate alea,dar daca nu scimbam chestii si facem doar ajustari vor aparea probleme in timp ,sau?si daca da cam cat ar costa?..:shock: (sau mai bine tacem din gura si mergem si cu 3.2-u' ...?):evil:

nizza.adina 23-09-13 10:42

...sasiu de e36 318

sharkylete 23-09-13 11:15

Să se înceapă cu începutul,probabil a fost destul de evidentă cauza lipsei mele pe forum și anume am primit un bann pentru,citez:

"Following reason:
A insultat alt/alti membrii"

Am încheiat citatul.(postul #99 reprezintă motivul 'în sine')

Păi dragă domnule moderator care probabil tu ai crezut că eu merit acest bann pe forum pentru cele spuse mai sus,înseamnă că tu nu ști ce trbuie să faci sau cum trebuie făcut.

Eu nu îmi dau seama care a fost jignirea având în vedere că toate comentariile mele nu au fost șterse,mai ales cel în cauză(au fost șterse câteva care nu aveau legătură cu topicul dar subliniasem și eu lucrul ăsta în comentariile respective și acest lucru se întâmpla înainte să primesc bann și înainte să pot să postez 'motivele' pentru care am primit această 'răsplată')

În primul rând intenția mea nu a fost una jignitoare(am mai spus și lucrul ăsta) și din nou îmi cer scuze dacă s'a simțit cineva jignit de comentariile mele dar nu ați înțeles ce am spus sau vă deranjază faptul că am dreptate!

În al doilea rând puteți să dormiți liniștiți deoarece vă asigur că în oricare situație vă gândiți voi nu îmi doresc nici un fel de replică!

În al treilea rând,voi citiți ce scriu eu și vă gândiți la ce vreți voi să citiți! Nu merge așa!

În al patrulea rând eu nu am spus nici că este frumoasă nici că este urâtă sau in vre-un fel anume,sau în cel mai rău caz să fac comparație cu mașina mea sau cu ce am/am avut eu pe mașină! (Ca să vă și liniștesc,motivul ar fi simplu,timpul în care unii vorbeau de 6 în linie și de M Power,alții vorbeau de Dacia și de jiglere,timp care nu mai poate fi recuperat! Și aici ca să fie FOARTE CLAR,nu vorbesc de mine că aș fi vre'un zmeu în ale BMW'ului dar eu am știut și în continuare știu să țin gura închisă și urechile ciulite la ăia care vorbesc și îmi explică lucruri de care eu habar nu am).

În al cincilea rând,ăia care vorbiți aiurea de mașina mea sau faceți voi comparații gratuite cu mașina mea și cunoașteți 'situația' mașinii mele,să vă fie rușine deoarece ăsta poate fi numit tupeu nesimțit sau cum mai spuneți voi de alții care sunt ca voi,adică 'heităr' sau 'h8r'... 'Uatevăr'! Iar ăia care vorbiți în lipsă de informație,puteți să continuați deoarece am observat că nu vă deranjază să fiți ce sunteți!

În al șaselea rând renunț la rânduri și vă spun pe șleau:

Nu mă interesează ce culare,ce jante,ce motor! Gusturile nu se discută! Și asta am mai spus dar se pare că am dreptate la rândul al treilea!
Eu am pus în discuție DOAR calitatea " 'proiectului' 'love'it or hate'it bby' " bazată pe niște argumente dovedite deoarece sunt evidente și anume un fel de fapte!

Argumentele confirmate pot deranja numai în cazul în care faptul în sine care este adevărat nu este agreat de conștiința personală și asta face din personaj un om ignorant și inevitabil un om cu foarte puțin bun simț în viață și foarte prost crescut care nu acceptă altă situație în afară de aia pe care el o crede adevărată,un fel de 'enoriaș'!

Acestea fiind spuse,încetați cu toate rahaturile de 2 lei și concentați-vă asupra subiectului la care voi sunteți pe lângă!

Un alt argument care dovedește faptul că am dreptate este 'Alberto Gucci' care defapt nu există și nici măcar unu' nu a încercat măcar de curiozitate un 'Goagăl' ca să 'îmi dea peste nas(care este și destul de mare,deci este nevoie de puțin),pe 'ăla' îl chema 'Aldo'!

Morala?! Vorba multă sărăcia omului!

Și să rămân totuși 'on topic',mașina este super fiță și cu fake'uri!(mai nou am văzut că și pe FaceBook,la pagina de 'pasionați',se fac discriminări,rușinică!)

Numai bine și în continuare vă 'instig' să faceți în așa fel încât să vă împliniți visele CALITATIV nu CANTITATIV!

'IL ROG PE DOMNUL MODERATOR SĂ LASE POSTUL PÂNĂ MÂINE,SĂ FIE SITAȚIA CLARĂ PENTRU TOATĂ LUMEA'

După care eu sunt de acord,în cazul în care greșesc,să mi se șteargă comentariul cu tot cu acest cont pe form.4tuning.ro deoarece nu am ce căuta pe acest forum sau pe oricare alt form.

AGamerPedobear 23-09-13 16:00

Mai dă-i putin low pe față. Stance. Niște airbaguri sau mai low pe față? ;) Ai o mașină mișto, culoarea e la fel, rotile la fel... știi ce? Ar arăta bine dacă ai face-o negru cu portocaliu sau albastru. Atunci ar rupe. Știi vorba aia: I CAN FAP TO THIS, BUT NOT SO HARD AS A SLAMMED ONE. Iu nău, jast laic dat one: https://i433.photobucket.com/albums/qq53/gtijez/BMW3.jpg
Sau:
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...38237230_n.jpg

nizza.adina 23-09-13 16:37

multumim d-lui pedobear ca a schimbat subiectu':twisted::twisted:

Alecso 23-09-13 16:44

Da man o s o facem in fel si chip d la an la an :))) noi s fim sanatosi

Alecso 25-09-13 00:53

2 Attachment(s)
roll hard 8)

zpzpzpo 25-09-13 01:36

Ce tampenie mi se pare sa ai masina asa joasa.
Mergi cu 30 km/h si cu morcovu la cur.
La prima denivelare polishezi asfaltu.
bafta cu masina...daca tie asa ti place:D
oricum pe topicu asta se sterg posturi intr una si se sterge aiurea !

leonard 25-09-13 02:40

N-am mai intrat pe forumul asta de 2 ani si acum mi-am adus aminte de ce :D.
Anyway, e ok ca fiecare sa-si dea cu parerea dar ar trebui sa o faca putin mai civilizat/sa nu insiste, pana la urma omu' a modificat masina lui, nu a voastra.
Acum sa-mi zic si eu parerea: am intrat din nou pe forum special ca sa gasesc un topic cu masina asta. am tot vazut-o pe facebook pe la prieteni si am ramas placut surprins sa vad ca avem asa o "matza" misto in constanta. Acum 2-3 ani cand am plecat eu in uk singura pisica , care mi-a ramas pe retina era aia rosie a lui SUT-u, nu zic ca nu erau si altele "tzipla" dar aia era ceva "mai mult".
Imi place ca ai avut curajul sa schimbi o masina care era deja perfecta! Ai trecut de la un styling clasic, care place oricarui ochi avizat , la un styling ceva mai indraznetz, vazut mai des pe masinile mai noi ca generatie si in cele mai multe din cazuri undeva prin SUA :).
Ideea e ca ti-a iesit foarte bine si de aceasta data. Felicitari.
Acum sa-ti spun ce as mai face eu la masina .... Jantele , nu ca n-ar da bine , dar ca sa nu mai existe discutii as veni cu ceva unic sau cel putin f rar in Romania, si anume ADV.1.
Apoi ca si motor as merge tot pe s50b32, nu te gandi la 1.8is turbo , in final nu merita investitia :D. Si un interior Vader retapitzat in piele nappa (fara striatii) la fel cum as fi vrut sa vad si volanul :). Am vazut ca stilul tau nu e neaparat motorsport , ca altfel iti recomandam un roll cage pe spate vopsit tot violet si niste scaune bucket bride albastre sau rosii/ sau originale porsche gt3:D , volan momo concav etc etc , dar deja o dam in balarii :D

Bafta la modificat in continuare si mai asteptam poze misto de la fratii Grigore + LKS = Love :))

nizza.adina 25-09-13 07:39

cre' ca era mai ''cul'' contrastul violet-auriu (ma refer la jante in special)...e doar o parere,fratioare...nu stiu de ce nu l ai pastrat...Anyway,da bine oricum,ea oricum arata bine de la inceput+ce i mai faci tu;)
Keep playin' hard ;):twisted:

Alecso 25-09-13 10:03

1 Attachment(s)
@ leonard: man ms frumos de support,respect si apreciez faptul ca ai inteles ce c***t am mancat eu aici ca sa i lamuresc pe oamenii astia,dc asa si nu asa...iar in sfaturiile tale mai bine de 70% se regasesc ideiile pe care le voi pune in aplicare .. 'u read my mind boy' soo stay tuned!

@nizza.adina da man era o idee.. doar ca deja se depasea nr de culori admise ochiului mei 'fin' :)) si am incercat sa pastram set`upul bicolor ... uite si cum arata masina cu jantele vechi dupa ce a iesit de la vospitorie :twisted:

nizza.adina 25-09-13 10:25

@nizza.adina da man era o idee.. doar ca deja se depasea nr de culori admise ochiului mei 'fin' :)) si am incercat sa pastram set`upul bicolor ... uite si cum arata masina cu jantele vechi dupa ce a iesit de la vospitorie :twisted:[/QUOTE]

'ochiul tau fin' are gusturi bune rau;):twisted:,insa pot sa te intreb de ce nu ai vopsit bbs urile sa zicem cu negru si marginea lor o slefuiai si gata era treaba?i :D:evil: ,intr adevar combinatia mov,auriu da putin in kitsch...PUTIN.iar cu interioru' ce faci,te ai hot pana la urma,o sa urmezi sfaturile lui leonard(care suna destul de ok)...?:twisted:

Alecso 25-09-13 12:35

La jante am vrut altcv ... nu mai vroiam buzate..iar in mare parte ce a zis Leonard mai sus aveam deja in proiect le faceam si p alea acum, dar am zis k dak tot bag asa in ea nu mai aj s ma bucur si vine iarna unde n o s mai iasa din garaj e timp destul sez asta pt modificari :)

sharkylete 25-09-13 16:48

Acum că totul a fost elucidat,sau în mare parte,vreau să adresez o rugăminte unui moderator,unul care nu are 'sentimentele' la el și să facă ceva dreptate în legătură cu nedreptatea făcută de așa-zisul 'moderator' 'Most-Wanted',care m-a deranjat exagerat de tare când am văzut cât de 'CORECT' nu este!!!
Și în afară de asta,mai am rugămintea să șteargă toate posturile mele de pe acest topic(sau care consideră că trebuiesc șterse) și să lase doar ce urmeaza:

Mașina nu arată rău deloc,din contră,chiar este altceva,este destul de 'așzată' pe asfalt și este ceva destul de îndrăzneț,ca minus,din punctul meu de vedere,este culoarea la jante și oglinzile care cred că ar da mai bine cele stock. Dar asta poate fi doar din cauza ochiului meu și cum percepe el vizual ideile mele.
La interior,te sfătuiesc să te axezi momentan pe 'dotări' deoarece este destul de ok restul.

Oricum ai să vezi și tu,cu cât faci mai multe,cu atât ai impresia că mai multe trebuiesc făcute!

Numai bine.

MULȚUMESC ANTICIPAT!

Alecso 25-09-13 19:25

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5579108)
Acum că totul a fost elucidat,sau în mare parte,vreau să adresez o rugăminte unui moderator,unul care nu are 'sentimentele' la el și să facă ceva dreptate în legătură cu nedreptatea făcută de așa-zisul 'moderator' 'Most-Wanted',care m-a deranjat exagerat de tare când am văzut cât de 'CORECT' nu este!!!
Și în afară de asta,mai am rugămintea să șteargă toate posturile mele de pe acest topic(sau care consideră că trebuiesc șterse) și să lase doar ce urmeaza:

Mașina nu arată rău deloc,din contră,chiar este altceva,este destul de 'așzată' pe asfalt și este ceva destul de îndrăzneț,ca minus,din punctul meu de vedere,este culoarea la jante și oglinzile care cred că ar da mai bine cele stock. Dar asta poate fi doar din cauza ochiului meu și cum percepe el vizual ideile mele.
La interior,te sfătuiesc să te axezi momentan pe 'dotări' deoarece este destul de ok restul.

Oricum ai să vezi și tu,cu cât faci mai multe,cu atât ai impresia că mai multe trebuiesc făcute!

Numai bine.

MULȚUMESC ANTICIPAT!

ms frumos man... s sti ca eu nu am nimic cu tine si punct.

PS: in legatura cu interiorul sincer inafara de un OBC 18 butoane si niste vadere elemente pe care vreau s le iau dp M3`ul ce va veni pt swap,altcv chiar nu vreau sa i mai adaug fiindca nu fug dupa obtiuni ... imi e suficient ce are masina acum ... culoarea jantelor iese in evidenta mult mai bine in realitate decat in poze si vreau s pastrez dupa cum am zis si mai sus acest set up bicolor... cat despre oglinzi pur si simplu nu am simtit nevoia s le schimb,chiar daca nu sunt oem, lafel ca si jantele sunt altcv,aici intervin gusturiile care nu se discuta .. imi plac si cele clasice de M,sunt frumoase,dar momentan nu are rost s mai bag bani pe zona asta... 'momentan' :D ...

Multa bafta si spor in toate si tie ;)

sharkylete 25-09-13 20:09

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5579211)
ms frumos man... s sti ca eu nu am nimic cu tine si punct.

Nici eu cu tine,sau cu altcineva. :)

Numai bine.

nizza.adina 26-09-13 08:20

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5578955)
La jante am vrut altcv ... nu mai vroiam buzate..iar in mare parte ce a zis Leonard mai sus aveam deja in proiect le faceam si p alea acum, dar am zis k dak tot bag asa in ea nu mai aj s ma bucur si vine iarna unde n o s mai iasa din garaj e timp destul sez asta pt modificari :)

ok frate!Peace and keep playin' hard!;):twisted:

melinte_gaby 26-09-13 12:19

"Can't we al just get along ? " :))) ma bucur ca sau calmat spiritele :P

Alecso 28-09-13 09:05

2 Attachment(s)
Si ce mai lipsea d la interior ... un pachet complet de bancheta + scaune Vader piele dupa cum ziceam :twisted: + o poza random dp strazile Constantei :lol:

melinte_gaby 28-09-13 09:09

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5581023)
Si ce mai lipsea d la interior ... un pachet complet de bancheta + scaune Vader piele dupa cum ziceam :twisted: + o poza random dp strazile Constantei :lol:

Ca sa fie bine sa nu fie rau ai facut si asta :))) Bv my friend!

Alecso 28-09-13 09:11

E un "Must have" brow ... cel putin pt mine asa a fost :))

tabokubmw 28-09-13 10:11

1 Attachment(s)
:).....

Alecso 28-09-13 10:22

Hehe... ms frumos d poza man ;)

kingkahn 28-09-13 10:26

un fel de "cireasa de pe tort" interiorul acela:D

Alecso 28-09-13 10:41

Quote:

Originally Posted by kingkahn (Post 5581082)
un fel de "cireasa de pe tort" interiorul acela:D

Aia e.. ai zis ai zis ! :))

oldtudorhand 28-09-13 19:17

Cu jantele anterioare ce ai facut? (intreb pentru ca este un model pe care mi l-as dori pe viitor, si eram curios de un pret orientativ)
Apropo, in prima postare ai spus ca sunt BBS RT. Eu le-am gasit ca si BMW style 19! Sunt cumva unul si acelasi lucru?
In orice caz, sincer sa fiu, in prima instanta nu mi-a placut ce ai facut cu masina (din simplul motiv ca imi placea foarte mult cum era inainte). Intre timp, am admirat-o weekend-ul trecut la Navodari, si mi-am schimbat parerea! Arata mult mai bine in realitate decat in poze, iar odorizantul cu miros de afine/coacaze (daca nu ma insel) se potriveste! :D
Bafta in continuare cu proiectul!

Alecso 28-09-13 19:33

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 5581369)
Cu jantele anterioare ce ai facut?
Apropo, in prima postare ai spus ca sunt BBS RT. Eu le-am gasit ca si BMW style 19! Sunt cumva unul si acelasi lucru?
In orice caz, sincer sa fiu, in prima instanta nu mi-a placut ce ai facut cu masina (din simplul motiv ca imi placea foarte mult cum era inainte). Intre timp, am admirat-o weekend-ul trecut la Navodari, si mi-am schimbat parerea! Arata mult mai bine in realitate decat in poze, iar odorizantul cu miros de afine/coacaze (daca nu ma insel) este o treaba foarte tare! :D
Bafta in continuare cu proiectul!

Hehe... ms frumos d feedback man, jantele au venit pe modelu E34 sunt orig bmw produse d BBS ;) ... sub denumirea aia de RT si le am vandurlt la prima strigare 650E cu tot cu gume.Gumele au fost noi cumparate d mine uzura 3 mii km max .
.. si da am tot zis in posturiile anterioare ca masina e altcv in realitate ...

ct22cop 05-10-13 01:39

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5469497)
mwhahha... aia e Cop`ulee.. ai zis ai zis :twisted:

Like usually bro, like usually :)

PS: pe ei, pe ei, pe mamele lor :D

Alecso 07-10-13 00:51

1 Attachment(s)
din ciclul "ne mai tundem si noi azi?" ... :twisted:

Alecso 17-10-13 10:06

2 Attachment(s)
si cv tomnatic sa mai animam putin topicul :lol: enjoy!

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning