![]() |
Re: Skelter's Designs
1 Attachment(s)
WIP nou. Masina e gata cam 90% poate ceva mai mult. Urmeaza inca o vedere din fata cu vopsea lucioasa in alt fundal si o vedere cu spatele + un bonus. Mai e mult de lucru. :D
|
1 Attachment(s)
Am lasat Audi-ul momentan. Nu vreau sa ma plictisesc de el. Vreau sa iasa ceva special pentru ca e masina mea preferata. :D Particip si eu la battle-ul cu tema DUB.
Sambata e gata. |
Arata bine, dar nu imi dau seama daca e Rolls, pare S Klasse.:D
|
Quote:
E o masina americana. :D |
nenea, aici ne-am nimerit pe acelasi tip de masina, dar din unghi diferit! Ti-a iesit bine de tot! Ai avut pofta de DUB :D
|
2 Attachment(s)
CHRYSLER 300C Mno, asta e si masina de la battle. Nu mai repet ce am zis si in thread-ul competitiei. Pun masina pur si simplu. Vizionare placuta. :) |
realizare de mare efect! Simplu si foarte frumos!
|
2 Attachment(s)
AUDI RS6 AVANT "SASQUATCH" Salutare tuturor. Dupa cum vedeti, am inceput. Audi RS6 a fost de la la inceput una din primele 3 masini favorite ale mele. Mai ales modelul avant. Cand credeam ca nimic nu o sa bata modelul din 2007 uite ca in 2013 s-a intamplat imposibilul. Modelul 2013 al lui Audi RS6 este pur si simplu superb. Prima mea masina favorita din tot ce exista este Lamborghini Aventador urmat de Audi RS6 Avant. (Acest model) Asa ca era inevitabil sa nu ma joc cu el in Photoshop, mai devreme sau mai tarziu. O sa fie ceva destul de complicat avand in vedere ca aceasta este prima imagine dintr-o serie de 3. In urmatoarele zile aceasta masina va primi un update in care voi repera cateva defecte pentru ca sigur are. Unele poate nu le mai vad eu la ora asta... :) Totul este brush inafara de grila fata si jante. Cam atat am avut de zis. Nu ma mai lungesc. Sa iasa bestia! :D Vizionare placuta. |
Bravo frumos Brush-ul! De comentat, nu am ce comenta, e o masina simpla cu multa eleganta! Good Job!
|
eleganta si mult bun gust! Jos caciula in fata acestei masini!!! Foarte marfa masina!
|
eh o lucrare cu foarte mult stil si bun gust felicitari
|
Foarte bine e lucrarea! Tine-te de brush!;)
|
Lucrarea arata extrem de bine. Totul ti-a iesit intr-un mod profesional. Felicitari :-)
p.s : background-ul este din doua bucati ? google ? :D |
Quote:
Sa vad unde e ca nu-l mai gasesc. :)) |
Nu o sa-ti vina sa crezi dar tocmai am descoperit o greseala in semnatura ta cu Audi SASQUATCH. Ai scris deviatnart :D modifica ca e pacat. Tot iti studiez masina pentru ca vreau sa vin si eu cu o varianta care se bate pe bune cu AUDI RS6 AVANT si asa am descoperit. Sper sa-mi iasa ceva.
p.s : as putea spune ca ma inspiri :D |
Bine ca nu am terminat-o. :))) Ca nu am observat. Mor cand se intampla asta. Cateodata scriu atat de repede incat nu-mi vine sa cred si nu gresesc O litera. Aici am gresit si nici nu am observat. :))
N-am mai facut nimic, nu am mai avut chef dar in urmatoarele zile termin masina definitiv. Asta insemnand ca modific greseala care mi-ai spus-o acum si termini si varianta ''inghetata'' a masinii. :D |
Quote:
|
Asteptam cu mare interes ! Sti ce mai era frumos ? Dar iti ia prea mult. Sa fi venit si cu spatele si sa le fi pus pe amandoua intr-un background, poate chiar acelasi in care ai pus fata.
|
Quote:
Ma gandeam intr-o parcare sau garaj dar nu am donor de culoare. Acest albastru a fost ''nascocit de mine'' asa ca il voi face tot in acest background. Il intorc pe partea cealalta, vad eu ce mai fac. O sa incerc o mica panorama din fundalul asta. Il folosesc inca odata, il pun langa si apoi incerc sa-l fac sa nu para ca e aceeasi imagine duplicata. |
Suna bine :D
|
1 Attachment(s)
Am lasat Audi-ul iar.
Vreau sa fac niste faruri noi si este foarte greu si nici n-am idei. Pana atunci, soon... :D |
3 Attachment(s)
2014 BMW M3 Pot sa spun ca noul M3 Sedan este pur si simplu superb. E minunat. Si din fata si din spate si din laterala si pe dedesubt. :D Asa ca am zis sa ma joc putin cu el in photoshop. Pot sa zic ca am 2 versiuni. Una dintre ele are o priza de aer pe capota indentica pot sa zic, cu cea a lui Maris. Niciodata nu prea m-am impacat bine cu prizele pe capota. Mai ales din aceste unghiuri. Asa ca am vrut sa incerc inca odata. Si se pare ca mi-a reusit. Am mai modificat-o eu putin dar inspiratia a venti de la M4-ul lui. Daca doresti sa o scot. Imi lasi un mesaj. Vizionare placuta. :) |
Frumos, nu ai de ce sa o scoti. Singura chestie ar fi ca masina fiind asa intunecata, contrasteaza cu jantele care sunt prea luminate. O idee ar fi sa te joci cu luminozitatea lor si sa brush-uiesti niste reflexii albe pe ele, in genul celor de pe masina.
|
Quote:
Am zis ca ma joc cu un layer de Curves pe ele dar am uitat... Masina asta imi place atat de mult incat o s-o fac si din spate. Apoi din fata/spate total si pe un fundal in plina zi. Vreau sa fac ceva complet. As fi vrut sa te intreb de o colaborare dar ma gandesc ca prima oara o sa ma gandesc eu ce as vrea sa modific la ea apoi, daca doresti mi-ar place sa gandim un kit pentru el. :D |
la nivelul asta nu prea am ce comenta...deja este munca de artist!
|
felicitari pentru promovare!
|
Va multumesc. :D
Fiti pregatiti pentru spate. :) |
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Salutare. N-am mai postat nimic de mult. Am vreo 2 lucrari incepute dar nu le-am terminat. Pur si simplu nu am mai avut timp. Saptamana trecuta am fost cateva zile la munte si am nimerit fix in timpul Trofeului Sinaia Forever. M-am bucurat foarte mult avand in vedere ca acum 2 veri am plecat cu o zi inainte de prima zi a concursului. Ce sa spun, a fost frumos. O sa pun aici cateva poze dichisite. Enjoy. |
10 Attachment(s)
Plus cateva de pe traseu. |
Ceva nou ? :D
|
le-ai editat bre? ca eu nu-mi dau seama. Man astea trebuiau postate la sectiunea fotografii!
|
Quote:
Le-am mai dat ceva viata. Putin corectie de culoare si de lumina. |
1 Attachment(s)
Dupa atata timp revin si eu cu ceva.
Maine e gata, cel mai probabil. |
2 Attachment(s)
Bugatti Veyron Hello. I'm back. (Imaginativi-l pe Terminator) Am zis sa mai lucrez si eu ceva. Asa ca acum vreo 4 zile am inceput sa lucrez la un Bugatti Veyron. Nu prea stiam ce sa fac la ea pentru ca deja e destul de perfecta ca aspect si nu ii poti face mare tuning. Dar eu zic ca am reusit ceva. Toata caroseria este brush, bodykit-ul la fel, carbonul la fel si alte detalii. Ce sa mai zic? Enjoy. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cat ma uitam la ea am gasit 2,3,5,10 defecte so asta e versiunea finala.
M-am mai jucat si cu fundalul putin, un filtru soft si aia e. |
Si un bonus: https://www.youtube.com/watch?v=n-UzuRhPTC4
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning