Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Intermediate (https://forum.4tuning.ro/699-intermediate.html)
-   -   PL DESIGN VT (https://forum.4tuning.ro/699-intermediate/371940-pl-design-vt.html)

lovenady 29-12-14 14:31

Re: PL DESIGN VT

2 Attachment(s)
Dupa mult timp in care n-am mai lucrat nimic vin si eu cu un 190 , una dintre masinile mele preferate . Si cm de obicei eu fac masinile pe propiul plac, si acesta e facut asa cum mi-as dori eu unu . Ar mai fii fost niste chestii care le-as fii pus pe ea dar am renuntat

mrsika 13-01-15 15:07

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5769231)
Dupa mult timp in care n-am mai lucrat nimic vin si eu cu un 190 , una dintre masinile mele preferate . Si cm de obicei eu fac masinile pe propiul plac, si acesta e facut asa cum mi-as dori eu unu . Ar mai fii fost niste chestii care le-as fii pus pe ea dar am renuntat

nu stiu daca ai vrut sa faci un toon sau nu..dar daca ai vrut sa faci unul trebuia sa dai si farurilor,grilei si jantelor acelasi aspect.daca ai vrut sa faci doar vopsea mata..atunci ti.a iesit doarte toony:)

lovenady 13-01-15 18:34

ar fii vrut sa fie mata ,dar observ ca sunt cam praf la brushing ,am idei dar cand vreau sa fac brushu ,ma pierd, sau ma plictisesc sa le mai fac sau sunt multumit cm arata in momentul ala si o las asa. Trb sa invat sa fac reflectii doar ca am bacul anul asta si momentan lucrez la revistele scolii..

lovenady 04-03-15 18:17

3 Attachment(s)
o lucrare care are cam 2 saptamani vechime , duba lui ludovic ,este mai toony asa , a fost facuta doar ca idee. Am participat la concurs cu mai multe modele ,dar acesta e cel mai reusit. In concurs am participat cu altu care are niste greseli de selectie de-aceea am ales sa o postez pe asta

lovenady 06-03-15 21:18

3 Attachment(s)
Am reusit sa termin si un render ,dupa o schita de pe fb .

lovenady 19-03-15 23:45

2 Attachment(s)
Dupa concursu cu duba ,se pare ca eu am castigat si in curand o sa vin si cu poze cu duba in realitate .

Un alt proiect acm care este wip il reprezinta propria masina . O corsa c 2003 .(baza e la fel ca si corsa mea doar ca alta culoare.

mrsika 20-03-15 09:24

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5788046)
Dupa concursu cu duba ,se pare ca eu am castigat si in curand o sa vin si cu poze cu duba in realitate .

Un alt proiect acm care este wip il reprezinta propria masina . O corsa c 2003 .(baza e la fel ca si corsa mea doar ca alta culoare.

griji ca bodykitu e facut virtual..ar trebui sa optezi pt altceva..parerea mea

lovenady 20-03-15 18:48

pai oricm nu o sa ramana asa , cel putin bara spate , o sa ii fac un difuzor central si o sa ii schimb designul , in rest nu cred ca v-or fi probleme pt ca ... nu e chiar un design propriu... aripi si un prag dala ... poate sai vina oricui ideea

lovenady 05-04-15 14:53

5 Attachment(s)
si pozele cu duba lui ludovic in realitate .

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning