![]() |
Re: Juiced 2: Hot Import Nights
sincer...ar trebui ca acest joc sa fie mutat la console games...pentru asta a fost facut. pe console merge perfect si este optimizat perfect. nu a fost facut pentru pc bine..asta e. daca nu merge pe pc, nu inseamna ca e cel mai zob joc. puneti mana pe un xbox 360 sau pe un ps3 ca sa il jucati perfect.
pe xbox 360'ul unui amic, am facut 4-5 curse, 2 de drift si restul circuit. modul drift este super, mult mai bun decat al competitiei. mai astept putin si il iau si pe ps3;) p.s. pentru un joc care apare la sf lui 2007 ar fi inadmisibil sa nu apara si pe console.. (ex crysis), nu sa ceara excesiv de mult (ca prostreet si juiced2) :) |
auzitzi am am o belea. cum joc ji eu cu volan la juiced 2?
am nevoie de rasp. cel putin pana la data de 13.06.2008 |
Voi nu vedeti ca toata atentia nu mai este concentrata pentru PC.E normal mai elimina pentru putin timp pirateria si isi maresc profiturile. Cei care dezvolta Juiced-ul se concentreaza mai mult la console. Parerea mea e ca Juiced1 are o manevrabilitate foarte grea si 2 e tot la fel :D
|
am si eu o problema cand deschid jocu imaginea ramane neagra de ce ?
|
poate din cauza vlacii video, incearca un update de driver si direct x ul
|
Quote:
|
Andy are dreptate, si eu joc Juiced 2 de mult si il joc cu toate setarile la maxim, dar intre garaj si cursa este o diferenta destul de mare .... totusi cu o placa video buna nu se prea vede diferenta.
|
Am tunat multe masini,o sa vi le arat ulterior,acum nu pot,o sa postez mai tarziu unele masini....facute de mn:D
|
6 Attachment(s)
Just CARS:
|
Quote:
|
mai omule,tu nu te uiti la varsta jocurilor?
apropo,zi si mie cei aia rice..orez ce dreq? |
Rice e prescurtarea de la Ricer, in romana, KITCH.
|
Quote:
Alaltaieri mi s'a ars "moshu" si am altu nou noutz... pe dual core (amd athlon II) In 3.1ghz, memorie ddr3 2 gb si o placa video integrata care se duce in 700mb+... Nu am nici o treaba cu Juiced2 HIN... nu merge sacadat deloc... in 1 ora am ajuns in league 6... (sacadeaza putin (DOAR PUTIN) la inceput pana se incarca complet mapa...) in rest no problem... si tineti cont nu'i un calc destul de performant da totusi merge... si nu face nazuri ca altora... care cu un calc de 5 ani de cand era socket 462 sa ruleze un joc cu totul la maxim... Si oricum la tuning... poti s'o lasi si Stock daca ai fitze si nu'ti plac kiturile de acolo ( pe care poti sa ti le alegi care si cum le vrei)... Da sa fim seriosi chiar si in viata reala n'ai sa vezi masina de curse ( in america cel putin NU ROMANIA) fara sa fie tunata ... mai cultiveazate frate=)) |
hmmm te-ai uitat si tu la data cand sa postat ultima data aici ?
|
Quote:
|
Deja a-ti deraiat mult de la topic. M-am jucat o vreme e fain ca poti sa le tunezi fain masinile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning