![]() |
uau :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Bai oameni intrati si voi daca vreti sa vorbiti pe mirc pe canalul 4tuning....
|
k
in sfarsit |
si daca e lag pe undernet puteti folosi IRC server vwclub :-)
/server irc.vwclub.ro va puteti crea si acolo un canal 4tuning si usere exact ca pe undernet. acolo cel putin nus o gramada de tampiti cu boti si nu este lag si nici net split :-) |
2 Attachment(s)
un golfuletz super .simplu modest si adevarat
|
am crezut ca innebunesc cand l-am vazut pur si simplu m-am indragostit de el asa o sa imi fac si eu unul daca am bani
|
ii superb !! :D
|
Quote:
|
SUPERB ! Fara indoiala ca s-au bagat cateva mii in el. proprietarul in afara de bani, a avut ambitie si bun gust. Respekt!
Ce vroiam sa zic este ca o masina la care visez este AC Cobra. :shock: :twisted: :twisted: |
6 Attachment(s)
Frumos Golfu . imi place si bine inteles ca a costat ceva . Bun mai am aici ceva poze tari cu masini si muzica din ele .........................
|
6 Attachment(s)
Mai am aici un VW. tare , ce ziceti ?
|
beton
da cat costa un turometru cum are golfu ala in stanga? da sa fie argintiu |
6 Attachment(s)
dupa cum am promis am niste poze cu un golf demn de 3 fast 3 furious :lol:
400 m in 12,1sec 2 motoare vr6 biturbo a, si filmuletzu dar nu stiu cum sa il trimit daca stiti voi cum si unde sa imi spuneti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mie imi plac tare ceasurile |
golful ala verde mi se pare cam naspa....adik nu-mi place deloc spolierul ala fata si sita aia dintre faruri..mi se par chiar de prost gust....
in rest imi place....si intrebare...ca nu ma pricep...de ce ziceti k a bagat multi bani in el? |
bestial golfu cu boxe in el....pare futurist asa....cred k in asta s-au bagat ceva bani....ceva mai multi..:)..dar e beton...
Quote:
|
da asa este tare bidub se cheama cu 2 motoare am un video misto :lol:
|
2 Attachment(s)
... :roll:
|
golfu ala cu albastru in interior cu muzica este masina de expozitie de la Rockford Fosgate.
deci si masina, si instalatia ( lucru ) si sculele in sine sunt de calitate ! :-) |
:lol: :lol: :lol: drtacula ce maniac cu muzica esti :lol: :lol: ai fost la omv ???? :lol: lol 12 sec mi se pare cam mult pt golful asta trebuie sa fie mai rapid.... :?
|
6 Attachment(s)
Mai am aici ceva frumos , zic eu ......
|
:lol: :lol: da da asta mai merge :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai da 12 este mult ....pt un golf cu 2 motoare??????eu mas asteptam la cel putin 10 , 11 sec :) ........
|
Masina visurilor mele e un opel astra c a lu` DODu , negru cu gemauir fumurii, cu faruri si stopuri ALBE, cu inca 4 proiectoarea rotunde albe , cu motor de 1.8 16V turbo + tuning la motor, evacuare, si tot ce se mai poate in afara de NoS si niste jante negre si o toba de amortizare MAREEE RAU, monatata central. pe inerioir, niste scaune sparco/recaro sport si o banchta comoda ;), toata tapiteria sa fie numai negru cu argintiu, un volan sport + pedale schimbator, argintii, un sistem audio care sa imi redea cu fidelitate sunetul, nu trebuie sa urle ca nebunu, sa ma auda lumea de la 1 Km(ceva care sa nu imi ocupe tot portbagajul) , montat si camuflat un detector de radar ;) si un GPS.
La tuningul exterior vreau ceva simplu drept sau rotund ceva in genul asta: https://www.4tuning.ro/upload/168.jpg Cam atat..... |
:lol: :lol: loool pai asta ii golf 4 :lol: :lol:
|
Nu-i combinatzie cu golfu' 4 !! Am vazut niste golfuri 3 de cadeai jos pe strada.
Cred ca golf 2/3 se poate tuna mai bine decat 4. |
:lol: :lol: da zmd ai dreptate golf 4 numi prea place dintrun golf2 sau 3 se pot face mai multe..... :lol:
|
1 Attachment(s)
uite asa ceva imi place mie... :lol:
|
Baieti, va iubesc! La cate golf-uri ati bagat o sa va iubesc o viatza :P :lol:
|
:lol: :lol: vezi snu uita pe mine sa ma iubesti cel mai mult..... :lol: :lol: :P
|
interesanta culoare...dar pacat de botu ala...arata k dracu...
imi place k magnetii de la difuzoare sunt legati :))..vorba vine.... sa nu sara de-acolo ...haahha Quote:
|
De ce nu`tzi place bmw`u cataline ?
|
:lol: :lol: herk ,herk ce sa ma fac eu cu tine.. :lol: imi plac dar nu toate doar unul singur imi place m3 csl in restu nu prea...numi plac bmw in general pt ca nau motoare turbo .. si nu prea poti sa faci tuning la motor doar cu multi bani.... eu mam obisnuit cu 4x4 am avut 3 masinai si nu mias mai lua alta masina....fara 4x4... :)
|
catalin ma refeream la body kit nu la masina! ti-am zis eu vreau astra.!! :P
|
da stiu miam dat seama mai tarziu.. :oops: ce astra vrei gsi????
|
pai nu as vrea ceva f puternic minimum 1.8 16 V turbo dar daca o sa am ocazia o sa pun cel mai puternic motor pe care il gasesc.
|
:lol: :lol: ohh sper ca nu vrei sami faci concurenta... :lol: turbo ceva`??? :?
|
hmm pai probail cand o sa am masina respectiva tu o sa ai vro 600Cp la RS4 al tau. :)
|
:lol: :lol: :lol: lool 600 cp da dar poate nu o sa mai am rs4 atunci......
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning