Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Extreme Winter 2005 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/3677-extreme-winter-2005-bucuresti.html)

SEBASTIAN 26-02-05 17:25

Cine a castigat si care au fost premile?
Criul era interesat macar de anvelope si parca de ceva benzina?
Daca s-au dat le merita si HAI-ul a muncit, iar EDY,Pitbul nu pot fi uitati.
Au muncit unii zile la rand.

DnI 26-02-05 17:29

2 Attachment(s)
ASTAZI, 26-02-2005, EDY V12 POWER ! BY 4SpeedSquad !

RaveBoy 26-02-05 18:09

Superb .... CRY mi s-a parut cel mai tare .... dar toti au fost beton

[T3m]b3|| 26-02-05 18:28

Am mai vrea si noi filme... :)
DnI...am vazut acy 'img_29', 'img_30'...am impresia k mai sunt... :oops: le pui si tu pls? :?

SpeedeR 26-02-05 18:34

asteptatil mey pe Zoliat sa puna filmele :D

stiu k e greu sa astepti...dar o sa vedeti tot ce a fost :D

D O G 26-02-05 18:43

Am fost acolo zi de zi, si nu c-as vrea sa par vreun patriot, dar sincer nu m-am gandit sa primesc ceva.... In schimb ar fi un gest frumos din partea organizatorilor sa recompenseze cu ceva pe cei care au avut PLACEREA sa participe la... la... la... EXTREM AUTO WINTERS - ANTENA 1.

haifisch 26-02-05 20:02

maine mai este ceva \"actiune\"? tot pe la 2 sau la 18:30?

GolfuletzS 26-02-05 20:51

Am fost si eu azi in piata si a fost frumos bv ;) ash vrea sa stiu daca se mai face si maine ...o sa pun si eu nishte poze da nu aku

XoRRo 26-02-05 21:57

daca imi deschid capu' o sa imi iasa fumu' asa cum a deshis unu usile la passat sa isi scoata fumu'....
a fost frumos...
:lol: :lol: :lol:

Hondarul 26-02-05 22:08

4SS ON FIRE !!!!!!!!!!!

https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=25191

CHIAR CA A FOST FRUMOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Skillzu 26-02-05 22:38

innebunesc k n-am reusit sa ajung decat la vreo 10-15 min dupa ce a plecat dog-u si nu mai era nimeni........ :( dati si voi care aflati sigur daca se mai intampla ceva maine,un pm cu ora.PLZ mult k sunt pe dial-up si am rabla plina de virusi.PLZzz

MC Mate 26-02-05 22:57

6 Attachment(s)
:lol:

Hondarul 26-02-05 23:12

Parerea mea este ca acest eveniment de azi a demonstrat ca lumea curselor poate trai sub acelasi acoperis pentru a face ceva frumos.

Azi au fost in acelasi ring si membrii MR, NSL, 4SS, Afterdark si Insomnia. Si asta fara ca sa se lupte cineva si fara nici un fel de discutii negative. Toata lumea s-a simtit bine si a avut ce vedea. Cred ca avem nevoie de mai multe evenimente de acest gen ca sa ne dam seama ca toti suntem la fel si tragem la aceeasi caruta.

Intrebare pentru organizatori: chiar a fost ceva cu premii pentru participantii cu masinile ???? In acest caz, Sierra V12 merita pe deplin locul 1. Masina si cu flacari, burnout, cerculetze, spectacol total. Ca sa nu mai zic ca masina este facuta de mana lui. Au fost si unii cu un S-Classe... Sau astia sa ia premiul ???

Si chiar daca nu a fost cu premii, tot sierra merita gloria evenimentului. Asa spectacol, mai rar vezi... :wink:

SEBASTIAN 27-02-05 08:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Parerea mea este ca acest eveniment de azi a demonstrat ca lumea curselor poate trai sub acelasi acoperis pentru a face ceva frumos.

Azi au fost in acelasi ring si membrii MR, NSL, 4SS, Afterdark si Insomnia. Si asta fara ca sa se lupte cineva si fara nici un fel de discutii negative. Toata lumea s-a simtit bine si a avut ce vedea. Cred ca avem nevoie de mai multe evenimente de acest gen ca sa ne dam seama ca toti suntem la fel si tragem la aceeasi caruta.

Intrebare pentru organizatori: chiar a fost ceva cu premii pentru participantii cu masinile ???? In acest caz, Sierra V12 merita pe deplin locul 1. Masina si cu flacari, burnout, cerculetze, spectacol total. Ca sa nu mai zic ca masina este facuta de mana lui. Au fost si unii cu un S-Classe... Sau astia sa ia premiul ???

Si chiar daca nu a fost cu premii, tot sierra merita gloria evenimentului. Asa spectacol, mai rar vezi... :wink:

Pana la urma cine si ce premiu a luat?
Dupa parerea mea ursuletii au pretat cel mai bine.

Hondarul 27-02-05 08:42

Asteptam si noi sa vedem cum e cu premiile... Daca a fost... :wink:

Eu cred ca premiile s-au referit numai la participantii concursului de snowboard si schi.

sil4tuning 27-02-05 09:16

Azi se mai tine ceva ca vad ca afara ninge grav !!! :)

Lucian 27-02-05 09:34

Cred ca azi ar fi bine sa se mearga in Piata pt decernarea premiilor promise de organizator. Tin sa mentionez inca o data ca membrii MR care au fost ieri in piata nu au punctat in concurs !

DVDValy 27-02-05 11:28

1 Attachment(s)
eu zic o organizare la pescarus sau la constitutiei pt diseara la fel cum a fost si la prima zapada

Skillzu 27-02-05 13:36

offtopic-dvd-u,a fost si florian(oa-hi xx)?

WILD_CAT 27-02-05 13:59

salut LUMEE se mai tine ceva azi la CASA POPORULUI??Ca este cam naspa afara si nu stiu sigur.

B 68 VLD 27-02-05 15:40

Am fost si eu sambata si nu pot sa zic decat ca a fost foarte misto. Imi pare rau ca nu am putut sta pana la sfarsit. :cry: Oricum felicitari Lucian.

MadMax 27-02-05 15:56

Am vorbit cu unii dintre cei cu care am fost in fiecare zi prin piata, cu masinile, si pe la 18.30 ne strangem, macar ca sa ne salutam si sa ne intrebam de sanatate. Deci cativa dintre cei care au facut show zilnic o sa fie sigur prin piata, chiar daca nu stiu in ce masura o sa mai fie vreun show auto azi. Deci cine vrea, vine...

Bafta!

aviator 27-02-05 16:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Cred ca azi ar fi bine sa se mearga in Piata pt decernarea premiilor promise de organizator. Tin sa mentionez inca o data ca membrii MR care au fost ieri in piata nu au punctat in concurs !

Strategie de imagine nu-i asa?
Lasa ba luati voi tot ca nu a venit nimeni cu mana intinsa.
Dupa ce oameni o fac de placere ii luati si la misto.

aviator 27-02-05 16:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Asteptam si noi sa vedem cum e cu premiile... Daca a fost... :wink:

Eu cred ca premiile s-au referit numai la participantii concursului de snowboard si schi.

Ce ai ba te-ai dus cu pluta?Sau ai luat premi in avans ca prea te bagi in vorba.

Lucian 27-02-05 22:48

Propun ca acest user \"Aviator\" sa fie banat. In ultimele lui 5 posturi nu face altceva decat sa abereze. De fapt in toata istoria lui asta a facut. Noi deja ne cunoastem intre noi. Iar cand au fost dispute intre mine si Sebastian sau Florica macar stiam cu cine vorbesc. Aviatorul asta e un anonim care nu stie altceva decat sa arunce cu noroi. Ca fapt divers membrii MR au plecat la casele lor fara pretentii materiale imediat dupa event . Nu au luat nici un premiu . Cine a fost acolo cunoaste. Cine nu poate afla . Dar draga aviatorule ... tu comentezi \"alt meci aici\" . In opinia ta \" s-a calificat Valencia ... \"

Lucian 27-02-05 22:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Am fost si eu sambata si nu pot sa zic decat ca a fost foarte misto. Imi pare rau ca nu am putut sta pana la sfarsit. :cry: Oricum felicitari Lucian.

Merci VLD-ule pentru apreciere , iar eu multumesc AfterDark pt patricipare !

SEBASTIAN 27-02-05 23:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"

Strategie de imagine nu-i asa?
Lasa ba luati voi tot ca nu a venit nimeni cu mana intinsa.
Dupa ce oameni o fac de placere ii luati si la misto.

Cred ca denaturezi putin situatia speculand poate unele exprimari ale altor persoane.
Daca ai ceva de spus fa asta concret nu lasa totul in coada de peste.

SEBASTIAN 27-02-05 23:22

Daca am inteles bine unul din castigatori este proprietarul BMW-lui rosu cu HAI la numar, fost membru MR si actual NSL.
Mai exista si alti premiati din cate am auzit si poate ar fi bine sa se prezinte ei.

Lucian 27-02-05 23:24

De HAI stiam si eu ca e castigator .

D O G 28-02-05 00:02

HAI-ul nu e castigatorul, este unul din castigatori...
Sa nu-l uitam pe CRY-ul care nu a fost cu nimic mai prejos...

Dupa parerea mea premiul (daca ar exista asa ceva... ce premiu??? .... coacaze.... bune si alea), trebuie impartit intre cei doi.
Au fost la inaltime seara de seara... seara de seara... CINSTE LOR!

Si apoi felicitari tuturor celor care au avut placerea sa participe la acest eveniment confuz, confuz...

F_L_R 28-02-05 00:03

-Un singur premiat!
-Un singur Premiu!
-Un singur Nume.......\"No Speed Limit\" !!!!!
-Nu stim cine este ....probabil HAI sau CRY!!!!
-Maine i-l vom afla>>>>

bogdan 28-02-05 10:21

BRAVO !! Oricum unul din voi trebuia sa castige!

Lucian 28-02-05 11:03

E bine ca s-a dovedit ca acuzatiile la adresa MR-ului cum ca ar veni sa \"fure\" tot au fost false . Felicitari castigatorilor (patricipantilor) !!!

B 68 VLD 28-02-05 11:26

Dar filmulete de sambata nu sunt?! :roll:

sil4tuning 28-02-05 12:02

Ba da acuma le pun eu mai dureaza 30 de min [/b]

sil4tuning 28-02-05 12:09

1 Attachment(s)
8)

sil4tuning 28-02-05 12:11

1 Attachment(s)
8)

sil4tuning 28-02-05 12:12

1 Attachment(s)
8)

sil4tuning 28-02-05 12:12

1 Attachment(s)
8)

EvLSant0S 28-02-05 12:13

amice poti sa pui mai multe poze intrun sg. post ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:15.

- Copyright 2026 4Tuning