![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
Marfa ... imi pare rau pt maroo si MSK-ullui dar stati linistit si 65 LAF-ul si MSK-ul revin cu forte proaspete si noi ... TINETI_VA BINE !!! I love bmw ursuletz... :-)
|
cum imi pun si eu poza aici ?? k nu stiu :(
|
Felicitari, organizatorilor si desigur participantilor!!! MSK imi pare rau de masina ta, bine ca nu a fost mai rau! Succes la reparatii, ca stiu cat iti doreai so scoti si acum se intoarce inapoi!!! VROOOM RACING VA FI LANGA TINE!!! ;)
|
-Am observat cand era pe platforma ca avea stiker......scuze ca l am prezentat independent la premiere.
|
Felicitari organizatorilor (foarte buna treba cu cele doua randuri de cosuri care au tinut publicul la distanta) si participantilor pentru spectacolul oferit.
Mai ales pentru spectacolul oferit de HAI si Florica "imblanzirea ursului" (sper ca urs era). am mai remarcat: - oprirea unui participant la limita fara a darama jalonul, destul de spectaculoasa manevra. - ursul AOX care pana la urma chiar daca avea 4x4 a reusit in runda doua sa rupa aderentza si le doresc repratii rapide si usoare celor care oferindu-ne spectacol au avut parte de ghinion, (masina care a luat foc, audiul , etc) Inca odata felicitari organizatorilor si participantilor pentru spectacolul oferit. |
felicitari organizatorilor.....ati facut o treaba buna....
|
un singur lucru am de zis: ,, e treaba coaie !!! " :))
|
Ce nebunie...cata lume se urcase pe cladire :) Eu am urmarit tot show-ul din bena unui Nissan Navara visiniu
Felicitari baietii |
Quote:
|
oricum.....au vazut cel mai bine aia de sus...a meritat efortul
|
Fratilor .... nu imi vine sa cred ... acum cateva momente a aratat la PRO TV o reclama-invitatie la 4tuning day ... in care desigur RIP-ul actor principal + alti cativa... era ceva gen "PRO FM va invita la 4tuning days 29 martie - 1 aprilie" ...
|
Evennimentul a fost superb! MEGA SMECHER!!!!
Picanteriile au fost si ele la locul lor - HAI-ul o sa ramana cu siburanta in amintirea tuturor iar RIP-ul - a facut un show aparte - BRAVO!!! Iar noi cei din primul rand am reusit sa strangem mult praf de cauciuc pe fete dar a meritat, baietii au facut spectacol la SUPERLATIV! FLORICA SI NADIR au fost ingerii pazitori ai evenimentului, reusind sa arate inca odata ca NSL si ANONYMOUS sunt cei mai tari!!!! Pentru ambele echipe JOS PALARIA |
1 Attachment(s)
-Filmul cu MSK-ul arzand..........calitatea slaba...Telefon!!!
|
hai cu mai multe filme!!! :D n-am apucat sa vad toate demonstratile...
|
nasol de baiatu ala.....cam fuea lumea de langa masina...pana la urma de ce a luat foc?
inca ceva....a fost si ceva in paralel ca eu am ajuns mai tarziu....daca da puneti si voi filmuletzele aici? ms |
ms florica ca ai postat filmuletu asta k nu am apucat sa il vad live....am ajuns dupa....pacat de urs...
|
Felicitari lui Maroo pentru show facut .. dar in acelas timp imi pare rau de masina
|
Quote:
Multumesc |
11 Attachment(s)
cateva poze cu MSK de la virus!!! Bravo baietilor care au sarit si nu au fugit!!! Mai ales lu florica si maroo care erau mai mereu langa masina! O sa pun si filmele cand o sa le am! ;)
|
15 Attachment(s)
cerculetz perfect a la HAI :D
|
3 Attachment(s)
etc............
|
1 Attachment(s)
E TREABA FRATEE......HAI integral , imagine de sus.(EU vs HAI)
|
T A T I C !!!
|
Iata un filmulet identic cu MSK dar cu sfarsit tragic................ https://video.google.com/videoplay?do...78425904&q=bmw
|
1 Attachment(s)
-Si in sfarsit......MSK-ul arzand filmat de sus!!! Imagine buna.
|
Quote:
|
oricum a iesit super tare!!! :D
|
ia dat omu la saracu 5...fara mila ...;)
:))) oamenii cred ca erau mecanici ..si au iesit in proba cu el:)))=)) |
a fost treaba.. de treaba :d ...... felicitari tuturor ... :D
|
bravo BRAVOOOO .... a fost foarte foarte tare ... imi pare rau de Maroo :( .. in rest a fost un show foarte reusit ... HAI a spart, si au mai fost 3 baieti f tari, cam toti care au intrat au facut spectacol ... (mai putin o masina pe care cred ca toata lumea care a fost acolo o va intui fara probleme :-P) ... FELICITARI !!!
|
imi pare rau pt msk a dat o demonstratzie de neuitat ;) :D totul a fost super:D
|
Fratilor a iesit frumos de tot...felicitati,eu m-am simtit f bine!!!Pacate de ursuletzul alb...
|
super tare showuuu... felicitari tuturor care au fost implicatzi in organizarea acestui show... shi nu in ultimu rand sa ii uram LA MULTZI ANI lu' FLORICA, ca doar sunt floriile nu :P
|
CORECT la multi ani FLORICA...si o mai zic inca o data show-ul a fost TARE
|
Respect !!!
|
inca suntem multi care ateapta filmuletze da imi imaginez k oamenii dorm la ora asta dupa cat am auzit k sa baut aseara:))
|
1 Attachment(s)
Bmw M3->Rip'u->Anonymous MotorSport
P.s e primu film randrey => prima editare video:rolleyes2 |
8 Attachment(s)
filmulete...
|
6 Attachment(s)
alte filmulete...