![]() |
Re: Fiat 500 (2008)
Quote:
|
pai daca comparam mini cu 500-le este clar ca vorbim de o categorie auto destinata femeilor sau pustilor la prima masina....masina mica,motoare relativ mici..eu cred ca nu a fost in gandul celor d la fiat sa cucereasca segmentul de piatza acoperit de cei cu surplus d testosteron...eu nu m-as da cu ea dar pt.nevasta-mea ar fi perfecta..este frumoasa daca o compari cu micra sau altele din categoria ei..iar pt cel care mank c***t despre grupul fiat..mai documenteazate bro'..sunt deja de vo 6-7 ani de cand Fiatul sta bine d tot la vanzari
|
De ce si-au revenit atat de bine?pt. ca mai toate modelele scoase au castigat in segmentul lor ''car of the year'' award!!!Punto,Grande punto,Doblo,Ducato etc..au pecit-o cu Stilo dar au reparat acum greseala cu bravo,linea
|
5 Attachment(s)
Asta ca sa vada romanii c inseamna fiat la ora actuala..:shock: :shock: :rolleyes2 :rolleyes2 :idea: :?:
|
Quote:
|
Quote:
Mini Cooper S (prima versiune, cu compresor) facea intre 6.9-7.2 sec, dupa datele producatorului si teste - si fugea cu vreo 225 km/h. Un Fiat 500 care sa faca asta si sa coste pe jumatate e o adevarata pleasca ~Nautilus |
Quote:
|
Da, si Mini-ul Cooper S cu compresor costa 17 900 EUR CIP si cu toate dotarile pe care Seat Leon le avea incluse in pretul de baza ajungea la 22 000-23 000. Asta e unul din motivele pentru care nu l-am ales ;) daca ar fi exista la vremea aceea Fiat 500 cu motor turbo era altceva
~Nautilus |
Quote:
fiat nu are complet ferrari, doar 56%, si parca de cativa ani o buna parte din FIAT a fost vanduta lui GM! nu stiu exact istoria, dar daca e parte din GM, are si access la tehnologia si mai ales banii lui GM, si poate deasta au scos masini mai bune in ultimii ani.. nu stiu... si parca maserati era din nou de vanzare dupa cea u scos copia aia a lu enzo, MC12.. nu s-a mai intamplat nimic cu asta? am gasit un link misto, numit Who owns who, din 2005 http://www.carlist.com/autonews/2005/autonews_149.html FIAT S.p.A. - Fabbrica Italiana Automobili Torino (Italian Car Factory of Turin) Sergio Marchionne, CEO # Fiat see SAIC and Tata - both are rumored to be interested in purchasing FIAT S.p.A.. This would be a footprint into Latin America, Europe and possibly the United States for either if they did buy FIAT SpA. General Motors had an option to buy Fiat, but divested its interest in February 2005 # Abarth (no more individual models, only styling/sport kits) # Alfa Romeo In February Fiat took over Maserati and merged it with Alfa Romeo # Ferrari Ferrari is part of FIAT S.p.A., not FIAT auto FIAT S.p.A. owns a controlling interest in Ferrari # Lancia # Maserati Maserati is part of Fiat Auto, linked to Alfa Romeo. Maserati’s distribution in the USA is dependent on the Ferrari channel |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
''Nautilus'' tu ''sconfunzi'' ciorba cu zarzavatul....ce zic eu..ce intelegi tu..si Subaru wrc are la baza tot o masina banala cu care avea d gand sa faca bani,evo la fel...eu nu vb d versiunea s de la mini etc...eu ma dau cu bicicleta prin Dublin :D tu cu c t dai...
|
hmm... dulce masinutza asta ;)
|
Quote:
|
Abia astept sa se vinda si la noi...
Sper sa fiu printre primii care sa aiba masinuta aia... mai ales ca de 15 ani tot incerc sa imi iau un fiat 500... varianta cu usile care se deschid invers... Apropo... daca stie cineva vre-un fiat 500 vechi de vinzare... raman dator. |
cat oferi??
|
Daca ai niste poze reale ale masinii... ca sa imi fac idee, pot sa incerc sa iti fac o oferta.
Esti cumva din Ploiesti si ai restaurat un fiat 500 anul trecut ? Daca da, am tot vorbit pe mess :) |
Nu am apucat sa citesc toate cele 10 pagini.Am o mica intrebare:Modelul acesta de Fiat 500 (2008) se poate conduce cu subcategoria B1 ?
|
da ,se poate conduce cu b1 ,numai beat sa fii.........
|
Quote:
|
ma oamenilor de draguta i draguta da 20.000 de parai pe ea.. nu o mai face asa draguta cam exagerat pretul ..foarte exagerat
|
a fost data la ultimul Top Gear.... daca vreti sa vedeti ce au zis despre ea, download-ati episodul de pe torente, sau cautati pe youtube
|
am vazut unu cu numere de italia pe serpentine pe la posada, acum vreo luna.Se ducea grav masinuta.Arata super, totusi mie mi s-a parut prea inalta
|
Quote:
|
sunt 2 masini de vanzare pe autovit ... search si le veti gasi...una e 17000 si cealalta 20000 e cu 0 km
|
lol, vad ca va e lene sa intrati pe youtube... hai sa nu mai speculam, si sa ne uitam toti la testul facut de profesionisti intai
https://www.youtube.com/watch?v=DHTukFiw18c |
am vazut. ca l-a condus in oras cursa cu 2 biciclisti? te ajuta mult... iti dai seama totu... daca mai e altu sa-mi spui ca sa nu zic prostii... dar ce-am vazut eu este TOTAL irelevant pt un om interesat de aceasta masina...
|
ideea prinicipala e ca ar prefera o panda, care e mai ieftina si mai performanta.... si mai baga cate o chestie mica ici si colo, gen tinuta de drum nu e nimic special, e destul de incapatoare desi pare mica, desi e scumpa si nuprea merita, e 6000 mai ieftina decat un mini... asa e nimic prea special, dar daca ar fi avut ceva mai interesant de zis probabil ar fi facuto :???:
|
Quote:
|
Fiat 500 este intr-adevar o masina ce atrage prin idee ci nu prin performante. E ca Nokia 8800: e un telefon praf, dar arata bine, e trendy si chiar daca e scump are o cautare incredibil de mare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Skoda Fabia e omida, asta e gargarita :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning