![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
Quote:
|
lasa-l mah ...ca daca atata stie....nu are de unde sa stie ...ca ii tanar da-l in p*** mea :D...
|
Sa-ti tunezi si o remorca ca e mult gunoi de carat
|
sti ce inseamna SMS ...daca sti intzelegi ce vreau s aiti zic ...hai pa
|
deci....noutatzi :D
poze bara spate .....ceva in halul asta o sa arate ...shi un filmletz cu deschiderea electrika la portbagaj :D |
4 Attachment(s)
zici ca as fi lud...am uitat de poze :D
|
vezi ca ti-am dat add pe mess....vreau sa te intreb cateva lucruri...sper sa nu te superi ;)
|
la spoilerul din spate mai e de finisat dar incet prinde forma si masina ta :twisted:
|
:D ms ms :D:P
|
Prietene, imi trebuie si mie urgent un sistem din acela de deschidere a portbagajului.Ma rezolvi ?? De unde l-ai luat ??
|
nedelcu17_5 ID de mess...hai sa vb :D
|
ferească bunul Dumnezeu.......!!!!!!!!!.........să-ţi depui CV-ul la West Coast Customs......eşti betom.....Felicitări ca ai reusit sa-'i bati joc de o masina:yikes: :yikes: :yikes:
|
mane stii cum e fiecare dupa gustul lui , ce sa ii faci poate cu rabdare si timp o sa iasa ceva frumos...
|
ms bossu ,,,,iar pt tine danut....daca nu iti place....asta este ...hai pa:-h
|
Zici ca-i atarna pampersu plin la c*r la saraca masina. Credeam ca bordu ala e cel mai urat lucru vazut. Dar m-am inselat, bara aia de pe spate este !!! Sa nu mai zic ca spoilerul fata nu are nici cea mai mica treaba cu linia masinii.
|
Ce aveti ma cu saracul "tunner"
|
bai smecherilor fie care isi face masina cum ii place si de cati bani dispune... asa k nu mai comentati aiurea.. daca nu isi permite sa si ia unu nou ce aveti cu el:?: lasatil in pace k e masina lui si daca se face de ras cu ea e treaba lui... daca voi aveti bani de ce va bateti joc asa:?: una e sa ti dai cu parerea sau sa-l critici si una e sa-l jignesti... asa k va rog frumos sa fiti disciplinati... k asa trebuie... Trebuie sa fim uniti... sper k ati inteles....
|
ce oameni....<RATATI>....sorry de offtopic...toti visati la masinile lu onoriu si alte bmw-uri ....
|
|
ms dj......da las...ca oricum nu ii bag in seama ;;) ....o fac cum vreau eu...shi de catzi bani dispun.........asa cum ai spus tu :)
shi sindrom.......sa sti shi u ca nu visez la un BMW....sau alceva...eu is f multzumit de dacia mea........shi vreau sa o fac sa arate bine.........daca voua nu va place ...asta este.......apropo...am vazut ca unii oameni....nu prea au ce face.......ca shi la B-69-TAU.....o trebuit sa comnenteze careva.....lui ii place.........statzi linistitzi ca noi astia care bagam banii in daciile noastre ...suntem constientzi ca nu o sa mai vedem banii aceeia niciodata.....dar asta este....ii pasiunea noastra ........asa ca .......RESTU JET!!!!!!!! |
a apropo....o sa va aduk peste 2 saptamani...noi poze...mashina este in atelier la vopsit :>
|
asteptam cu interes masina gata vopsita:grin: ,iar pe "gozarii ":roll: astia care comenteaza numa ca sa li se ridice numarul la posturi lasa-i sa debiteze :blahblah: ...... :lalala:
succes in continuare :chainsaw: |
Quote:
|
cata invidie pe uniii mai domne ...
|
nu cred ca e invidie ..in nici un caz nu invidiez asa ceva....nici mie nu-mi place...dar pana la urma trebuie sa placa propietarului nu mie
|
da mane nu e invidie , dar omu daca vrea sa isi faca masina cum a visat, sa fie masina lui "unica"in felul ei trb sa il insulte si sa isi bata atata joc, pana la urma poasteaza doar cine sunt interesati sa il ajute nu si aia care ca sa faca posturi toata ziua sta si comenteaza ca babele alea in batista ...:|
|
uite eu vin cu un sfat..sa incerci sa pui barile alea la linie...bara fata parca sta sa pice inclinata spre fata...cea de pe spate sta sa pice inclinata in spate...inainte de vopsire eu zic sa o aduci pe toata la linie..daca tot faci..de ce sa nu faci ceva corect si placut retinei?
|
am intzzeles giubau....o sa tzin cont de sfatul tau...ms
dar ca sa sti shi u...dc sta bara aia de fatza asa inclinata.... teoretik..sub bara trebuie sa fie o bara de protectzie....ei la mine acea bara nu exista....adik exista una..dar facuta e mine.. ":D o sa sa fie la linie... in orice caz ms de sfat :D....shi inca ceva...bara de spate vine data jos....o sa raman deocamdata fara ea...pana fac una k-lumea |
Ti-ai luat aveo mah? sau te-am confundat? daca da sa-l folosesti sanatos si fara evenimente!
|
dap mi-am luat :D...adik taicameu shi-o luat ...si o vrut sa mi-l dea mie ..dar am zis ca sa-l pastreze...ca mie mi suficient dacia.....da pe aia nu ma lasa sa fac nika ;))
dar oricum....pot sa plek cu mashina cand vreau :D deci ii a mea...dar nu-i a mea :D |
tu lasa aveo si fai fetele alea de usa mai repede... :lol: hai mai repede k ma grabesc... :lol:
|
=)) unde arde DJ :)...nush ..ma mai gandesk daca sa le termin sau nu :|...ca nu imi mai merge aparatu de slefuit ...shi pana le fac cu mana ma f*** draq :|...nush inca is in dilema :|
|
Quote:
|
danut...is curios...ce rost are jocul ala stupid????
|
asa e ce rol are k am incercat si eu sa-l joc si imi mergea cam greu si lam lasat...
|
noah in fine ...sa revenim ontopic ... astept sa se apuce odata de mashina mea :| cred ca pe martzi :((
|
cine sa se apuce:?: vin eu sa te ajut... :lol:
|
haida :D
:D:D:D te astept :D |
acum imi fac bagaju si vin.... dar sa nu se incheie chefu pana ajung eu si dupaia o sa ne apucam de treaba :lol:
|
:shock: capota cn 3 cine poate sa ne ajute si pe noi :rolleyes2 urgent
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning