![]() |
Re: Dacia Logan-Cluj
cat mai admiram masina asta cand mi-o arata tata(aprp sunt fiul lui pop:-)ica)
|
10 Attachment(s)
avem ceva noutati
aici sunt si pozele |
Frumos.
P.S. O mică idee. La feţele de uşi puteaţi folosi modelul nou, PH2. |
Veniti cu masina la 4tuning days?
|
nu venim cu ea la 4tuning days ..nu vreau sa grabesc lucrarea. stiu..dar daca iti spun la ce buget am facut totul..ai spune ca e imposibil... p.s. am vrut sa pun panourile alea
|
2 Attachment(s)
parca ar merge cauciucuri putin mai intinse - stretched tyres parca e termenul nu?
|
la cum arata,ar cere niste modificari la motor,sau alt motor adaptat :D
|
asta seamana cu APV-ul !!!:arrow:
|
nu stiu cum seamana cu apv-ul ..oricum proiectul e de 7 luni facuta schita.. si cand e gata o sa arat cam dupa ce linii m-am luat .. il cunosc pe apv ..si sunt 2 masini diferite asta e wide.. si alt tip de lambo.. mersi
cauciucurile sunt cele de iarna si urmeaza sa caut alt set.. pentru spate deja am 225/40/16 si mai tre pe fata un 195/45/16 da rnu prea gasesc si am buget limitat |
1 Attachment(s)
Uhh,socant de interesant
dar la imbinarea dreapta,aripa cu spoiler aripa parca e prea patratoasa fata de spoiler (bine stiu,e mai umflata putin din vina sistemului de deschidere a usii) E ok masinuta,va ramane in 2 locuri iar in spate va si muzica sau? Tot in 4? Iar cat despre jante, vb cuiva de mai sus ar merge ceva cu mult J la janta, cu gume putin trase pe ea Gen:arrow: |
Extraordinara masina, ``succesuri``:))
Am o intrebare: ai distantiere pe ea? Daca nu, incearca sa-i pui ar da mult mai mortal mai in exterior, si cu gume stranse cum spun si colegi de mai sus ;) ar arata transformars :) |
Wooow. Masina arata intr-un mare fel :| Ne-ai cam uimit un pic :lol:
|
Inca un amanunt
Oglinzile vor ramane tot astea? |
quicksiler.... in 4 usi ramane ; aripa la capat nu ramane asa colturoasa ca arata ca naiba.. in 2 aprilie va fi gata totul. pana atunci mai sunt de reglat putin usile..acum lucrez la aerisirile de la aripile spate
si cauciucurile.... deja pe spate le am.. sunt 225/40.16 cele dinpoze dunt cauciucuri de iarna daca aveam un buget mai mare era clar ca puneam cauciucuri noi si alte jante. distantierele cunt de 3 cm pe spate si 2 pe fata |
ce greutate au distantierele? din ce material sunt facute? confectionate la strung sau cumparate de firma cu traditie?
|
au certificat iso-9001 la o firma specializata car eface numai flanse si distantiere pentru export. sunt din aluminiu bucsate ..foarte usoare si rezistente
|
da-mi te rog un pm cu adresa de internet a firmei! Merci frumos! Banuiesc ca sunt cu prindere dubla nu? 4 prezoane prind distantierul de butuc iar alte patru prezoane prind roata de distantier nu?
|
da.. caut numarul si iti las un pm ..ok?? numai bine
|
merci fain de tot :D
|
6 Attachment(s)
poze .....
|
Parca ar merge alte oglinzi:D:D:D si incuietoarea de la portbagaj scoasa nu?. Oricum din ce vad in poze o sa iasa ceva superb,deabia astept sa-l vad terminat ,succes in continuare.:D
|
sa ii pui oglinzi cu MULLLLLLLTTTTTT CROM PT AMATORII DE TIUNING LA OLGINZI :)) - si ma rog de la ce sa ia alte oglinzi ca ar avea alt sistem de prindere!!!! oh my fucking lord....
|
poate modificam putin oglinzile dar nu acum ca suntem pe sfarsit de termen limita si numai pot.. si totusi e greu cu ele.. ramane da vazut.. mersi de aprecieri
mai avem putin de asamblat fata aripi capota si bara apoi dusa la vopsit |
punei ma oglinzi de M ....sa fie la moda :D:D
|
dece nu ati astupat si manerele pe fata?
|
pai lambo doors shaved? de ce tragi de usa?
|
Quote:
|
Quote:
stiu stiu ...dar ziceam asa ...ca sunt la moda :D:D:D:D:D....cred ca ar merge cele de MCV... |
ciudata rau capota... inceraca sa faci ceva cum sunt pleoapele alea de plastic numa sa fie din metal si sa urmezi si liniile masini
|
Quote:
|
De Sandero:P:P ,glumeam poate ceva mai sport :Dalea de MCV sunt prea mari.
|
Quote:
Si atunici ce am rezolvat? ..daca facem pleoapele exitente deja ...din tabla? n-am facut nimic ...e ok asa deaia ii zice bad boy look si nu pleoape |
In primul post avea pleoape,si crezi ca arata mai bine cu pleoape decat cu bad boy?parerea mea ca ii sta bine cu bad boy-ul asta si nu e nici prea exagerat.
|
Quote:
|
o sa arate intr un mare fel acest logan...felicitari
|
mersi..urmeaza sa il vopsim
|
cu, CZO ce se mai intampla?:oops: