![]() |
Pai nu vreau sa ma inscriu in clubul Daewoo, vreau decat sa arunc o privire la ei pe forum de curiozitate. Pai o sa vorbim despre liniute la noi pe topic.
EvLSant0S, unde pot sa fac testul cu dyno? |
ia hai sa vb , evlsant0s4ss id-ul de messenger , contacteaza-ma si iti dau toate detaliile ... astept..
|
Hai ca ti-am dat mesaj pe messenger dar apari offline !
|
1 Attachment(s)
Poza nubira 1 break tuning.
|
1 Attachment(s)
Alta poza.
|
1 Attachment(s)
Poza. :wink:
|
1 Attachment(s)
Super tare.
|
1 Attachment(s)
Super tare. (2)
|
1 Attachment(s)
Cielo!
|
1 Attachment(s)
Alta poza!
|
vreti sa vedeti un matiz tunat...???
nu mai postez pozele ...sunt pe masina mea>ce parere aveti de matizul meu?>pag 7 o sa puteti vedea matizu` live la sfarsitul lunii la arad |
Frumos foc, matiz-ul tau. Cel mai mult imi place subwoofer-ul ala generos din portbagaj. :wink:
|
9 Attachment(s)
Hai sa va arat si ceva Leganze tunarite (sper ca in max 2 luni sa arate si a mea cam la fel)
|
D Y C, unele poze au mai fost puse.
Ultimele 3 poze sunt tari de tot. Este superba acea Leganza! Nici nu credeam ca poate sa arate atat de bestial modificata. :shock: |
Mi-ar prinde tare bine niste informatii despre Clubul Daewoo...
|
|
Merci. De mult cautam asa ceva
|
Cu placere. Este interesant la prima vedere. :wink:
|
Pacat ca doar la prima vedere. Nu e cine stie ce
|
Acelasi sentiment de rau l-am avut si eu. Mai aflii cate ceva de problemele masinilor daewoo dar in rest este chiar varza. :cry:
|
1 Attachment(s)
da! merita sa tunezi un daewo0
|
Off, daca nu m-ati innebunit cu Matizul asta nene...am inteles, felicitari, bravo, excelent, muzica super tare in el, spoilere frumoase, eleron \"functionabil\", dar totusi.....nu atac pe nimeni, si nici nu vreau, dar lasati-i pe altii sa va laude masina, nu mai fiti asha fuduli....
GEf, absolut nici una, dar ati umplut topicuri cu zeci de review-uri la masina asta...ti-am zis, lasa-i pe altii sa aprecieze, nu mai tot bagati chestii din astea gen \"ia uite, ce ziceti, va place, uite, nu-i frumoasa, vai, spuneti ca nu-i frumoasa, etc.\"...am inteles nene, e frumoasa foc, pe bune...dar totusi, nu-i Gallardo tunat...reclama excesiva... |
bogdan 16v bai ... mersi ... da totusi nu inteleg...ce problema ai???ce draq nu pot sa fac un post pe forum???
|
Da si eu zic ca mereita sa tunezi daewoo ... mai ales dupa ce am vazut pozele de la prima pagina ..arata super :shock: :shock: :shock: Doar c anu sunt in romania :( Si nu cred ca cineva ar reusi sa fac o masina astfel .. :!:
|
6 Attachment(s)
Matizuri
|
Sunt super matizurile astea ... ce n-as da sa am si eu unu la fel :!: :wink:
|
Parerea mea este ca depinde f mult de model. De exemplu Cielo nu prea imi pare a masina care merge tunata. Mi se pare prea \"schiloada\", desi din fata are o oarecare agresivitate. Este in constanta un Cielo taxi, modificat, si este destul de bine facut, dar parca ii lipseste ceva, nu este suficient de bombat.
Mi-au placut pozele care le-am vazut aici, cele cu leganza. |
merita ! este in arad in cielo superb modificat ... dar pana la urama tot cielo ramane
|
MaF|OtU Posted: Tue Nov 09, 2004 9:52 pm Post subject:
-------------------------------------------------------------------------------- Sunt super matizurile astea ... ce n-as da sa am si eu unu la fel Dak vrei pe ala din prima poza ti-l vand :D Ne intelegem la pret si ti-l dau :D :D [/quote] |
hai ca nu e o idee rea ! daca faci o oferta speciala paote .... :lol: :lol:
sa sti ca mie chair imi palce : arata bine, este ingrijit ,cred ca isi merita banii :wink: |
LEGAL RACING
Merita sa tunezi orice masina mai ales Daewoo depinde cat vrei sa mergi de departe.
Eu recomand oricui un soft, filtru de aer si o toba macar finala. |
merita...da cu gust......io am ramas uimit de cielo tau sebastian......cand l-am vazut la tm acu 2 ani.... :)super meseriash...sunet...cum merje...beton...felicitari... :D
nu e prea modificat (exterior)dar parca are un aer special .... |
1 Attachment(s)
vad ca toata lumea vorbeste numai de tico,matiz si cielo...dar Espero?
|
1 Attachment(s)
........
|
.......
|
1 Attachment(s)
....
|
Eu zic ca merita.Ati vazut ce a facut SEBI dintr-un cielo!Apropo in legatura cu espero asta e dragut si imi place aerisirea din capota: este facuta destul de bine si nu arata naspa ca altele!
|
frumos si espero...prima mea masina a fost un espero din 95 :)pt cateva luni numa :))
|
Si mai are si mici sercrete care fac pe unii soferi care conduc masini cu pretentii sa vada ca spatele seamana a espero dar se duce ca un gsi.. :D :lol:
|
eu zik ca merge fakut un tuning pe daewoo...dar numai cielo...si nubira..
in rest chiar dak as avea un amtiz care fuge rau...dak fak cu ala accident nu cred ca o sa ma traiesc.. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning