![]() |
Am citit acest topic cuvant cu cuvant si mi-am dat seama de o treaba : ca oamenii astia care posteaza aici sunt chiar niste baieti buni, fara gluma.
O spun sincer si cu tot respectul. Acum i-am cunoscut si eu mai bine, citind ofurile din dragoste a lui TNos si Augustin, \"cursele\" intre matze shi caini, planurile de viitor si \"nunta\" lui RS4 (glumeam...). Dar sincer vorbind, chiar imi pare bine ca m-am inscris pe acest forum. Chiar daca prin intermediul mouse-ului si sticlei, sunt bucuros ca am cunoscut niste baietzi de nota 10. RESPECT !!! Si sper din tot sufletul sa ne vedem candva cu totzii, sa bem o bere si sa vorbim pe viu... Numai sa nu beti Garone in exces ca se lasa cu break si manele... Asta inainte sa adormim la volan, in aer liber, undeva intr-o parcare de pe langa H. Numai bine tuturor ! |
hmmm...eu zic ca dupa o sticla de garone nu se lasa nici cu break si nici cu manele ...hmm sau poate cu manele da....cati dintre voi or sa vina la vara la curse?????
|
vezi ca s`a facut un topic tot aici in diverse cu o lista a celor care vor veni uita`te acolo
|
restecpa
|
oke ESPinoza mersi mult
|
de vreo saptamana ma interesez pe unde pot si intreb lumea...ce scheme stiu ei din breakdance...si imi zici ,,elicopteru`,,ceasu`....uitati aici www.style2ouf.com si vedeti si voi unde a ajuns breakdanceul ..acum nu zic ca voi nu stiti ....dar sa va uitati sa imi ziceti ce parere aveti...dati acolo la movies peace
|
Am si eu colegi la sc ,pitici, :lol: care fac ceasul stau in cap si multe altele .... am incercat si eu intr-o zi sa fak dar era sa-mi rup gatu` :cry: !! Mi-ar place sa pot sa ma misk ca aia :D :oops: :P
|
1 Attachment(s)
eu mi-am gasit un nou hobby. Cautatul pozelor frumoase pe internet.
look ce am gasit: |
aicad ne omori cu asa ceva ... o sa avem numai vise erotice :lol: :lol: :lol:
|
dansezi un breakdance cu asta...ihihi.....
|
Bah sa-ti batzi trei vecini...
Tare poza. :shock: :shock: :shock: |
TARE RAU DE TOT .. :shock: :shock: :shock:
|
mda... revenind la subiect , Herk daca ai stii cat de usor e .....oricum ceasul rama ,astea nici nu mai sunt scheme , acum baza e statu` in cap ,de fapt invartitu` in cap --hehe daca ai stii ce senzatie ai cand stai in cap incepi sa te invarti usor si in 30 de secunde deja te invarti in cap fara maini ca prinzi viteza , si stai acolo in cap si te invarti eu cel mai mult am dat 10 ture fara maini in cap si eraaa...super tare zici ca eram intr-un skyline :PP nici chiar asha , oricum e super tare , si daca la 10 ture e asha tare , am prieteni care dau 60 de ture in cap FARA maini , si oricum ce vroiam sa zic e ca e usor mey herk poate ne vedem :P te invatz ceva:P
repet intrati pe www.style2ouf.com si luati 1 2 3 filme de acolo sa imi ziceti ce parere aveti:))) k? plz peac3 dud3s |
Un hobby care probabil intrece boala cu masinile:femeile.
PS:vedeti sa nu deveniti obsedati!!! LOOOOL |
aicad tare poza .. mai pune daca ai mai gasit :lol:
|
yo unu nu le-am citit toate... o sa le citesc ami incolo...
... hobbyuri: imi place foarte musica electronica, rap, shi ceva rock... ce sa mia zic?... femei ca la tot omu... :pelvic_th claculatoare... bla bla bla... |
aicad, mai baga poze...
o sa o bag pe asta la concurs... si sunt si in juriu :dance: |
Mda!
Ce sa zic?Imi plac si mie mult de tot cainii de lupta,imi place sa pescuiesc mult de tot,imi plac fetele frumoase(deh...ca toata lumea). Sa zic si ce nu-mi place: Nu suport oamenii cu \"figuri\"in cap(gen baieti de bani gata care nu au facut nimic altceva decat sa iasa printr-o anume ........gaura). Cam atat despre mine! respeKT |
La faza cu pescuitul esti de-al meu... :wink:
|
hondare parca pe tine te-am auzit ca ai fost la sarulesti ... pe unde e asta ca am auzit si eu de el ... si cat e ziua de pescuit in caz ca stii :lol:
|
E pescuitul interzis acolo. Numai astia de peste hotare au voie, la preturi de mii de $$$ pe saptamana... Io am avut o combinatie si am stat o saptamana. Si a fost partida vietii !!! :wink:
|
te cred hondare , da' eu am vayut o emisiune anul trecut si ziceau ca e 300000 ziua de pescuit acuma nu stiu ce sa zic poate se putea pescui doar pt aia care faceau emisiunea ...dar oricum spune-mi unde se afla sarulestiul
|
La 40 km de Buc, pe drumul spre Lehliu.
:arrow: :arrow: :arrow: |
ok :lol: mersi hondarule cine stie poate ajung si eu cumva pe acolo :lol: :lol: :lol:
|
Mai Hondarule!
hai sa ne intalnim daca vrei sa facem o partida de pescuit!Eu vroiam sa ma duc de acum 2 saptamani! Mai incolo poate facem un pescuit adevarat cu navomodel(are baiatu)si tot ce trebuie! Si tu esti de-al meu-am avut o Honda Civic inainte!:) Zii tu cand vrei sa ne intalnim! Toate bune! Sal |
Pai io duminica cred ca ma duc la Hagiesti sau la Petru Rares... Sa vad.
Inseamna ca esti dotat nene !!! Vi vineri in H ???? Sa vorbim mai pe indelete... Sau pe messenger. :wink: |
pai hai ba hondare sa mergem atunci ca tot ne f.... pe biscuiti :D ca mergem la peste de nu stiu cind. Gata hai sa merge duminica , vorbesc eu si cu SAND. Sanatate si apa calda
|
Bai memese, am tot zis ca mergem dar... POLA !!!!
Vezi cum bagi memese-ul la treaba, ca daca nu, baga je udreaudreajean-ul... :wink: Si mergem fara tine, ca te f_ti pe biscuitzi Eugenia !!! :lol: :lol: :lol: |
ca sa revin la topic: yo am ca hobbyuri calculatoarele...ceva electrica/electronica...shi cam atat cred...asta in afara de cele evidente(fumei,muzica,mashini,motoare,...)
shi off topic: cum ash putea shi yo sa nvatz break? am mai avut o incercare da nu prea mia ieshit... |
gata hondare, am rezolvat memeseul, nu avea nici pe draq, atita ca nu mai avea saraca apa, ramane pe duminica. oricum mai vorbim vineri in H. :lol: :lol: :lol:
|
Frate Hondare UNDE IN H?
La pasarea marii?In pana mea am mai trecut pe acolo dar nu am vazut pe nimeni!Zii o ora si vin! Nu prea stiu pe nimeni de acolo dar ..........ne descurcam! La Hagiesti nu prea merge treaba acum(iti spun din surse sigure)!Vorbim....am eu o balta langa Bucuresti unde da acum salau si ciortan la 1,5 Kg..........e bine pentru primavara! Zii tu cum sa te recunosc Vineri si o ora ca sa vin acolo.......daca acolo e bine! :) Toate bune! |
pasiunea mea este mashinile si femeile :oops: :oops:
acum serios .. logic k cea ami mare pasiune a mea sunt mahsinile .. dupa aia femeia .. net`u ... si sporturile extreme + gashka din cartier .. daca nu fac o porcarie pe saptamana nu ma simt bine :D |
... ce pasiuni mai avem in afara de masini .. pai la mine pe primul loc .. e Dinamo .. recunosc asta ..
si apoi sunt masinile.. |
am un hamsterica acas'..ca se vorbea de animale fioroase:))))
masini..muzica....net...having fun with friends...cate nu sunt.... |
)era sa uit cea mai mare pasiune a mea .. sportul ...fiare ( ptr fiara din mine :) :wink: )
|
loool... bagi napo? :lol: :roll:
|
ski, bani, munte, filme. fotografia - cu aparat clasic, nu digital.
|
Re:
Quote:
|
Si ce-i rau in Napo am auzit ca-i zice \"breakfast of the champions\" :lol: Si la hoby, avetzi careva surprize TURBO ??? poate reusesc sa fac si eu toata seria! In rest am o plasma de 42 si un sistem DVD panasonic si un PS2 model nou :shock: . Binentzeles femeia care nu o pot numi un hoby mai mult un stres evident!
|
una dintre pasiunile mari de tot e vanatoarea... dupa familie, prieteni si masini urmeaza imediat vanatoarea :P :wink: ...
iar acum cum e sozon, in fiecare weekend alerg cate o jumatate de tzara pt pasiunea asta... weekendul trecut la barlad, asta la VL, dupa revelion la Corabia, etc... fiecare cu pasaricile lui, dar unii au stoluri intregi :woowoo: :joy: :woowoo: :joy: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning