![]() |
Re: NISSAN MEET 2013
Vin si eu 0727868993
|
Eu o sa merg in weekend-ul de pe 27 la munte cu "batranica " mea sa ma bucur de condusul ei la drum lung ,sa aud cum toarce motorul printre munti,
Daca vrea cineva sa mai vina astept telefon,caci vad ca nimeni nu e hotarat si se amana la nesfarsit. |
5 Attachment(s)
pana una alta ..in bucuresti ne`am facut timp si ne`am vazut :)
|
mare sef cand mai aveti de gand sa va intalniti in bucuresti dati un semn ca voi veni si eu...chiar de e vorba de un cico si admirat masinile...
|
Quote:
|
Quote:
|
Pacat ca nu reusim sa ne strangem mai multi. Macar 5-6. E senzatie.
Mai incercam sa facem ceva pana vine iarna? :lol: |
Sambata sunt toata ziua cu Silvica prin Bucuresti,se strange cineva cu nissan-uri pe la Romana sau in alta parte? Da nu noaptea,pe dupa amiaza seara eventual...
|
Quote:
pot sambata pana in ora 17:00 , 0751.234.382 Robert , da`mi un tel cand vrei |
Hop si eu sambata
Costin 0723814833 |
Pai hai sa punem si ora si locatia sa fie treaba, treaba.
|
Propunere ora 14,locatia ma gandeam intr-o parcare de mall sau supermarket
|
Propun urmatoarele locatii (in functie de vreme): parcare biblioteca nationala, parcare polivalenta, rond Carol farfurie, parcare Mall Cotroceni (unde e real, dar va fi aglomerat cred). Propuneti alte locatii sau hai sa votam una.
|
Discutia este urm :orice pasionat nissan este invitat sambata 31.08.2013 in parcarea mall baneasa la ora 14.
|
Quote:
mai exact langa KFC |
2 Attachment(s)
Salut.
Ocs cea mai buna locatie consider ca este la Polivalenta (in parcul Tineretului). Daca nu cunosti zona, putem pune o harta cu locatia. Maine este sambata si la ora 14:00 vor fi full parcarile si nu are sens. La Polivalenta se fac in general intalniri auto ale mai multor cluburi. E frumos, e parc, ai si terasa, magazine etc. Am pus o harta pentru cei care vor sa vina si nu stiu cum sa ajunga. De la Unirii se merge pe bd. Dimitre Cantemir si se tine tot inainte pe bd. Tineretului. Dupa ati trecut de intersectia de la Tineretului, veti avea blocuri pe partea stanga si parcul Tineretului pe partea dreapta. Mergeti cam o statie de RATB si faceti dreapta pe prima strada care o intalniti (de la semafor Tineretului e prima strada la dreapta, alta nu mai e). Ati facut dreapta si urcati sus la Polivalenta. Cand ajungeti acolo, dati tel si ne gasim. Numarul meu: 0765680829. Atasat aveti doua harti. |
Quote:
|
Ok. Mall Baneasa sa fie. Prezent.
|
1 Attachment(s)
pac !
|
Pac :-). Frumoasa intalnire. Frumos frumos, la mai multe.
O sa pun si eu pozele abia maine, ca trebuie prelucrate putin si in seara asta nu am timp. Ma bucur ca am reusit sa ne strangem mai multi. |
Liviule apropos de NOS -ul tau hahahaha mi-a sarit consumul de 20% aseara
Felicitari pt silvia ...trage bine tare |
hai cu pozeleeeeeeeeeeeee
|
17 Attachment(s)
O parte din poze (pentru moment, nu am avut timp si de restul). Suntem pe val :lol:
Pentru download rezolutie mare, aveti link mai jos: http://www.mediafire.com/?7qrdxbj256n7aie |
Marfa pozele, marfa intalnirea,va astept sa va faceti upgrade-ul de "NOS" ;)
|
deci....facem un munte in 2-3 saptamani ?
|
Bineinteles...cu cea mai mare placere
|
Facem, facem.
|
mai asteptam aprobari :)
oricum ..trebuie sa vorbim cu Rares (cand se intoarce din concediu) , el sta in BV si vedem daca ne poate ajuta cu cazarea |
Ar fi bine sa se stranga macar 7 masini, sa nu zic 10 :-)
|
Quote:
eu pot 13-15/16 septembrie sau 27-29 septembrie |
eu propun 13-15/16 septembrie
|
Hai sa incercam prima varianta cu 13-15 septembrie sa vedem ce se intampla.
Hai baieti ca o sa fie frumos: masinute frumoase, gagicute frumoase, mici, struguri, pepeni :lol: |
15 sept sa fie
|
Sunt deacord cu orice numai sa fie :)
|
hai FUBU cu pozeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
doar 5 oameni ? fubu , dj slash , liviu ,300zxtt ? poate vorbim si cu Raz6633 ..a vrut sa vin si el la meeting
incep sa fac valurile de luni 09.09.2013 , va sun ....pe toti !!!! |
Daca dureaza o saptamana sa vedem pozele ce pretentii mai ai de intrunire? :))
|
hai cu telefoanele alea fugitiv...chiar si 4-5 insi si tot e frumos,,,cine spune ca numarul mare aduce si distractia?
|
Quote:
viorel e plecat din tara , se intoarce vineri...crede , oricum el vine , cel putin asa a ramas. |
deci :
liviu nu poate ajunge (am vb pe pm) tony e plecat in CO (mi`a zis red) red nu poate ajunge (am vorbit pe fb) viorel am zis si mai sus e plecat din tara si revine vineri seara ... (am vorbit la tel) deja -4 din 10 . eu zic daca tot mergem pana in BV si stam 2-3 zile macar sa merge 8-10 nu doar 4-6 . costin , e distractiv si cum zici tu dar...oricum intalnirile astea nu prea se intampla...daca totusi o facem, mi`as dori sa fim cat mai multi . o sa incerc sa mai vorbesc cu un tip cu s13 (prieten cu fubu) poate poate . ma gandesc ca poate e mai ok luna viitoare 4-6 sau 11-13 . mai astept pro si contra |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning