![]() |
Re: Dej
in noaptea asta am facut niste poze, pe centru la LAW, KIT si LEV.Urmeaza sa le descarc de pe aparat sa le vedeti
|
na nu ai descarat pozele alea k golfuletul ala cu LAW k is curios:?:
|
Quote:
|
Papparazzi .
da eu tot nu inteleg de ce nu postati pe CLUJ.Comnunitate mare , multi useri , .. 6-7 cati sunteti pe topicul asta nu cred ca aveti multe sanse deocamdata ! asteptam pozele8) |
Quote:
|
KIT-u a aparut mai demult la kitch tuning pe cluj
FIZ-u .. inafara de stopuri si ca e in 2 culori ... nu vad altceva |
Quote:
|
In legatura cu Opelu,asteptam poze,dupa parerea mea nu e ceva formidabil dar apreciez ce e pana acum,poate va continua cu ceva mai serios...de LAW..mantus,zici de Wv golf albastru a lu'Tribel..nu?mie unu imi place mult:twisted: :twisted:
|
dar pot sa va fac si eu niste poze cu LAW-u daca va trebuie..
|
3 Attachment(s)
pozele cu golfu, dar scuzati claritatea ca era bezna, urmeaza si ceva mai la ziua :P:P:P
|
4 Attachment(s)
aici cateva poze cu LAW-u, scaunele din piele, volan sport si bord de opel astra (tot functionabil). Curand o sa urmeze jenti si praguri laterale, dupa cum sustine proprietarul
|
5 Attachment(s)
aici pozele cu KIT-u
|
4 Attachment(s)
apropo era sa uit de RIU-u lu MOGU, merge masina asta de o ia drecu.... :)))
|
a cui e vectra asta ma?
super masina ma :twisted: |
tot respectu pentru LAW ma refer la interior...exteriorul un pic exagerat...din pacate....dar e ok...
parerea mea! |
KIT-u cam prea colorat interiorul....dar oricum oltcitu e marfa...imi place
si cum suna imi place...:P |
jentzi,pleoape....levi....asteptam mai mult...
pana aici e ok... ;) |
RIU.....no comment
stiti voi bugate...:)) |
astept si alte pareri despre masini.... ;)
|
uitati aici masina tunata :P ;) : https://www.220.ro/module.php?module=..._content=12409
|
io incap cu niste poze???.....ca am si eu ce arata cate ceva.......nu mult da noh :|:|:|
|
@ mogu sa stii ca imi place vectra;) fainuta ...sa nu zic ca prin dej asa mere de numa...ce motor are?
|
@RIU-tot respectul pt masina ta...ii frumoasa...nu ai si muzica in ea...ceva tub de bass?:?: ca suna binisor o data cand am trecut pe langa ea;)
|
se pare ca s-au mai adunat ceva ceva,,,:D
|
aha,,,deci poze poze :d,ii fain opelu,se vede fain toba de esapament,si golfu ii fain,acuma ca interioru ii de ;),iar la oltcit imi place mult interioru..bine baieti ;),numa sa ne adunam cat mai multi:twisted: :twisted:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze am pus si eu cu LAW
|
mah...vam vazut prin oras la ceva povesti...da na zis nime nimic despre intalnire....
|
wow capacele alea si spoilerul pe state rup toate normele :???:
|
Quote:
KIT-u e praf .. din toate punctele de vedere ... parerea mea RIU-u ... dragutz ... numa ca toba ... nush .. imi displace |
4 Attachment(s)
cateva poze cu BZZ...astept pareri...opinia mea e ca arata bine dar toba se aude foarte nasol...am auzit masina de foarte multe ori si credeti-ma se aude foarte naspa...iar ''eleronu'' ce l-a montat acuma recent e cam nasol...voi ce ziceti..va place???:twisted:
|
place fara ''NASA" de pe eleron
|
ba fratilor faceti bine si nu mai bagati masini care au fost postate o data. Ca nu mai are nici un farmec ce dreq!!!!!!!!!!!!
|
opelu calibra o mai fost postat o data?poi atunci...
|
opelu calibra o mai fost postat odata sau ce...io nu prea cred
|
uita-te la kitch tuning pe cluj ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
bai baieti...din pacate RIU acum face o pauza binemeritata.....
AM ramas fara permis...radar in fatza la SORA in cluj....104...8) era doar o chestiune de timp...:)) |
aici puteti vedea KITU, la kitch tuning: https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2093-kitsch-tuning/page-8.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning