![]() |
Re: Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute
Quote:
|
Quote:
|
bine ca tu ai bicicleta pe numele tau :lol::lol:.
Si care-i faza cu permisu ? daca sunt smecher si am umblat fara. tu macar vezi drumu la volan daca te sui intr-o masina?:lol::lol: Dar totusi..cine o lasat prunci sub 16 ani pe forum?:lol:du-te joaca-te NFS:lol::lol: |
Quote:
Numa mecanici si mecanici...sa stai cu masina pe elevator si sa nu vezi ca o bucsa ii praf ( culmea bucsa nu are nici macar 2 saptamani ) |
Quote:
|
ce sa zic..s-a ales sa zica un pusti de 16 ani. sau cat are.15....
|
n-a fost o gluma buna.
|
hehehe imi place :)) :lalala: :chainsaw: :censored: :bat: :punch: :poke: :boxing: :peace:
|
nu stiti daca mai are cineva testul CLIP pentru Dacia in afara de Verbita? nu de alta dar ar trebui sa o remorchez si poate altcineva s-ar deplasa pana acasa pentru un test.
|
Cateva recomandari din experienta personala:
- Spalatorie : Alfa (Cal.Timisorii aproape de iesire din Arad, este in curte la un hotel galben vis-a-vis de un auto-schrott, sunt de departe cei mai buni la care am fost in Arad, spalatorie complet automata cu prespalare / uscare / curatare interior manuala, spalatoria este de asemenea in interior si iarna masinile se spala cu apa calda) - Tabla + Vopsit: Cipri (profi dar scump si are mult de lucru, locatie - langa Autowash la podul Micalaca) sau Service Opel pe cal Timisorii, acolo gasiti pe Tarnatchi Ludovic/Ewald - Vulcanizare + Reparat jenti : Jancsi bacsi :) - atent, curat, super profi, nu te rupe la buzunar si e rapid, singurul loc in care mi-au fost stranse prezoanele cu cheie manometrica (problema e ca nu imi amintesc exact adresa, e in zona Alfa cred la Oituz colt cu Dorobantilor, este ceva stadion de fotbal langa. Cat despre mecanici / electricieni, sfatuiesc pe toata lumea sa isi gaseasca un mecanic personal, la fel ca si dentistu sau avocatu la care apelezi, cineva pe care sa cunosti, sa ai incredere si mai ales sa stii cate parale face si unde il lasi sa bage ghiara. De problemele mele cu masina se ocupa cineva din familie asa ca nu pot sa il recomand mai ales ca face asta doar din pasiunea pentru masini :) In orice caz, daca aveti probleme foarte serioase in special la motoare imi puteti lasa un pm aici pe forum sau pe YM si luam legatura. Vreau sa subliniez ca nu doresc sa fac reclama nici unei firme, toate cele mentionate mai sus sunt din proprie experienta si le recomand cu incredere. |
de spalat masina am spalat diferite masini la diferite spalatorii . la pitas o scoate cel mai fain dupa cate am vazut
|
am fost cu CostelTBO la pitasu' la spalat si intradevar a iesit golfuletzu foarte curat
|
Quote:
|
Quote:
|
pitas, ce tarife ai?
include si reduceriile alea de care vorbeai :D |
Quote:
|
Quote:
Merita sa mergeti macar o data sa va convingeti. Spalatoria este deschisa pana tarziu, parca in jur de 22, inclusiv duminica, un lucru bun pentru cei in criza de timp in cursul zilei sau saptamanii. |
Quote:
|
Am si eu o nelamurire:).Sa zicem ca este un motor care bate la rece:lol:.Eu nu sunt expert dar cred ca din cauza tachetilor bate...tachetii fiind hidraulici unul din ei poate sa nu mai lucreaze..daca nu mai lucreaza ii usor se cumpara set tacheti.Problema apare aici...tachetii sa fie buni dar sa fie joc in chiuloasa.Se poate incarca chiuloasa si apoi freza ca sa intre tachetii perfect fara sa mai bata?
|
sfatul meu este sa iei alta chiuloasa daca au joc tacheti in chiuloasa...
prima data trebuie sa fi sigur ca asta ii motivul, adica bataia:-) sar putea sa bata tachetul si daca sta mai mult motoru oprit, cum ar fi peste noapte.....cama axului sta apasata si el fiind uzat scapa uleiu din el. asa scapi doar cu tacheti noi...:D |
Tachetii bat sigur...bate doar 2 minute la prima cheie dimineata ...cand se incalzeste afara ma pun sa-l desfac sa vad exact...daca are joc in chiuloasa cumpar alt motor.
|
Quote:
|
Lasa-l sa cumpere motor sa puna un 3.2 :lol:
|
Cand aveam Castrol RS bateau tachetii. Am trecut pe Mobil si totul e OK. Poate e de la ulei.
|
si eu am avut pb de astea . cu mobil mineral ieftin bateau tachetii , am castrol edge 0w sintetic acum si suna altfel
|
Am ulei bmw original..asta cere cartea asta am bagat.
|
cu Untdelemn de la Bunica merge ata.
Nu-i mai da atata in gura la saraca ca vezi ca nu-i place oral :lol: |
Perversule:)....nu-i place nici oral nici gang bang:))))))
|
Stie cineva unde se repara pompe injectie?
Era un service in Gradiste ,dar s-a inchis:rolleyes2 |
Quote:
s-au mutat in timisoara, dar sefu (Geza) umbla zilnic acasa in arad. info: http://www.erlendieselservice.ro |
un mecanic bun stie cineva?
|
Depinde ce intelegi prin bun si cat vrei sa te intanzi la pret.
|
pai sa aiba habar si sa ii dea de capat problemei daca exista.nu sa mergi si sa schimbe ba una ba alta,ba sa faca consum de 20% si dupa ce i-ai dat o caruta de bani sa nu se rezolve nimic.
Daca stii da-mi un pm sau scrie si aici.In cea ce priveste pretul vad eu la fata locului ce tarife are si daca merita |
bun bun andy.. acuma scrie si pt ce masina cauti mecanic
eu stiu un mecanic foarte bun, dar cand aude de masini frantuzesti i se ridica paru pa spate si nu mai stie lucra :D |
:peace: sti bine la ce masina,la renoutzu meu.mecanicu ii cumva costel?indiferent de mecanic,poate il pacalesc,il fac sa creada ca lucra la masina nemteasca :D oricum vreau sa dau peste un mecanic bun la care stiu ca pot apela cu incredere
|
:rolleyes2
|
pai vezi, poate tre sa stai la rand, ca noi avem niste cotetze nemtesti si una din ele e mereu pe butuci :D
|
pai dau si eu o mita,poate se rezolva sa intru in fata ;) oricum stiu acum la cine sa apelez :help:
|
Chiar nu vine nimeni la Craiova duminica la liniute?
|
La Budapesta sambata viitoare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning