Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/35128-tengu-masini-proiecte-competitii-viata-lumea-driftului.html)

Tengu 28-12-06 20:23

Re: mazda r x 7

5 Attachment(s)
Mazda rx7 rosu, cel din romania, e gata cu prima faza de modificari la motor.

Masina merge peste asteptarile mele cu setup-ul actual.

Si pentru ca tot e iarna pana la primavara o sa lucrez la masina pentru a termina si faza a doua de modificari.

Poze.....

Tengu 28-12-06 20:26

Urmeaza suspensia Tein cu doua seturi de arcuri pt circuit cu forta de 7kg si pt drift cu forta de 14kg :D

Deja in Ungaria, Croatia, Austria si chiar in Iugoslavia se organizeaza concursuri de drift la care am de gand sa particip in limita timpului disponibil.

Tengu 28-12-06 20:37

1 Attachment(s)
Si un mic filmuletz cu cerculetze in noapte ... :)

Tengu 28-12-06 20:50

Tengu - Nissan Skyline R33 GTS-T Drift Car

3 Attachment(s)
Pentru ca nu am mai postat de mult am multe informatii :) sper sa le intelegeti corect.
Locul rx7-lui negru in africa de sud la luat un nissan skyline R33 gts-t importat direct din japonia, pregatit pentru drift, cu care la momentul actual particip la concursuri de drift in Africa de Sud

Skyline pics...

Tengu 28-12-06 20:57

2 Attachment(s)
Si acest skyline are o poveste interesanta, dupa ce la fel ca si cu rx7-le era sa fie confiscat din cauza unor confuzii cu actele... :)

Masina a ajuns in Africa de sud in urma cu aproximativ trei saptamani, intr-o vineri am mers dupa masina iar sambata era concurs de drift pe care nu aveam cum sa il ratez .. :D

Nici macar nu stiam bine unde sunt comenzile la masina ..... :) oricum sambata respectiva am castigat, aceata masina fiind nascuta pt drift :)

Un pic de cauciuc lasat pe asfaltul circuitului intr-un burnout de zille mari ....

Tengu 28-12-06 20:59

2 Attachment(s)
Tuning pe cauciuc !! :)

Tengu 28-12-06 21:02

2 Attachment(s)
Suspensii tein drift, evacuare HKS, strut bars... sunt doar cateva din ingredientele acestei "drift weapon"

Tengu 28-12-06 21:04

5 Attachment(s)
Poze de la antrenamentele de drift.....

Tengu 28-12-06 21:08

9 Attachment(s)
Suntem sprijiniti de oficiali acestui circuit numit WesBank care ne lasa sa exersam in fiecare miercuri si vineri pe gratis :)

All u need is ruber !!! :D

Tengu 28-12-06 21:22

6 Attachment(s)
De obicei incep cu 10-15 turede circuit la viteze foarte mari si in asa fel incat sa nu derapz deloc in curbe, pt un mai bun control al masinii si obisnuirea cu viteze mari pe circuit 200-260km/h

Abia dupa inca 1 sau doua ture de racire la turatii mici incepe antrenamentul de drift propriuzis.

Se incearca metode diferite de iducere a driftului in aceleasi curbe, frana de mana, frana de picior, treapta inferioara, schimbarea brusca a masei masinii etc.... pt a vedea tehnica cea mai eficienta pt tipuri diferite de curbe..

Tengu 28-12-06 21:29

1 Attachment(s)
Si ceva filmulete ca sa vedeti skyline-ul la munca :) si pe mine ofcourse ;)

Tengu 29-12-06 10:37

1 Attachment(s)
Filmul nr. 2

SEBASTIAN 03-01-07 14:56

eu am senzatia ca Sei vrea sa spuna ceva ce altii nu stiu.
Ce motor are la baza nisanul de care se vorbeste?

Tengu 05-01-07 11:18

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 683216)
eu am senzatia ca Sei vrea sa spuna ceva ce altii nu stiu.
Ce motor are la baza nisanul de care se vorbeste?

Masina e Nissan Skyline ECR 33 si motorul e RB25 DET si nu prea cred ca are nici o legatura cu seria Silvia care au motorul SR 20.... dar in fond sunt tot nissan ...

Sincer ma tenteaza rau un S15 :D special pentru drift ...

SEBASTIAN 07-01-07 22:07

O sa spuna el cand mai intra ce a vrut.
Stiu ca el are mare respect pt GT-R34 cu 26det cu 4X4.
MAI SUNT SI ALTELE DAR NU VREAU SA SPUN EU PENTRU CA POATE DACA E SECRETOS STIE EL CEVA DE CARE NU VREA SA SE AFLE DECAT DIN CURA LUI.

Ali_ump 12-01-07 16:26

florine ...ce sa zic io am fost mai la curent cu ce s-a intamplat cu proiectele tale de pe forum de la noi si ...NO COMMENT... asa se face fratilor....si respect pentru alegerea facuta cu Skyline-ul
p.s. asteptam surpriza pe 2007 ;)

Tengu 16-01-07 16:18

10 Attachment(s)
Salutari tuturor,

Cu ajutorul celor de la Circuitul Wesbank Raceway din Johannesburg sambata am organizat Drift Day. Cu aceasta ocazie am creat clubul de drift "THE SLIDERS" club al carui presedinte am onoarea de a fi.

Desi erau cam 37 grade celsius au fost prezenti destul de multi pasionati de drift cu masinile lor. Unii mai priceputi unii mai incepatori, oricum pana spre sfarsitul zilei sub indrumarea mea si cu cateva instructiuni folositoare au inceput sa o dea sideways destul de bine :)

Cateva poze !!!

Tengu 16-01-07 16:23

10 Attachment(s)
continuarea la poze ...

Tengu 16-01-07 16:27

10 Attachment(s)
si mai multe poze :))

Tengu 16-01-07 16:33

9 Attachment(s)
............................

Tengu 16-01-07 16:41

8 Attachment(s)
O sa vedeti pe undeva prin ceva poze un dynasheet de la un nissan 200sx s14, cel alb din poze, masina are motor de skyline R33 Gt-T RB25 modificat, rezultatul 360kw si peste 600Nm torque :D

Este pe undeva si un film in care incerc sa fac drift cu masina respectiva :))

Tengu 16-01-07 17:04

5 Attachment(s)
Si acum cateva filmulete,

Primele filme atasate sunt de pe un aeroport parasit care l-am gasit undeva "in the middle of nowhere" :)

Tengu 16-01-07 17:11

1 Attachment(s)
Acesta este 200sx-ul S 14 cu motor de skyline despre care era vorba in pozele de mai sus.

Un filmuletz unde fac ceva drifturi cu el :D

Tengu 16-01-07 17:17

2 Attachment(s)
Doua filmuletze din ovalul unde se tin cursele cu V8-ri etc......

Destul de scary cu zidul ala de beton la fundul tau :))

Tengu 16-01-07 17:24

3 Attachment(s)
Si acum cateva filmulete de la evenimentul de sambata, am ars 3 seturi de gume :)

Cred ca ardeam si mai multe dar imi curgea pompa de apa deja de cateva zile asa ca a trebuit sa am grija sa nu o incalzesc prea tare :D

Oricum masinuta a fost la inaltimea asteptarilor :)

Tengu 16-01-07 17:31

3 Attachment(s)
Drift filme :)

Tengu 18-01-07 00:20

Quote:

Originally Posted by fishbone (Post 702304)
MX6, super pozele, super filmuletele, super initiativa ta. Tine-o tot asa!
Apropos, daca ai cont yahoo deja, de ce nu creezi albume [slideshows] online? Cred ca ar fi mai usor atat pentru tine cat si pentru noi.
Vezi http://photos.yahoo.com
E acelasi lucru care-l vezi si in link-ul de la semnatura mea

Multumesc Fishbone, o sa imi fac un album numai ca nu prea am timp :)

Maine o sa incerc sa uploadez un filmuletz in care drift-uiesc 3 curbe D1 style :D ...

Stay tunned !!!

Tengu 18-01-07 13:11

1 Attachment(s)
Asa cum v-am promis inca un filmulet de pe circuit facand drifturi :)

Enjoy.

Tengu 19-01-07 20:12

1 Attachment(s)
O poza pt cei care vor sa practice driftul :)

Dupa cum vedeti a fost o saptamana destul de aglomerata !!!!

Am 8 jante de rezerva care le car dupa mine pe la concursuri cu cauciuce montate pe ele ....

Acestea sunt cauciucurile de pe ultima saptamana de antrenamente !! :D

Ali_ump 20-01-07 02:28

ooo...shi nu-s eftine de loc din cate stiu eu cauciucurile folosite la drifting...cam cat ajunge un cauciuc acolo...asa informativ?...
hai salut ...si Bafta in continuare!

Tengu 20-01-07 18:41

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 706230)
ooo...shi nu-s eftine de loc din cate stiu eu cauciucurile folosite la drifting...cam cat ajunge un cauciuc acolo...asa informativ?...
hai salut ...si Bafta in continuare!

Relax man nu folosesc cauciucuri seciale de drift :):):) .... e mult prea scump, aici sunt cam 300usd bucata !!!!!

Eu sunt low budget drifter, folosec second hand-uri :D:D e un mare dezavantaj dar e mai bine asa ;)

Ali_ump 21-01-07 01:28

Quote:

Originally Posted by Mx6 (Post 707088)
Relax man nu folosesc cauciucuri seciale de drift :):):) .... e mult prea scump, aici sunt cam 300usd bucata !!!!!

Eu sunt low budget drifter, folosec second hand-uri :D:D e un mare dezavantaj dar e mai bine asa ;)

:lol: :lol: La noi esti high budget dupa parerea mea...la ce bani ai bagat in pasiunea ta ....si trei sute bucata e mult ...f mult...

Alexxxx 22-01-07 19:13

e foarta buna masina ta pt drift shi e shi f frumi respect man

Tengu 19-02-07 22:28

2 Attachment(s)
Ce mai face romanul prin alte tari.... :) That will be me :))

O gramada de track and drift action in fiecare saptamna...
just not enough time to post !!!

Am fost ales ca presedinte al clubului de drift OPPOSITE
LOCK din Johannesburg South Africa si presedintele
Asociatiei de drift de aici ... so I am quiet bussy ...

Verificati linkurile din semnatura ! Pagina web o sa o termin
saptamna asta iar forumul e activ de mult.

Poate intr-o zi o sa fie si la noi asa multe curse de drift si
circuit !!!

Tengu 19-02-07 22:46

10 Attachment(s)
Cateva poze .... facute de un amic cu ceva camera mai profi... privite in ordine arata ca si un video ... :)

Tengu 19-02-07 22:53

Cateva poze din oval.... aici zidul de beton este foarte aproape iar viteza peste limita legala...... PE AUTOSTRADA :))

Tengu 19-02-07 22:59

5 Attachment(s)
...............................

Tengu 19-02-07 23:07

5 Attachment(s)
.............................

Hori 20-02-07 02:16

Masacru pe legheleu !!! mazda aia cu Lynx de langa Sound Identity a ta e ? :) cu numere de W tot Lynx

Tengu 20-02-07 20:34

Urmeaza un filmuletz de prezentare.... facut din materialul filmat de CHANEL O una dintre televiziunile natinale de aici unde o sa fiu pe sticla intr-o emisiune de o ora,... !!! peste doua saptamani :D

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning