![]() |
Re: Accidente
mai exact cine care si cum ... "unui om mre de afacer" ..era mai simplu un nume ca DOOHH e forum..si oricum cand se spuen asa ceva pe toata lumea ar interesa si cine ..poate e cunostinta ceva plm in fine :/ noi sa fim sanatosi :)
|
Azi Noapte Sa Stins Din Viata Prietenul Nostru Drag .... Adrian Parmac .. Dumnezeu Sa-l Odihneasca In Pace (In Memoria Lui http://www.parmac-adrian.go.ro/ )
|
Dumnezeu sa`l odihneasca in pace
|
Trist......dar din pacate...cand se termina atza....e valabil pt oricare dintre noi.Traiti-va viatza atat cat puteti.....si atat cat o aveti.
|
2 Attachment(s)
Aseara pe Isaccei, la in fata la sala sporturilor... Nu stiu care cum, eram in trecere.
|
am avzut la pro tv azi dim....ca au fost 2 accidente nashpa aseara... stitzi ceva ?
|
4 au fost ieri, primul a fost un autoturism citroen c5 care a lovit din spate o dacie din cate am inteles...apoi accidentul cu BMW-ul seria 3 VOE de la peco despre care nu am detalii...un motociclist a fost lovit la pelican , iar cel de-al patrulea a fost pe Elena Doamnei , un auto Lancia a lovit frontal doua masini parcate...
|
5 Attachment(s)
Acum 45 min in intersectia de la biserica cu ceas!Nu stiu care si cum....
|
de fapt au fost cinci:P unul a fost pe babadag si au fost implicate 3 masini! o masina a franat la trecere de pietoni si alte doua au intrat una in alta .
|
2 Attachment(s)
Daca il cunoaste cineva pe proprietar si tre sa isi repare masina pe bani proprii (nu asigurare), am o bara pt modelu asta, M look, o dau ieftin:D . Serios, chiar am, daca il cunoasteti...
|
|
pe tipul cu 3arul il stiu ! ia zi mai multe despre bara..eventual o poza un pret ( pune acolo unde se poate face OFF )
|
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=22337
asta a fost un e34 2.5 tds...fosta masina :cry: numai postez aici poze si etc...am dat linku.. |
Santa Fe rasturnat la Tridentul mare in intersectie,detalii are cineva?
|
Aseara veneam dinspre constanta , inafara de faptul ca am vazut 5 accidente....dupa calea ferata nesemaforizata , mergeam ushor 120-130 , cand din spate un orezar cu un Hyundai Accent model mai vechi imi dadea flashuri:)....incetinesc si il las sa treaca .... imi vedeam de treaba mergeam ushor.....cand la iesirea din Baia , orezarul meu facuse praf o Nova si era rasturnat in camp....sper ca nu s-a soldat cu morti accidentul desi am vazut multe ambulante , in cam mai erau un A6 si un C nou dar nu sunt sigur daca erau trase acolo sau implicate in accident.....Viteza ucide
|
"mergeam usor 120-130"......looool............am auzit si eu ca au fost accidente....intelesesem ceva d eun mercedes ultimul tip facut prastie....dar fara victime.
|
inseamna ca C-ul fusese implicat in accident.
|
Au amintit si baietii din CT de accindent, tot la sectiunea accidente...
|
Grav accident rutier azi noapte in mamaia . din nefericire si un user de-al nostru a decedat .... este vorba de Marin M Alex . RIP.....n-am cuvinte
|
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...t-intr-un.html
amandoi tulceni... alex si gabi .. pe alex il stiam bine am fost in generala ... iar gabi inca nu stiu nimic (sper sa nu fie baiatul pe care il stiu tot din generala :| ) daca are cineva detalii dzeu sa-i ierte :| |
Este incredibil ce se intampla zilele astea.... O gramada de tineri mor dintr-o prostie... Dumnezeu sa-i ierte... Nu-l cunosteam pe baiat dar se pare k era un impatimit al masinilor...
|
de mic ne-am stiut..si da era inebunit dupa masini
|
1 Attachment(s)
accident aseara langa biserica cu ceas
|
ce s-a intamplat mai exact :-s ?
|
din cate ama uzit unu` cu un peugeot a intrat cu viteza(era beat) intrun fiat pe care l-a proiectat in stalp si stalpu s-a daramat :) atat stiu eu :)
|
eu zic ca daca o sa vad pe cineva care se clatina vrand sa se urce la volanul unei masini, sa-l "curentez" instantaneu...asa poate doarme 2 ore, cat sa se trezeasca...Ma uit la poza sa nu pot sa ma gandesc ca stalpul ala putea sa cada pe masina oricui are grija sa nu bea la volan sau sa mearga ca omul: pe strada!
|
daca in locul stalpului ar fi un pieton nevinovat ?
|
azi am fost la ct pe un drum poleit si inghetat, am vazut 4 accidente dintre care unu cu o dacie 1310 s-a rasturnat in fata mea... pasagerii erau ok la prima vedere, am chemat salvarea si de la politia a spus k "ei n-au ce sa faca ca e gheata".aveti grija dak mergeti la ct!
|
6 Attachment(s)
Acu 5 min la intersectia de langa Nexial (mai jos de Catedrala). Franele Daciei erau destul de lungi... Nu am avut camera la mine dar si in pozele cu telefonul se vad destule...
|
presupun ca taximetristul nu a acordat prioritate nu?
|
Presupui corect........neacordare de prioritate urmata de accident....permis suspendat 3 luni lejer.....naspa
|
Loganul galben e al meu...parca prea nu mai lovisera taxiurile noastre nicio masina de mult....se strica norma ce dracu....
|
8 Attachment(s)
28.02.2008 in jur de 23.45... Piatza Veche... Mercedesul venea dinspre centru, a vrut sa faca stanga sa intre in piatza, pisicutza a venit tare din spate, a vrut sa depaseasca, l-a lovit si a ricosat in masinile parcate... Tare as vrea sa le vad fata celor care vor cobori maine dimineata si isi vor gasi masinile varza in parcare...:sad: . Parca mai ieri admiram Pisicutza cu MauS :???:...
|
Aham...am vazut si eu peugeoul ala dimineatza, cu faru intr`o parte, spoilerul intr`o parte....urata treaba sa-ti gasesti asa masina in parcare...
|
Stati linistiti....am vazut aseara toata treaba...sa lasat cu dossare penale....si ghici cine era baut la volan......soferul mergedesului care se presupune ca era nevinovat.....
Multi curiosi....comentarii cretine......nu ii cunosc pe niciunul implicati in accident....cert e ca nu o sa le fie bine....pe pariu ca cel cu mercedesul scapa fara nimic |
TR JMC avea mercedesul?
|
Da...(obraznick)
Ce dosare penale? Pt ce? Ai zis ca ai fost acolo (Mihai?), in ce masina erai? Eu am ajuns imediat dupa, Mertzu era in mijl drumului... |
|
9 Attachment(s)
Proaspat proaspat, in intersectie la pelican... Sapt trecuta am luat o placinta de la magazinu ala si am gasit o bucata de funiutza (d-aia de sac) in ea, am injurat toata ziua, sa mi se fi indeplinit blestemele :lol:
|
Cum draq a reusit frate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning