Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

vasy-alex 03-03-13 18:49

Re: O noua dacie !

norocosule!ce bine ca e alba:)) te misti imediat....vopsea ieftina....te doare la basca:)) ii sta bine;)sunt curios sa o vad cu bara pusa.Bafta!

ovy_geo93 03-03-13 18:50

imi place foarte mult....felicitari!!!
vreau sa imi zici si mie pe privat cum ai facut cu bara fata...cu ce e data inainte de vopsit...adica pregatirea

tuner-man 03-03-13 18:52

Quote:

Originally Posted by vasy-alex (Post 5385851)
norocosule!ce bine ca e alba:)) te misti imediat....vopsea ieftina....te doare la basca:)) ii sta bine;)sunt curios sa o vad cu bara pusa.Bafta!

Da ma avantajeaza ft mult culoarea , plus ca nici macar nu e alb nova e alb 10 (Emaur) 50 de lei maxim litrul. Oricum sincer cu bad-boy pasaje (desi mici) au necesitat ft multa munca si cu pregatitul , pot sa zic ca m-am miscat ft bine pentru 2 zile de munca incepand zilnic de la 12 in sus !

vasy-alex 03-03-13 19:00

te cred,stiu cum e....trebuie sa fac si eu ceva cu pasajele mele,au fost luate la ciocan:):D ca imi atingeau rotile si s-a crapat chitul....sa mai dea un pic caldura,sa mai prind un pic de timp liber si ma pun si eu pe treaba....la mine e problema cu vopseaua:))destul de multi bani...si ma cam da inapoi,dar nu am ce face:))

tuner-man 03-03-13 19:12

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5385854)
imi place foarte mult....felicitari!!!
vreau sa imi zici si mie pe privat cum ai facut cu bara fata...cu ce e data inainte de vopsit...adica pregatirea

Primer pentru plastice la spray am folosit eu , inainte de asta matuita bara cu 600 la apa si dat chit pe la zgarieturi , aplicat primerul (maine iti pot pune o poza exact cu ceea ce folosesc eu ) , apoi spritz-chit acesta la fel matuit cu smilgher de 600 , ft mare atentie la pori :unde sunt aplici chit cat mai finut posibil si finisezi tot cu 600 , in cele din urma degresat si vopsit ! Nu stiu parerea altor dar eu merg pe aceasta combinatie de mult timp si nu am avut nici cea mai minima problema !;)

ovy_geo93 03-03-13 19:20

multumesc pt sfat,o sa incerc si eu pe bari....mai rau ca am pierdut codul de culoare,dar asta e alta poveste

multe succesuri in continuare!

tuner-man 04-03-13 18:50

3 Attachment(s)
Acum am revenit de la garaj , am revopsit masina :D sau mai depus cateva mizerii dar e ok abia probez masina de polishat :lol: . Acum sunt multumit de rezultate pun cateva poze iar maine revin cu totul montat !
Bafta tuturor !

vasy-alex 04-03-13 19:03

dupa polish o sa iasa cum trebuie,si oricum....scame au toate masinile vopsite afara sau in garaje.....

valy1233 04-03-13 19:21

good work ;)

tuner-man 04-03-13 22:59

Quote:

Originally Posted by vasy-alex (Post 5387059)
dupa polish o sa iasa cum trebuie,si oricum....scame au toate masinile vopsite afara sau in garaje.....

N u vreau sa par carcotas , dar era un nene aici la mine practic vopsea intr-un solar , de la el si multumita unui job am reusit sa prind cate ceva , vopsea si iesea perfect , si cand spun perfect inseamna zero scame si alte nebunii! Oricum in ultimul timp nu mai vedea si a murit , dumnezeu sa il ierte dar iti spun garantat ca se poate sau cel putin se putea vopsea super calitate si intr-un garaj ! Deci si la mine mi-a iesit super tinand cont ca nu vopsesc zi de zi a iesit ft bine pentru un garaj , dar mereu omit cate ceva , cate un mic detaliu (un mic por, verificat pistoale inainte de vopsit) s aceste detalii fac diferenta. Poti fii cel mai bun vopsitor daca nu practici constant ai multe sanse sa dai gres !

P.S scuze pentru litere lipsa si etc. am o tastatura ft nasoala in seara asta:D

R.Equinox 05-03-13 13:13

Abia astept sa o vad toata montata si cu jantele vopsite:lol::lol:

ps-Cand esti onn pe Y.M sa imi dai un buzz

tuner-man 05-03-13 18:18

7 Attachment(s)
Si incepe sa prinda contur , iese exact ce imi doream , desi vopseaua analizata in detaliu lasa de dorit. Aseara mie cel putin mi-a inghetat si apa care era pe masina deci dau vina pe vreme , totusi cum spuneam analizata in ft ft mare detaliu se cunosc defecte. Dupa ce imi fac noul garaj va fii revopsita total deci nu imi fac griji , iar pana atunci va arat ce a iesit ! Am avut ft mult de munca sa potrivesc acele canapele , piesele de dacie sunt o mizerie m-am chinuit ft mult sa pun totul la loc cat de cat aliniat , la proiectoare o intreaga istorie.

Bafta tuturor !

valy1233 05-03-13 19:10

mai merge mult lasata...
pasajele nu-s chiar reusite...
ai putea sa renunti la suportul pt numere

tuner-man 05-03-13 20:53

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5388447)
mai merge mult lasata...
pasajele nu-s chiar reusite...
ai putea sa renunti la suportul pt numere

1. Poate daca era masina ta mergea mult mai mult lasata , dar a mea ramane asa , am avut tot felul de suspensii asta isi face treaba exemplar caut comfort nu sa intru in curbe cu 140 sau sa merg cu 40 cu avariile puse ca e drum cu gropi sau alte nebunii. Ca fapt divers am un set de amortizoare scurtate si intarite pentru fata , si arcuri taiate vopsite rosu frumos care mai mult ca sigur vor lua calea vanzari !
2. Pasajele singurul lucru "nereusit sunt marginile in care nu am dorit sa bag deloc flexul pentru ca aparatorile noi vin cu o buza ft micutza peste pasajul exterior in rest sunt ok.
3. Aici da ai ft mare dreptate cel putin rosu ala rupe tot contrastul intre negru si alb , si daca nu le schimb cel putin sa fac ceva cu chestia aia rosie !

Oricum multumesc ft frumos de pareri , de multe ori incerc ft mult sa tin cont de ele dar fara sa pierd personalitatea si dreptul meu de propietar :lol::lol::lol:
Multa bafta !

R.Equinox 05-03-13 21:25

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5388626)
1. Poate daca era masina ta mergea mult mai mult lasata , dar a mea ramane asa , am avut tot felul de suspensii asta isi face treaba exemplar caut comfort nu sa intru in curbe cu 140 sau sa merg cu 40 cu avariile puse ca e drum cu gropi sau alte nebunii. Ca fapt divers am un set de amortizoare scurtate si intarite pentru fata , si arcuri taiate vopsite rosu frumos care mai mult ca sigur vor lua calea vanzari !
2. Pasajele singurul lucru "nereusit sunt marginile in care nu am dorit sa bag deloc flexul pentru ca aparatorile noi vin cu o buza ft micutza peste pasajul exterior in rest sunt ok.
3. Aici da ai ft mare dreptate cel putin rosu ala rupe tot contrastul intre negru si alb , si daca nu le schimb cel putin sa fac ceva cu chestia aia rosie !

Oricum multumesc ft frumos de pareri , de multe ori incerc ft mult sa tin cont de ele dar fara sa pierd personalitatea si dreptul meu de propietar :lol::lol::lol:
Multa bafta !

Deci nu sunt singuru care e de parere ca rosu ala f**e tot contrasu:lol::..Dar daca renunti la suport si prinzi numarul cu banda dubla adeziva?..

nego101 05-03-13 21:25

Arata belea! Buza de pe bara este cumva de laguna 1? Cea de golf 3 vine bn pe bara dar nici asta nu arata rau.

tuner-man 05-03-13 21:52

Quote:

Originally Posted by nego101 (Post 5388687)
Arata belea! Buza de pe bara este cumva de laguna 1? Cea de golf 3 vine bn pe bara dar nici asta nu arata rau.

Da corect laguna 1 , cred ca si cea de golf ar merge dar asta a fost gratis :D

tuner-man 07-03-13 18:21

5 Attachment(s)
Am pus la punct bancheta spate ,totul este perfect acum am eliminat o groaza de greierasi , si am montat scaunul la sofer , nu intru in detalii dar a fost o munca extrem de dificla mai ales ca doream ca acel plastic negru sa vina direct jos ! Am montat si stopuri noi incet avansam !

Bafta tuturor !

valy1233 07-03-13 18:51

frumos scaunele de golf 3
cum e pozitia la volan?

tuner-man 07-03-13 21:03

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5391036)
frumos scaunele de golf 3
cum e pozitia la volan?

Sincer e nebunie , stai fix nu stanga nu dreapta , numai sari din scaun de la gropi recomand cine are scaune sa le schimbe fara sa stea pe ganduri !;)

DJBOSS 07-03-13 21:05

Arata bine si pe la spate :D scaunele imi plac cum le-ai prins vin asa lasate jos,scaunele sport sunt sport 8)

R.Equinox 07-03-13 21:14

Deci,scaunele alea vin prea frumos!Baga mare sa il faci maine si pe celalalt:lol:
Observ ca pana la urma ai luat stopurile.
App-Imi place le nebunie consola care o ai pe masina:lol::lol:

tuner-man 08-03-13 22:41

3 Attachment(s)
Am montat si celalalt scaun , las pozele sa vorbeasca fiecare scaun are reglajul lui si functioneaza impecabil ! :D

world cars 10-03-13 22:40

la scaunele din fata ti-au trebuie modificari pentru prindere ? daca da ,ce modificari mai exact

tuner-man 11-03-13 01:31

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 5395010)
la scaunele din fata ti-au trebuie modificari pentru prindere ? daca da ,ce modificari mai exact

Sincer am taiat tot de la scaun + tot ce era de la dacie , am facut un sistem de la zero pentru un fel de sine si pt a muta scaunul fata-spate exista niste suruburi gen fluturasi care ma lasa sa misca scaunele fata-spate maxim 10 cm. Este un comprimis care in opinia mea merita total , scaunele astea te fac sa te simti ca mergi cu o masina !!!! :D pt mai multe detalii PM sau id de mess : skylineandsupra

tuner-man 11-03-13 02:06

5 Attachment(s)
Astazi am facut niste poze !!!:D

pwr_bz 11-03-13 09:18

stii ce iar mai trebui?
grila sa o faci clean..sa scoti emblema de acolo!!!
si sa o faci de colo pana colo!
si eventual faruri pe fatza smoked!!
ori cu folie..ori decapsate si vopsit cu negru mat!
o parere de a mea.
na gusturile nu se discuta:)

tuner-man 11-03-13 09:33

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5395312)
stii ce iar mai trebui?
grila sa o faci clean..sa scoti emblema de acolo!!!
si sa o faci de colo pana colo!
si eventual faruri pe fatza smoked!!
ori cu folie..ori decapsate si vopsit cu negru mat!
o parere de a mea.
na gusturile nu se discuta:)

Grila este in lucru , la faruri am ceva in minte dar vom vedea ce iese pana la final ! Mai am ft mult de lucru si sper sa merg pe un drum bun ;)

Bafta tuturor si spor la proiecte !

Gaby Underworld 11-03-13 09:47

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5395335)
Grila este in lucru , la faruri am ceva in minte dar vom vedea ce iese pana la final ! Mai am ft mult de lucru si sper sa merg pe un drum bun ;)

Bafta tuturor si spor la proiecte !

Frumoasa masinuta ta , imi place tot ce ai facut pana acum pe la ea! ;) Bara spate nu o vopsesti in culoarea masinii?

johny26 11-03-13 10:02

spoilerul spate ar trebui vopsit tot in alb sa aibe continuitate ca cel din fata...bafta masina arata bine

tuner-man 11-03-13 11:41

Garantat va fi si acela vopsit , dar momentan in ft scurt timp o sa imi fac un nou garaj , asa imi voi putea vopsi toata masina in conditii decente ! Vreau sa fac mai multe modificari la spate oricum in garajul care il am mai mult ma chinui !

johny26 11-03-13 13:44

cu carburatorul cum a ramas?este vreo diferenta aI MAI FACUT CEVA REGLAJE?

R.Equinox 11-03-13 15:46

Inca putin Gabi si s-ar putea sa ramai fara semnzalizari:lol:
Una iti atarna,una e asa si asa,ce sa mai,tigaie de masina:lol:

bigathebest 11-03-13 17:48

ai polishato..??sau inca mai astepti sa se usuce vopseaua..?...dupa o vopsea noua cam cat ar trebuii lasata la uscat

tuner-man 14-03-13 00:36

6 Attachment(s)
Am incercat sa polishez si mai bine imi bagam un batz in ....... Oricum cum da vremea buna se va revopsi complet , si intre timp cateva poze cu Snow White intr-o mini vacanta !
Am fost spre Brasov , pe serpentine masina s-a comportat impecabil (la fel si pe drum forestier) si suspensia garantat asa va ramane , mai ales ca am in plan excursii de genul :D

P.S Am mai achizitionat o scula , asa de revenire acasa !

Gaby_Slo 14-03-13 01:15

polishata doar fata sau toata masina?

tuner-man 14-03-13 09:30

Quote:

Originally Posted by Gaby_Slo (Post 5399254)
polishata doar fata sau toata masina?

Doar fata , se si vede dupa ce ca era diferenta , acum ce sa mai zic :sad::sad:
Oricum mult numai este si se remediaza totul , bafta !

pwr_bz 14-03-13 14:00

hmmmm nene:)) aici e la izvorul bucuriei.
acolo langa siriu!!
f.frumos acolo:))
mai au cainele ala mare?strutzii?
atv?:))
ce m`am imbatat acolo!!!!frumoase amintiri!!

tuner-man 14-03-13 17:47

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5399775)
hmmmm nene:)) aici e la izvorul bucuriei.
acolo langa siriu!!
f.frumos acolo:))
mai au cainele ala mare?strutzii?
atv?:))
ce m`am imbatat acolo!!!!frumoase amintiri!!

Exact ala e locul , din pacate strutzi si atv nu mai erau , in schimb porci mistreti , caprioare , pauni , iepuri etc.
Un loc superb pe care multi ar trebui sa il viziteze macar o data , noi deja planificam inca o escapada ft curand ! Au si pastravarie , iar pastravul este gatit exemplar :D si il poti pescui chiar tu !
Sper sa nu considerati reclama pur si simplu este un loc super !

pwr_bz 14-03-13 18:32

:)) da man!! e un loc special se stie!!
am amintiri placute:))
am cazut dupa scarile acelea din interior de la etaj!! :)) praf total.
cat mai e camera?
pe seara?

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning