![]() |
Re: O noua dacie !
norocosule!ce bine ca e alba:)) te misti imediat....vopsea ieftina....te doare la basca:)) ii sta bine;)sunt curios sa o vad cu bara pusa.Bafta!
|
imi place foarte mult....felicitari!!!
vreau sa imi zici si mie pe privat cum ai facut cu bara fata...cu ce e data inainte de vopsit...adica pregatirea |
Quote:
|
te cred,stiu cum e....trebuie sa fac si eu ceva cu pasajele mele,au fost luate la ciocan:):D ca imi atingeau rotile si s-a crapat chitul....sa mai dea un pic caldura,sa mai prind un pic de timp liber si ma pun si eu pe treaba....la mine e problema cu vopseaua:))destul de multi bani...si ma cam da inapoi,dar nu am ce face:))
|
Quote:
|
multumesc pt sfat,o sa incerc si eu pe bari....mai rau ca am pierdut codul de culoare,dar asta e alta poveste
multe succesuri in continuare! |
3 Attachment(s)
Acum am revenit de la garaj , am revopsit masina :D sau mai depus cateva mizerii dar e ok abia probez masina de polishat :lol: . Acum sunt multumit de rezultate pun cateva poze iar maine revin cu totul montat !
Bafta tuturor ! |
dupa polish o sa iasa cum trebuie,si oricum....scame au toate masinile vopsite afara sau in garaje.....
|
good work ;)
|
Quote:
P.S scuze pentru litere lipsa si etc. am o tastatura ft nasoala in seara asta:D |
Abia astept sa o vad toata montata si cu jantele vopsite:lol::lol:
ps-Cand esti onn pe Y.M sa imi dai un buzz |
7 Attachment(s)
Si incepe sa prinda contur , iese exact ce imi doream , desi vopseaua analizata in detaliu lasa de dorit. Aseara mie cel putin mi-a inghetat si apa care era pe masina deci dau vina pe vreme , totusi cum spuneam analizata in ft ft mare detaliu se cunosc defecte. Dupa ce imi fac noul garaj va fii revopsita total deci nu imi fac griji , iar pana atunci va arat ce a iesit ! Am avut ft mult de munca sa potrivesc acele canapele , piesele de dacie sunt o mizerie m-am chinuit ft mult sa pun totul la loc cat de cat aliniat , la proiectoare o intreaga istorie.
Bafta tuturor ! |
mai merge mult lasata...
pasajele nu-s chiar reusite... ai putea sa renunti la suportul pt numere |
Quote:
2. Pasajele singurul lucru "nereusit sunt marginile in care nu am dorit sa bag deloc flexul pentru ca aparatorile noi vin cu o buza ft micutza peste pasajul exterior in rest sunt ok. 3. Aici da ai ft mare dreptate cel putin rosu ala rupe tot contrastul intre negru si alb , si daca nu le schimb cel putin sa fac ceva cu chestia aia rosie ! Oricum multumesc ft frumos de pareri , de multe ori incerc ft mult sa tin cont de ele dar fara sa pierd personalitatea si dreptul meu de propietar :lol::lol::lol: Multa bafta ! |
Quote:
|
Arata belea! Buza de pe bara este cumva de laguna 1? Cea de golf 3 vine bn pe bara dar nici asta nu arata rau.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am pus la punct bancheta spate ,totul este perfect acum am eliminat o groaza de greierasi , si am montat scaunul la sofer , nu intru in detalii dar a fost o munca extrem de dificla mai ales ca doream ca acel plastic negru sa vina direct jos ! Am montat si stopuri noi incet avansam !
Bafta tuturor ! |
frumos scaunele de golf 3
cum e pozitia la volan? |
Quote:
|
Arata bine si pe la spate :D scaunele imi plac cum le-ai prins vin asa lasate jos,scaunele sport sunt sport 8)
|
Deci,scaunele alea vin prea frumos!Baga mare sa il faci maine si pe celalalt:lol:
Observ ca pana la urma ai luat stopurile. App-Imi place le nebunie consola care o ai pe masina:lol::lol: |
3 Attachment(s)
Am montat si celalalt scaun , las pozele sa vorbeasca fiecare scaun are reglajul lui si functioneaza impecabil ! :D
|
la scaunele din fata ti-au trebuie modificari pentru prindere ? daca da ,ce modificari mai exact
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi am facut niste poze !!!:D
|
stii ce iar mai trebui?
grila sa o faci clean..sa scoti emblema de acolo!!! si sa o faci de colo pana colo! si eventual faruri pe fatza smoked!! ori cu folie..ori decapsate si vopsit cu negru mat! o parere de a mea. na gusturile nu se discuta:) |
Quote:
Bafta tuturor si spor la proiecte ! |
Quote:
|
spoilerul spate ar trebui vopsit tot in alb sa aibe continuitate ca cel din fata...bafta masina arata bine
|
Garantat va fi si acela vopsit , dar momentan in ft scurt timp o sa imi fac un nou garaj , asa imi voi putea vopsi toata masina in conditii decente ! Vreau sa fac mai multe modificari la spate oricum in garajul care il am mai mult ma chinui !
|
cu carburatorul cum a ramas?este vreo diferenta aI MAI FACUT CEVA REGLAJE?
|
Inca putin Gabi si s-ar putea sa ramai fara semnzalizari:lol:
Una iti atarna,una e asa si asa,ce sa mai,tigaie de masina:lol: |
ai polishato..??sau inca mai astepti sa se usuce vopseaua..?...dupa o vopsea noua cam cat ar trebuii lasata la uscat
|
6 Attachment(s)
Am incercat sa polishez si mai bine imi bagam un batz in ....... Oricum cum da vremea buna se va revopsi complet , si intre timp cateva poze cu Snow White intr-o mini vacanta !
Am fost spre Brasov , pe serpentine masina s-a comportat impecabil (la fel si pe drum forestier) si suspensia garantat asa va ramane , mai ales ca am in plan excursii de genul :D P.S Am mai achizitionat o scula , asa de revenire acasa ! |
polishata doar fata sau toata masina?
|
Quote:
Oricum mult numai este si se remediaza totul , bafta ! |
hmmmm nene:)) aici e la izvorul bucuriei.
acolo langa siriu!! f.frumos acolo:)) mai au cainele ala mare?strutzii? atv?:)) ce m`am imbatat acolo!!!!frumoase amintiri!! |
Quote:
Un loc superb pe care multi ar trebui sa il viziteze macar o data , noi deja planificam inca o escapada ft curand ! Au si pastravarie , iar pastravul este gatit exemplar :D si il poti pescui chiar tu ! Sper sa nu considerati reclama pur si simplu este un loc super ! |
:)) da man!! e un loc special se stie!!
am amintiri placute:)) am cazut dupa scarile acelea din interior de la etaj!! :)) praf total. cat mai e camera? pe seara? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning