![]() |
Re: Masina Vietii Tale ....
Quote:
|
Pai: Mercedes W124 CE320 "HAMMER" 3.6 AMG sau 6.0 AMG (neagra, jante negre, stopuri negre, geamuri negre, crom vopsit in negru...ALL BLACK...this is my dream car)
Mercedes W124 E500 (facut cu Porsche) sau E60 AMG Mercedes W126 560 SEC AMG Mercedes W140 SEC/CL...CEL MAI TARE INTERIOR... Mercedes SLR BRABUS BMW ALPINA B12 (sau 850csi simplu) (singurul BMW din lume care imi place) Porsche 959 Porsche 968, 928...chiar si 944. Cam atat...astea sunt cele mai importante pt. mine. |
Mercedes-Benz S65 AMG (W221)
Mercedes-Benz CLS63 AMG Bentley Continental (GT, Flying Spur, GTC) Cadillac Escalade ESV Ferrari F430 & F430 Spider as putea enumera mai multe.. dar cam astea sunt in topul meu.. (ar mai fi enzo si carrera gt.. dar ce sa faci cu ele in Romania? sa iei gropile cu ele?) |
M3 e46.....
|
cred ca masina vietzii se schimba pe cum trec anii...cand eram mai kinder visam la un camaro iroc z28 5,7 ... apoi prelude bb3 ...iar de cand am prelude vreau nsx ..niciodata nu am vrut binecunoscutele supercaruri !
|
1 Attachment(s)
Eu imi doresc un Ferrari 288 GTO ...exista doar rosie ...dar yo am modificato putin ...:arrow: :arrow:
ps: ma multumesc si cu un Lotus Esprite V8 |
ferrari f430 sau porsche carrera gt gemballa mirage :P
|
Cielo 2.0 16v turbo ! :mrhappy:
|
limuzina..s600 suv Q7 supercar....enzo roshu , o mashina tunata....ori urs ori supra.....pe care sa-l fac dupa gustul meu fara sa am limita de buget :) shi ar mai fi multe.....toate astea s-ar rezolva cu un pot maricel la loto:)
|
Koenigsegg :-"
|
3 Attachment(s)
Masina care m-a marcat... BMW e30 :D orice varianta de caroserie, o culoare normala (sa nu fie ceva strident), M-tehnik II, faruri Hella Black, plamanii negrii, pleoapa, semnalizari si stopuri fumurii, sa fie joasa, Jante potrivite vremii :-) Cu buza bineinteles (cu mai multa indulgenta) un BBS RS ceva acolo... finala DTM si ce-o mai fi ;) Oricum mai am ceva de asteptat pana sa detin un exemplar, avand in vedere ca nici carnet n-am... :x Sper sa merite asteptarea :D
|
Toyota Supra Care Nu Mai Am Mult Pina La Ea!!!!!!!!!!!!
|
Ferrari F430 | Lamborghini Diablo | Porsche GT3 | Ford GT | Veyron | ENZO
P.S. si nu in ultimu rand BMW E30 |
pai my dream car .. :) porshe carrera GT sunetul acela te unge la suflet ... :)
iar pe locul 2 ar merge m3 e36 modificat de DAmotorsport :) 1500 caluti sprinteni. :):twisted: |
3 Attachment(s)
Quote:
Si ca supercar`uri va zic : 1. Koenigsegg CCX 2. Carrera GT by Tech Art (albastra) 3. Golf W12 (la comanda speciala :D ) ...si ar mai fi multe dar asta ar fi un top 3 . |
Momentan un 320d e90 in viitorul apropiat si pe viitor mi-as dori un Z4 m coupe ori Cayman....:)
|
un jaguar xj verde inchis cu jante cromate si bineinteles cu emblema statueta
|
mai modest... Clio V6 (versiunea soft)
|
im i place cum visati voi masini cum are tot romanu:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Masina care m-a marcat Jetta II 1.8 l :D :cry:
Attachment 307684 Toti avem ganduri marete.....unii si le implinesc altii nu...fiecare viseaza la ceva ....eu visez la un Bmw m3 CSL 8) .............................................Sau o Jetta III |
grea intrebare ...masina visurilor mele... sunt o gamada de masini care imi plac la nebunie ...Impreza WRX STI RS6 Supra 911 Vectra OPC ..daca am sa am vreo'data una din masinile astea ...pot zice ca am a]masian visurilor mele..
|
Masina vietii mele un A8 4.2 Tdi, vis pe care sper ca in cel mult 3 ani sa mi se indeplineasca
|
1 Attachment(s)
hemi cuda convertible:sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky
da... n-au fost facute decat vreo 17 parca.. si una se invarte cam la 2 mil para adica mai scump ca un veyron... si cine are n-o da decat daca e nebun... ai ala trebuie omorat :cry2: :cry2: |
masina care m-a marcat pe tot restul vietii, de la design, la motor si performante : FERRARI ENZO.....dar...ma multumesc si cu un F430 (viitorul indepartat)
Iar in viitorul apropiat ma voi alege cu un S60 ori un XC90 de la VOLVO :D |
3 Attachment(s)
1. AUDI RS6 2008 - as face orice pt el
2. BMW M5 E39 3. MERCEDES BENZ E 63 AMG |
un lamborghini murcielago :oops: lp 640 8)
|
de ce nimeni nu vrea vw? :(
fiind cea mai masina din lume....nu vad de ce nu alegeti vw... ot: focus st |
Quote:
|
Lambo all the way....ideal ar fi un LP640 dar nu m-as da la o parte de la un Gallardo niciodata...
|
O Broscuta, de preferat un 1966 sau 1967 - cu cilindree marita la 2.3 litri, ax cu came performant, tacheti 1.4, supape mari, 4 carburatoare (nu injectie :p ), frane imbunatatite, esapament inox, interiorul custom cu scaune usoare de raliu, toate bucsele schimbate cu poliuretan, jante aliaj Porsche... :D ca alternativa ma multumesc si cu un Porsche 911 racit cu aer
~Nautilus |
|
Vai, ce usor a urcat! :) Masina vietii mele... BMW E30 318is coupe... ma multumesc cu "atat"! Sa nu sar la ursii montruosi cu motoare de M5... :))
|
realistic un porsche 911 turbo, sau un ferrari 430 (sau ce model o sa urmeze dupa, ca nu vad sa se intample prea curand :lol:).... poate un M6 daca ma mai maturizez si vreau mai mult lux decat doar viteza
|
Limo:A8 4.2 TDI(sau S8 )
Exotic:LP640 sau 599 Fiorano SUV:Q7 V12 TDI Tunning:Supra sau Skyline |
pt vtm sau pt cursele d indemanare:
https://youtube.com/watch?v=bPMlqy_gzLs:D :D :D m am uitat la filmuletz cu volumul la max(pe casti k n am suround sau boxe prea bune:cry: ) dak nu va place filmul dati-mi kick/ban permanent,dak va place inseamna k e cel mai tare forum d tuning:D pt orash si pt Locurile Alea din bucuresti unde se intampla Lucruri Sfinte https://youtube.com/watch?v=WKHOLdnpi...elated&search= Offtopic:cik passat,ala cu lumini d disco p el are tot atatia cai 200cp,asha e?k e fbine dak e asha:D :D k asta e mult mai usor:lol: vreau pareri va rog,despre 197 stock(SPEEDLINE ARE PRIORITATE,FARA SUPARARE),k ma bate gandu sa mor d foame vreo 6 ani pt ea,dupa c imi iau krnetul Offtopic: prima masina kre m-a facut sa mi placa renault:lol: |
pt autostrada si pt circuitele d viteza Ferrari enzo,respectiv FXX
|
offtopic:vreau si eu pareri(private message)d la cei kre au clio sport(asta nou 197)sau d la cine stie cva d el(SPEEDLINE):-)
|
Quote:
|
modest.... dacia 500 =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning