![]() |
Re: Ultimul kitch veritabil
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pun pariu ca pe asta nu l-ati vazut...!!!
|
Quote:
|
mama ce e ala prototip de aro cu dacie ? :))))))))))
|
cred k tabla taiata din spate a puso in fatza:))),struto-mobil de calitatea intai,tanc,cred k la caractesiticile tehnice o scrie cv de genu:motor 4l turbo,800CP,0-100Km/h in 2,7s,viteza maxima:382 km/h......ceo fi fost in capu omului acela dea facut aceasta hidosenie??
|
nu avea ce face cu timpu liber :))))
|
Quote:
|
loganu ala dak nu ii punea toate k**urile alea pe el era super misto .... da ce sa faci cu unii prosti :(
|
|
alai hornoiul de la soba de lemne din portbagaj(pt incalzirea interioara)
|
nu pot sa ma opresc din ras locul 1 ala cu nova locul 2 ala cu ''tancu de dacie'' locu 3 dacia break cu multe stopuri :)))) =)))
|
4 Attachment(s)
hai sa pun si yo niste poze:
1.ormanetul e pus pt aerodinamica cred.. 2.poze 'spion' cu nou model alfa romeo pt romania:lol: :lol: |
Quote:
|
srry dar prima data am postat aici deoarece nu mai gasesm threadu cu kitch.rog sa se stearga postul de aici...
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu numai aia cu dacia 1310 fac kitch uite ultimu tip de bmw seria 7 cu emblema de M.... deci se poate si la case mai mari..(scuze de calitatea pozelor da eram cu tel in masina..)
|
Quote:
|
clar la seria 7 se ascude un taran cu bani dupa volan ;) de si-a pus semn cu M....
|
de la ce vine M? scz da eu nu le am cu bmw-urile...cumva seria m?si ce are seria asta asa special de unii isi pun m asta?
|
M este prepararea sport a BMW. Dar asta nu inseamna ca M inseamna doar motor modificat. De asemenea reprezinta si modificari exterioare. De exemplu, pentru X3 se poate alege pack-ul M, care reprezinta doar modificari exterioare si interioare, fara motor. Asa ca si acest Seria 7 poate avea doar modificari de ordin estetic. Si de ce e taran? Era taran daca avea M un Logan sau un Audi poate. Cum puteti sa aruncati asa cu vorbe fara sustinere?
|
Quote:
|
Quote:
|
orice e posibil..:lol: :lol: :lol:
|
Salut, c as vrea sa va intreb, cine stie un program d modificat poza cu masini (ma refer la tuning 3D) sa vad dak reusesc si eu ceva ceva ... pls ajutati-ma. Cine stie contact me: ady_tzu_88 -->> my messenger ID
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning