![]() |
Re: vw vento
1 Attachment(s)
las poza sa vorbeasca :)
|
Arata foarte Bine! Sa te bucuri de ea :):shock:
|
Quote:
|
Pfffff........ Prea frumos! Asteptam finalul!
|
promitator ! bravo arata bine
|
Frumos :shock:
|
4 Attachment(s)
multumesc frumos pentru incurajari si feed back!
nu sunt satisfacut de cum a iesit bara fata-spate, dar asta e ... trebuie sa facem ceva si in 2014 :)) in rest sunt destul de satisfacut, de maine incep sa montez interiorul la loc, saptamana viitoare vreau sa ma plimb cu ea |
Nebunie!!! Rar mai vezi asa ceva pe strazile din Romania, cum o sa fie trecuta in certificat ?
|
Frumos ...
|
Ce jante o sa-i pui ? tot BBS ? :twisted:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Niste jante mai spitate ca sa le vopsesti si pe alea multi colore sa fie in ton cu masina :D
|
2 Attachment(s)
am gasit doar golf harlequin cu jantele de renault
|
Eu aș merge pe BBS. Clasic și de efect.
|
Quote:
As zice sa cauti ceva mai deosebit,mai ales ca pe 17 ai posibilitati nelimitate de a obtine un fitment cel putin decent. ;) |
Quote:
Ideeal cred ca ar fii un set de RS 16 poate chiar 17 desi sunt mai rare cred ca se poate face un efort ! |
nu sunt fan bbs pentru ca sunt prea scumpe la bugetul meu, si din banii aia imi cumpar ceva jante din grupul vag plus investesc ceva si in interior
|
Excelent arata ! Desi nu sunt fan al barilor shaved, mai ales in combinatie cu o grila care nu e clean, pot sa zic ca in afara acestui mic detaliu restul masinii arata foarte bine.E un proiect promitator si cu mult potential.Am urmarit topicul de la bun inceput, bafta !!
|
1 Attachment(s)
Pe viitor poti sa cauti o bara de america .. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
si din lateral
|
Daca vrei ceva de efect incearcă BBS Primadona.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de azi masina iarasi circula pe drum, ce trebuie sa fac o sa fac pe parcurs, dar ma bucur ca deja pot sa circul cu masina :D
|
Pun pariu ca toata lumea intoarce capul dupa ea :-)
|
Las-o josssssssss, niste jante si o sa fie superba!
|
1 Attachment(s)
Am lasat masina un pic mai jos zilele trecute. De miercuri ma plimb cu masina, pot sa spun ca primesc mesaje pe fb de la toata lumea despre locul in care au vazut masina :P
Si e o placere cand iesi de undeva si vezi din start masina pot sa zic ca tot timpul zambesc :D |
Si eu sunt de parere ca look-ul clean nu prea prinde, dar imi place cum a iesit! :D tine-o tot asa!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ca si update mult nu pot sa scriu. Ma plimb cu masina zilnic, am fost si la cluj. Azi am montat interiorul la loc, singura problema care am in momentul de fata este plafonul. Nu am putut sa tai ce am avut eu si montez pe acela fiindca eu am avut trapa, si are o denivelare in mijloc care ar iesi urat daca as pune sus. Miercuri ma duc la RAR sa schimb culoarea in talon. Si daca nu am alarma macar sa am un caine in masina :D |
1 Attachment(s)
De astazi oficial avem in carte MULTICOLOR.
Urmeaza sa schimb talon :D |
Frumos vento-ul...mai ales treaba cu panorama...
zimi te rog frumos dimensiunile la panorama si de pe ce model ai luat-o....multi kilometri fara incidente |
2 Attachment(s)
Quote:
Intre timp mi am pus si ceva jante pe 16 ca nu mi a placut cu tablele :P si dovada pana imi ajunge talonul :D |
Quote:
|
Te rog frumos masoaral cu ruleta ca eu am un polo cu plafon din panza sau ce material o fi si as vrea sa ii pun dinala ca ca e mai rezistent...si din ce an twingoul....multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
before-after |
Doar locul este schimbat...in rest nici o diferenta :lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Salut!Buna treaba ai facut si sper sa faci in continuare!
Dupa parerea mea ar merge o pereche de jante de mercedes dar vopsite alb. Bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning