![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
exact la fix, ramane s ne intalnim atunci
|
oke.. ramane sa stabilim mai multe detalii in saptamana aia .. 19`25 ... cand vedem si cand ne intalnim .. cand vine si recBeat.. si sa vedem sigur catzi vin cu mashinile.. care cu cine merge.. k sa iesim totzi bine :)
|
Poi vorba ta Caddy .. ne intalnim intrun weekend ;)) Poate mai multi de data asta ;)) :D
Noi cand ne-am intalnit saptamana trecuta am fost vreo 10-12 ... si 3 masini .. si pot sa spun k a fost frumos la polivalenta ;)) :D Este si lok de o liniuta mica :) Noi vorbisem sa facem o intalnire pe Capela .. sa facem poze artisitice .. si un mik gratar |
ma rog .... sa vedem cate mashini o sa vina la urmatoarea intrunire.. si dup`aia vedem locatia.. mai sunt 2 sapt pana atunci .. mai e timp ;) si 3 sapt pana la zilele 4 tuning ;)
|
vin si eu la 4tuning day...da cu autocaru propriu si personal ala cu spinnere si muzica:X
|
vin si eu cu roaba ? aia cromata ??
|
1 Attachment(s)
pentru cei interesatzi .. am facut akum sigla oficiala 4 tuning ( comunitatea rm valcea ) :) shtiu k o vroiau mai multzi .. k sa o punem la intruniri sau deplasari in parbriz *format A4* :) .. sper sa va placa :)
|
Buna idee Caddy ;)
Daca mai are cineva idei ... paoate sa le spuna cu placere ;)) :D O sa incerc si eu ceva mai pe seara |
aronele .. nu lua asta k pe un concurs... eu am facut o chestie care cred k este necesara ;) nu neaparat k sa ne intrecem totzi sa vedem care face mai frumos.. e sigla .. simpla si necesara ;) sau vroiai sa faci la fel numai k mai adaugai Aaronel Design ? :lol:
|
asea mai in sfarsit un lucru bun ! de scos la imm sa o pun si eu in geam ;)
|
Nu ma caddy la fel ;)) :D
Dar cine stie .. poate k o iesi ceva mai frumushel ;) |
n`am nimik impotriva... fa cate sigle vrei :) dar nu vad cum ai putea sa o faci " mai frumusel " :) scrie 4 tuning , scrie rm valcea.. e sigla oficiala a site`ului .. gata :))
|
by aaronel design bineinteles:))
|
Hello people....i`m back...stiu ca unii v`ati dori sa numai ma introc , dar nu aveti norocu...:lol:
Aaronnel^ -> copilu minune...:lol: |
Caddy mersi de invitatie....interesanta ideea. Eu s-ar putea sa merg cu masina cu inca cineva si o sa va anunt in ce zi, dar nu-i nimic sigur deocamdata.
P.S: Viteza nu ucide....oprirea brusca da:))) |
@ PaulMIG ... nu face nimik .. m`am gandit k ar fi o chestie frumoasa... Valcea tot fiind in drum :) sa ne strangem mai multe mashini si sa plecam spre bucureshti .. coloana ..muzika .. frumos :) mai e ceva timp pana atunci .. dar e bine sa ne organizam cat de cat pana atunci :) sper sa ne auzim cu bine pana atunci :)
|
@PaulMIG dumneata esti din SB, ni te alaturi ?:D
|
nu trafy ... am postat pe forumu` comunitatii din sibiu ... daca sunt doritori sa mearga la 4tuning days.. sa ne organizam .. valcea fiind in drum :) sa mergem mai multzi :) VL & SB :)
|
aha si dumneata cand te duci la buc la 4tuning day treci prin sibiu?/:) sau va intalniti in valcea la VFM ?:)
|
dak aveti vreo masina goala ...in care sa incapa 3 baieti da`ti un buzz pe mess .....8) 8) 8) 8) 8)
|
nu trafy ... cei din SB .. automat trec prin VL k sa ajunga la bucureshti ;) si os a en intalnim aici .. sa mergem :)
aditzu... s`ar putea eu .. nu`sh sigur ... un loc am sigur .. 3 nu`sh .. sa vad :) |
Adytzu daca nu ai unde merge imi zici mie ca mai am eu cateva locuri ( in autocar ) :)))
|
hahah....dar vreau la geam:lol: :lol:
|
lorenzo .. te`am vazut azi pe la 16.10 pe la Proieni .. eu veneam de la Sibiu si tu cred ca te duceai ...
Marpha golfaru :) |
si eu l`am vazut .. :))) veneam pe republicii .. si el de la Caty`si`sile.. vroia sa se bage in fatza mea :)) sa`mi taie calea :)) da .. CANCI =)))
|
Vazut acu 30 sec pe hdc77ro ... sau nush dak era el .. oricum am vazut astra .. ii dadea COX pe titulescu:)
Mia placut sunetu ala grav |
masina nu o mai conduc eu o conduce un prieten... eu nu mai am permis
|
aha... :)) deci el :))
|
caddy .. te`am vazut cam acu o ora .. ieseai din spate de la anabella de la caty si sile
|
nu ieseam .. am lasat pe cineva akolo .. ma duceam akasa :)
|
dak era bobby sigur iti taia calea si sareai si in santz:)) normal ca conducea altcineva:)
|
..mdea.. vad k ai ceva anume cu mine ... ma rog :) daca tu te simti mai bine ... cu nasu` pe sus asa.. bv tzie :) ... asa e .. imi taia calea... intra in mine.. sarea peste mine .. pleca cu a3a cu scartz.. saream in santz pe republicii.... ce mi se mai intampla ?:)) hai k deja imi place =))
|
dupa care CaDDy baga vreo 2 3 4 5 6 7 8 injuraturi, iesea din shantz ajutat te trafy, punea girofaru deasupra , inferioara si TALPA DUPA EL :)))
|
Scene desprinse din filme..sarituri in sant..girofar pe masina :))))))
|
faza cu santzu da.. :)) da aia cu girofaru .. o sa vedetzi sambata :lol: la intalnire =))
|
vii cu vreun politist? :-s
|
nu.. am eu girofar ... in portbagaj :) d`ala galben pt gabarit =)) cum ma supar il pun sus si sa vezi ce sar totzi in santz =))
|
:lol: :lol: poate dai vreodata de politie :lol: atunci sa vezi ce sari in santz u :lol:
trb pe la monument pe langa aia sa bagi girofaru sa vezi ce se tirau aia :lol: |
frate tocmai am vazut pe ********** un girofar albastru ieftin:))
|
ar merge la tine pe masina :lol:
caddy nu vrei :?: il pui pe cel galben in spate dreapta si pe cel albastru in fata stanga :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning