![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
de bucatarie :))
|
Quote:
|
Quote:
oricum iti recomand argus e ff bun si se arde greu :) si inca ceva vezi ca eu nu am zis nimic de masina ta eu te repsect pe tine si masina si acelasi lucru vreau sa faci si u hai pa |
Quote:
|
Smart este masina ideala pt orasele mari, (ma refer aici la For Two, ca restul sunt doar niste incercari de a face bani. For Four este un Colt mai urat si mai scump care nu a prins si nici nu se mei fabrica, adio For More, iar roadster se va scoate din fabricatie.), este mica, dar ajunge sa te strecori cu ea cam pe oriunde. a fost o idee geniala care a prins si de anul acesta vine generatia a doua. sigur le va merge si mai bine ca le vor exporta in state, unde apare in vreo 2 clipuri si, hop sar pe ele toti. viitorul e asigurat pt For Two, zic eu
|
Quote:
si pana atunci u esti un om care nu stie ce e aia o gluma asa ca mai intai invata sa te cizelezi putin p.s. vezi ca in cartea masinii iti zice exact ce ulei ii trebuie la masina |
Quote:
|
http://www.smart.com/-snm-0156420588...dback-UserInfo
bine daca nu ai timp atunci uite incearca sa trimiti un mail la baieti si intreabai presupun ca iti vor raspunde repede hai bafta |
Quote:
|
ok
eu folosesc 0W50 Mobil1 De asta am bagat de cand am masina si nu au fost probleme. Sa verifici uleiul in cutie neaparat ca al meu era cam lipsa la ultima revizie.Noroc ca mi-am facut-o eu si nu am dus masina la mercedes ca ramaneam si fara cutie de viteze.Cica ar papa ulei cutiile astea. |
Quote:
|
La 15 mii.
Dar trebuie verificat la 3 mii ca sa nu ai surprize. Oricum este o masina cu turbo si e normal sa pape ulei. Acum nu stiu cat de mult. Parca 1l la 10 mii spuneau aia la mercedes ca e normal. Daca iti ia un l la 1 mie e problema. Sa te uiti sub ea sa vezi daca nu ai cumva si galeria fisurata langa turbo. E o problema frecventa la cele cu motor de 600.Eu am avut-o si la a mea desi am motor de 700.Dar sa zicem ca nu sunt cel mai cuminte sofer pe strada. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
pentru colectie 8) ps: motoarele turbo consuma mai mult ulei decat un motor aspirat conteaza si ce ulei bagi ;) |
1 Attachment(s)
ce inseamna sa ai o masina "mare" :lol:
|
Este in fata la Delta.
Stiu masina :D . |
eu am unu,,pe langa un ford probe si mi se pare extraordinar,,,insa azi,,in trafic ,,mi am constatat ca mi s a ridicat temperatura apei la 100 grade ..de ce naiba?nu i fct ca si makina d oras?asta iarna d abea baga caldura..daca aveti vr o idee plssss dati un mail la drteo22 at iahu
|
FourFor imparte aceeasi platforma tehnica cu Colt si totusi Colt este mai ieftin. Dupa mine marea problema la Smart FourTwo si Roadster ar fi cutia de viteze.
|
Spuneti-mi si mie va rog dupa ce sa ma uit la un Smart fortwo din 2001 cu motor de 600cc turbo? Vreau sa cumpar una si ce probleme intampina dupa ce defecte ma uit? Ms anticipat
|
Quote:
La motorul de 600 apar foarte des fisuri in galerie ducand la pierderea puterii si la consumuri marite. In rest nu prea mai ai ce sa vezi la ea. Amortizoare si cam atat. Articulatii nu am auzit sa fie belele cu ele. Cu electronica stau bine. |
Ms dar cred k abandonez ideea chiar dak am gasit unul la un pret acceptabil dar piesele am inteles ca sunt f scumpe si eu vreau sal iau pt o perioada mai indelungata.
|
Quote:
Smartul este mai mult o masina de imagine si asta costa. |
Masina am gasito la 4500 din 2001 are AC si multe altele .... este din Bucuresti, este si pe autovit ,cea albastra cu niste chestii portocalii pe ea,care are jante de aliaj numai pe spate. Cred k o sa ma gandesc la o Corsa totusi .
|
eu zic ca cele din tara sunt obosite rau si nu merita... :(
cati km are? |
cik 50k dar nu prea cred.
|
du-te in Germania... :)
eu acolo ma duc pentru una... soon now... :) |
Quote:
mai.... eu am deja unul diesel... si e super.... dar... care are niste cauciucuri de vara de vanzare??... |
Quote:
|
eu zik ca mias lua unu , dar daor pt oras, nimik altceva:D
|
pai asta e si scopul conceptiei lui... :)
|
azi l-am studiat cap coada... l-am innebunit pe bietul baiat...
nu mai suport timpul ramas intre mine si masina :(((( |
cine poate sa imi zica mai multe despre roadster?sunt tentat sa cumpar un smart roadster si as vrea sa stiu in general la ce probleme sunt predispuse si daca se comporta la fel de bine pe cum arata:D
|
Quote:
Depinde a ce ti se pare ca arata. Iti da senzatia de masina de curse dar nu este o masina de curse. Si din interior si de afara. Este extraordinar de stabila si evacuarea sport este un must have :) Aceleasi motoare de 700 ca si pe 4-2 dar cu turbine mai mari. |
Quote:
|
Quote:
Oricum nu este o cutie secventiala in toata regula. Este o cutie robotizata, adica o cutie manuala cu ambreiaj electric si schimbator la fel.;) |
bluey bluey... ce ne facem fara tine?? :D
tu esti "tatal" smarturilor... hi hi hi |
Quote:
|
nu exista... se face!!! ;)
|
Quote:
|
dupa ce ca roadsterul e cam rarutz in tara....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning