Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

HD87DGR 25-11-07 14:59

Re: Hunedoara - Accidente

Va multumesc la toti pentru incurajari.Sunt bine,fizic nu am nimic doar cu psihicul stau mai prost deocamdata.Cu dacia aia maro de la artima m-am pocnit.:(

fratzika 25-11-07 16:30

Se intampla sa mai gresim, bine ca esti tu bine, ca masina, vorba aceea e tabla si fiare.

HD-21-ARD 30-11-07 09:57

no acu a venit vremea sa umplem cu poze (accidente usoare) rubrica asta
a venit poleiul :)

F.R.Sonic 30-11-07 10:16

acu 2 zile nu mergeau semafoarele la Union...pe drumul ce vine de la artima venea un mosulica cu o dacie...pe drumul de la autogara veneao o cucoana cu un matiz :D ...si DINTR-O DATA POC!!!! tanti nu stia ca are cedeaza trecerea :lol:

CBY 30-11-07 10:20

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1222798)
acu 2 zile nu mergeau semafoarele la Union...pe drumul ce vine de la artima venea un mosulica cu o dacie...pe drumul de la autogara veneao o cucoana cu un matiz :D ...si DINTR-O DATA POC!!!! tanti nu stia ca are cedeaza trecerea :lol:

asa o trecut si nevasta-mea prin intersectia aia cu 80 km/h si avea cedeaza , .... reactia mea .. am ramas fara glas si am transpirat instantaneu ... multzam Doamne :D

Kedy 30-11-07 10:30

Fain de tine CBY faci sport extrem :)

xxdadixx 30-11-07 17:20

2 Attachment(s)
2 accidente

Kedy 30-11-07 18:09

Ba dadi da la aia de o trecut prin reclama de la Renaul din Deva nu i-ai facut.

xxdadixx 30-11-07 19:39

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1223633)
Ba dadi da la aia de o trecut prin reclama de la Renaul din Deva nu i-ai facut.

Drumul meu se opreste in fiecare zi cum intri pe centura prima pe stanga :lol:

HD-64-ATI 30-11-07 21:57

Pe mine ma dispera cel mai mult idiotzii care vb-esc la tel in timp ce conduc :evil: . Nu mai sunt atentzi la drum si devin automat un pericol pt ei si pt ceilaltzi participantzi la trafic. Eu sincer am patzit-o norocu meu o fost ca eram atent la el ca l-am vazut cu telu in mana . Pacat ca nu s-a inventat hands-free :shock:

fratzika 30-11-07 22:22

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1223535)
2 accidente

...trebuia sa te faci fotoreporter, domnule inginer :)

ssergynio 14-12-07 20:13

1 Attachment(s)
Attachment 407876 in drum spre arad, tocmai ninsese,...oups

Kedy 15-12-07 00:11

Ca de obicei in Ro drumari NU AU FOST PREGATITI :( Probabil asteapta sa vina zapada prin Iulie :evil: :boxing: da noi platim in continuare taxe de drum si rovinete ca avem multe autostrazi

xxdadixx 15-12-07 18:48

Azi dimineata era nasoleanu rau de tot pana la izvor la iesire spre deva

BAD-GUY 15-12-07 18:58

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1247974)
Azi dimineata era nasoleanu rau de tot pana la izvor la iesire spre deva

Ce sa mai zic eu ca am plecat la 6 dimineata spre Cluj :).

ssergynio 15-12-07 19:47

sooper ,cu ce ocazie pe la cj?si eu vreau,..la cj...;))

BAD-GUY 15-12-07 20:32

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1248072)
sooper ,cu ce ocazie pe la cj?si eu vreau,..la cj...;))

Treburi pe la mine pe la servici :),dar oricum merg singur,las ca data viitoare va anunt din timp :).

sNap7 29-12-07 23:39

Cei care circulati pe ruta Deva - Brad sa aveti grija la polei !!

In ultimele 2 saptamani au fost o gramada de accidente intre aceste doua orase, majoritatea pe raza localitatii Fornadia. In seara asta am vazut 2 accidente catre Brad. Sunt multe curbe, temperatura sub 0 grade si paraul este aproape de sosea => polei.

RaceDr1v3r 02-01-08 12:18

Din pacate am facut cunostiinta si eu cu poleiul din zona aia sambata seara, apropo caut spoiler fata Audi 80 b4

SpYk3 02-01-08 12:20

Quote:

Originally Posted by RaceDr1v3r (Post 1271042)
Din pacate am facut cunostiinta si eu cu poleiul din zona aia sambata seara, apropo caut spoiler fata Audi 80 b4

pff nasol :|

F.R.Sonic 06-01-08 19:26

5 Attachment(s)
Accident mortal din cauza poleiului
Şoferul unui autoturism Matiz şi-a pierdut viaţa după ce maşina īn care se afla a ajuns sub roţile unui TIR īncărcat cu marmură. Tragedia s-a petrecut īn această dimineaţă, pe DN7, īn municipiul Deva

Conducătorul unui autotractor, īn vārstă de 21 de ani, din comuna Sātandrei, judeţul Bihor, care circula pe sensul de mers Simeria-Arad, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu polei, a derapat şi a intrat pe contrasens.Ghinionul a făcut ca īn acel moment din sens opus să circule un autoturism Daewoo Matiz. Pentru că nu a mai reuşit să evite impactul, conducătorului unui autoturismului, īn vārstă de 58 de ani, din Deva, a intrat sub roţile TIR-ului. Īn urma impactului, conducătorul autoturismului a murit pe loc. Ambii conducători auto purtau centură de siguranţă īn momentul accidentului.

„Conducătorul autotractorului a declarat că a fost nevoit să frāneze deoarece a observat īn retrovizoare un autoturism (VW Golf rosu)care făcea jaloane printre maşinile din spatele său. Pentru că circula pe banda de lāngă axul drumului a apăsat pedala de frānă şi a intrat īn derapaj nemaireuşind să redreseze maşina. Astfel, a pătruns pe contrasens”

Conducatorul Matizului era directorul "Avicola" si nasul de cununie alor mei :( Dumnezeu sa-l ierte!:sniff:

SpYk3 06-01-08 19:30

ai de viata mea....nu-i de gluma cu poleiu.ce e si in hd pfff....mai ales la mn in cartier,zapada batatorita si acu ploaie =Gheata.....

Nu-i de gluma

ssergynio 06-01-08 19:51

urat de tot mai ,mai ales cand e vorba de cunostinte si mai ales neamuri ,..dati n pm lor i pe astia cu tiru ca uni chiar nu au ce cauta la volanul unui tir ,..fac pe ei din orice chichita ,fac pe destepti exact cand nu trebuie iar altii is prea tupeisti ...ft-le...

mitza_27tyc 06-01-08 22:07

nasol de tot...
@ F.R.Sonic: imi pare rau ...condoleantele mele

e urat de tot poleiu... acuma am ajuns in casa si pe drumu asta national ce trece prin calan e bataie de joc... nu poti merge bine in picioare apoi cu masina...rusine celor de la drumuri .... e polei cred ca de vreo 4-5 ore si nici un utilaj de deszapezit pe drum...RUSINE!:chainsaw:

BAD-GUY 06-01-08 22:28

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1279116)
nasol de tot...
@ F.R.Sonic: imi pare rau ...condoleantele mele

e urat de tot poleiu... acuma am ajuns in casa si pe drumu asta national ce trece prin calan e bataie de joc... nu poti merge bine in picioare apoi cu masina...rusine celor de la drumuri .... e polei cred ca de vreo 4-5 ore si nici un utilaj de deszapezit pe drum...RUSINE!:chainsaw:

S-a intamplat cam la 10-20 de minute dupa ce am trecut pe acolo azi dimineata in drum spre targ,tot in locul ala si cam tot la aceasi ora au mai avut loc inca 3-4 accidente,unu s-a intamplat inainte sa trecem noi pe acolo,din fericire nu cu urmari la fel de tragice.

Iar masina de imprastiat nisip si sare banuiesc,a trecut pe acolo,chiar a fost implicata in unul din accident,o masina noua s-ar fi implantat in ea,ce marca nu retin ca povestea cineva in targ.

fratzika 07-01-08 21:54

am citit si eu de accidentul asta...cumplit...naspa cu tir-istii, dar naspa si cu masinile astea mici, precum Matiz....nu stiu ce cauta masinile astea pe strazi...sincer, din cauza asta nu mi-am luat Matiz, nu confera nici un fel de siguranta....PAREREA MEA

SpYk3 07-01-08 22:09

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1280956)
am citit si eu de accidentul asta...cumplit...naspa cu tir-istii, dar naspa si cu masinile astea mici, precum Matiz....nu stiu ce cauta masinile astea pe strazi...sincer, din cauza asta nu mi-am luat Matiz, nu confera nici un fel de siguranta....PAREREA MEA

Fratica nu te supara da nici cu Eclipse-ul tau nu stiu ce faceai sau oricare dintre noi cu masinile,nu stiu ce puteam face cand intra in tine o remorca plina de marmura....,sau tirul.....la cat e tiru numai cu trenu e sigur sa circuli.Intra un tir dinala intr-o masina mica ii gata,orice marca ar fi.(adevaru e ca unele au si ait bag si chestii,dar tot te alegi cu rani)

fratzika 07-01-08 22:25

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1280996)
Fratica nu te supara da nici cu Eclipse-ul tau nu stiu ce faceai sau oricare dintre noi cu masinile,nu stiu ce puteam face cand intra in tine o remorca plina de marmura....,sau tirul.....la cat e tiru numai cu trenu e sigur sa circuli.Intra un tir dinala intr-o masina mica ii gata,orice marca ar fi.(adevaru e ca unele au si ait bag si chestii,dar tot te alegi cu rani)

Ai mare dreptate aici :(.Sunt belea tir-urile, si unii soferi de pe tir...
E groaznic accidentul asta.

mitza_27tyc 07-01-08 22:29

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1280996)
(adevaru e ca unele au si ait bag si chestii,dar tot te alegi cu rani)

te alegi cu rani...ranile pot trece...dar moartea?? moartea nu mai trece ...totusi e o mica mare diferenta intre un accident soldat cu morti si unul cu ranit...parerea mea...

matizul in niciun caz nu confera siguranta....sunt masini in care posibil sa nu fi murit...adica nu posibil ...mai mult ca sigur...tot parerea mea....acum depinde si cate zile ai...sunt atatea accidente stupide....oricum cred ca ar fi mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt ca oricum nu putem schimba nimic...asta e viata..."viata-i doar un drum spre moarte"(B.U.G. Mafia)

ssergynio 07-01-08 22:36

https://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s,cred k mai sigur e un smart decat orice masina mica,..la clasa lor adica

mitza_27tyc 07-01-08 22:40

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1281048)
https://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s,cred k mai sigur e un smart decat orice masina mica,..la clasa lor adica

presupun ca la acest filmulet te referi: https://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s

Kedy 08-01-08 09:06

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1281037)
te alegi cu rani...ranile pot trece...dar moartea?? moartea nu mai trece ...totusi e o mica mare diferenta intre un accident soldat cu morti si unul cu ranit...parerea mea...

matizul in niciun caz nu confera siguranta....sunt masini in care posibil sa nu fi murit...adica nu posibil ...mai mult ca sigur...tot parerea mea....acum depinde si cate zile ai...sunt atatea accidente stupide....oricum cred ca ar fi mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt ca oricum nu putem schimba nimic...asta e viata..."viata-i doar un drum spre moarte"(B.U.G. Mafia)

dintr-un asemenea accident nu scapi cu viata indiferent de ce masina ai. O fost acum cateva luni un accident pe la Simeria un tir o dat intr-un Jeep nu o scapat niciunul din Jeep si era de ultima generatie jeep-ul.

SpYk3 08-01-08 10:27

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1281389)
dintr-un asemenea accident nu scapi cu viata indiferent de ce masina ai. O fost acum cateva luni un accident pe la Simeria un tir o dat intr-un Jeep nu o scapat niciunul din Jeep si era de ultima generatie jeep-ul.

la ideea asta vroiam sa ajung.:sad:

mitza_27tyc 08-01-08 11:36

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1281389)

stiu accidentul..jeepul era un mitsubishi L200...dar acolo e cu totul altceva...acolo a fost impact frontal...plus dealta ca jeepul avea viteza mare...soferul jeepului adormise la volan

Kedy 09-01-08 20:51

Accident urat la Macon in jurul orei 18:00. O Dacie o luat foc si o dubita mica era in gard la Macon cu fata varza.

Marius3k 09-01-08 20:54

Eu ma tot uit si vad o gramada de zmei care o calca si o tot calca, dar uita ca trebuie sa se si opreasca la un moment dat.
In conditiile in care e ceata deasa afara de ce naiba nu circula mai atent/prudent?
Ontopic: imi pare rau pentru accident, sper ca n-a patit nimeni nimic!

SpYk3 09-01-08 20:57

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1284266)
Eu ma tot uit si vad o gramada de zmei care o calca si o tot calca, dar uita ca trebuie sa se si opreasca la un moment dat.
In conditiile in care e ceata deasa afara de ce naiba nu circula mai atent/prudent?
Ontopic: imi pare rau pentru accident, sper ca n-a patit nimeni nimic!

acolo mai e si restrictie 50km/h

nasol ,cati o sa mia vedem cu "roatele-n sus pe drumu asta ...aoleoo"
:sad: :sad:

sNap7 09-01-08 21:58

"Două persoane au fost rănite īntr-un accident petrecut aseară pe drumul care face legătura īntre Hunedoara şi Deva. O frānă bruscă, pusă de şoferul unei Dacii, l-a luat pe surprindere pe conducătorul unei utilitare care nu a mai putut opri la timp.

Īn urma impactului puternic, autoturismul Dacia a luat foc, flăcările distrugāndu-l īn proporţie de 80%. Şoferul acestei maşini a fost lovit la cap şi a ajuns la spitalul din Deva, īn vreme ce o pasageră din autoutilitară a suferit mici contuzii. Circulaţia pe acest segment de drum a fost oprită aproape o oră."

Sursa : Huon.ro

Kedy 09-01-08 21:59

O dat pe PROTV se pare ca nu sunt 2 raniti

mitza_27tyc 10-01-08 00:08

stiti ceva de accidentul de la simeria de asear?? ceva cu doua tiruri...

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning