![]() |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!
chiar bah ai fost cu ea in vitan??? sigur te bateau aia pe acolo... ink ceva mah ULY sincer sa fiu eu cred k au facut aia misto de tine, cei de la "firma" de tuning, de ai dat o groaza de bani pe niste chesti "de vitan". hai sa-ti zic ceva, prelungile alea la bara fata, spate si pragurile dak erai descurcaretz le luai din vitan cu max 1 milion(lei, sa nu crezi k zic euro), probabil de acolo le-au luat baietii de la "firma de tuning":)):):))
|
io nu inteleg dc are numere de bucuresti :D
|
deci, dupa ce am ras cu lacrimi..... ma gandesc la niste fapte evidente:
-daca omu chiar investea 8000 euro, oare nu arata ceva mai bine exteriorul?? (io zic ca e logic) -daca a pus evacuare borla, din nefericire poza aceea "paparazzi" l-a cam dat de gol (adik se vede ca e doar ornament) -daca omu chiar era serios si il durea inima, oare ne storcea creierele de atatea ori cu chestia asta (remember "OOOOOOoooooooooooooooooooooooooooffff Viaaaaaatzaaaaaaaa Meaaaaaaaaaa") pe scurt ma rezum la atat: thread-ul a fost mutat bine la divertisment... aici ii este locul, desi ar mai trebui mentionat ceva: proverbele legate de prostia omeneasca sunt majoritatea adevarate... dovada o aveti aici..... |
no comment ..da am ras de nu mai pot...la threat-ul asta am citit toaaaateee posturile..foarte interesant da vad ca nu a mai postat nimic proprietaru daciei de 8000 de euro :-@
|
cel mai tare esti fratele meu.....nici nu ai imaginatie bogata :lol: :lol:
am ras cu lacrimi .....:lol: |
ZerO_CooL esti mare de tot .....
acuma vedem si noi mai bine tobele de 500 sau cat o fi dat omu pe ele ... inox veritabil, sudate cred de un copil :lol: ps: felicitari moderatorului ca l-a mutat acolo unde ii este locul |
doamne sfinte... 9 pagini in 3 zile... VEDETO!!!! =))
|
vad ca l-o suprins cineva in trafic cum o parcat....inseamna ca o uitat cu siguranta sa mentioneze si alta dotare a masinii: senzori de parcare...adica inca vreo 1000 de euro la pretul total :lol: :lol: :lol:
|
sper sa te gasesc in vitan maine dimineata :lol: :lol:
|
Frate esti geniu !!!
Sa-mi bag picioru de nu ... 9 pagini in 3 zile ... Imi dai si mie un autograf ??? :oops: Pai a bagat 8000 de euro in masina ... aia ce-i avea in chiloti pe topicul celalalt ... da ia bagat in torpedou,dupa aia a mers sa cumpere Laguna cu banii aia.:lol: :lol: :lol: :lol: VIP-ULE !!!:lol: |
se concretizeaza "legenda uly"
dar unde a disparut oare? |
2 Attachment(s)
un UP de la mine pentru proprietarul daciei cu dubla evacuare Borat 8)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: asa ceva mai rar ....Unic ...nu cred k s`a mai gandit cineva la asa ceva.....Bv tata ....esti demential
|
Quote:
|
Baaaaiiii
Mutatii Topicul La Loc Ca Omu Cred Ca Vrea Sa Posteze Dar Nu Il Mai Gaseste .. A Fugiat Topicul Lui Drag !!! :)):)):)) |
Loooool
Am Ras Cu Lacrimi In Dimineatza Asta,sa Mor Daca Maai Pot!!!!m As Apuca Sa Comentez Dar.........mi Ar Lua Ceva Timp...asa Ca Ma Abtin!!!!! Hahahhaha P.s:eu Inka Astept Cumparator, Cine Da Mai Mult Ala O Ia!!! |
de la cat incepem licitatia?
ala care i-a lovit masina i-a stricat vopseaua cacameleon |
Quote:
Da tu esti mai penibil decat el nu crezi.....? Ai facut nspe posturi consecutive....pentru ce? Citeste si tu regulile de postare pe forum...:idea: |
Eu ofer o pereche de jante de tabla ( vw ).Da cineva mai mult ?
|
1 Attachment(s)
o fi exagerat omu da si printre voi sunt o gramada de carcotasi se ofticosi.ala care a facut poza la evacuare in parcare a uitat sa pozeze si asta.si bravo lui dak poate sa parcheze asa ati vrea si voi sa puteti.Si mai era cineva care a zis k masina e plina de chit.eu zic sa se abtina dak nu a vazut masina.si normal k a lui poate numai pana la 140 dak are roti mai mari normal k viteza lui reala e un pic mai mare ca cea indicata.plus k masina aia nu are nici un fel de problema tehnica si numai 60.000 de km
|
10 Attachment(s)
Inka Nu M Am Oprit Din Ras Sa Mor Eu!!!!
Uitati Si Niste Poze |
Quote:
hahahah sa mor eu!!gandim la fel!! stai asa ca te sun ca de o ora rad intruna!!!! |
am si eu o intrebare..de ce razi?
noi radem de aberatiile tale dar u? |
Quote:
dar ce mai conteaza cand ne distram noi sa fim sanatosi!!!! |
1 Attachment(s)
hai sa va vad voi care puteti sa faceti asa cu masinile voastre
|
la 8000 euro investitie ma asteptam sa fie mai grijuliu cu ea
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha Ha Ha!!!tare Aia Cu Masina Prin Baltaa!!!pai De 8000 Iti Luai Draq Patrol Gr Modelul Vechi Si Arai Pe Acolo Nu Stateai Cu Cavou'ala Plimbator!!!!si Tare Mesaju Cu Lovitu Masini!!!!esti Cap De Pod Prietene!!!!mai Rar Oameni Ca Tine!ma Asteptam Sa Vad Mesajul Scris Cu Cheia Pe Capota....la Ce Iti Poate Capul!!!!
|
eu cred k iulian (proprietarul din cate am inteles) si-a luat o maaare teapa si e mandru de ea.. o fi dat el banii pe masina..dar a dat si o groaza din bani pe curve ,tigari si batura.. k daca bagai 8000 euro intr-o dacie o scoteai piesa
deci intorcea lumea capu dupa ea pe bune, nu in stilul " mama da ce urata e" " ce ? nu mai sunt la moda low-riderele? se poarta HI-riderele acuma?" si tot asa |
Sunteti voi invidiosi pe legenda U L Y.Pai cand cara masina asta pepeni in piata voi nici nu aveati carnete de conducere.Este o super racheta cu 4 roti motrice ca la Aro dar care trag in directii diferite ca la Dacia.Are tuining de peste 8000 de euro,pai numai semnalizatorul stanga care e facut din cuartz de Bacau valoreaza 1254 de euro.E atat de puternic ca atunci cand semnalizeaza stanga pe autostrada Bucuresti-Constanta se dau vapoarele la o parte in Sulina.Body-kit este original de la Techart si valoreaza 3132 de euro fiind facut unicat pentru Dacia.Culoarea este comanda speciala la Fabrica de vopsea de la Combinatul Agricol de Masini de Cusut Resita,si este culoarea de competitie a combinelor Gloria de la Marele Premiu de Formula 1 pentru Combine Agricole de la Bahrein.Eleronul este defapt o aripa de la un Mig21 cazut in lanul de porumb de langa Combinatul Agricol de Masini de Cusut Resita.Are o stabilitate extraordinara masina sta lipita de sosea si la 290 km/an.Bara spate este facuta special de Techart dupa un proiect original a Mobexpert pentru o canapea pentru pui de ratze.
|
de unde ai mai scoso fratele meu p`asta...???? :lol: :lol: :lol:
lasa`ti mah omu in pace ....k vad k are intentii bune de a o vinde...:rolleyes2 Sau a incerca sa o vanda :oops: :rolleyes2 8) |
Quote:
nu mai pot de ras..=)))=)))=))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu pozele astea nu faci nik altceva decat sa scazi valoarea masinii(reala), cu asta se dovedeste k este o masina omorata pe toate drumurile si p toate coclaurile si k nimeni nu prea a avut grija de ea, nimeni nu a protejat-o! poate ai bagat 8000e d cate ori oi fi schimbat articulatia....k banuiesc k nu tine mult p astfel de drumuri;) defapt a afirmat si proprieterul k numai cox a vazut masina asta, cox, gropi, noroaie, borduri si serviceul pilot. ce pretentii sa mai ai d la dacia asta? cand toti stim k in medie un motor de dacie, mers normal cam la 100.000 -120.000 trebuie segmentat. repet, la mers normal, batraneste, nu mai ales cox. in concluzie la km lui ULY trebuia facut de mult timp motorul. de curiozitate...cati litri de ulei papa la %?? |
Quote:
haa haaa tare rau no comment |
Quote:
sa o dau gratisss??sa cu siguranta sa mi vand si casa!!!!! la serviceul pilot daca te uitai atent observai ca am montat evacuarea,si nu a fos sudata de copii asa cum afirma cineva care stie maibn masina decat mine!!! ciao |
1 Attachment(s)
masinile mele!!ptr a 3 a nu a mai gasit loc!!
|
schimb cu golf 4 cu 19" te intereseaza? nu sunt decat 5000 bagati in ea, dar iti mai dau diferenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning