Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Speed Daemons (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons.html)
-   -   Sugestii Parasolar si Bulina (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons/33916-sugestii-parasolar-bulina.html)

Magos 07-09-07 11:04

Re: Sugestii Parasolar si Bulina

1 Attachment(s)
Cute... :D Imi place fontul...

Magos 07-09-07 11:06

1 Attachment(s)
Ia aruncati un ochi, si ma anuntati si pe mine care va place! ;)

Magos 07-09-07 11:20

1 Attachment(s)
Hai , ca poate va e lene sa aplicati un exercitiu de imaginatie...

Uite cateva incercari...

Mie una imi place la nebunie ultima, gen Disney :lol:8)

Dexter81 08-09-07 14:51

fontu actual zic ca e excelent si noua bulina e smechera ;)

Magos 08-09-07 17:29

De noua bulina nu am zis nimic, e misto cum e
Dar fontul......................... S U C K S!!!!!!

Leutzu_ 09-09-07 12:35

Magos tie tot timpul nu-ti place ceva...cand le-am facut prima oara toata lumea a fost foarte multumita.

In fine...cu ocazia asta va anunt ca ies din conducerea clubului si o las pe magos in locul meu, eu si asa nu mai aveam timp sa ma ocup de ceva.

Magos 09-09-07 13:01

Leutzu,... Nu este vorba ca mie nu imi place tot timpul cate ceva.. Dar... In primul si primul rand...

Fontul este GOTIC... Imagine de care, dupa cum prea bine stii, incercam sa ne descotorosim!! Se reface si site ul si tot... Eu consider ca este de bun agur sa schimbam si acel parasolar...

Si am mai propus si alte schimbari in discutiile trecute... ;)
Si toata lumea din conducere a fost de acord cu mine...
Ramane de dezbatut cu restul membriilor...

Magos 09-09-07 23:55

1 Attachment(s)
Pake a facut o propunere,..
Cum vi se pare?:?:

road_runner 09-09-07 23:56

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1091195)
Pake a facut o propunere,..
Cum vi se pare?:?:

buna ;)... adica cea mai buna...

Magos 10-09-07 00:41

Feedback pls...

Cristy 10-09-07 01:04

Mie nu imi place :)

Mishu-f 10-09-07 01:05

daca vreti va schimbati voi parasolarele... eu il pastrez pe asta... imi place cum vine pe masina

Magos 10-09-07 01:08

Bai Misule...
Nu erati voi aia indignati de modelul "violent" de gotic pe care l-am adoptat pana acum???
Parasolarul ala... "curge" pe parbriz... In fine... E grotesc si urat... De gradinita...
Si alt parasolar poate sa dea si mai bine pe masina decat ***u' asta...

Magos 10-09-07 01:08

Quote:

Originally Posted by Cristy (Post 1091309)
Mie nu imi place :)

Sugestii
Ai cateva exemple mai sus...
Si fonturi care nu s-au mai folosit asa de des... ;)

Cristy 10-09-07 03:38

Parasolarele sunt ok asa cum sunt. Mie imi place cum curge scrisul pe parbriz. Dupa cum a zis si Leutzu, am mai schimbat o bulina pentru ca ai vrut tu.
Nu vreau un scris de-ala de copii mici pe fond roz (e si mai de gradinita!!!!).
Daca tot vrei parasolare roz, schimba numele in Popo Club, vorba lu Mishu! .... Maine poimaine o sa vrei sa punem si Micky Mouse pe capota.

....totul a inceput cand le-am dat femeilor drept de vot!

Mishu-f 10-09-07 03:43

hai frate iar incepem.... deci cine vrea sa isi schimbe parasolaru sa o faca... eu raman la asta... si magos... raspunsul e NU... nu eram eu ala indignat.. mie imi place scrisu... eu l-am ales....alaturi de RS......

Leutzu_ 10-09-07 03:45

Corect cristy...corect...

Insa nu ma mai intereseaza...eu ies din clubul speeddaemons...nu-mi place faptul ca sut prea multe schimbari (bulina mai intai, acum parasolarul)...puii mei abia ce ne invatase lumea cu o bulina acum o si schimbam...da rin fine...ne vedem ca de obicei vinerea dar eu nu mai vreau sa fac parte ddin club :( sorry dar it's time for me to say good bye.

Pentru cei care sunt curiosi de adevaratul motiv pentru care ies din club...motivul il consituie scandalul fara motiv pe care l-a facut alezz aici, pe forum, cu privire la vizitele mele la clubul vroom racing, vizite de socializare. Daca nu facea scandal si venea si ma intreba pe mine rezolva mai multe...asa nu a facut decat sa ma dezguste...imi apre rau dar a facut prea mult scandal pt o nimica toata...asta este...

Magos 10-09-07 03:56

Fondul roz l-am pus din cauza programului unde am gasit valabile aceste fonturi, erau doar de exemplu!!!!!!
CE AI?

Magos 10-09-07 03:57

Leutzu...
Parca pana la urma si la urma, nu te intreresa ce zice lumea... :(

Magos 10-09-07 04:15

Quote:

Originally Posted by Cristy (Post 1091423)
Dupa cum a zis si Leutzu, am mai schimbat o bulina pentru ca ai vrut tu.

Poftim??????? De cand si pana cand?? Eu nu am facut sa zic decat ca este urata bulina , CA SI PARASOLARUL... Si mai rau e ca aceste pareri nu sunt doar ale mele, dar in fine... Daca voi vreti sa fim CARTOON NETWORK first attraction... Nu mai zic nimic...

Quote:

Originally Posted by Cristy (Post 1091423)
Nu vreau un scris de-ala de copii mici pe fond roz (e si mai de gradinita!!!!).
Daca tot vrei parasolare roz, schimba numele in Popo Club, vorba lu Mishu! .... Maine poimaine o sa vrei sa punem si Micky Mouse pe capota.

Te rog... Scrisul l-am pus PE FOND ROZ din cauza site ului unde am gasit acele fonturi, si doar acel fond il aveau... Dupa um ai vazut, am facut niste exemple ca idee, sa vedem cum apare scrisul... Dar tu te-ai legat de cel mai NEIMPORTANT aspect :lol:
In fine...
NU vreau parasolare roz si pampoane... :shock:
Esti nebun daca iti inchipui asa ceva...

Vreau doar sa nu se mai rada de noi cand se aude numele nostru... ""Aia din desene animate??".. Vreau sa avem si noi un nume, un respect! Sa nu ne mai arate altii cu degetul, sau , mai rau, sa intrebe "dar aia cine sunt?? "
Cum alte cluburi pot... Noi de ce sa nu putem?...
Trebuie sa invatam sa fim mai uniti si sa ne implicam cu totii in activitatile clubului... Si acestea nu impun doar niste BULINE si PARASOLARE...
Si este cazul sa se inteleaga aceste aspecte, caci datorita lor pleaca oameni precum Leutzu_ din club...

Vor ramane asa cum sunt, sa fie toata lumea multumita!

Maine voi inchide acest topic, consider ca aceasta discutie legata de "imagine" a luat sfarsit!

Leutzu_ 10-09-07 10:11

Magos...respectul nu ti-l castigi printr-o bulina...respectul ti-l castigi pe strada/expozitii...si motivul pentru care pleaca unii oameni este ca sunt altii care nu fac absolut nimic altceva decat sa faca valva...si culmea sunt aia care au masini stock, care nu au bagat nici un leu in tuning...aia sunt cei care fac scandal...

wolfgang_69 10-09-07 12:38

hai ca-mi permit sa dau si yo un reply...bah,ma *** in el dee parasolar si in ea de bulina!mi s-a luat de kte crize s-au facut aiurea pt ***u ala.bai nene,sunt unii in clubu asta care nu au nici makr presulete de tuning in masina si au pretentia de mari tuneri,ca sa fie respectati,ca sa plm.bai oamenilor,reveniti-va!veniti cu picioarele pe pamant ca nu se mai poate..clubu asta nu are masini,asa k ciocu mic si mes pe burta.s-a ales un nume,s-a ales o bulina,s-a ales un parasolar.s-a convenit k nu suntem club de curse(cel putin asa am auzit de la majoritatea).daca nu va convin insemnele clubului , concepeti voi altele,printati-le si veniti cu ele la intalnire sa isi dea lumea cu parerea si sa se ia o hotarare.daca nu,nu le puneti pe masina sau parasiti clubu ca nu tre sa faca toata lumea cum vrea unul.pana atunci,controlati-va iesirile pe forum ca si asa ne stie lumea numai dupa cat scandal se face pe aici

Leutzu_ 10-09-07 13:06

Wolf...e si asta o modalitate de a te face cunoscut :))

wolfgang_69 10-09-07 13:44

stiu man,se numeste publicitate.numai ca nu cred ca un club atat de mic si care e totusi la inceput are nevoie de astfel de publicitate...si mai zic k vor sa fim respectati =)) LOLLLL

Magos 10-09-07 16:34

Topic inchis!

All times are GMT +2. The time now is 13:18.

- Copyright 2026 4Tuning