![]() |
Re: Masinile noastre
stie careva unde gasesc dungile alea de plastic de pe usi si spoilere fata si spate dar sa fie cromate?
|
Mai bine zis, tu vrei bandouri de Highline.. Nu gasesti doar dungile, trebuie sa schimbi tot bandoul. Si nu gasesesti decat ca reper original si sunt scumpe :) Daca vrei varianta kitch, pune banda din aia cromata peste :lol:
|
"Nu gasesti doar dungile, trebuie sa schimbi tot bandoul."
pai bandou nu aia inseamna ? dungile alea de plastic de pe usi care is prinse cu niste cleme in usa. noa asa scumpe is bucatile alea de plastic? eu am in jurul geamurilor crom deci numa alea de pe usa si spoilere ar fi. apropo este ceva solutie pt intretinerea cromului? la mine deja incepe sa se depuna ceva alb pe ea si sa fie mata...oricat o stergi nu iese. traiasca banda cromata din obor =)) glumesc sper :)) daca is chiar fff scumpe mai bine le las asa...sau..se pot vopsi macar in culoarea masinii? |
Quote:
|
pai 30 nu ar fi asa scump si iti schimba aspectul masinii...plastic din ala sa fie acoperit cu crom plm... unde ii domplex pe poetului? stiu de sincron, unix si ceva magazin mai mic la parteru unui bloc. sau sa-mi spui unde e depozitu sa ma duc sa vad ce au. mersi
|
Mergi si intreaba sa vezi cat sunt bandourile de highline, o sa ai o surpriza :)
|
Uite si preturile :)
Bandourile laterale cromate - (sunt nevopsite) stanga fata: 3B0 853 515 C GRU - 36 euro dreapta fata: 3B0 853 516 C GRU - 36 euro stanga spate: 3B0 853 753 D GRU - 27 euro dreapta spate: 3B0 853 754 D GRU - 27 euro Ornamente bara fata (nevopsite) stanga: 3B0 807 717 B GRU - 24 euro dreapta: 3B0 807 718 B GRU - 24 euro elemente cromate (se folosesc impreuna cu reperele de mai sus) stanga: 3B0 807 243 2ZZ - 15 euro dreapta: 3B0 807 244 2ZZ - 15 euro Ornament bara spate (nevopsit) - Berlina ornament pentru element cromat: 3B5 807 423 F GRU - 35 euro ornament crom (se foloseste in combinatie cu reperul de mai sus): 3B5 807 443 2ZZ - 95 euro Iti ajunge cam 340 Euro + vopsit.. :) Deci :lol: |
da nu inteleg cum adica nevopsit??? daca ii cromat ce mai tre sa vopsesti la el ?
ce`mi trebe mie ajunge cam spre 200 E adica pe usi si pe spoilere ai un site de unde ai luat informatiile astea? da si mie linku |
Quote:
|
tocmai mi am luat o masina...e inca in germania ! saptamana viitoare o duc
poate nu i chiar aici locul unde trebuia sa va intreb dar nu am gasit sectiune mai potrivita in primul rand are garda la sol coborata... ma opreste politia pt asa ceva? se poate face verificare .? macar asa ....stiti voi:)? pe unde dau pe jos cu ea in arad? ati patit asa ceva ? si jantele s pe 16 ...mai mari decat in talon.. |
nu o sa ai probleme...da ce masina ai cumparat ??
|
pt jante iei amenda mai ales daca e vopsita in nshpe culori sau ai culori stridente care atrag atentzia gen: portocaliu orbeala sau verde enervant.
Pt ca e mai joasa nu iei nimic..pt cat il priveshte pe politzai potzi sa ai 2-3 saci de cartofi in ea shi de aia sta mai jos... de dat cu ea dai peste tot...mai ales pe centru pe partea cu primaria shi pe cealalta parte acolo langa podgoria. |
tekin chiar tu m ai intrebat:)
prelude 93 mi am luat morghen ms de info...are jante de bun simtz nu au nimic exagerat atata ca s mai mari |
wouuuu.....bafta cu ea ce motor are???
|
2.0 din pacate ..luni am ratat un vtec negru:)
|
2 Attachment(s)
Quote:
e o alfa spider 2.0 16V Twin Spark cu motor de 150cai.am scoso la 5500euroi ca nu mia lasat jentile.mai are o problema la scut care vreau sa il schimb si in rest e ok. |
Felix cu parere de rau te anunt ca acel Sierra Cosworth cu numere de italia nu este nici turbo nici 4x4...
|
Quote:
ce numere ai pe ea? cat sant valabile? |
adi_play, cum de asa ieftina? din ce an?
|
Quote:
|
Quote:
|
faina masina....o folosesti sanatos
|
mersi fain.a ta cand o mai vedem in actiune?
|
lasa ca o sa ma vezi in centru in curand
|
4 Attachment(s)
that`s my peugeot :)
nemodificat....e exact cum la dat mama natura :P :"> dari trebuie sa facem o photo sesion cu peugeot`urile ;) |
cumva andrei a fost fotograf?:))...tot duce el lumea in padure :lol: :lol: :rolleyes2
|
fain fain...sa-l stapaneshti sanatoasa, fara evenimente !
|
Quote:
faina maasinuta.. sa o stapanesti exact cum zice morghen :) |
Quote:
eu am facut pozele intr`o zi in care ma plictiseam ingrozitor :P |
masinile astea is vegetariene ? numa in iarba le vezi :)))
luceste ca oglinda , sa te faca fericita ! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
ce sa zic andrei mai bine pun eu cateva, ca oricum aia e imaginea veche.
Si chiar nu ma mai intere cum arata saraca pentru ca daciuta renascuta mai are ceva vreme, nu prea multa si va aparea pe strazi mai frumoasa si mai rea |
nu va speriati dupa eroarea aia de pilotaj n-a avut absolut nimic masina nici macar zgariata, nu ca s-ar fi vazut pe vopseaua aia standox zgarieturile :)))))
|
Quote:
Sa vedem...vb cu nenea fotograf :lol: si poate rezolvam ceva :-D Quote:
Quote:
|
Quote:
nu draga nu trebe sa ma ceri de la taticu si nu e nevoie sa`mi bagi tu motorina :P serios dar... eu cum sunt asa dragutza te duk o tura cu masina azi ;) |
Quote:
pervers mic ce esti! |
Quote:
ce ? cum? unde mo facut dari?:)) |
9 Attachment(s)
Sedinta foto cu D&D .....Pareri ?
|
Quote:
|
bai micutule vad ca incepi sa inveti ceva despre tehnica foto si vad ca si cu butoanele inveti (photoshopu)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning