![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
is foarte reale jentile tale si pe langa astea is superbe.doar sti ca am stat 1 ora si mam tot holbat la ele.sa faci si poza de la departare sa vada si lumea cum cad jentile pe masina.ca acuma deja masina ta arata a rally car.bafta la ce faci in continuare,ca tu in fiecare weekend ne surprinzi cu cate ceva ;)
|
Ms pt aprecieri mai baieti si am sa pun si cu toata masina dar numai dup ce am sa pun si scaunele,atunci o sa se vada si restu de subansamble cum ar fi,clemele pt capote,turometru din fibra de carbon cu plasma si sift light pe care le am montate deja,astazi am primit cadou un filtru conic K&N de pe Subaru lui Florin Staici si poate am sa vin cu o SURPRIZA si mai placuta,deocamdata ramane SURPRIZA chiar si pt mine,ok?.Pot sa va spun ca am in garaj carburatorul de la r5gtt restu cum am mai spus SURPRIZA!!!
|
pai cam ne gandim care ar fii surpriza.pai dupa ce pui scaunele ai putea sa ii faci o sesiune foto :) sa vada si lumea ce transformare radicala o suferit masina ta in 2-3 luni de zile.mie imi place foarte mult ce ai facut si faptul ca esti un adevarat pasionat de masini
|
intradevar, pasiunea ta pt masini a influentat si pe altii
masina ta chiar e socanta, cand ai venit in arad si am oprit la un moment dat era unu socat nu se mai uita la drum numa la masina ta felicitari !!! |
bravo gyany pt masina,cand bagam o linie ,,,asa de dragul vremuriilor de demult?:D
|
pai da o sa bagam si o linie de dragul vremurilor da eu nu o pre ard cu liniutele eu ma axez pe drift acolo e spectacol sa detii controlu masinii sa o simti asta ami place cu toate ca nu ma dau la oparte nici de la liniute dar numai dupa ce am sa mai fac ceva la masina pana atunci raman la ce am scris pe luneta :arrow: nu?mai BAETI?:o
|
ce marfa la voi in timisoara
|
baieti astept si eu pareri despre masina mea pls sfaturi pareri....
|
1 Attachment(s)
timisoreanca in vizita la arad :)
|
de catzi tzoli sunt jantele pe spate? si de cat e et'ul?
|
auzi bara aia stabilizatoare e buna de ceva? adica se simte ceva diferenta? cum ai facut-o? ai dimensiuni ceva caracteristici sa-mi dai si mie ? pls
|
Giany felicitari pentru bestie :) si tot respectu pentru munca depusa... superb arata jantele alea de pe spate...
|
raspund eu, sunt pe 13" , 8J latime
|
Mersy mai BAIETI intradevar am lucrat mult ,dar a meritat,am numai satisfactii cu masina asta dar tot mai e de lucru,Preparatule sa sti ca tot ce pui in plus la dacie ;bara stabilizatoare,bara de torsiune,suspensii si orice alte modificari ajuta foarte mult masina.
|
foarte mult ca sor socat baieti cu care am fost cand or vazut ce faceai erau siguri ca te rastorni :) coste o zis ca el nici cu un ursuletz nu ar face ce faci tu.da tu esti DRIFT KING :)
|
da dar aradu sia aratat otar din ce inseamna car audio :))
|
arata bene masinuta si e interesanta
|
Da Aradu e cu muzica si TM cu drifturile va asteptam sa ne intalnim fiecare cu ce are si cu ce stie,sambata suntem la Raliu.HAI BAFTA!!!
|
inca o intalnire cu baetzii din vest. sa vezi acolo cata distractia. de abia astept sa simt mirosul de cauciuc arss. BURN BABY BURN!!!;)
|
Mda cred ca saptamana asta nu prea se mai lasa cu antalniri ca de se tot lucreaza pe la masina da sambata sper sa ne vedem cu bine azi am mai facut ceva modificari da tot nu sant gata
|
Am reusit sa mut filtrul ala de aer de langa galerii ca era bai mare pe caldurile astea o simteam ca se sufoca si putere mai ca nu mai simteam da parca nu sant prea multumit de pozitia filtrului ma gandesc ca la prima ploaie o sa fie cam belea e montat chiar sub aripa si ma gandesc ce o sa se antample cand o sa se anvarta roata ce o sa arunce pe iel ????
|
pai nu ziceai cai tragi "tzava" de la un far ?
|
Foarte tare masina,singura chesti ar fi k are prea multe abtipilduri,in rest totul e ok.Bafta
|
Da sunt multe abtipilduri si poate vor fi si mai multe . Numai asa mai facem cate un ban pentru sustinere sa putem da inainte cu raliurile ce sa faci SPONSORI de.
|
Sa te dai bine sambata si fara complicatii !!!
Testeaza bine masina zilele astea, ca acum vei trage sigurat mai tare pe curbe si sa nai probleme la raliu ;) BAFTA la rally !!! ne mai auzim |
Raliul Jimboliei aparent se amana .... !! 23.06.2007 Raliul Jimboliei
|
ce c***t vopsit
|
si noi aflam ultimii,mancamiar pooola
|
Da sa amanat am aflat joi cind
am fost sa platesc tacsa la ACR cica toti aia de acolo arbitri au plecat la bucuresti la FIA GT plm si ca nu se stie exact pe cind sa aminat ral jimboliei Da oricum nu imi pare rau ca miam pus masina la punct si de antrenat oricum zic gabori ca ma antrenez prea mult si prea des si nici astia an piata or zis ca nu mai au cauciucuri sau saturat toti de mine cred cu toate ca nu iau si nu cer nimic gratis.' |
Dupa cum stiti voi astia prieteni mei mai apropiati am reusit si un consum foarte mare dupa experientele care leam facut inainte de raliu ca si asa eram foarte surprins de consumu de dinainte da sincer luni sau marti nu mai stiu am fost pe la arad la un preten si am ramas surprins de cum trage masina si nu numai eu cei care au urcat acum an masina au ramas uimiti ce sa mai zic de mine mut .Da stiu eu cum sta treaba asta ca doar am plecat de la motor stok 1,3 si am trecut prin o gramada de surprize placute da parca si vad ca dupa 3 saptamani o sa mai vreau putere .CIT MAI MULTA PUTERE .
|
iati avion !!!! :)))) eu deodata masi multumi si cu unu stock care sa mearga calumea
hai ca ne mai auzim, eu sami vad de treaba in continuare |
Ba am inceput sa simt si eu ce poate daciana da da e super am venit luni de la ARAD cu ANDY 165 Kmh nu se simte nimic nasol la masina si tot ar mai vrea .Mam gindit imediat la cv a lu mosu ala de la HUNEDOARA ce a avuto iel pe masina de rallyu cind concura da cere cam mult si acum sintem in pregatiri si cu cealalta masina de curse si aia chiar ne toaca de bani mai vedem ce o sa iasa sper sa ajungem la vtm vara asta.
|
Quote:
|
da ma sa sti ca nu mam gindit la asta ms BAETI
|
Quote:
|
Mai omu cere 300e pe cutie , da cred ca mai lasa la pret , oricum m cutia asta face toti banii o fost pe masina cu care concura el si mai are piese . Eu am fost la el acasa cind am fost la raliu-l HUNEDOAREI si mam socat ce piese mai are omu pe acolo ; 2 rolbaruri de interior mai are si 2 sau 3 axe cu cama cu grad aferent VTM si mai multe maruntisuri ,ce sa mai e tare tatae si cunoscut la noi an lumea sporturilor cu motor ,ce stie mosu nu neaparat despre motorul de dacia ci ;suspensii aerodinamica ,sistem dirijare aer , comvergenta ,unghiuri de cadere a rotilor mai multe MA SOKAT daca las avea pe linga mine cred ca las inebuni .tre sa merg pina la el ca am promisa o axa came si un rolbar si sa vad daca mai lasa din cutie ca mas infige la ea
|
moshulica ala de la raliu de la HD??? ii pe p..a lui!!! tareee
|
ce mai face GLX-u?:)
|
no comment!!! tzine-o tot asha!!! ;) ;) ;)
|
giani raliul JIMBOLIEI in data de 23.06. ne bagam?
merge golfu? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning