![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Eu sincer habar nu aveam de o data limita de trimitere a fiselor , cu atat mai mult de itp ... etc . Poate e si vina mea ca m-am obisnuit pe sistemul LR in care masina merge la cursa , se inscrie , participa .... Poate nu am citit eu cu atentie anuntul . Poate e vina mea ca nu am verificat forumurile din Romania . Dar ... sincer .... nu o cred pe asta cu " nu se mai tine pt ca sunt doar 40 de masini" nici sa ma bati . Speedline nu avea 10 - 20 masini . Avea cam 8 pt Buzau . Si inca o chestie . Acum cand ? anunta 20 masini , nsl la fel , speedline 8 .... sa inteleg ca e o chestie de orgoliu ? Aaa si inca ceva ... ITP valabil e de ajuns ? Esti documentat cu privire la ce poti sa ceri tu ca organizator de la participant si daca POTI refuza participarea cuiva care isi rezerva dreptul de a specifica doar ITP valabil si atat ?
|
Ca sa nu mai zic.. aporpo de legislatie.. ca ati cerut CNP-ul concuentilor... si conform legilor in vigoare este considerat confidential si daca se solicita trebuie sa faci foaie scrisa, semnata si parafata cu scopul pentru care il soliciti pentru fiecare in parte.. E.. de asta ce zici?
|
Ca sa nu mai zic.. ca informatiile pe care le dadeai pe fisa aia.. erau baza de date perfecta pt politia romana.. si totusi nimeni nu a comentat.. dar voi dati vina pe noi ca nu le-am trimis pana pe 4 martie ora 00.00.
Sunteti penibili!!! Nu inteleg de ce nu va era suficienta o lista cu numele soferului, masina cu care participa si ev tractiunea. Mai avaeti nitel si cereati statutul social, cat paorta la picior.. etc... La ce va trebuiau numerele de inmatriculare? Daca eu aveam nr provizorii.. si sapt viitoare imi alegeam numere pt masina.. si mi le puneam.. nu mai puteam participa? Daca vreti sa fim carcotasi.. putem s-o dam si altfel cu aceasta "cursa" si solicitarea datelor astea.. |
din experientza curselor .. la care am fost ... ce am scos-o pe asta ... s-a facut show si cu 20 - 30 de mashini care s-au dat de nu mai vroiau sa pleca acasa ... asa k lipssa participantziilor nu este o scuza ... majoritatea se inscriu in ultima zii ptr k asa suntem noi romanii delasatori
|
Quote:
in general .. o cursa se tine pe un drum inchis circulatiei .. poti venii la cursa cu o mashina de raliu neinscrisa .. fara itp si mai shtiu eu ce .. cu care doar sa participi la un eveniment auto ... NEINMATRICULATA |
proasta organizare...ati vrut sa iasa perfect si na iesit nimik. Pacat, multi se pregatisera pentru cursa. Succes data viitoare! :)
|
Quote:
|
nu ati fost in stare sa intelegetii doua aspecte: ora / data si sa trimiteti niste amarate de fise. iar acum va dati cu parerea si ma acuzati pe mine?
pana la urma ar fi fost sute de masini, chiar daca incadrarile sunt de rahat. multi veneau pentru mine, chiar daca nu i-am vazut in viata mea. altii ar fi venit pentru ca nu au incotro, si incep sa inteleg LR-ul. dar din NSL filiala Ploiesti veneau 5 masini, pentru ca ori nu au masinile gata ori nu au bani, din Vroom 10, din restul NSl-ului 21, poate si cu Ploiestiul inclus, dar aseara cand am discutat ultima oara cu Florica avea 11 masini. Anonymous o droaie, dar unul sg s-a inscris si habar nu avea de restul clubului. la fel si din Speedline, cativa, pentru ca restul clubului nu dorea. si ca sa intelegeti cum sta treaba cu politia: au fost singurii care au pus probleme. ultima sansa de a reusi a fost atragerea intregii raspunderii asupra organizatorului. pentru asta erau necesare fisele cu participantii, pentru a vi veirifcate insrisurile cu valabilitatea ITP si a permisului, ca dupa aceea sa fie acordat avizul. in acest mod, orice acceptare a unui concurent care ar fi mintit in fisa fiind pe riscul meu. ma mira ca unii oameni insa, desi stiau asta, prefera acum sa nege intr-un fel sau altu. Florica, negocieri cu militia si sfaturi sa le dai tu la Bucuresti. aici nu merge asa. |
Quote:
|
Quote:
|
eh lasa, data viitoare o sa stii sa vorbesti ..
eu , si eu sunt inca unul care cat de cat stia .. de evenimentul asta, cu ce se mananca, eu .. stiam ca fisele astea sunt ptr voi -ca sa aveti voi o evidenta.. -sa stiti cam la ce va asteptati si tot asa data viiiiiiiiiiiiitoare........ cand o sa iti mai ceara.. fise.. politia.. ai incredere in mine cand iti zic.. sa-ti pui la semnatura .. din secunda 2 in care ai aflat... pana cu 2 saptamani .. dupa termenul limita... urmatorul text.. " TRIMITETI FISE BAI PROSTILOR CA ALTFEL NU AVETI UNDE SA VENITI........ CA SE ANULEAZA " si atunci toata lumea s-ar fi miscat altfel, intelegi tu ? cand 5 stiu ca trebuie fise ptr voi .. ca sa va faceti idee... de .. cam ce-o sa fie pe acolo .. iar restu .. habar n-au nu te astepta la punctualitate si alte ***uri .. deci invata sa vorbesti |
Invata sa te exprimi clar.. nu metaforic si cu tot felul de artificii.. ca nu esti mai interesant daca spui "4 martie ora 0.00" decat "3 martie ultima zi de inscrieri". Drept dovada, majoritatea au inteles ziua de 4 ca ultima zi de inscriere. La telefon mi-ai zis 4 martie.. eu am intrebat.. deci 4 e ultima zi.. si mi-ai zis ca da... Pai de unde sa stiu eu ca tu ziceai prin asta.. ca atunci cand bate orologiul 12 noaptea si se face 4 martie.. tu trebuie sa ai fisele.
|
unii care m-au contactat au stiu de lucrul acesta si au intrat in panica, ca ba aveau nr expirate, ba taloane suspendate si dovezi expirate si ca-i afla politia. le-am explicat ca nu este vorba decat de o centralizare si o validare prin avizare e evenimentului.
asadar, consider ca acest amanunt ar fi creat panica. in plus de asta, este o dovada suplimentara ca organizatorul este privit ca o marioneta. daca regulamentul spunea ceva, de ce nu s-a respectat pur si simplu? s-a vorbit de faptul ca nr de 40 era indeajuns pentru o cursa. ei bine, cu o incasare de maxim 16 milioane din care s-ar fi suportat cheltuiala cursei... vreau sa vad in alta parte o astfel de cursa. retineti ca punct de referinta "tariful" LR: de la 4000 de euro, in conditiile in care utilitatile au costuri nationale. daca cineva isi inchipuie ca o cursa de minim doua ore se putea face cu 500 de euro, are o imaginatie foarte bogata. mai continuam? |
ca sa inteleg si eu, voi considerati ca am anuntat initial cursa asta aici, pe 4tuning, cu aceste reguli, doar de dragul de a ma baga in seama. bine oameni buni. asa este. ma plictiseam si am zis sa fac misto de voi. ce pot sa mai zic...
|
Quote:
|
Quote:
Si DA Santos in orice caz stie mult mai multe decat tine in acest domeniu. Ca sa ramanem ontopic, asta e sa anulat dar ma roade curiozitatea de un lucru ,decizia ca aceasta cursa sa fie anulata ai luat-o tu asa pur si simplu pt ca nu ai primit fisele pe data de 3 ? |
aici ai dreptate dar totusi, tu te bazai doar pe banii de la concurenti??? daca da imi pare rau...dar eu stiam ca se pot obtine si niste sponsorizari, oricum daca asta era baza voastra sincer eu nu cred ca ati fi reusit vreodata sa faceti ceva la cum ati procedat si cu mediatizarea "evenimentului"...deci a fost o agitatie inutila
|
Quote:
o groaza de oameni care nu intra pe forumuri m-au intrebat cum e cu inscrierea.. deci ei habar n-aveau .. te rog.. scrie daca ai ceva de zis .. daca nu .. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai daca nu asta e motivul.. de ce l-ai invocat????????? Ca e anulata cursa datorita numarului de participanti??
|
Nu cred ca este obligatia organizatorului sa puna la dispozitie toate detaliile unui eveniment si poate ca in unele cazuri nici nu o poate face. La un concert mergi sa vezi spectacolul nu sa numeri cati metri de cabluri s-au folosit pentru iluminat sau cine a furnizat ecipamentul. Chiar nu puteti sa dati dovada de respect fata de niste persoane pe care nu le cunoasteti?
|
prin numarul de participanti cred ca se referea la bani, si cred ca ar fi trebuit sa precizeze de la bun inceput, ca daca nu sunt atati participanti nu sunt bani si nu se mai tine nimic...dar ce sa faci la cate de clar a fost restul...
|
la un concert sunt banii dinainte si cel care il organizeaza isi asuma riscul sa iasa in pierdere in cazul in care nu ii vin spectatorii, sau nu primeste sponsorizarile care sa acopere investitia facuta de el...nu isi face calcule pe ceea ce nu are...
PAREREA MEA E CA NU ASA SE ORGANIZEAZA CEVA...dar in fine asta e doar parerea mea |
Quote:
|
Nu a dat nimeni dovada de lipsa de respect. Daca totul era clar.. nu mai ieseau discutii, iar informatiile tu le-ai dat nu noi.
Asa cum ai indus lumea in eroare cu anuntul 4 martie ora 00.00.. asa ai facut si in postul cu anularea.. cand ai dat vina pe noi ca nu ti-am trimis fisele de inscriere si d-asta a trebuit sa anulezi cursa. Nu se face asa.. ;) |
hai ajunge .. oricum faptul e consumat ...
trebuiau cautatzi si sponsori si mediatizat evenimentul si tot asa ... |
Nu ai inteles ca nu era cursa ci doar eveniment ? Omul spune de noi ca nu am fost instare sa trimitem fisele . Pt un eveniment ? Tu ai spus cursa. Vrei sa organizezi curse ? Fa-ti ASC ! Restul care nu vroiau sa vina au motivele lor . Tu pui in calcul raport cal / kg ? Ei bine consider nejustificata benzina pana la Buzau . Si iti spun si de ce. Eu cu nitro ajung undeva unde nu prea am sanse. De ce ? Pt ca tu pui un coeficient la nitro la toata lumea , la turbo la toata lumea si la compresor la fel si apoi faci un raport cal / kg . Pai domnu' ... se vede ca nu ai masina. NICIODATA efectul unui turbo + nitro la o masina 4x4 (de exemplu) nu va fi acelasi la o masina FWD cu turbo si nitro. De ce ? Simplu. O integrala poate pleca din limitare de pe loc si chiar cu shot de nitro. Ghici ce se intampla la una FWD daca vrea sa puna jos la plecare si boost din turbo si nitro. Tot incercati sa urcati masinile cu motoare tari in grupe cat mai mari. O frecati la rece. O masina din grupa X daca isi modifica motorul e meritul proprietarului. Nu drept recompensa o urcam la Y. O lasam la X sa motiveze si alti oameni sa faca ceva pt a avea o sansa . Si daca organizezi curse ... ia exemplu din CNR . Si la inscrieri si la ce vrei tu. E MUUUULT mai simplu ! Masuri de siguranta am vazut ca ai . ! Carmaghedon ! Se puncteaza in plus cati lovesti din public . Ai gasit solutia - fara public ! :))))))) Acum faci evenimente dar cu pretentii de super cursa ? Exclusivista .... gen vrajeala ! Cere si tu o casca pe capul pilotului macar asa .. de ochii lumii daca tot ceri atatea date PT POLITIE ! Pai te-ai lovit sau lucrezi la ei ? Le faci BAZA DE DATE omule ! Tu iti faci "cursa" pe spatele participantilor ? Si nu o mai da ca venea lumea pt tine . Cine isi pregateste masina si baga bani o face pt el . La cursa tot pt el vine. Care vine pt tine e ... gay ! Hai pa si bafta la "evenimente" ! Incearca sa suferi mai putin si sa faci mai mult si mai bine !
|
Quote:
|
lucian .. poate era un eveniment privat ... ?!
|
Quote:
|
Quote:
|
2 mari probleme am si eu :
1.pt cei care au trimis fisa de preinscriere - sper din "tot sufletul" pt tine(organizatorul) ca nu ai trimis fisele la garda!!!nu poti cere fise pt inscriere si de fapt sa le pui pe tava la garda!asta te face sa fi "sifon" si sa ne dai "teava"!asa ceva nu se face!dak stiam ce e in capul tau in veci nu-ti trimiteam nicio data, cat de mik!!fi cu capul pe umeri, nu baga la apa oameni pe care nici nu-i cunosti! 2.dak spuneai k nu sunt bani (doar 40 masini)pt organizarea cursei puteai creste suma de inscriere!sunt sigur k cine vroia sa se dea putea plati mai mult, doar de dragul masinilor si atmosferei!astfel puteai elimina si acest inconvenient! din pacate se vede treaba k nu prea le ai cu organizatul!pacat pt k se putea face ceva frumos!asculta de oameni mai "batrani" cu ale curselor!!nu ai organizat curse nici cat negru sub "bujie" salve. p.s.nici nu te-am vazut vreodata la vreo cursa k sa poti ridica pretentii de organizator;din pacate s-au dus vremurile cand se dadea startul prin bariera domnesti sau prin ciorogarla sau chitila si dupa 2-3 liniute ne calcau "presarii"...nu-i asa mai Florica ? ;) |
Quote:
concursul .. luci .. concursul .... sau tu vrei la concert ?! aaa BTW .. Luci .. FELICITARI ;) shtii tuh ptr ce :D |
ca sa poti sa ai pretentii de genul asta cred ca trebuie sa ai un renume in ceea ce faci si niste relatii in spate care sa nu te lase sa te impiedici asa de orice...cred ca cineva a incercat sa care mai mult decat poate si tot ce a reusit a fost sa aiba parte de o lectie de viata si cateva persoane care sunt destul de intoarse pe dos si cer explicatii la care nici el nu le poate raspunde sau nu vrea...
oricum tot ce am vazut aici a fost o mare aiureala creeata de o persoana care nu era nici pe departe pregatita sa poata sa faca ceva cum trebuie, multe scuze fara sens, multe chestii care te baga in ceata... AS VREA SA AFLU CARE ERA NUMARUL NECESAR DE MASINI CA SA SE POATA TINE "EVENIMENTUL"?????? |
Quote:
|
Quote:
|
exemplul meu vroia de fapt sa scoata in evidenta ca ar fi trebuit sa va intereseze serviciul primit nu modul in care va este furnizat. am vazut multi de "daca ai fi facuta aia". daca ati fi trimis fisele, nu s-ar fi ajuns aici si am explicat-o de m-am plictisit eu. Lucian, sa-ti amintesc ca am postat pe forumul Speedline si ai avut replici acolo, deci se presupune ca ai fi citit anuntul, primul, cel mare, de inceput? Ca a vb cu tine un membru din club si i-ai spus ca Speedline nu vine, in consecinta s-a inscris individual? Sa-ti amintesc ca turbo+nitro nu era o configuratie luata in calcul ci doar turbo in cazul de fata?
Sa va reamintesc ca nimeni nu este forumist infocat dar toata lumea isi da cu parerea aici? Sa va reamintesc ca am avut un regulament punctual iar pe forumurile unde s-au purtat discutii am mentionat, intrand in detalii, ca aceasta cursa nu va fi sponsorizata, pentru ca inca nu s-a inventat firma care sa dea bani pentru a-si pune un baneer pe care nu-l vede nimeni, cursa fiind fara public, doar cu spectatori, marea lor majoritate din alte judete, deci din afara pietei lor. Sa va reamintesc ca am avut cateva conditii pe care nu ati vrut (sa nu zic ca nu le-ati inteles) sa le respectati? Sa va reamintesc ca de foarte multe ori s-a cerut mai multa strictete in privinta participantilor (dupa Dragonul Rosu) sau a publicului (inclusiv dupa Buzau)? Sa va reamintesc ca va este greu voua, niste cursanti galonati, sa va recunoasteti vina, fitzosenia, lipsa de respect? Sa va reamintesc ca dupa cele doua curse se anul trecut de aici toata lumea a plecat cu actele autovehiculelor in buzunar (cei care le aveau la ei, desi mereu s-au cerut copii sau orginalul), politia neintervenind absolut deloc, fapt care cred ca ma poate indreptati sa spun ca aberati cand aduceti acuzatii cum ca as face "baza de date" pentru politie? Am cerut ca dupa anuntul de anulare sa fie inchis acest topic, anticipand circul si pentru a evita detaliile care ar arata cat de seriosi sunteti, rugaminte care a fost respectata doar pentru un moment. precizez ca toate discutiile care au avut loc dupa acel anunt sunt off topic, neavand legatura cu acest eveniment ci doar cu un punct din regulament. |
Cui am spus eu ca Speedline nu participa ? Stimabile .... te bazezi pe ce spui ? SGM , Dragos , Pepy , Cosmin , George , FLY , Dni .... si cine mai venea din BV ..... ? Cum sa spun eu ca Speedline nu participa cand EU te-am invitat pe forum sa anunti cursa ? Din ce am punctat eu cu coeficientii turbo si nitro ... nu ai inteles nimic. Mai citeste inca o data te rog ! Iar daca ce am inteles eu e bine si anume ca nu se facea cursa fara 70 participanti ... sa-mi fie iertat .... halal organizare .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning